War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt vágod ugye hogy a teherautók páncélozatlan célok, amiken az AP lõszerek akadálytalanul áthatolnak, és ezért HE-vel kell lõni õket?

Vicces hogy utólag mindegyik a lövések hatásai miatt raklamálóról kiderül, hogy csak egy tájékozatlan lúzer aki semmit sem tud az egyes lövedéktípusokról vagy úgy általában a tankos hadviselésrõl.

Ha már Tigris és hobbi náczik 😄
http://katpol.blog.hu/2011/07/03/88_ok_amiert_nem_irunk_cikket_a_tigrisrol
pointer4
Hjahh, mostmár, hogy 2x buffolták 😊
de most komolyan ez tényleg kell: "HOBBYNÁCIK" ?! sztem ezt fejezd is be

Coral Springs
Mi volt a gép neve, vagy a nickname ? Emlékszel ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

WOT-ban is megy a sírás a Tiger miatt, de aki kicsit jobban játszik tudja, hogy az egyik legjobb T7-es tank. Lehet itt is az lesz, hogy jó kezekben hozza a tõle elvárhatót, a hobbi nácik meg elhullanak vele kill nélkül.
😄

pointer4
Csak nálad, nekem mindig robban.
nem 😛

Nem 😊
Ez az heavy tank erõletetés t3-ig még elmegy, de t4-tõl mit csinálsz? Mész a párduccal? Mert t4-tõl jobban jársz a heavy ággal német oldalon szerintem. Ott már jönnek szembe Is3-as tankok, amiket nem olyan vicces Párduccal kiszedni.
Csak nálam van hogy Panthernál elsõ találatnál mindig a torony vagy a csõ döglik meg?
Ezek az AI tankok nagyon buták, képes elmenni mellettem 1 méterrel és le se sz*r. 😊 Máskor megáll mellettem és még oda is fordítja nekem a tornyának az oldalát, felkínálkozik mint egy prosti😊

Gottfried
Alapjaban veve nem a tigrissel van a gond.Nem olyan rossz vas az csak jelenleg kurszkon kivul nincs olyan palya ahol ki tudod hasznalni.Kozelharcban a valosagban is konnyen kilottek.

Ez meg mindig nem tenne teljesen ertelmetlenne a hasznalatat. DE!!!
A parducnak es a tigris leggyakoribb ellenfeleinek a t34-eknek van respawnja es tuzersegi tamogatasa.Ez a ket dolog akkora elony hogy jelenleg mazoizmus heavy tankokkal jatszani.Ezt itt mar tobben tobbszor leirtuk.Ha ennek ellenere valaki megis a tigrist erolteti es meg sir is miatta hogy hasznalhatatlan.....hmmmm....<#csodalk>

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

pointer4
jahh, néha 😊
Néha érdekes ez az sg fórum..
Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..)
Ha jól müködik a br beállitó,akkor majd alacsonyabb br-t kap a tigrincs( mivel német,pont annyival hogy ugyanazokkal menjen...esetleg megemelik..)
pointer4
Én is +- 1.0 ról tudok, de itt valami teljesen mást ír:
http://trucker9.webnode.hu/news/mm/
Tudom.Azért sem értem. 😊 Az 5 és a 6.3,6.7 között nem 1 a különbség 😉.

Esetleg arra figyelj, hogy ne legyen bent nagyobb repülõ, mint a tank, mert mindig a legmagasabb Tier + BR-t veszi figyelembe, függetlenül attól hogy az most repül vagy gurul... 😊
3...2...1.... 😛 odalopakodott

ui: ugyanebben a csatában a GAZ teherautónak azért kellett 3 HIT! 😄

köszönöm!<#worship>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

A matchmaker +/- 1.0 Battle rating különbséggel teszi össze az ellenségeket.

Open

Másnál nem rendetlenkedik az MM?Társaknak meg Tigris II-et és Jagdphantereket rak.. <#confused>

Üdv!
Csak egy gyors kérdés.Open béta már a gf vagy még closed?
Nem akarok olvasgatni meg keresgélni.Gondoltam itt tudom meg a leggyorsabban.És igen!Látom a fejlécben,hogy"soon",de nem tudom milyen gyakran frissítik.😊
Köszönöm!

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Nézd meg az orosz 57 és 85mm-es lövegek páncélátütési értékeit, mindegyik történelemhû. Nézd meg utána a Tigris páncálzatát, az is történelemhû. 100 méteres távolságon mindkettõ csont nélkül átviszi alap lõszerrel is, ahogy a valósgában is. És mivel egyelõre Arcade mapok vannak csak bent, kicsit a lõtávolságok.

Bocsánat.A "D" párduccal.Azt hittem az "A" elsõ.

Pontosan 1.0 battle rating különbség van köztük, szóval szabályos. Egyébként Párduccal simán ki tudod készíteni mindkettõt.

pedig egyesek szerint a párduc isten: "Õszintén szólva nem tudom mit vártok a Tigris I-estõl. 100mm döntetlen páncélzat van rajta, a szintjükbeli ellenséges oroszoknak meg 57 és 85mm tankelhárító ágyúik vannak amik direkt a Tigrisek és Párducok miatt kerültek az orosz tankokra."
Hasznos tud lenni a repülõgép. Én például Ash Riveren, a foglalási zónából, 1 oldással kiszedtem 1 KV-1-et és egy Su-122-õt. A foglalási zóna tiszta lett, mehettek érte a csapattársaim. Szóval lehet okosan használni õket, csak nem ártana néha vadász fedezet. Remélem, hogy egy jó dolgot hoz ki belõle a gazsi.
nézd az oké, hogy a világháború "leggyengéb<#duhos2>" tankja volt , de azt nem mondták, hogy alufóliából hajtogatták.. ez amit itt csináltak a tigrissel veri a wot szégyenteljes játékát..
Na jó.Az MM elmehet a *****.Már a 3-4. meccs amikor is-2 mod 1944 és t-44-ek ellen megyek az "A" párduccal.

Õszintén szólva nem tudom mit vártok a Tigris I-estõl. 100mm döntetlen páncélzat van rajta, a szintjükbeli ellenséges oroszoknak meg 57 és 85mm tankelhárító ágyúik vannak amik direkt a Tigrisek és Párducok miatt kerültek az orosz tankokra.

Párducot toljátok, az minden szempontból jobb a Tigris I-esnél.

oké de elõbb kitömöm a tárcám lovéval..
Még egyetlen egy pontot sem költöttem el a legényekre, mert valahol azt olvastam, hogy még nem mindegyik mûködik.
De tényleg próbáld ki: kezdés után keresel egy fasza pontot, a front menjen bõven túl rajtad. Figyeld a minimapot és biztos távolból kövesd csak, sniperkedj. Természetesen RB-rõl és SB-rõl beszélek 😊

mint említettem nincs semmi elem kifejlesztve mert az elsõ 10 mecs bukta volt...és ellentétben másokkal többmindent kipróbáltam a berongyoláson kívûl mert az max becammogás lett volna... gondolom a legényeid is alapszintûek ..<#vigyor3>
Ebben az esetben az enyém szériahibás 😊
A leírtak nálam akkor fordultak elõ, mikor vásárlás után elkapott a "legyõzhetetlen tigris páncélos" érzés. Szerencsére gyorsan elmúlt, egy IS kijózanított (meg utána még pár kör volt ilyen arculcsapás-szerû). Mióta távolról operálok, semmi problémám nincs vele, iszonyat pontos a lövege, gyakorlatilag alig kell célozni vele, hátulról meg lõhetnek, mert sok esetben el is találnak, de a táv miatt nem viszi át a páncélomat.

Gabhess: alap vassal is ezt tettem, de még most sem fullos.

<#zavart1><#zavart1><#zavart1> berongyolni mikor használtad alap elemekkel??? a fél csata lezajlik mire bárhova odaér, ha odaér mert kiszedik dombokon keresztül, nekem még lánctalp sincs méghogy berongyolni..<#guluszem1>
Szerintem ez a mixelt csata úgy lenne jó ha csapatonként lenne 16 tankos meg 16 repülõs játékos, így mindenki maradhatna annál amivel játszani szeretne, de így is meglenne oldva az összhaderõnemi csatározás.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

nem az a baj vele ha közelre rongyolsz ész nélkül...hanem hiába maradsz vele akárhol a legkisebb HIT-re és létfontosságú elemek sérülnek rajta....

Ennyibõl jó lenne ha elején eldönthetnéd,hogy reppennél vagy tankoznál....persze jó lenne map választás is,mert kurszkon kívül nem érdemes felszàllni.
Twi,tegnap azért örültem volna efy jó repes squadnak mikor NM Drone és barátai megjelentek a másik oldalon.
Jó az, csak -mint a wotban- itt sem kell vele belerohanni a sûrûjébe, mert azért mégsem legyõzhetetlen. A lövege érzésem szerint iszonyat pontos, ezért szépen, hátulról támogatni a csapatot. Természetesen így is bejöhet egy mákos ammorack, de sokkal kisebb az esélye, mint f2f szitukban.

kifejlesztettem az összes tankot t3-ig bezárva....csak a tank destroyereket nem vettem meg,de miért nem kezdhetem a T4-et? pl a Párducot vagy a Tigris II-t ?

és mit csinál azon felül, hogy ideoda sétarepül? 😊
a meccset nem lehet repülõvel megnyerni csak kiegészítõ szerepük van
de még biztosan fognak rajta reszelni idõrõl idõre
na skacok kipróbáltam a tigrist...<#rinya> szerintem egy légpuskával szerelt jeep is kiszedi...aszem elteszem szebb idõkre vagy ha 1 milla van a tarsolyba, nem tudom jobb lesze ha ki van fejlesztve rajta minden de tulajdonképpen a pz2 többet bír mint ez.
Például a Te eseted, aki csak repül,sokszor vissza szokott ütni más playereknél. Mert sokan bejönnek repülõvel, lelövik õket és már lépnek is ki, vagy is jön az ember hátrány. Nem te viaskodtál 2 messzával Ash Riveren?
úgyis itt a nyár! a HEKK-et szeretitek?? = BRW = klán német nõi nevekkel...kiírtották 3-an az egész csapatunkat és csak a killcamen láttad õket....egyébként ennyit láttál belõlük!

T50-es tankot csapattársam 3x lõtte meg Tigrissel és kilõtte....utánna én még 2x 300 méter körülrõl 2x és engem is kilõtt 😄 😄