Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Mentem jó néhány csatát magam is a patch kiadása óta. Többnyire RB módban (az elején egy-két csata AB volt) és sajnos azt tapasztaltam, hogy sok orosz tankkal játszó játékos bizony mesterlövész lett az új pályákon. Nagyon jó példa erre a lengyel csata helyszín. Nagy sík terület, szokásos módon belőném az ellenség távolságát (céltávolság kalkulátor, lövés, korrekció, lövés, találat) de bizony erre már nincs időm, mert az orosz tank kb 1000-1400 m távolságból egy lövéssel kiszed. Először csak szemöldök összevon, nofene, biztos elfelejtettem célozni. Amikor már 10 Poland csatában 6-7-szer kiszednek ilyen távolságból, azért az már nem semmi. A legtöbb alkalommal olyan szerveren történik a dolog, ahol a közös csatornán troll (értsd orosz) nyelven zajlik a beszélgetés. Egy idő után azért már eléggé elvesztettem a türelmem, mert nehezen hihető számomra, hogy ilyen távolságról mindig szerencséje van a fatengelyes célzóberendezéssel felszerelt orosz tankoknak.
Kicsit utána olvastam a dolgoknak és találtam is információt a jelenséggel kapcsolatosan.
Játékélmény rombolás
Vegyes érzéseim lettek az oldal átolvasgatása után. Egyrészt megnyugodtam, hogy nem felejtettem el célozni, másrészt kedvemet szegte a dolog, mert az a rész, hogy ne használjuk a csalást RB,SB módban, mert esetleg rontjuk más játék élményét, vélhetőleg igencsak kevés orosz játékost hat meg, vagy érdekel. Ebből következőleg, amelyiknek van, lesz rá pénze, megveszi és a legnagyobb nyugalommal használja is.
Különösen ez utóbbi két módot sajnálom (RB,SB) itt azért az jelentett valamit, ha messzebbről precízen tudott valaki optikai célzással kilőni ellenfelet. Ezzel az élmény rombolással meg marha bonyolult számítást követően (kiírja az ellenfél tankjának fontos adatait és a legfontosabbat a céltávolságát) egyszerűen csak be kell állítani a löveg emelkedési szöget és bumm, meghaltam a tankomban, miközben még próbálom az ő tankjának a pontos távolságát meghatározni. Fantasztikusan jó lesz ilyen "játékosok" ellen játszani ezek az információk tudatában.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 09:30:46