War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
ez a videó, illetve post volt már?
itt már mûködik a géppuska is:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/135010-the-t-35-and-multi-turreted-control/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Magyar Medálokat a War Thunderbe
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Nincs itt semmi elbaszva, tanuljon meg rep. géppel menni aki akar! Nehogy már energia befektetés nélkül oda adják fõleg SB módban, hogy valaki felülrõl célra dob.
légvédelem."
Azért mászkálnak olyan magasságban, mert nem renderedõlik le a tank csak egy adott magasság alatt.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Összességében tetszik, de nem hiszem hogy sûrûn fogom én ezt tolni amíg nem változtatják meg a metagame -et. Itt már nagyon beüt a random faktor, nem vagyok hozzászokva hogy RB -n lelövök 5-6 gépet majd vesztünk. Megtudom állítani a közelgõ bombázókat, de ezenkívül repülõvel semmi beleszólásom nincs a csata alakulásába, másodlagos tényezõk a repülõk. Van két - három lebombázható gyár amit nem bombáz senki, azonkívül nincs semmi lehetõség hogy fentrõl alakítsuk a játékállást.
Milyen felemelõ érzés amikor javítom a tankot, és meghallom a bomba süvöltõ hangját, úgy 15 másodpercen keresztül. kb 20 sec kellett volna még a javításhoz.😄 Azért van néhány repülni tudó játékos sm-ben is.😊
Még béta, van még mit javítani. Valaki az imént panaszkodott hogy egyszem tigerjét egy bunkerben spawnolta a rendszer.😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
2 sloton van gép,egy rank2 ju 87 és a panther. Kuban map.A ju 87-el lépek be.
Elsõ enemy ami szembe jön egy T28.Aztán egy ZIS,egy T26!!!(játékos,nem AI) egy KV1,és így tovább.
Egy mészárlás volt.
Itt valamit nagyon elkúrtak az MM-el. 😄 Teljes káosz lett az egész játék...
A mi csapatunk is csupa kisebb tank.:
http://kepkezelo.com/images/u1p19fp84s8k8hen4qk.jpg
http://kepkezelo.com/images/3rkr2tzsqgk6j1f3glv6.jpg
Na itt van, tipikus eset, õ lát engem én nem látom õt (fû miatt). Valahol 12 és 14 óra között. Persze a tankom is sérült így mozdulni sem tudok. 😊 Vakon lövés majd halál a részem.
RB egy káosz,össze vissza repkednek.ju87-nek van egy bombája aztán mehet vissza a reptérre.Így használhatatlan.Ez így egy vicc.Simbe nem tudok menni ha van egy repülõ is egyik sloton mert sim tutorialt akar velem csináltatni.Még felszállni sem tudtam de nem is érdekel.Mindig rühelltem a rep. szimulátorokat.
Ha váltogatom a sim és RB csatákat,attól függõen hogy hol kevesebb a várakozás,akkor állandóan cserélgetnem kell azt a nymvadt repülõt tankra mert csak úgy enged tutorial nélkül simbe ha nincs repülõ egyik slotben sem.RB-ben meg kell mert ott meg hátrány ha a többiek vissza tudnak jönni repülõvel is én meg nem.
Ez ebben a formában úgy el lett baszva ahogy csak el lehetett.....
Sokszor repkednek ilyen magasságban persze hogy lekapja õket a légvédelem. Jó lenne tankkal is rájuk lõni(géppuskával) 😊
*legyen 1,5x-2x-e az árkádénak.
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Hanem spontán metagame váltásokkal, mint a mai! Terelgetik a népet, most pl. azokat akiknek nincs repgépe, mert csak tankolt. Õket kicsit megtolják AF felé is. Tesztelnek egyet, ha sok sírás megy a hiv. fórumon kitalálnak valami mást. Na meg ezzel elvonják a content-rõl is a figyelmet, amíg új pályákat, fícsöröket és gépeket tesznek be.