War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
simulatort még nem repültem.
Per Aspera Ad Inferi.
Amúgy nálam a bomber -ek prioritást élveznek, azok veszélyesek a tankokra. A vadászokkal meg úgy vagyok (kivéve amikor nem) hogy ha netán valaki nagyon megakar támadni azt lerendezem, amúgy nem foglalkozok velük. Annyival kevesebben vannak lent.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szerintem hagyjad a francba, ha a játék egyik legkorrektebb tankjával nem megy neked, akkor a többivel se fog. Szerintem teneked még a Pantherral sem menne.
Én annó closed bétában elsõ mecsemen a stock T-34/85 D-5Tvel két Tigert lõttem. Nagyon jó az a 85mm-es ágyú, érzõdik rajta hogy direkt Tigris és Párduc vadászatra tervezték a ruszkik.
D-5T-vel teljesen értékelhetõ köröket lehet még menni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ui.: te tudsz a fórumból üzenetet törölni? Mintha elõbb is irtál volna valamit.
Coral indítana egy kiskarit és 1 : 10-et hozna
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
azt sikerült behúzni a többi meg stresszteszt 100-200 arany 😄
egyedül a steam-es akciós dora packot vettem meg anno aztán nem is használtam goldot semmire..
játszom kb napi 2 kört átlagban.. erre nem pazarolnék prémiumot 😄

full nullással is simán ledarálhatod az egész ellenséges csapatot
Szerintem ez a mixed akkor lenne jó ha választható lenne, be lehetne pipálni lenne csak repcsi, csak tank és repcsi mixed és tank mixed
A mixeden annyit kellene csak módosítani, hogy aki bejelölte a mixedet azt besorsolhatja MM mixed-be is vagy csak simába (ha kevesen vannak ne keljen várni)
Tehát ha bepipáltad a rep vagy a tank mixedet esetleg mindkettõt a játék besorsol a csatába valamelyikkel, de ott csak az egyik félével mehetsz nem lenne átjárás mint most.
A játékban így fix létszám lenne tankból és repülõbõl is,hasamra ütök lenne 10 tank 5 repülõ egyik és a másik oldalon is vagy 10r-10t oldalanként ahogy jobb.
Tehát nem lenne az, hogy a mi csapatunk 4 tankkal kezd az ellenség meg 8-al a többiek kergetõznek a levegõben, míg az ellenség behúzza a pontokat közben és nyer.
Remélem nagyjából érthetõ kicsit késõ van már nekem.
A mixeden annyit kellene csak módosítani, hogy aki bejelölte a mixedet azt besorsolhatja MM mixed-be is vagy csak simába (ha kevesen vannak ne keljen várni)
A játékban így fix létszám lenne tankból és repülõbõl is,hasamra ütök lenne 10 tank 5 repülõ egyik és a másik oldalon is vagy 10r-10t oldalanként ahogy jobb.
Tehát nem lenne az, hogy a mi csapatunk 4 tankkal kezd az ellenség meg 8-al a többiek kergetõznek a levegõben, míg az ellenség behúzza a pontokat közben és nyer.
Sajnos ebben a mixed mûsorban rengeteg újonc próbálkozik be repülõkkel, egy normál repülõs RB csatában a tapasztaltabbaknak free kill lenne mind.
Most egy HD6870 dolgozik a gépemben, lehet ha vennék bele még egyet megoldódna a probléma, de én azt mondom ez inkább a Gaijin sara.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ne vegyétek magatokra, csak egyszerûen le kell írnom... max lehet mínuszolni. 😊
Oké, hogy a repülõs résznél a csapatmunka egyenlõ volt a 0-val, de az hogy a ...ott földi erõknél is ugyanez ez van, a pi..ába már... felhúzom magam ilyen hülyeségeken. Mert elkezdõdik a játék és a sok 10 éves hülyegyerek 38 felé indul a tankokkal és az a lényeg,hogy ki hogyan rejtõzködik és kempel, ezáltal arra verik, kinek van több killje és arra, hogy a player staticsnál a végén kinek a neve szerepel legfelül. Az meg egyik barmot se érdekli, hogy 3-4 perc alatt elveszítjük a kört, mert az okostojás hülyékkel teli játékosok rá nem mozdulnak az A-B-C pontokra, ááá minek az csak úgy ott van... "még ide bekempelem magam hátha meglesz a 19. killem is és a tököm se megy a csapattársammal, inkább rambózok egyedül".
Jó tudom nem kötelezõ a játékkal játszani, mehetek sakkozni, meg passziánt tolni. 😊 De most ez vhogy kijött. 😊
Szép estét nektek.
Ei.
Itt van róla leírás, mi változott az egyes verziókon.
... <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ha már így benne vagyunk a témában, mikor jelent meg a helyben megfordulás, azaz, hogy az egyik lánctalp elõre a másik pedig hátra forog egy idõben?
Ugyan már, hol szûk 😊
http://www.youtube.com/watch?v=EsPWzGeTYQI
------------------------------------------------------------------------
© davidbog
Az cseles adat, mert állítólag volt az 1500-as motor fordulatnál egy alap érték a torony forgatásra és volt az "akció" helyzet a 2800-as motor fordulatszámnál, a lövész tudta a motor fordulatszámot emelni ha szükséges volt ha jól tudom.
Ebbõl adódik a félreértés a lomhaságával kapcsolatban is volt egy elõírt fordulatszám amit bekellet tartani menet közben amikor csapat mozgások voltak pl 40 kilométerrel arrébb kelett csatlakoznia egy egységhez a frontvonal mögött nem harci helyzetben amolyan városnézõ stílus volt ez.
Harci körülmények tétek csak lehetõvé a teljes motor fordulatszám használatát és az ilyenkor elszabaduló lóerõáradatot 😊
------------------------------------------------------------------------
Az engem is meglepett hogy 50km/h óránál egy Stug csinál 180°-os fordulatot, mivel az akkori fékek nem voltak ennyire erõsek, minél nagyobb volt a fokozat annál nagyobb volt a fordulási sugár.
Tehát ha sofõr látott egy 100méter ívû kanyart tudta hogy csak 4.-be tudja az ívet tartani 5.-be vagy 6.-ba az árokba köt ki, mert azon fokozat és a hozzá tartozó sebesség mellett csutkára behúzott egyik oldali fékkel volt egy fix fordulási ív és ez nem autó, hogy elveszem a gázt hanem még plusz nyomni kellet ne fulladjon le.
Akkoriban tehát nemvolt ez olyan egyszerû a sofõrnek tudnia kelett, hogy ott ha beakar fordulni melyik fokozatban lehet, ha nagyot választott lefullasztotta motort vagy elveszítette a lendületet és jóval kisebb sebesség fokozatot kellet választania ez harci körülmények között akár végzetes ballépés is lehet.
Tank fesztiválokon látni hasonló bénázásokat amikor a régi tanokkal felváltanak majd kanyarodni kellene, de nem váltanak vissza hanem fullasztják a tankot és elkezdenek kuplungozni hogy mentsék a helyzetet, de általában az a vége, hogy alsó fokozatba vissza kell váltaniuk az ekkor már álló tankban.
Ezeknél a régi gépeknél elõször vissza lassítunk a kanyarodási sebességre majd a megfelelõ fokozatba ezután fék és egy kövér gáz amikor befordult lehet felfelé kapcsolgatni megint.
Bizonyos sebesség fokozat felett nem lehetett egy lánctalpon megfordulni, mert lefulladt a motor.
Az egy talpon fordulást a talaj és a lánctalpak mintázata is befolyásolta, egy kiszáradt talaj sárgára érett fûvel vagy egy átázott agyagos igen más tulajdonságokkal rendelkezik.
Egy könnyebb tank sima lánctalppal száraz, sárga füves talajon akár képes lehet nagyobb sebességnél is egy gyorsabb fordulásra, de ahogy a tonnák nõttek ez esély úgy tûnt el akkoriban.
http://youtu.be/W6LL4tCTXEs?t=55s

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!