37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Megoldják ezek a szarháziak hogy ne legyen akkora élmény a németekkel menni. 5 csatából 3 Karélia,2 Ash river.Hét pálya van,abból ez a kettő szar a németeknek.Mi az esélye hogy ha minden random hogy 5x egymás után ezeket adja??
-
Csak meddig szórakoztató mondjuk a 3.változatú kt-t húzni vagy átmenni 4 ugyanolyan párducon, hogy elérj egy minimálisan jobb gépet tőle amikkel mehetsz sok-sok évvel fejlettebb technika ellen?
wot-ban legalább van bőven tank mindenhol és nagyjából el is térnek stílusilag egymástól, itt viszont a német oldalon van 1-2 típus és ki is fújt.
-
davidbog #15703 "Az érdekes majd az lesz itt, ha esetleg behozzák az angol-amcsi tankokat."
Magasabb szinten az amerikaiak se érnek semmit. A 90 mm-es lövegeik a 8,8 cm Kwk43 szintjét se érte el. Egyedül az M103 az ami könnyedén ütné a ruszki gépeket, de ez meg 1957-es kérdéses bekeülne-e. A britek jobban álnának hála a 20 fontosnak (kicsit erősebb mint a Kwk43). De mind a két nemzet jócskán elmarad páncélzatban a ruszkiktól.
Ezt a BR-es dolog lényegét én nem is értem. Egyszerűbb lett volna 8-10 rank aztán abba úgy besorolni hogy egyensúly legyen.
Ez a BR-es dolog szerintem pont hogy a WoT-ba lenne jó a fejleszthetőség miatt. Van egy harckocsi mondjuk a KT. Alap állapotban van neki mondjuk 8-as BR-je. Aztán ahogy cseréli le az ember a modulokat úgy változik, például Henschel-torony +0,5 BR, Maybach 234 +0,3 BR, 10,5 cm L/68 + 0,5 BR stb. Aki nem akar Henschel-tornyot mert jobban tetszik neki a Porsche-torony, az kedvezőbb MM-ben részül és nem kerül akkora hátrányba a gyengébb torony miatt. Illetve a stock tank grindje se lenne akkora szívás. De persze az ilyen megoldások még véletlenül se jutna eszükbe a WG-seknek, mindig csak új papír/fantasy tankok meg a hülyébbnél hülyébb pályáik újrarajzolása még rosszabbra, meg egyre elcseszettebb hangszettek összeállítása.
"Hát a wot még nagyon messze van ide."
A tömeg kivételével amit leírtál az ugyanúgy megvan ez a WoT-ban is, illetve nagyobb pályákon meglenne. A kisebb távolságok miatt lehet könnyebben átütni a páncélzatot.
De például a rohadt nagy realisztikusság ellenére WT-ben is agyon vannak tápolva a német lövedékek átütései és össze vissza vannak keverve az oroszoknál az eredeti orosz és a nyugatira átszámított orosz átütési értékek. Aztán az átütési mechanizmusba ugyanúgy behozták a lövedék kompenzációját hogy könnyebben át lehessen ütni a páncélt. Ezt ha valóban reálisra akarnák megcsinálni nem szabadna belerakni, ez benne az átütési értékben. Ez tulajdonképpen a lövedék kialakításából, típusából, keménységéből származó szorzótényező. Emiatt különböző két vagy több azonos tömegű és kezdősebességű lövedék (például 90 mm M77, T33, M82) átütési értéke.
Az ötnött kialakítás lemodellezése meg egyszerűen csapnivaló a WT-ben. Például a T-54 mod1951 tornya a löveg körül 200 mm vastag. De mindenhol. Az aljától egészen a tetejéig és ennek köszönhetően tetőpáncélhoz közel már valami 400+ mm-es effektív védelme van szemből. Aham. A valóságban pont az volt a lényeg hogy felfelé elvékonyodott, tehát tömeget spóroltak meg, de a döntöttség miatt ugyanolyan védelme volt mint alul ahol viszont tényleg vastag volt. Az IS-3 tornya meg úgy ahogy van egy vicc, a magassága kb 2/3-áig ugyanolyan vastag mindenhol. A WoT-ban se tudják modellezni a folyamatos falvastagság változást, de ennél még az a WoT-ban lévő sok apró különböző vastagságú felületből összerakott tornyok/testek is kategóriákkal jobbak és reálisabbak.
Az ami tényleg sokkal jobb a WT-ben az a távolság és távolságbecsléses célzás, illetve a gépek mozgása és a hangok. Pontosabban a távolságbecsléses célzás jó ötlet, de kár hogy semmi értelme, mert a minimapon ott van a rácsozás és ránézésre meg lehet mondani a távolságot (legalábbis realistic battleban ott van, lehet hogy szimbe már nincs, ott nem játszok mert mindig 5-10 perceket kell várni)...
Azért talán alakul a játék.
De engem ez növényzet nagyon zavar. Már többször volt olyan (RB-ben) azt vettem észre, lőnek rám, de a fűtől nem láttam az ellenséges harckocsit. De a nevét kiírta és elkezdem lövöldözni a név alá mire pár lövés után kilőttem. Ez annyira lehangoló volt, hogy a csata után ki is léptem. Nálam van valami elrontva a grafikai beállításnál (az van amit alapból beállít nem nyúltam hozzá) vagy ez tényleg "normális". Meg aztán az se esik túl jól, hogy amikor elfoglalom a semleges bázist akkor megsérül a harckocsim és kiíra hogy javítsam meg és 4 másodperces javítás következik, miközben ellenséges harcjármű sincs még a közelbe se. Ez megint micsoda? -
Dagohun74 #15702 Igy van ahogy mondod "realisztikus" adatokkal számol a játék. Az életben nem csak a számok számitottak. Ott volt az idojárás a muszaki hibák, gyalogság és az anyag hiány. Ezeket nem tudja szimulálni a játék. Maradnak a számok amiben a németek jobbak. Ezert is teszik jobban a WoT-nál ja és nincs HP. -
Dagohun74 #15701 Az élet ilyen. De attol még nem léteztek. Igy abbol lenne sirás rivás hogy tul OP vagy épp tul gyenge. -
Dewri #15700 Hát a wot még nagyon messze van ide, itt azért a lövedék íve, súlya, kezdősebessége, távolsága is számít, ott meg bárhonnan átlősz bármit (kivéve ha épp 25% random lehúzást kapsz vagy prémium tank az ellenfél...) és még sorolhatnám a különbségeket... Az érdekes majd az lesz itt, ha esetleg behozzák az angol-amcsi tankokat. Azokat vajon hova helyezik el, mert a németek ugye reggelire ették őket és szerintem esélyes, hogy az oroszok is jobbak náluk... Ez a baj a realisztikusságra törekvésnél: ha valódi tankokat akarnak modellezni, akkor ott csak típusváltozatokkal tudnak játszani, erre meg megy a sírás, hogy minek 4 fajta Párduc... Ha meg fantasy tankok vannak, akkor azért megy a sírás, hogy miért jön szembe a Tigrissel az E75... Nehéz eltalálni úgy, hogy hosszú távon is változatos legyen, de ne szálljon el a játék. Az évszámos besorolás (pl 43-45) se lenne jobb, mert a KV1 a PzIII ellen menne, a Tigris meg a KV1 ellen, amit nem minden fél élvezne. A háborúban nem tehettek semmit az emberek, ott a Shermanek csapatokban hullottak esélytelenül, itt meg az van, ami most is: vagy német, vagy orosz játékosok nincsenek, ezért nem indítható sokszor az adott játékmód, csak mert senki nem akar az esélytelen oldallal játszani... A wot annyival "jobb", hogy a rengeteg tankot igyekeznek hasonló módon összerakni, ágyú/páncélzat/tier szinten. Más kérdés hogy a pocsék MM és az agyhalott játékosok miatt nem működik. Ha saját tiert adna folyton, akkor egy iszonyat jó játék lenne... Itt is ilyesmi rendszer kéne, azonos BR gépek kizárólag azonos tankok ellen. Az úgy izgalmas lenne, nem esélytelen...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.10.20. 17:42:12 -
Igen, de a németeknek kb a háború késői szakaszában nem volt lehetősége nagyon új tankokat fejleszteni.
Tigris 2-k meg az Is-3-al már nem egésze összevethetőek szerintem.
Az E 50,75-ök sem új konstrukciók lettek volna, hanem ilyen ráncfelvarott tigris 2-k.
Mást amúgy sem lehet adni nekik vagy kb lesz egy leopárd 1 rank5-ön és kifújtak a német tankok, annak meg mi értelme? -
Félre értesz, én nem azt mondom, hogy a tigris nem jó messziről, mert kb tényleg úgy használható a páncél miatt, csak kicsit árnyalt ez a német és orosz löveg közötti távolsági különbség.
pl az is-2 azért még mindig sokkal jobb páncéllal büszkélkedhet mint a tigris+mobilisabb is.
Nem azt akarom bizonyítani, hogy az is-2 akkora op gép tigris ellen, hanem, hogy egyszerűen értelmét veszti a tigris, ha tudom, hogy javába olyan ellenfeleket fogok látni, ami ellen teljesen mind1 mit csinálok úgyis 1 lövésből szétszed ha eltalál.
Épp ezért nem fair szerintem pl tigris,párduc a 122mm löveg ellen, mert esélyed sincs kivédeni a lövedéket, míg a 85mm-es ágyúk 100-400m-belül halálosak, de azokon kívül már tudod használni a páncélod ellenük, ha a saját fegyverzetükkel vetem össze a tigrist és párducot akkor is az jön ki, hogy 500m-en belül nem sok esélyed lenne tigrisbe(párducba egy minimális), de azokon kívül hasonló a szovjet 85mm-es lövegekhez az átütés.
Ebbe a közegbe szvsz egy is-2 122mm-es löveggel simán op statisztikailag.(túl erős a páncél,túl mozgékony ahhoz kéepst és túl erős az ágyú)
Mégha annyira nem is látszik a játékban az "op"-sága az is-2-nek attól még az ebben a közegbe, más lenne a helyzet, ha a porsche tornyos tigris 2 ugyan olyan besorolást kapna mint az első Is-2, mert az a 2 tank már karakterisztikailag is egyensúlyba van,hasonló gyenge pontokkal ráadásul.
Számomra ezek a legzavaróbbak a jelenlegi rendszerbe.(meg a t44-ek, de azokat hagyjuk...)
Igen wild33 az account nevem. -
Dagohun74 #15697 De az E series rossz példa mert sose léteztek! Hogy raksz be egy tankot csak rajz alapján? Akkor ez is WoT lesz csak szebb grafikával. Az IS-2 nek nem csak az oldalon futo csik jelenti problémát hanem a torony ugyan az mint az IS-1-nél, és amit már leirtak.
"Tigrisnek van egy egészen elfogadható negatív löveg kitéríthetősége. Amíg neked elég egy kis felületet kitenni céltáblának akkor ha lőni szeretnél, az IS-2nek sokszor ki kell jönnie fedezékből"
Szoval nem annnyira OP az a IS-2 elfér a tigrisek ellen és a pantherek ellen. Probléma fejeb van Tier 4 második felétol.
-
Droughert #15696 Amit kihagytál a Tigris és IS-2 összehasonlításból, hogy a Tigrisnek van egy egészen elfogadható negatív löveg kitéríthetősége. Amíg neked elég egy kis felületet kitenni céltáblának akkor ha lőni szeretnél, az IS-2nek sokszor ki kell jönnie fedezékből. Abban sem értek egyet, hogy nagy távolságra nem jó a Tigris. Én kerülöm a közelharcot, mert szinte semmi esélyem nincs az orosz tankok ellen ha közel kerülnek hozzám, úgy lőnek szitává ahogyan szeretnének. Tigris igazi fegyvere a távolság, az IS-2 sem probléma nagy távolságra, ha betalál a löveg akkor annak a tanknak vége. Amúgy wild33 az account neved?
Más: Kár ezen a BR témán rágódni, mert az utolsó előtti devblog post az volt, hogy nemsokkal az 1.43 után megszüntetik a BR szinteket, minden tanknál meg lesz határozva, hogy mi ellen kerülhet csatába, és csak azokból kaphat ellenfelet. Ezzel akarják megoldani a balanszolás problémáját, mert így csak az összetatozó párokat kell majd egymáshoz igazítani, hogy legyen egy elfogadható egyensúly a nemzetek között. Ami kérdéses az a T5, mert ott meg elvileg mixed csatákról beszélnek, amit remélem átgondolnak, mert az nagy baromság lenne a részükről.
Itt a post akit esetleg érdekel a dolog. -
Szerintem nem feltétlen rossz ez a br rendszer, csak a német cuccokat lejjebb kell vinni, amik r5-ön vannak.
Amit én lentebb írtam szerintem e tekintetbe segítene.
De ami szerintem mindenképp segítene, ha a tigris 2 és párduc 2 az is2 mod 44- szintjére kerülne 6.7 minimum és maradnának r4-be nem mennének rank5 ellen.
Rank 5-be meg vagy copyThunder-Leopárd vagy fantasyThunder-Leopárd kombinációval látnák el őket.
bár valószinű a copy tankok jönnek mint a repülőknél sajnos:(
-
a 4-es aa volt ami szétszedett szemből.
de akkora átütéssel nincs mint csodálkozni..mindenesetre ez fair... -
Felvonult, de nem harcolt.
De akkor németeknél meg jöhetne vele szembe az E széria, mert arról meg voltak tervek ugyan úgy csak már ereje a birodalomnak megépíteni őket nem.
Egyébként amit a 85-ös ágyúnál felhozol a német ágyúk sem jobbak etekintetben pl egy is2 ellen.
Annak 100m-es a tornya, de ha picit szögbe van az lazán megy annyira amit már messziről nem tud pl a 88-as átütni.
A 90mmm-es oldalsó páncéljáról ami belók előre szintén ilyen, hogy a kialakítás miatt sokszor olyan effektív páncélt nyújt amit pl a 88-al nehéz átütni.
Arról nem is beszélve, hogy a kialakítás pont távolság tekintetében jön ki nagyon, mert olyan távolságra nem tudsz pontosan lőni, így nagyon könnyen kapja el rossz szögbe a páncélt és a 88-as ágyú messze nem az a kategória átütésbe mint egy 122 vagy L/71, hogy még 1km-ről is bőven átüti amivel szembenéz.
Játékos hibáit meg szerintem el kell vonatkoztatni egy-egy tanktól, ha az is-2 elrontja a lövését akkor az játékos hibája és nem a tigris harci harci képességeit javítja.
Ha pl így nézzük a tigris szemszögéből még élesebb a helyzet, mert hiába lősz gyorsan, te kb csak 1 ponton tudod átütni és ott is akkor ha jó szögbe lövöd át, míg neki elég 1 lövést leadni ami eltalálja a tankod és véged.
Attól, hogy pl én 1 lövéssel kiszedem az is2-t még nem cáfolom meg a fentebb említetteket. -
Dagohun74 #15692 Ezt a BR szarságot kellene valahogy elfelejteni a Gaijinnak. Inkább valami időrendet csinálnának pl. 39-41-ig, 41-43, 43-44, 43-45 és 45-53-ig. Vagy valami hasonló. -
Dagohun74 #15691 Sose állítottam hogy balance-olt lenne a játék. Ez nem is lesz soha. Ha balance-ot akarnak akkor behozzák a Kv-1s a 122mm ágyúval alá WoT. Egyebek iránt a t-34 és a többi 85-ös ágyú jó de 1000méter felett semmire. nem üti át a tigrist, (elölről) főleg ha el van forgatva egy kicsit. Ha jól rémlik most nem tudom megnézni de 85-ös 1000 méteren 106mm-t üt át, egy elforgatott tigrisnél már nem működik. Nos a tigris nem jobb semmiben de pl. gyorsabban tölt, és az IS-2 ben ülő emberke elbaszintja a lövést a tigris lazán kinyírja mivel az oldalán futó 90mm páncél ami beér egészen a vezető kukucskálóig akkor bizony 1 shotolja. Az oroszoknál a top tank ami világháborús az az IS-3. Felvonult 45-ben berlinben. Az orosz AA pedig kicsit se II.világháborús ha a ZSU-57-re gondolsz. De melyik T5 az kivéve az IS-3-mat? -
Tökéletes lenne így a játék de akkor egy nyomorék se játszana orosszal mert balance lenne. -
Ezt maximum a játékosok adott teljesítménye miatt lehet így, egész egyszerűen a a 88-as nem szignifikánsan jobb az orosz 85-östől.
Ahogy a páncél is a tigrisen nem elég erős ahhoz, hogy azt lehessen rá mondani, hogy annyival jobb lenne mint egy kv-n vagy is-en de mlg a t34 páncélja is lazán működik közelebbről is a kialakítása miatt.
A német oldalon nincs olyan tank ami fel vehetné a versenyt a t34-el vagy a kv-1-el.
Tigris és a párduc az ami felveszi a versenyt egy kv-val és t34-el.
De ha ezek szándékosan azokkal kerülnek elsődlegesen össze, amiket kifejezetten ezen tankok leküzdésére hoztak az oroszok, na azt én nem nevezném balance-nak.
Ha a br-t az alapján nézzük, hogy harci teljesítménybe milyenek is akkor egy pz3,4-nek nem is lenne szabad egy t34-el egy kategóriába kerülni annyival jobb a t34 minden tekintetben.
Ahogy igaz ez az is-2-re is, egyzserűen hülyeség azt mondani, hogy ez így balanszolt, mert az is2 egy szintel jobb mint a párduc/tigris és ezek nyers statisztikai adatokon alapszanak.(ezen speciel az, hogy valakit is-2 ben kilő egy tigris, vagy hogy t34 és kv-kvan nem tudnak eggyesek tigriseket/párducokat legyőzni, miközbe megvan a mobilitáselőnyük,megvan a fegyverzetük hozzá nem sokat változtat.)
Nem tudsz egy olyan pontot mondani, amiben a tigris akár a nyomába érne az is2-nek.
Majd 15 tonnával kevesebbet nyom,agilisabb,sokkal jobb páncélvédelem,sokkal jobb páncélkialakítás,alacsoynabb profil,erősebb ágyú ami gyakorlatilag minden távolságból nyugodtan átviszi mind a tigrist,mind a párducot.
Ezt akárhogy nézem egy totális counter tank a tigrisekre nézve.
Ami rendben is van, csak akkor a tigris és párducot minimum így kellene kezelni a t34 és kv-kra nézve.
IS2-vel a Tigris 2-van adatilag és teljesítményileg egy szinten és furcsa mód az is2-nek a fegyverzete azért simán elég egy KT elintézéséhet is..Azért ez jelent valamit...pl, hogy az is2 az orosz oldalon a top tank ami nem háború utáni, ahogy a német oldalon ez a párduc 2 és tigris 2..
Egyébként az is milyen fair-már, hogy az orosz légvédelem lazán szanaszét szed egy párducot szemből..Végül is erre valók az aaa-k nem?
Szánalmas ez a brigád, érdekes a német légvédelem nem kap 130-as átütést....
-
Dagohun74 #15688 A német T5 vicc. Tigris 105 mm ágyúval és a panther II-es is vicc T5-be. T5-be már nem szabadna II.világháborús dolgokat rakni. Tegnap kinyírtam egy IS-4-et a tigris II-vel de akkor mázlim volt hogy csak na. Elsőre sikerült ellőni az ágyúját és még két lövés kellett neki. Szóval nem egyszerű. -
Stefan99 #15687 Ha legalább az is4-nek megemelnék a BR-jét 8.3-ra, már az rengeteget javítana a dolgon. -
Dagohun74 #15686 A T5-re lövésem sincs mit kellene berakni német oldalra, mert ugye a német birodalom megszűnt létezni 45 után. Viszont azt be kell látni hogy a tigriseknek és a párducoknak jelenlegi felállás alapján nincs ellenfelük T3-ban. Ezért kellett az IS-2 ami egyébként "történelmileg" jól is van.
Szerintem ez kényszer szülte megoldás. Mivel helyre rakták a német páncélosok sebzését és DM-ét (már amelyiket) így kicsit más lett a leányzó fekvése. Kiderült hogy a németek az új pályákon durván OP-ok. Meg is látszik a játékosokon, nagyságrenddel nagyobb a német játékos állomány. Persze közre játszik az is hogy senki nem akar veszteni ezért sokan átpártoltak valszeg a mostani OP oldalra. Én spec. ezért játszok most az orosszal mert könnyebb csatát találni. És ne hidd hogy ha van 1-2-3 IS-2 a csapatba tuti nyerő az orosz oldal. Még porsche tornyos tigrissel még nem is kapsz T5-öt de amint berakod H-t azonnal megkapod a T-54-es és IS-4-et. -
Ha az is-2 6.0-ás br-t kap akkor ennek a német párja az tigris 2 P-nek is minimum hasonlónak kellene lennie, ahogy az is 2 mod 44-nek meg a H verzió.
Igazából a tigris,párduc ne az is-2 ellen legyen már szembeállítva br-t tekintve.
Amit lentebb írtam szerintem a leglogikusabb és legfairebb, mert így br-t tekintve a tigris és párduc páros a későbbi kv-k és t34-ek ellen van szembeállítva, ugye az oroszoknak vannak a korai br-t tekintve előnybe, hisz ott pl t34-ek és kv-k a korai panzer 2,3,4-ek ellen mehetnek, addig a tigris párduc ezen a br-en egy tényleges válasz ezekre játékmenetben is, ugye az is1,t34-85 meg a tigris párducra válaszok orosz oldalon.
Az is-2 meg 6.0-án meg egy abszolút counter ezekre a tankokra, ahogy a német Porsche tornyos Tigris 2 meg német oldalon egy balance az is-2-re.
Szóval így amit lentebb írtam a 6.0 és 6.7-es br-ek teljesen fair és balanszolt lenne egymásra vetítve, míg a kisebbik br-eket tekintve meg mindig lenne egy oldal aki egy minimális előnybe lenne.
Illetve így lehetőség nyílna a t5 ráncba varrására a német oldalról. -
Dagohun74 #15684 Alapvetően nekem nincs bajom a mostani tier és BR-el tier 4 második feléig.A tigris 2 H és a ferdi-től már gáz. Ott már hidegháborús orosz cuccokkal harcol a 2. világháborús német technika. Az hogy az IS-2 mehet tigris ellen semmit nem jelent hülyére szívatják a németek így is őket.
Igazából tier 4 az lehetne a választó vonal tier 4-ig beleférne az összes 1945-ig használt tank onnantól vagyis tier 5 az már 45 után időszak. -
Madi92 #15683
Nekem tetszik! :D
-
Egyébként szerintem így kellene a rank és br elosztásoknak kiniznie a német oldalon:
Tigris: R3 5.2
Tigris 2(P):R3 6.0
Tigris 2(H)R4:6.7
Tigris 2(10.5)R4:7.0
Párduc D R3:5.2
Párduc A R3:5.7 (a vagy a g verzió, mind a 2 felesleges a játékba eggyiket ki kellene venni)
Párduc F R4:6.0
Párduc 2 R4:6.7
és akkor R5-re mehetnének 7.0-8.0 az E tankok a nehéz vonalra.
E-50 R5 7.5
E-75 R5 8.0
E-100 R5 8.0
Maus R5 8.0
közepes tankokhoz meg a leopárd prototípusok
Leopard PTA R5:7.7
Leopard PTB:R5:8.0
Leopard 1 R5:8.0
mondjuk nem tudom, hogy ezek milyen felszereltésggel rendelkeztek, de tudom hogy volt a,b meg még vmi c prototípus is, de kb csak ilyen placeholderek lennének mint most a párducok ott.
Esetleg még belehetne hozni az MBT-70:D -
Velem minden csatában ez van mostanában. -
Droughert #15680 Elöl volt, vagy már nagy távolságról lőtte az ellenfelet/vagy őt lőtték. XP-t kapsz mindkét esetben és nem is keveset. Volt mikor ellőtték a tankom csövét, nem volt még meg repair, úgy szedtem össze xp-t, hogy folyamatosan kimentem és hagytam, hogy az ellenfél rám tüzeljen, egészen addig, míg nem volt elegendő xp-m behozni egy másik tankot. -
Ez mi akar lenni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nekem ma 600K gyűlt össze :D -
Jó játék tankos részét hagyom a fenébe. Szarul megírt játék. Repülős részben 1 év alatt 1 Fatal Errort sem kaptam tankosban naponta8x+T54ek ellen 5vs5 úgy hogy nálunk rank4 tank van. Aztán hogy a sok síró gyökér orosz hogy nem tudnak a buzi yer-2eseikkel beszarni a meccs elején így már szarnak a tankokra és hogy 2 respawnjuk sincs inkább mennek némettel amivel azt se tudják hogyan kell célozni de hát nekik az most "OP" hogy ugyanannyi a respawn. -
Stefan99 #15676 Gaijin fair play -
Úristen ennyi pénz?!!!!
Ezt hónapokig kellene a repülés részben farmolnom:S
(ott még csak 2-es gépeim vannak, de ahogy látom a 3asok már nem biztos, hogy költséghatékonyak lennének:S) -
De csak a tornyán tudod beütni és messzebbről ez nem olyan sima dolgo.
Ráadásul nem is ez a legnagyobb baj, sőt inkább ez egy olyan dolog amivel eggyüttlehet élni, amivel már nem, hogy a 122-esnek még 1km-ről is akkora átütése van, hogy hiába forgatod be a tankot, esélytelen a páncélod.
Ugyan ezt az oroszoknál lehet, hogy ők kisírhatják, hogy a t34 meg kv1-eseik ne menjenek párduc,tigris ellen amik ellen már nem tudnak 1hit,1kill rendszerbe működni és nem vész el a páncél nyújtotta előnyük..
Ugyan ez a németeknél nem fordulhat elő, ez az ami kiveri a biztosítékot.
És nem azért, mert mondjuk panzer 3m-be nem lehetne t34 meg kv1-ek ellen boldogulni vagy egy panzer 4-be...Szó nincs erről, de a fentebb említett dolog egyszerűen nem fair.
-
gstup #15673 Ne várj csodát tőle. :) -
Droughert #15671 Nekem most br6.7 a vége, a fölé nem megyek míg nem balanszolják. T54-ek ellen nem fogok szívni, tegnap mentem 7-8kört br 8.0-ás vasakkal, de mind lose lett. Ahogy játszottam abban a tierben előjött a Gajin baszódjál meg érzés... -
Stefan99 #15670 BR 7 tankkal szinte már csak t54 és IS4M ellen megyek, kezdem kicsit unni... -
Végre meglett a kicsike. :D Egy nap alatt 80K-t farmoltam. (ma) :D
-
Droughert #15668 Nem értem mi a gondod a Tigrissel, már többször írtam patch óta az egyik legjobb tank lett. 8%-ot emelkedett a winratiom vele, amióta bevezették az új rendszert. Is-2 nem akadály, a torony gyenge, az esetek nagy részében már az első lövés után robban. A távolság amire figyelned kell. -
Igazából a tigrissel sem jobb, mert ott még kevesebb a pen és a páncél abszolút használhatatlan ellene, még 1km-ről is lazán kiröhögi, hiába döntöd irányba.
Pedig pont ez lenne a tigris lényege, elvégre nehéztank. -
Mégis a sok retek szarok orosszal játszani akármilyen a br. -
Madi92 #15665 Most csodálkoztam rá a BR-re. Ne csesszetek már fel, hogy IS2nek is ugyan úgy 6.0-os br-je van, mint a T3as Panther D-nek....Mekkora faszomság ez már. Aztán csodálkozik az ember, ha nem tud érvényesülni T4ek ellen. Imádom a panthert amúgy is, itt is jó lenne, ha nem lenne a löveg dmg. De így... pláne, hogy mellé panzer 3 meg 4 van, más nincs, szóval, ha pancser megnyikkan, mehetek hetzerrel meg panzer 3-4-el Is2re vadászni.