Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
cpthungarian #15427 Az átütést nem vitatom. Lehet, hogy elegendő volt a lövedék átütése azon a ponton, sőt biztos, mivel át is lőtt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon ilyen kis szögben mennyire életszerű, hogy átüti a páncélzatot.
Akárhogyan nézem, annak józan paraszti ész szerint egyszerűen le kellett volna csúsznia.
Érted, hogy mi a problémám?
A patch óta folyamatosan tapasztalom ezeket a fura haláleseteket (átlövik szemből a tank/torony oldalát, stb.).
Ezt annak tudom be, hogy azóta van killcam és igencsak bökik a csőröm az ilyen esetek.
Lehet, hogy eddig is volt ilyen, de nem volt róla azonnal bizonyíték, mert a tököm se nézegette vissza a visszajátszásokat.
Ezt is csak azért, mert rohadt kíváncsi voltam, hogy jól láttam-e a killcamen ezt a becsapódást.