37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nem a kupolát találta el utána? Bár ha a lövegpajzsot találta el, akkor azon átmehet.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.10.11. 18:50:29
  • cpthungarian
    Na, asszem ezt már tényleg jelenteni fogom, most van replay meg minden.
    Karelian IS-2-vel mentem TigerII kilőtt szemből, de a torony tetején!!!
    Hogy a bánatba nem csúszott le ez a lövés?
    Szerintetek?

• Droughert
    Itt van a két tiger replay Mozdok mapon, meg ha valakit érdekel egy szoros, élvezetes és elég hosszú csata 2.3br-en orosz vasakkal, szintén Mozdok.
    Tiger_1
    Tiger_2
    Epic USSR Win
  • Droughert
    Patch óta nem is emlékszem, hogy veszítettem volna vele, szóval nekem tökéletes élményt nyújt. Legutóbb Is2, T44 is eldurrant, nem tudtak kilőni, hiába volt találatuk. Jól beforgatva nem rossz az a tank.
  • vajakos21
    SB n van +1 tank mednél.
    Ha zavar a jelzês miêrt nem Sb zel?
  • DasIsFuck
    Ez mit változtat azon, hogy t34-57 első lövésből mindent kiszed, második lövésből pukknasz míg ő vígan nyeli a +1 hiteket.
    Engem nem különösebben "zavart" az orosz túlerő, sokkal inkább a fent említett probléma.

Ezért is szoktam inkább át arcade csatákra, nincs kedvem 5-10 perceket várni rb csatákra ezekért...:(

rb úgy lenne az igazi, ha elvennék a name tageket a képernyúről és csak a térképen jelezné a tankokat.

Azt a pár sb csatát amit tigrissel játszottam ott valahogy egészen másképp muzsikált és nem az volt, hogy ki sem tudok mozdulni a spawnról mert már kempelik, meg le szeretnék adni egy lövést, de amint lövőpozícióba kerül az első kósza t34-es szanaszét szedi a tankot a pálya másik feléből úgy, hogy tök mind1 merre hogy állok...
    Folyamatosan ez volt, karelia,jungle--kuban még úgy ahogy, de ott is vagy kemp fesztivál, vagy mehettél lutriba...

Persze minden csatára min 5 percet várni kellett.
    Ráadásul csak 1 tankot lehet bevinni..
    Még a fejlődést is lassítja...
  • Droughert
    Mivel változott a respawn rendszer, így még a régi pályákon is jobban használható, nem kétszeres orosz túlerő ellen kell küzdened és nem kell kerülgetned a bombákat, miközben harcolsz.
  • DasIsFuck
    Úgy érted pár specifikus mapon ugye?

Vagy csináltak a tankal is vmit?
  • Ozzyehh
    Ez jó hír ugyanis nagyon rástartoltam a Tigris megszerzésére :D
  • Droughert
    Az új rendszerben a Tigris egy vadállat lett, aki eddig kerülte, az most vegye elő nyugodtan, mert hatalmas élmény menni vele. Most végre úgy muzsikál ahogy az elvárható tőle, amíg tartod a távolságot nem nagyon tudnak veled mit kezdeni. A gun nagyon jó, ha jól találod el az ellent akkor az már nem lő vissza, de ha nem robban fel az ellenfél, akkor is egy rakás modullt kiütsz vele, máris tolat vissza fedezékbe nyalogatni a sebeit.
  • Luciferkee
    Aniostropy, Antialiasing, ha megvagy árnyék nélkül, akkor shadows, SSAO + Shadows Blur 0-ra, Water reflections sem kell, Motion Blur ki,
  • Droughert
    Élsimítás ki(vagy elég a 2) , árnyékkal kapcsolatos beállításokkal érdemes játszani, felhőzet szintén sokat ehet(bár nem tudom, hogy itt mennyire erőforrás igényes).
  • Ozzyehh
    Srácok.. nézegetem a beállításokat, ugye tapasztaltam, hogy 30 alá esik az fpsem ami eddig nem volt jellemző.. szerintetek melyek azok a beállítások amik fölöslegesek és ki lehet őket kapcsolni mégse rontanak a látványon annyira?
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.11. 16:36:18
  • Droughert
    Próbáld meg állítani a géped függvényében. Ha gyengébb kártyád van nézd meg dx9-el, nem tudom az auto mire állítja.
  • Sherman0070
    Mire kéne tennem?
  • Sherman0070
    Auto-ra van állítva
  • Droughert
    Launcherben mi van beállítva rendernek? DX11 vagy alacsonyabb?
  • DasIsFuck
    Van kb 6 típus az egész ágba és azok kerülnek össze eggyre erősebb orosz tankokokkal.
    Pz3 vagy Pz4-ek jó példák erre.
    Gyakorlatilag placeholder szinten vannak már benne.(kb már a pz3 l verziónál eléred a maximumot amit a tank nyújthat neked, de még azért 2 ugyan ilyen tankon küzd át magad magaasabb br-el, hogy elérd a ténylegesen új tankot)
    Tigris 2-k szintén ilyenek vagy a párducok.
    Ott is a D változat után az összes kb ugyan az csak azért vannak benne, hogy még többet kellejn szenvedni egy párduc 2-ért.
    Bár arról azért lehetne vitázni, hogy egy Tigris 2 105 vagy Párduc 2 mennyire is különb a wot-os sémáktól.

Meg hát ugye a szovjet oldalon lévő post-war dolgok összeeresztése a német tankokkal kb azzal ér fel, mintha prototípus és papír tankokkal játszana az ember.
    Lehet hogy ezek éppenséggel léteztek is, na de a többség a háborúban részt sem vett.

Ez a koncepció itt bukik meg nálam, ha történelmileg hiteles ellenfelekről szólna a dolog akkor adna plusszt ez, de így kb a német ág egy nagy placeholder gyűjtemény annak a pár kifejlett típzusnak amit mindenki ismer a háborús legendáriumból..
  • Sherman0070
    Na úgy érzem többet nem fogok WT-zni. Egyszerűen minden másodpercben Freeze Detected: Fatal Error.
  • Rue East
    Írtam ilyet?
  • ToMM23
    Engem meg pont,hogy ezek a tankok zavarnak. Részemről ez semmiféle előnyt nem jelent. Sőt... De kinek mi .. Pangás van német járművekből? Hol ?
  • DasIsFuck
    Azok a "95%-ban sosem volt tankok" jelentik a wot-nak azt a tartalom előnyt amit igen erősen élvez és fog is élvezni egy wt-vel szembe.
    Német oldalon már most pangás van a járművekből.
  • ToMM23
    Az sem rossz :D
    Nekem meg az, amikor sokszor tüzel Rám, de nem tűnik fel Neki,hogy már az 1. lövedéke sem tört át, de csak folytatja.. :D
  • Sherman0070
    Nekem az a kedvencem amikor hátulról jön mozgás közben lő rám csak pattog én ráfordulok lövök egyet és vége :D
  • ToMM23
    Szerintem a wot az úgy *** ahogy van szerintem.. :D Árkád majomkodás, 95%-ban sosemvolt tankokkal és az általad is emlegetett "optimalizáltságával" ... Nekem felejtős az.. :) Persze,hogy fogják javítani ebben a hibákat, ez a jó gazsiékba. Nem mondtam,hogy Nekem nem tetszik a városos map. Csupán még sokat kell csiszolniuk rajta. Ami még idegesítő, az amikor sokan "wotosan" tolják ezt is. Értsd odajön mellém és kering mint valami dögkeselyű, közben tüzel .. Meg lökdösni akar és tüzel közben.. A légvédelmi járműveket meg örömmel borítják fel. Volt hogy 3 ruszki tank borította fel az SdKfz 6/2-met, majd lövöldözött belém. Annyira szánalmasak az ilyenek :D
  • Dewri
    Az új 1.43-ról nem tudok nyilatkozni bővebben, még csak egyet mentem az új Poland pályán, de nem volt semmi probléma, leszámítva a korábban említett házak közti fps esést. Patch előtt sosem omlott össze nálam.
  • Dewri
    Igen, szerintem is a klasszikus wotosok szoktak kezdőpontról horizontra lődözni, ott ez a divat csak ott sebeznek is vele, itt meg semmit nem ér, de ezt nem fogják fel és persze anyáznak, hogy "szar a játék"... A hp kérdése ugyanez, átjön a wotból, a 2000 hp-s tankok világából Vérpistike, itt meg 1 lövésből kiszedik néhányszor, a negyedik ilyen után "szar a játék"... Ahogy a mondás tartja: nem minden Wotosból lesz Ground Forces isten, de minden Ground Forces játékos isten Wotozó fél kézzel, csukott szemmel is...:D
  • Sherman0070
    Engem mostanában csak az zavar hogy mintig Fatal Errorozik a játék.
  • Dewri
    A játék még mindig béta. Én nagyon örülök, hogy végre van városi pálya, rombolható környezettel. A wot 8 magos procival 20 FPS-el "hasít" havernál, konkrétan nem tud vele játszani így és az sokéves, "kiforrott", nem béta játék... Szerintem majd javítanak úgyis rajta, hiszen elég sűrűn frissítgetik a játékot. Több év wot után az itteni "problémákat" szinte észre sem veszem, annyival jobb az egész...
  • Sherman0070
    Egyáltalán arcade battles-sem kellene tankokhoz mert aki nem bír 1 centivel felé célozni az inkább húzzon vissza WoT-ozni. Ugyan ez repülőknél. Még az elején oké hogy csak Árkádban tolja a kezdő de utána automatikusan csak realisticban és simben mehetne hogy megtanuljon kör nélkül is célozni.
  • Ozzyehh
    Amúgy másnak is droppolgat az fps néhány helyen? nekem van hogy beesik 30 alá vagy 20 alá :/ ami eddig nem volt jellemző
  • ToMM23
    Az új MarderIII fejlesztését kissé nehezíti,hogy pl simulatorban 5 vs 5 re rakott be minket Mozdokon.. Ellenem kapásból 2db JS-2, 2db T34/85, 1db Kv85 . Sikerült kilönöm az egyik T34est, de a JS-2 vel már nem bírtam.. Kissé unfair.. Társaim elhullottak 2 percen belül nagyjából.. Nem értem miért mindenki a "zöldhelyre lövök mert akkor kiszedem 2000méterröl" *** Árkád módban megy.. Simulator meg kong az ürességtől.. Hja a legelső csatáját a tanknak kapásból úgy kezdtem ,hogy felborított az egyik társam a kezdőnél induláskor direkt.. Majd valamit odaröfögött oroszul "XD" vel a végén.. Jó lenne ha az ilyeneket is büntetnék mint a teamkilleket szokták.. Az annyira emlegetett bunkerbe meg annak tetejére születés bug javitása nos nemsikerült.. A szemem láttára született fel oda 2 társam is egyik csatában, majd onnan lebucskázva toronnyal lefele ért földet.. A Poland mapon meg a házak között szépen esik az fps lefelé.. Ezt mások is irogatták ott csata közben chaten..
  • Stefan99
    Jó ez a páncélvizsgáló eszköz, főleg hogy olyan tankokat is meg lehet nézni vele, amik nincsenek kifejlesztve. Meg is néztem vele az is4m-et, nos, nem csoda hogy nem sok mindent tudok vele kezdeni. Ez az a tank, aminek tényleg semmi keresnivalója tier 4 csatában...
  • Droughert
    Miért, szerinted az említett problémák nem léteznek?
  • Sherman0070
    Arra nincs valami ötleteket hogy mostanában tankos mapokon miért kapok kb. mindig fatal errort?
  • Rue East
    Ha valami alapján nem szabad ítélkezni, akkor azok az itteni hozzászólások.
  • Trucker39
    Erről tud valaki valamit? Működik, nem működik, mire való lenne, stb.

• Droughert
    Nem szúrták el, eddig is ilyen volt, csak most van killcam és abból látod az érdekességeket. Amúgy jobb lett határozottan a játék, de alapvető, baromi gyorsan javítható hülyeségek vannak benne, mert nem foglalkoznak vele. El lehet játszogatni vele, de akkora sikere mint a wot-nak soha nem lesz amíg így állnak a dolgokhoz. Open beta startkor kellett volna abból a 100k online playerből minél többet megnyerni maguknak, most már baromi nehéz lesz vissza csábítani a játékosokat, akik korábban már csalódtak benne.
  • davidbog
    Nem túl valószínű, ilyen esetben átreped a páncélzat. Olyan is van hogy átüti a lövedék de csak éppenhogy és be is szorul a lövedék a saját maga ütötte lyukba. Ezeket átlanásosságban úgy hívják, hogy részleges átütés. De ezek is harcképtelenné tehetik a páncélost.

A hsz-ek alapján még mindig nem érdemes elővenni a játékot. A balance, a pályák kialakítása, modulsérülés, átütési értékek után sikerült elszarni az átütési mechanikát is?
  • Sherman0070
    Ja. Amúgy olyan a valóságban volt hogy épphogy nem ütötte át a tankot a lövedék? Pl. hogy majdnem kilehetett lyukasztani olyan vékony volt már ott a páncél?