Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ez mit változtat azon, hogy t34-57 első lövésből mindent kiszed, második lövésből pukknasz míg ő vígan nyeli a +1 hiteket.
Engem nem különösebben "zavart" az orosz túlerő, sokkal inkább a fent említett probléma.
Ezért is szoktam inkább át arcade csatákra, nincs kedvem 5-10 perceket várni rb csatákra ezekért...:(
rb úgy lenne az igazi, ha elvennék a name tageket a képernyúről és csak a térképen jelezné a tankokat.
Azt a pár sb csatát amit tigrissel játszottam ott valahogy egészen másképp muzsikált és nem az volt, hogy ki sem tudok mozdulni a spawnról mert már kempelik, meg le szeretnék adni egy lövést, de amint lövőpozícióba kerül az első kósza t34-es szanaszét szedi a tankot a pálya másik feléből úgy, hogy tök mind1 merre hogy állok...
Folyamatosan ez volt, karelia,jungle--kuban még úgy ahogy, de ott is vagy kemp fesztivál, vagy mehettél lutriba...
Persze minden csatára min 5 percet várni kellett.
Ráadásul csak 1 tankot lehet bevinni..
Még a fejlődést is lassítja...