Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Félre értesz, én nem azt mondom, hogy a tigris nem jó messziről, mert kb tényleg úgy használható a páncél miatt, csak kicsit árnyalt ez a német és orosz löveg közötti távolsági különbség.
pl az is-2 azért még mindig sokkal jobb páncéllal büszkélkedhet mint a tigris+mobilisabb is.
Nem azt akarom bizonyítani, hogy az is-2 akkora op gép tigris ellen, hanem, hogy egyszerűen értelmét veszti a tigris, ha tudom, hogy javába olyan ellenfeleket fogok látni, ami ellen teljesen mind1 mit csinálok úgyis 1 lövésből szétszed ha eltalál.
Épp ezért nem fair szerintem pl tigris,párduc a 122mm löveg ellen, mert esélyed sincs kivédeni a lövedéket, míg a 85mm-es ágyúk 100-400m-belül halálosak, de azokon kívül már tudod használni a páncélod ellenük, ha a saját fegyverzetükkel vetem össze a tigrist és párducot akkor is az jön ki, hogy 500m-en belül nem sok esélyed lenne tigrisbe(párducba egy minimális), de azokon kívül hasonló a szovjet 85mm-es lövegekhez az átütés.
Ebbe a közegbe szvsz egy is-2 122mm-es löveggel simán op statisztikailag.(túl erős a páncél,túl mozgékony ahhoz kéepst és túl erős az ágyú)
Mégha annyira nem is látszik a játékban az "op"-sága az is-2-nek attól még az ebben a közegbe, más lenne a helyzet, ha a porsche tornyos tigris 2 ugyan olyan besorolást kapna mint az első Is-2, mert az a 2 tank már karakterisztikailag is egyensúlyba van,hasonló gyenge pontokkal ráadásul.
Számomra ezek a legzavaróbbak a jelenlegi rendszerbe.(meg a t44-ek, de azokat hagyjuk...)
Igen wild33 az account nevem.