37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Stefan99 #15464 igen, jobb felső sarok. :) -
cpthungarian #15463 Villáskulcs, utána check files. -
Ezt a gombot a Laucheren belül hol keressem? A "fogaskerék" gombra ha rámegyek azon belül van? -
Stefan99 #15461 Esetleg amit meg lehet még próbálni, a launcherben van egy olyan gomb hogy adatállomány ellenőrzése vagy hasonló(nekem németül van, úgy Dateien prüfen). Azt próbáld meg. -
Angelus1991ster #15460 Valakinek van friss tech tree fotója a tankos népekről? -
Tegnap frissítettem a drivert. DirectX-el nemtom mi van. -
Stefan99 #15458 érdekes, pedig elvileg ma nem is volt semmi patch. Nekem működik egyébként, ráadásul ahogy nézem több mint 60000-en vannak online.
Videókártya driver, directx egyéb esetleges játékokhoz kellő dolgok frissek a gépeteken?
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.10.12. 15:30:44 -
Most újratelepítem ha akkor is ez lesz akkor sikeresen elkúrták a játékot számomra. -
Minden féle beállításon csináltam de mindenhol én is ezt tapasztalom. -
Én. Véged van.... Nekem ezt csinálja minden percben már. -
Meghalt a játék. :(
Délelőtt még be tudtam lépni,nem volt semmi gond.Most indítás után egy ilyen ablakot kapok.Járt már így valaki?
-
e57 #15453 Nekem olyan volt, hogy JPanzer4 elejét vitte át egy egyenesen, vízszintesen repülő lövedék ott, ahol majdnem vízszintes a lemez (gondolom ez a lemez fedi felülről a váltót, meg talán a vezető lábát). Annak a becsapódási szöge nem hiszem hogy 10-15 foktól több volt. A killcam szerint egyenesen, irányváltoztatás nélkül ment át a páncélon.
-
War Thunder 1.41-es magyarítása 1.43-on működik? -
ToMM23 #15451 Igen, van olykor -
Köszönöm a kiigazítást, a fogalmazó készségem és tárgybeli tudásom erősen hiányos így csak a lelkesedés maradt:)
-
cpthungarian #15449 Gaijinék is azt mondták egyébként az ominózus esetre, hogy ennek szerintük is le kellett volna csúsznia a torony tetejéről.
Most vizsgálják a dolgot, ezért ha találkoztok még ilyen fura átütéssel, akkor jelezzétek nekik, talán összekapják magukat és megoldják a problémát. -
másnak is vannak fps esések? lengyel pályán épületek között beesik 30 alá .... meg van még 1 map ahol leesik jócskán.. -
davidbog #15447 A sapka hatékonysága azért ennyire nem nagy. Az animáció erősen el van túlozva. Meglehet nézni, az amerikai és orosz átütési adatokat, ők egy löveghez használtak ugyanolyan tömegő és csőtorkolati sebességű AP és APC lövedékeket. Olyan hatalmas különbségek nincsenek az átütésben ilyen 5%-ok, max 10%.
Ha a 15444. hsz-ben lévő bármely lövedékhez berajzolsz a függőleges vonaltól a lövedék felé mondjuk 10°-al eltérő egyenest (ami az erősen döntött páncélt szimbolizálja) akkor még mindig azt fogod látni, hogy a lövedék tulajdonképpen az oldalával találná el. Ezen a cap se segít. Tehát lepattanna.
Nemrég kaptam egy 1958-as amerikai ballisztikai tesztet. Még a 120 és 155 mm-es lövedékek is csak 70°-os (függőlegestől) páncélzat ellen lettek tesztelve, ennél jobban döntött ellen nem is tesztelték őket. És ebből is csak 2"-et ütött át 2200 fps-el.
A játékból kiragadott példa (IS-2 30 mm-es tetőlemeze vs 8,8 cm PzGr39) kizárólag akkor lehetett volna reális, ha a Tiger II magasabb pozicióból tüzel mint amilyenen az IS-2 van és így a lövedék beesési szöge legalább 20°.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.10.12. 12:39:47 -
gstup #15446 Én is.De szerintem csak azért mert szigorúan Tier III-ban játszom. :) Jagdpanzer IV,Stug III G és Pz IV H kombinációval.Tigris I-et kivettem,mert azzal már T-44,Su-100 és Su-122p-k ellen rak be. -
biztos velem van a baj de én nagyon élvezem a meccseket :D -
Rue East #15444 Ez két külön sapka, amiről beszélsz. Az animáción egy APC lövedék van, ez kap egy lágyabb fém sapkát, ami "felkenődik" a páncélra becsapódáskor. Az aerodinamikailag kedvező formát pedig a BC jelzésű (ballistic capped) vékony (mármint a lövedék falához képest) fémlemez sapka adja. Ezek nincsenek összefüggésben egymással, volt mindenféle kombináció (AP, APC, APBC, APCBC).
-
A lőszerek páncélátütő része több féle alakú ami nem mindig kedvező ballisztikai tulajdonságokkal bír, így legtöbbször kap egy sapkát a lőszer amitől javul a ballisztikája és pluszban ez is segít a kis szögű becsapódásoknál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.12. 11:17:40 -
e57 #15442 Na most én mondom, pedig nagyon reménykedtem.... Teljesen elrontották a játékot. Nincs lepattanó találat. Rétegelt páncélon 40-45 fokos szögből egyenesen átmegy..... Ez így egy nagy nulla.
Ez előtti patch nekem tetszett. AB-ben T1-T3 elejéig egészen jó volt, de ez most egy nagy nulla. Dupla nulla.
-
Ninju #15441 Gondolom a lövedék normalozációját is beleszámítottad. Csak mert az a kb. 5° pont jelentheti azt a 20 mm-t. -
carp3tm0nster #15440 Szerencsétlen Hetzer-emet pont ott lötték ki, ahol a két frontpáncél találkozik. Márpedig onnan valamerre pattannia kellett volna a fizika szerint... -
Marha jó ez a kill cam, most még jobban tépem a hajam, amikor látom, hogy 1+ km-ről lapos szögben eltalál az ellen és meghal mindenki a tankban... -
Hát igen ha gondolkozni kell akkor már nem megy nekik a játék. Csak OP tankokkal, 2 respawnal és bomber spam-al tudnak érvényesülni. -
Velem ugyanez történt csak én Tiger II (H)-ban ültem. IS-4M lőtt így meg 1200m-ről úgy hogy magasabban voltam mint ő... -
Luciferkee #15436 Na mivan az összes orosz abbahagyta a játékot? :) -
cpthungarian #15435 Milyen rank unlockra gondolsz?
Ha arra gondolsz, hogy mennyi tank kell még ahhoz, hogy a következő szintet elkezdhesd, akkor azt a tech tree bal oldalán látod.
-
azt hol látom hogy mennyi kell még a kövi rank unlockhoz tankmódban? -
wot tank inspectorba megnéztem és ott relatíve ha egy kicsit is magasabb szögből jön a lövedék mint az is2 magassága már 200-as átütéssel be lehet ütni. -
davidbog #15432 Ilyen szögből a valóságban is lepattanna a 8,8 cm PzGr39. Talán csak a mai APFSDS-ek tudnák átütni, bár úgy tudom azok is képesek lepattanni ha 5° vagy azalatti a szög. Érdekes a játék "ballisztikája"... -
vajakos21 #15431 Használj face trackert :-) Ott is működik.Igaz amig minimap berakja az ellent, felesleges. -
Nem szeretem a fix kameranézetet.
-
twi452 #15429 pedig egyszerű a magyarázat
szívrohamot kapott az egész legénység a zajtól amit keltett a lövedék :D -
Droughert #15428 Ez az a szög, ami wot-ban automatikusn pattan, függetlenül a páncél vastagságától. David talán többet tudna erről mondani, ő otthon van a témában, hátha olvassa és felvilágosít. -
cpthungarian #15427 Az átütést nem vitatom. Lehet, hogy elegendő volt a lövedék átütése azon a ponton, sőt biztos, mivel át is lőtt.
Én arra lennék kíváncsi, hogy vajon ilyen kis szögben mennyire életszerű, hogy átüti a páncélzatot.
Akárhogyan nézem, annak józan paraszti ész szerint egyszerűen le kellett volna csúsznia.
Érted, hogy mi a problémám?
A patch óta folyamatosan tapasztalom ezeket a fura haláleseteket (átlövik szemből a tank/torony oldalát, stb.).
Ezt annak tudom be, hogy azóta van killcam és igencsak bökik a csőröm az ilyen esetek.
Lehet, hogy eddig is volt ilyen, de nem volt róla azonnal bizonyíték, mert a tököm se nézegette vissza a visszajátszásokat.
Ezt is csak azért, mert rohadt kíváncsi voltam, hogy jól láttam-e a killcamen ezt a becsapódást. -
Droughert #15426 Ja, látom, nem is néztem, hogy ott van a bementi nyílás. Akkor ez olyan mint a futó görgő találat miatt legénység halál. Közben nézegettem isnpectorban, hát határ eset, 200 körüli pennel át lehet lőni, ha olyan a szög, ezek szerint beadta.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.11. 19:06:29 -
cpthungarian #15425 Nem, ott a tetőn a bemeneti nyílás, ráadásul killcam is ott mutatta a becsapódást, amitől meghalt mindenki a tankban.
Nézd az első képen a periszkóp mellett a fekete pöttyöt. Mondjuk pont oda esik az árnyék, de bekarikázom, ha nem egyértelmű. :)
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.11. 18:53:55