War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Akkor linkben

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Ilyenre gondoltam:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

*a

Eléggé zavaró az artillery spam.6 vs 6 volt.3 tagú klán.Egyszerre nyomták rám az tüzérséget. 😞 Esélyem nem volt.

Tankokat megtudod nézni külön külön a játékban ( research- costumization rész ). Ez is jó újitás. wothoz külön kell egy program (vicc).

angelus1991ster.blogspot.hu

mijki
Van olyan program WT-hez, mint WoT-hoz a WoT Tank viewer? Szívesen átnézném a tankok 3d modelljét páncélvastagságokkal együtt. Esetleg a modulok helyét is.

pointer4
Remélem a (H), legalább ebben jobb lesz.
Szembõl hol kell egy lövéssel elintézni a párducot célzás nélkül ? Mert a szembe jövõ száguldó párducoknak mindig sikerül, én meg csak a célzom a tornyot bal oldalt, jobb oldalt, és csak dõlnek ki a modulok, nekik meg egy lövés....
Ha 1,5cm akkor ott már egész jól lehet operálni, hogy hová is akarsz lõni, a Jg Patnherrel is lehet célzottan lõni 1600m -re is akár... <#nezze><#nyes>
Egy 1,5 centis sziluetten hogy a bánatba lövik ki a weak spotot? Atom módon béna vagyok a tankokhoz 😊
Te valószínûleg semmit, a játékosok kezdik megismerni a gyenge pontokat... <#email>
pointer4
2 napja a tigris II (P ) minden lövésénél beragad a torony. Elõtte semmi baja nem volt, bírta a golyózáport... mit tettem hogy ezt kapom ? 😊
Az 57 -es verziót kifejezetten tankok ellen tervezték (viszonylag kevés készült belõle), a ZiS-4 egy igen jó ágyú volt, mondhatni brutális átütéssel, a Tigrincset szembõl játszi könnyedséggel viszi át.

100m -en az APHE (BR-271K) 116mm üt át, és ha bemegy még fel is robban.
A prém verzió (T-34 57 Mod 43) nem sokban tér el, kapott egy APCR lõszert (BR-271P - 100m 186mm átütés), én nagyon szeretem, igazi hentes!
Messzirõl is jól lehet operálni vele, mert a lõszer nem nagyon esik.
Hátrány, hogy viszonylag könnyen sérül a toronyforgató mechanika és az ágyú is.
a 42es is jó de az 57 istencsászár gép 😊
JethroHUN
T-34 1942 megéri lecserélnem a T-34-57re? Utóbbinak valami baromi vacak a lövegtornya.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Medekre gondoltam. Tornyot mondjuk hvy-n annyiból van értleme ha a csõ szémegy akkor... 😄
Torony és test közé az a best

A KV tornya elölrõl néha hajlamos volt visszaköpni az F2-esem APCR-jét még közelrõl is.😊

Mármint a gyenge pontokon nem azt értem, hogy hol tudja átütni a páncélt, hanem hogy hol vannak olyan dolgok a tankban, amit érdemes pusztítani.😊

A tankoknak nincs életereje, akinek sok lövéstõl sem robban, az rossz helyre lõtt. Persze vannak heylzetek amikor nincs mód pontos lövésre, olyankor a szerencsében lehet bízni.😊 De aki 30 méterrõl X lövésre sem bírja kiszedni az ellent, az a csata után olvasson utána az adott tank gyenge pontjainak. Persze a játék jelenlegi szakaszában elõfordulhat akár bug is. Én 80%-ban APCR-t használtam, 20 százalékban HEAT-et.(Amint kifejlesztettem).
HE-t szinte soha(néha arty meg aa ellen) Most az AUSF. D-vel meg APCBC-t, mert azon csak az van meg HE.

Na igen. Egy értelme lenne az arcadenak. 2000 pont vezstes csata 320 vehicle research pont. Ugyan ez simban vagy 1500. kicsit itt lassabban lehetne kihúzni a dolgokat és tovább lehetne élvezni a játékot 😊
Legalábbis nekem az APCR is 1 lövésbõl szétkapta a kv-1et mikor belõttem a kémlelõn így kb 4 méterrõl 😊
Kb bármelyik oroszra igaz. Tornyot telibe ott aztán lesznek bajok. Vagy torony és test közé és bumm.
közelrõl meg bele driver hatch.
Érdemes lenne utánaolvasnod hogy melyik lõszer mire jó és mire nem, ez nem a WoT hogy az aranylõszer jobb és csá.

Volt Trucker39nek itt egy remek tutorial oldalja, csak nem tudom a linkjét, a bannerba meg nem került be.

Nekem a sima átváltás bekavar.Tankrol átrakom reprre.( mouse/ full real) Elkezd trimmelni tekeredni,majd föld...( már ha levegòböl indul)
A t 50 nek a tornyát kell lõni, legalábbis a pz3-al az vagy 1 hittel vagy mindent kivisz benne.
Király, ott alapban nekem a joy konfigot adta be, nem figyeltem, hogy jobb lent ott az "assign button" is. Így már nem kell váltogatni semmit. 😊
Cobra.
T-50 persze, hogy OP, mert bugos (nem csak én állítom) Tegnap Stug-gal 5x kellett meglõnöm, hogy meghaljon. Az elsõ 4 lövés mind sima hit volt belsõ sérülés nélkül, pedig mindet máshova lõttem és 20m-re voltam tõle.
A legújabb bug meg nálam, hogy néha elpattan a tank, mint a flippergolyó, pedig még tereptárgy se látszik.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gondoltam mek német légvédelemmel egy realisticot és hát bedobott olyan csatába hogy nálunk volt egy repcsi összes többi tier1es tank enemynél meg tier2es repcsik amik ezeket a 20-50 milis páncélokat átfossák, nagyon fer
mert egy rohadék tank azon a szinten amin megy 😄
és sokan csak összevissza lövöldözik ami semmi kárt nem tesz benne pedig pofán kell lõni a tornyát ennek is..
csak ugye ahhoz meg jó gyors úgyhogy ha rohangál akkor macerás jól eltalálni 😊
Akkor arra figyelj, hogy itt nem feltétlenül az a jobb lõszer amit kifejlesztesz az adott tankon, nem úgy van mint a wot-ban, hogy az upgrade-k szinte kötelezõek, itt sokszor az alap lõszer az amivel nagy pusztítást tudsz okozni. Az apcr nem robban bent a tankban, csak simán átmegy rajta, ha nem ér fontos modult akkor nem sok kárt teszel benne. Amit át tudsz ütni azt olyan lõszerrel lõdd amiben van he töltet, mert ha az átüt akkor bent robban és az már csinál egy kis felfordulást.
mijki
Akkor tárat cserélek. Köszi 😊
Amúgy jól megy T-50-nel, mindig top3-ban vagyok vele 😄

Ja azzal hiába lövöd. Aphe vagy sima he kell bele.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egy elég op jószág, ment is a sírás miatta, ha azzal nem lehet valamit sebezni, akkor ott user error lesz.
mijki
APCR

Már a t50 se a régi 😊)

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

beállítod a joy-t is és a bill-t is aztán átkapcsolod full real-rõl mouse aim-ra 😄
de ha már ott vagy akkor betöltheted a config file-t is az az 5 mp nem oszt nem szoroz 😄
Gottfried
Egy nagy elõnye azért lett annak hogy beengedték a repülõket.Most többen játszanak RB-ben az oroszokkal így nem kell a pantherral várni a csatára. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Azt megkérdezhetem, hogy melyik lõszertípust használtad? Mert én ha 5x meglövök valamit, ráadásul 5m-rõl, akkor ott lesz sérülés.
Arra mondjon valaki valami trükköt hogyan lehet config file töltögetés nélkül bill és joy közt váltogatni SB-n?
Gottfried
Azt hiszem hogy csak a kezdeti tévelygés volt mert azóta sem került a pantherem ilyen kis tankok közé.Gondolom pár profi pilóta tett be kis tankokat a gépe mellé,akiknek még nem volt nagyobb tank kifejlesztve.Mindegy,érdekes volt.

Gottfried
Tegnap éjjel lelõttem egy gépet Pantherrel. 😊

Gottfried
Félre ne érts,nekem nem hiányoznak a repülõk simben.Az a gondom hogy csak úgy tudok tankokkal bemenni ha a repülõt kiveszem a slotból.(mivel eszemben sincs simben repülni)Aztán utána ha RB-t megyek,rakhatom vissza mert ott kellhet.
Én általában felváltva szoktam simben és RB-ben menni,attól függõen hogy hol volt kevesebb várakozó.Most hogy a repcsit pakolgatni kell,nagyon körülményes lett így.Ez a nyomorom.
Azzal teljes mértékben egyetértek veled hogy ne könnyítsék a repülõk helyzetét.Így a kezdõk hamar lemondanak a repkedésrõl és lehet nyugodtan tankozni.

mijki
Elõbb T-50-nel(RB-ben) 5 méterrõl 5 különbözõ helyen ütöttem át a PzIVC testét, kutyabaja nem lett, õ egyet visszalõtt és ammorack...

A gonosz Gaijin biztosan szabotálja a német oldalt <#idiota>

Érdekes hogy mindig mikor mennék egy kicsit a németekkel 1-2 perc után connections error közben meg a netenek meg skypenak semmi baja
ment a +1! 😉