37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trucker39
    Vagy kellene ebbe a játékba is pár darab ilyen és akkor azt szidnám. :)

Nagy bumm

Komolyra fordítva a szót, nem hiszem hogy poland ennyire már be lenne tanulva. 1200 m-ről első lövésre próbálgatás nélkül kiszedett az orosz az előbb is. Semmi szokványos helyen nem álltam és ahogy láttam ő sem..
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 15:58:31
  • ximix #15503
    Szerintem is inkább a rutin az ami ezt a helyzetet elő idézi, egy megszokott hely(ek)ről már ez előző csatán kitapasztaltad, hogy ha onnan jön az ellenség akkor 3,5 vonal és bumm, nem kell mérni a távot.

Ezt kb úgy tudnák orvosolni, ha már ott tartana a technológia, hogy bizonyos keretek között naponta vagy akár csatánkét új pályákat generálna a szerver tehát mindig új térképen játszhatnánk.
    A másik hogy csinálnának egy nagy térképet 10x10kilométerest és a játék minden meccs előtt találomra kivágna belőle egy 2x2kilométeres részt amin a csata zajlana.
  • StrikeFor
    igen szép
  • Droughert
    Napi első kör, Kuban mapon, Tigris I-el kezdtem 2-kill után háta,mba került egy med, sérült a cső így kilőtt, aztán visszajöttem a Panther D-vel, a többit azzal lőttem.
  • Trucker39
    Random faktor. Gondolom, ma már nem lesz több nyertes csatám.

• Dagohun74
    A hivatalos fórumon új topic: Tier 3 germans nightmare ..... elkezdődött. Egy csávó írja is nekik "Imma go straight" gamestyle players és hogy használni kellene a fejüket. Na kapott is érte. De tényleg ennyit csinálnak mennek elöre és kész tisztelet a kivételnek akik megpróbálnak kerülni, nem egyszer csináltuk egy páran és szépen sorba szedtük ki a tigriseket hátulról. Csak hát arra lusta a legtöbb ember hogy 2 percet menjen. Inkább fél perc de gyors halál.
  • Dagohun74
    Akkor most keress a rendőrség.
  • StrikeFor
    Panther II-vel kilőttem 6 orosz gyereket :P WUT????? :D

ui: mondjuk ezzel a skinnel :P

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.10.13. 13:52:27
  • gstup
    Ez is ember függő.Szerintem sokkal rosszabb választás volt a D párduc a tigris I helyett.D párducnál röhejes a tolatás sebessége,ha úgy adódik esélyed sincs visszahúzódni a fedezékbe.Ha a tornyodat találta el valaki,egyből fekete cső,rossz esetben berobbant az egész tank.Ami még hülyeségnek hangzik,de például én erősebbnek érzem a tigris ágyúját mint a párducét.Nem hinném,de lehet hogy részben benne van az is hogy 1/3-val nehezebb a lőszer tömege.Sokat mentem mindkettővel.De a br változtatások óta nem használom egyiket sem.Semmit nem érnek az su-100,t-44,is-2-k ellen.Párduc lövedéke csak úgy pattog a t-44-ről.Tigris meg már azon a szinten nagyon könnyen egy lövés,még egy kezdőnek is.

+ nem tudom kinek mi a tapasztalata,de a volfrám magvas lövedék semmivel nem jobb mint a sima.Sokszor target udamaged vagy csak egy +1 hit.
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.13. 12:44:48
  • Dagohun74
    Ha csak a történelmét nézzük a tigris úgy lett megalkotva hogy már messziről kiszedje az ellent 2000-2500 méterről ezért kapta a 88-ast. A páncélzat a maga idejében páratlan volt 100mm vastag, egyik tanknak se volt ekkora, gyakorlatilag ezen távosságból sebezhetetlen volt. A szövetségesek és az oroszok ha már megláttak egy hosszúcsövű tankot arra már azt mondták hogy tigris. És ezek miatt lett legendás, a maga korábban. És ezért is választják sokan.
  • Stefan99
    Pedig a D-nek elölről nem gyengébb a páncélzata, viszont jobb az ágyúja.:)
    A Ferdinek megvannak a hátrányai, nagyon lomha, nincs forgatható tornya, viszont ha szemben van vele az ellenfél, a Ferdi eléggé biztonságban van, az ellenfél viszont egyáltalán nem.:) (kivéve is4m)
  • Luciferkee
    Ferdi meg társait azért nem szeretem, mert nem forgatható a tornyuk. Számomra nem nagyon jön be a játékstílus. Vicces mert a Hetzert meg szeretem, fene sem tudja miért.
    Tiger I sem volt annyira rossz, nem szabadott a tömeggel menni, esetleg az elején kicsit bújdosni kellett aztán nem volt vele gond. V D-vel csak negatív élményem van, akár hogy is szeretném azt a vonalat megszeretni :D
  • Dagohun74
    De azért az furcsa mikor 1 csatában több mint 1000 m-ről lőnek ki 2x ugyanazon a ponton legalábbis a killcam szerint. Nem mondom hogy csalás de fura. Ráadásul az első lánckeréknél be az illesztésnél mindkétszer. Minden játéknál van csalás. Ha csak a botokat nézzük az is csalás.
  • Stefan99
    Őszintén szólva soha nem értettem mit látnak az emberek a tiger h1-ben.:P A Kpfw V Ausf D jobb tank, amíg automatikusan 2X spawn volt, addig mérhetetlenül jobb tank volt. Legalábbis szerintem. Tier 4-ben már más a helyzet, ott főleg a spawn pont rendszer óta már nem érdemes erőltetni a medium tankokat. Nálam favorit a Ferdi, de a Tiger sem rossz.
  • Luciferkee
    Célzással kapcsolatban: Én szinte csak Tiger I-el megyek (már kb 20-30 csata óta kivan maxolva) és a célzás már gyerekjáték. Mozdokon, Kurskon, Polandon semmi gond a távolság, néh olyanokat lövök, hogy magam sem hiszem el, hogy elsőre eltaláltam. SZóval szokás kérdése, szerintem ebben nincs semmi hack. VISZONT!

Sokszor 1000-2000 m távolságokból 1 hitelek IS-KV -kat, na ez az ami számomra illózió romboló (főleg úgy, hogy sokszor majdnem szemben állnak velem)
  • Stefan99
    Nézd, én nem tapasztalom hogy az ellenfél irreálisan jól célozna. Rá lehet érezni egy idő után a célzásra, főleg ha az ember sokszor ugyanazzal a tankkal játszik. Nekem pl már vannak pályák, ahol bizonyos pontokról pontosan tudom a célkereszt melyik sávjában kell lennie az AI AA-nak, hogy kilőjjem, és 4 lövéssel kiszedek négyet.:) Én nem vagyok op játékos, és amíg nem tapasztalok olyat hogy az ellenfél irreálisan jól céloz, vagy az átlag jobban célozna mint én, addig nem is fogok ilyenen agyalni.:)
    Másrészt pedig minden ilyen oldal ahol pénzért kínálnak ilyen dolgokat, mint hack tool stb, az mind kamu.
  • Trucker39
    Az a bajom ezzel a kapásból lekamuzzuk szöveggel, hogy a WOT-ban is ezt mondták sokáig, hogy nincs csalás. Sőt, évekkel korábban, komoly repülőszázadok még a nagy esküt is talán letették volna, hogy az IL-2-ben nincs csalás. Sajnos mind a kettőről bebizonyosodott, hogy igen komoly csalások vannak mind a két játékban. Ha meg azt nézem, hogy a WT is honnan származik, nekem nem tűnik akkora kamunak a dolog. Megvenni nem kívánom a csalást. Ha ilyen szándékom lenne, nem irogatnék róla, valamint nem dolgoztam volna annyit, hogy legyen magyar nyelvű optikai célzást segítő leírás és még sorolhatnám. RB,SB módban azért megyek játszani, mert ott nincs kicsi piros/zöld kereszt. Ott meg kell tanulni lőni. Ha valaki ott csalást használ, igenis kapják el és dobják ki a játékból. Ha nem elég a bonyolult személyiségű (faék) játékosoknak az AB, akkor ne játszanak RB,SB módban.
  • Toby0501
    Ez egyértelműen scam. Már ott gyanús a dolog, hogy szóba kerül a Sea forces is benne.
    Egyébként oroszoknak az APCBC lövedék nagyon pontos, azzal szinte gyerekjáték célozni, kb. mint a PzGr 40/43, 1000m-en gyakorlatilag alig kell a célpont fölé célozni.
  • Stefan99
    Kamu.De fizess nekik 5 dollárt ha hiszel nekik ;)
  • gstup
    Kiábrándító lenne ha ilyen csalás létezne.Anno a fórumon (itt az sg-n) sokan azt mondták hogy ebben a játékban nem lehet csalni...
  • Trucker39
    Mentem jó néhány csatát magam is a patch kiadása óta. Többnyire RB módban (az elején egy-két csata AB volt) és sajnos azt tapasztaltam, hogy sok orosz tankkal játszó játékos bizony mesterlövész lett az új pályákon. Nagyon jó példa erre a lengyel csata helyszín. Nagy sík terület, szokásos módon belőném az ellenség távolságát (céltávolság kalkulátor, lövés, korrekció, lövés, találat) de bizony erre már nincs időm, mert az orosz tank kb 1000-1400 m távolságból egy lövéssel kiszed. Először csak szemöldök összevon, nofene, biztos elfelejtettem célozni. Amikor már 10 Poland csatában 6-7-szer kiszednek ilyen távolságból, azért az már nem semmi. A legtöbb alkalommal olyan szerveren történik a dolog, ahol a közös csatornán troll (értsd orosz) nyelven zajlik a beszélgetés. Egy idő után azért már eléggé elvesztettem a türelmem, mert nehezen hihető számomra, hogy ilyen távolságról mindig szerencséje van a fatengelyes célzóberendezéssel felszerelt orosz tankoknak.
    Kicsit utána olvastam a dolgoknak és találtam is információt a jelenséggel kapcsolatosan.

Játékélmény rombolás

Vegyes érzéseim lettek az oldal átolvasgatása után. Egyrészt megnyugodtam, hogy nem felejtettem el célozni, másrészt kedvemet szegte a dolog, mert az a rész, hogy ne használjuk a csalást RB,SB módban, mert esetleg rontjuk más játék élményét, vélhetőleg igencsak kevés orosz játékost hat meg, vagy érdekel. Ebből következőleg, amelyiknek van, lesz rá pénze, megveszi és a legnagyobb nyugalommal használja is.
    Különösen ez utóbbi két módot sajnálom (RB,SB) itt azért az jelentett valamit, ha messzebbről precízen tudott valaki optikai célzással kilőni ellenfelet. Ezzel az élmény rombolással meg marha bonyolult számítást követően (kiírja az ellenfél tankjának fontos adatait és a legfontosabbat a céltávolságát) egyszerűen csak be kell állítani a löveg emelkedési szöget és bumm, meghaltam a tankomban, miközben még próbálom az ő tankjának a pontos távolságát meghatározni. Fantasztikusan jó lesz ilyen "játékosok" ellen játszani ezek az információk tudatában.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.10.13. 09:30:46
  • gstup
    Orosz oldalon eddig is sok volt az agyatlan.Amikor én játszottam orosz oldalon csak fogtam a fejem.De akkor még segített rajtuk a dupla spawn és a temérdek bombázó.
  • Dagohun74
    Nos vasárnap csak orosszal mentem tier2-3. Tier 2 az ok változó ki nyer. Tier 3 na itt már erősen a németek felé billen a mérleg, de a legtöbb orosszal játszó játékos akkora balf@sz hogy eszméletlen mennek előre mint ha kötelező lenne. A mozdok pályán (battle) 15 játékosból 10 tuti be középre és sorba szedik ki őket isten ments hogy kerüljön. Minek? Be a tigrisek elé. Eltelik 5 perc máris csak 8-10 játékos marad. És innen már nehéz nyerni.
  • gstup
  • Dewri
    Ja. Aztán sírnak, hogy szar a játék... Amíg jól ment a másik oldallal, addig nem sírtak...
  • Dewri
    Mondjuk a pályák váltogatásán tényleg alakíthatnának végre, mert nem ritka, hogy egymás után 3x-4x ugyanarra tesz, ami azért elég lehangoló...
  • gstup
    Tényleg milyen szánalmas ahogy eltűntek az orosz oldalról a játékosok.Pedig csak annyi történt hogy részben elvették tőlük a dupla spawnt. :) Imádom az ilyen játékosokat.Azzal az oldallal játszanak ami éppen az erősebb vagy annak tűnik. :)
  • Sherman0070
    Na már csak Kubanon kapok fatal errort de persze minden 2. pálya az...
  • Sherman0070
    Vagy inkább a sok lusta segg csak az OP tankokkal/nemzettel tudja nyomatni.
  • cpthungarian
    Szerintem eddig sem kényszerítettek senkit, hogy németekkel játsszon.
    Értelemszerűen mindenki azzal játszik, amivel élvezi játékot (legalábbis én biztos).
  • Droughert
    Azért milyen vicces, hogy az eddigi pro playerek akik orosz tankokkal aláztak, most hirtelen eltűntek, és megjelentek a német oldalon. Így kell fényes statot építeni...
  • Gottfried
    Szétbarmolták? Nem volt ezen mit szétbarmolni,szar volt eddig is.Az ember csak reménykedik de itt hiába.Ezek olyan ostobák hogy mutogatni kellene őket valami emberkertben.

T4-ben most faszán átestek a ló túloldalára. 16 csatából egyet sikerült nyernem orosszal. 40-50 német várakozóra jut 5-10 orosz. Szánalmasan szar volt a balansz eddig is és szánalmasan szar most is csak most a másik oldalon van az előny.Ettől a játék semmivel sem lett jobb.
    A tartalom semmit nem javult,ugyanolyan unalom mint eddig.Két nap elég volt arra hogy az új pecs minden újdonságát kiélvezzem.A játék megy vissza a kukába.
  • Luciferkee
    Beta(tm)
  • Flikka
    Azért azt már ne próbálják megetetni velem, hogy 10-ből 10X a párducomat úgy szedik ki 1 lövéssel, hogy az ágyú mellet balra találnak el. Persze. Mindegy, hogy 1.5 km-ről vagy csípőből közelről. Én meg f..m a target undamageket ha oda lövök de ammorackon is 5 m-ről. Ja. Az is érdekes, hogy sokszor úgy szednek, ki, hogy a hóhérom neve jó pár centivel a horizont alatt van. Szétbarmolták teljesen ezt a játékot. Mintha Eric Cartmant szerződtették volna ötletadónak.
    Utoljára szerkesztette: Flikka, 2014.10.12. 17:58:53
  • Sherman0070
    Na akkor lehet hogy nekem is menni fog.
  • Gottfried
    Köszi!!

Ez megoldotta,megy a játék! :)

• Sherman0070
    Amúgy az egész jó hogy most 60K player van. Valamit jól csináltak :D Csak a sok agyatlan féreg hogy nem OP-k az oroszok hanem balanceoltak már szarnak játszani oroszokkal.
  • Luciferkee
    Tech Treek a Spoilerben:
  • Toby0501
    Letöltés közben nincs ilyen gomb.
  • Sherman0070
    Én semmit sem találok. :D Hol itt a check files? :D