War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar tankokat a War Thunder-be. A magyar 41-es felségjelzés külön öröm, hogy bekerült, és ingyenesen felrakható. Ennyit a wg-rõl.

angelus1991ster.blogspot.hu

mijki
Köszi 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Coral Springs
Lehet hogy bekerülök a Phly legújabb Epic Play videójába. <#nevetes1> Én maradtam életben egyedül, természetesen repülõvel voltam, majd mérgemben lementem lõdözni egy tankot ami épp foglalt egy pontot. Rácsaptam egyszer, azt amikor húztam fel lelõtt, de baromi nagy lucky shot volt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a lõszert kell lecserélni defaultra....

mijki
Sziasztok, mi okozhatja azt a "hibát", hogy az elõbb is mentem PzIIC-vel, 2x már meghaltam és harmadjára nem hagyta elindulni a tankot, azt írta ki hogy "Crew is not ready". Ilyenkor mi a teendõ? Elõre is köszönöm a választ.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

jaja, erre gondoltam én is, vagy ha más nincs, akkor pár olyan cucc, amit legalább fel lehet pakolni a tankra, repüéõre, gondolok itt különbözõ feliratokra, jelzésekre...

ez a videó, illetve post volt már?

itt már mûködik a géppuska is:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/135010-the-t-35-and-multi-turreted-control/

neki nem volt baja a Tigrissel 😊

Torzonborz
<#eljen> Hasonló poszt nincs Magyar repülõkkel/harckocsikkal kapcsolatban ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Megkérnék minden kedves magyar játékost aki szeretne (ugyan miért ne szeretne) magyar medálokat is látni a játékban nyomjon egy +1-et (A felfele mutató zöld nyilacska az 1. post jobb alsó sarkán) az alábbi kezdeményezésre:
Magyar Medálokat a War Thunderbe

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Egyedül az FPS dropot nem értem egy mai gamer PC-n izzadás nélkül kellene hozni max grafon a 60-at. Nekem legalábbis megvan. (i7+nv78xx)
Abszolút igaz a meglátás, ezen szerintem javítani fognak, mint eddig.
Egy mészárlás volt. Tier IV-V-ös bombert is bevihettél, mondjuk TII-be. Azzal lehetett volna kompenzálni.
"RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülõ is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat."

Nincs itt semmi elbaszva, tanuljon meg rep. géppel menni aki akar! Nehogy már energia befektetés nélkül oda adják fõleg SB módban, hogy valaki felülrõl célra dob.
"Sokszor repkednek ilyen magasságban persze hogy lekapja õket a
légvédelem."

Azért mászkálnak olyan magasságban, mert nem renderedõlik le a tank csak egy adott magasság alatt.
Trucker39
Persze a link lemaradt : Magyar fordítás

Trucker39
Elérhetõ a játék magyar fordítása. 😊

bár azért az orosz légvédelemtõl nem kell félni lövés után úgy felugrik az ágyu hogy lehetetlen vele normálisan repcsire vadászni, tegnap próbáltam a vége az lett hogy sima lõszer bele és baszogattam a tier3asokat 😞
Coral Springs
Azt én is észrevettem hogy rengetegen kezdenek repülõvel, ha az én csapatom akkor már tudom hogy vesztünk, mert lent több a pro tank driver. Én tankot nem is állítottam szolgálatba mert nem értek a tankokhoz, a gépembõl meg 8 csatából csak egyszer lõttek ki, akkor is azért mert elhúzódott egy dogfight 2 vs 1 -ben amibõl végül 4 vs 1 lett.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Mondjuk ami a probléma ezzel a vegyesfelvágottal, hogy nincs balance a repülõk és a tankok arányában. Az MM-et úgy kéne megoldani, hogy a csapatban csak korlátozott számú repülõ lehessen(meg önjáró légvédelmi tüzérség). Mert sokszor hátrányba vagy elõnybe kerültünk a szárazföldön, ugyan is sokan kezdtek repkedni egyszerre. És elég kellemetlen tud lenni mikor a csapat fele repked, a szárazföldiek fele önjáró AAA, a tankodra meg minden bokorból T-34-esek meg Kv-1-sek rontanak. Például összedobhatnának egy olyat, hogy 8 harckocsi, 2 önjáró AAA, és a maradék meg repcsi. Vagy legalább valami hasonlót, mert ez a mindenki azt hoz amit akar mûsor eléggé meg tuja borogatna az erõviszonyokat.
Coral Springs
Na kipróbáltam ezt a vegyes mûsort. Nagyon hangulatos, nem csak lent megy a nagy harc, akad azért munka fent is. Sokan jönnek be repülõvel de általában easy target mind, látszik hogy a legtöbbjük nem ért a dogfight -hoz. Megpróbáltam én is kilõni egy-két tankot az Airacobra 37 -esével, de azonkívül hogy csak eltaláltam õket különösebb sérülést nem okoztam egyiknek sem, se elölrõl, se hátulról. Miután egy ilyen akció után nem bírtam felhúzni és fának csapódtam, hagytam a tankok lõdözését. Az fps drop -al kapcsolatos problémám meg megoldódott és nem is. Vannak map -ok amik nagyon stabilak, de vannak ahol meg játszhatatlan.

Összességében tetszik, de nem hiszem hogy sûrûn fogom én ezt tolni amíg nem változtatják meg a metagame -et. Itt már nagyon beüt a random faktor, nem vagyok hozzászokva hogy RB -n lelövök 5-6 gépet majd vesztünk. Megtudom állítani a közelgõ bombázókat, de ezenkívül repülõvel semmi beleszólásom nincs a csata alakulásába, másodlagos tényezõk a repülõk. Van két - három lebombázható gyár amit nem bombáz senki, azonkívül nincs semmi lehetõség hogy fentrõl alakítsuk a játékállást.

Mégis sokan panaszkodnak hogy OPok az oroszok.
Milyen felemelõ érzés amikor javítom a tankot, és meghallom a bomba süvöltõ hangját, úgy 15 másodpercen keresztül. kb 20 sec kellett volna még a javításhoz.😄 Azért van néhány repülni tudó játékos sm-ben is.😊

Törölt felhasználó
német haditechnika + most a ruszkik az aktuális rosszfiúk a közvéleményben.
Csak tudnám miért van mindig ötször annyi német tank a várakozó sorban...

Akkor legalább egyszer az életben érezheted hogy még sincs papírból a páncélja.😊
Még béta, van még mit javítani. Valaki az imént panaszkodott hogy egyszem tigerjét egy bunkerben spawnolta a rendszer.😄

Gottfried
Kipróbálom reserv géppel is.Ha beteszi a panthert rank 1-be......

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried

Gottfried
Gyerekek!!! Ezt nem hiszem el!!!!

2 sloton van gép,egy rank2 ju 87 és a panther. Kuban map.A ju 87-el lépek be.

Elsõ enemy ami szembe jön egy T28.Aztán egy ZIS,egy T26!!!(játékos,nem AI) egy KV1,és így tovább.
Egy mészárlás volt.
Itt valamit nagyon elkúrtak az MM-el. 😄 Teljes káosz lett az egész játék...
A mi csapatunk is csupa kisebb tank.:

http://kepkezelo.com/images/u1p19fp84s8k8hen4qk.jpg

http://kepkezelo.com/images/3rkr2tzsqgk6j1f3glv6.jpg

http://kepkezelo.com/images/ygiuktv0gqx7eousoa0y.jpg

Na itt van, tipikus eset, õ lát engem én nem látom õt (fû miatt). Valahol 12 és 14 óra között. Persze a tankom is sérült így mozdulni sem tudok. 😊 Vakon lövés majd halál a részem.

Gottfried
Hát ezek a kib. repülõk nagyon hiányoztak!! Miért nem lehet úgy megoldani hogy csak az menjen vegyes csatába aki akar?????

RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülõ is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat.
Ha váltogatom a sim és RB csatákat,attól függõen hogy hol kevesebb a várakozás,akkor állandóan cserélgetnem kell azt a nymvadt repülõt tankra mert csak úgy enged tutorial nélkül simbe ha nincs repülõ egyik slotben sem.RB-ben meg kell mert ott meg hátrány ha a többiek vissza tudnak jönni repülõvel is én meg nem.
Ez ebben a formában úgy el lett baszva ahogy csak el lehetett.....

http://www.youtube.com/watch?v=k7tO02U62J4
Az összes WT celebnek akiket követek YT -on (eNtak, Baron, Phly) van saját accountja, viszont van olyanjuk is amin minden unlockolva van... 😊
http://kepkezelo.com/images/nggf57qff1kw9agm1c7o.jpg

Sokszor repkednek ilyen magasságban persze hogy lekapja õket a légvédelem. Jó lenne tankkal is rájuk lõni(géppuskával) 😊

Coral Springs
Õ azért játszik is valamennyit de a többi leginkább videózni jár fel a szerverre, gondolom jó pénzeket kapnak a nézettség után a Youtube -on.

Etnak 35000 golden eagle:_) azt se vette 😄

Én Ju-87 G1-el T34-eket is kitudok lõni...szerintem a Yak-9T is kitudná. Viszont az mocsok idegesítõ hogy kilövök egy tankot, max. kettõt, és kb. annyi volt a repülõs része, mert mire visszaérnék a reptérre vége is a meccsnek, nevetséges...lõszer visszatöltést* mixed RB-re!!!44!

*legyen 1,5x-2x-e az árkádénak.

Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.

Coral Springs
Ez a videó tegnap itt is meg lett osztva. Nincs rajta semmi érdekes, csak a WT celebeket láttad ökörködni. Valószínûleg õk közvetlen kapcsolatban vannak a Gaijin -al, például a Phly -nek néhány játszott óra mellett 100 -as szintû account -ja van, mibe telik további extra lehetõségeket kérniük ?

az az éredekes hogy én korábban találtam oan vidit ahol arcade-ban nyomták légvédelem vs repülõk
Nem is nekem van bajom vele 😄
Coral Springs
Leginkább a gyors vagy zuhanó bombázók a veszélyesek, ha nincs rájuk valami vadász ami lelõné õket. Nehezebben dolga van velük a légvédelemnek, és nagyon hatékonyan tudják irtani a mozgó célpontokat is. A nagy bombázók szerintem veszélytelenek, könnyû célpontok a légvédelemnek is, nem tankok bombázására lettek kitalálva. A vadászok meg szintén veszélytelenek szerintem, ha van is rajtuk bomba nincs hozzá célkereszt RB -n és SB -n, tehát aki nem tud célozni annak kapufa, a rakétával szintén ez a helyzet. A cannon -os gépek meg leginkább a light tankokra veszélyesek, ám ha sûrû lent a növényzet, például sok a fa, akkor körülményes használni. Mindig fenn áll a veszély hogy vagy odacsapom a gépet, vagy elkap egy fa. Tehát ezt így összegezve a gépek annyira még se veszélyesek jelenleg a tankokra, csak azért se mert sok a noob pilóta.

az összes repcsis RB ben a playerek 70-80% a a szájbaqrt AAA-t lövi ! MOST ,hogy szarásig van a map AAA-val nem lövik.....helyette tingli tanglizik a csapat 3/4-e......árulja már el valaki ennek a logikáját

mijki
Szerintem a repülõkkel semmi gond sincs, egyszer se lõtt ki repülõ, mindig tankok lõttek ki. De jó hogy vannak, szépek a látványos kamikaze akciók 😄

Tegnap írtam, hogy gazsi nem közvetlen játékmenet manipulával: cinkelés, arany lövedék stb. keresi a dodó-t.

Hanem spontán metagame váltásokkal, mint a mai! Terelgetik a népet, most pl. azokat akiknek nincs repgépe, mert csak tankolt. Õket kicsit megtolják AF felé is. Tesztelnek egyet, ha sok sírás megy a hiv. fórumon kitalálnak valami mást. Na meg ezzel elvonják a content-rõl is a figyelmet, amíg új pályákat, fícsöröket és gépeket tesznek be.
Coral Springs
Nekem SB -ben a mouse joy -al volt mindig is problémám, szerintem az SB mouse aim -al is lehetne ugyanaz. Mit változtat a full control lényegén a kezelõfelület ? Szerintem az ég világon semmit, azonkívül hogy esetleg nem kéne a boltba menni joystick -ért.

Coral Springs
Ha megvan a normális fps -em, de a játék drop -ot produkál az nehogy már a gépem baja legyen. Én a grafikát nem fogom levenni az tuti, max nem játszok mixed -et amíg a Gaijin nem javítja a hibát. De amúgy beszélgetünk a semmirõl, még ki se próbáltam hogy az utóbbi patch mit javított.

nézd aki maxrahúzza a cuccot és csodálkozik ha nem megy, de nem veszi le a grafot ennek ellenére sem, azt csak sajnálni lehet...<#szomoru1> Na jó csatákat skacok egy AAA pizsit lõtt szasztok
Volt itt régebben elemezgetés a hw igényrõl. Nem feltétlen a gépe baja.
Ezt mondom én is. Legyenek vegyes csaták, mert az úgy nagyobb élmény, de ne kényszerítsenek rá hogy olyan egységgel menjek ami nekem nem megy. Ha lesznek hajók, azt is kipróbálnám SM-ben, akár tengeralattjárót is, játszottam silent hunterrel elég sokat, úgyhogy azt hiszem azzal is elboldogulnék. De a repülõ szimulátor nem nekem való, elõbb is olyan dugóhúzóba keveredtem, hogy meg sem álltam a földig.😄 Pedig nem csináltam semmi különös manõvert.

Coral Springs
Costum -ben minden maxra húzva, DX 11, és mint írtam az fps -em elég jó. De most javítottak nem rég vmi fps drop bug -ot, talán javult a mixed is.

hû ez igaz..azt hogy <#pias>csinálja? a géped gyenge vagy valami más gond van?
Coral Springs
Ha 40-50 fps -rõl ledobál 10-20 fps -re másodpercekig, az még sörrel is játszhatatlan.