11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • ToMM23
    Az új MarderIII fejlesztését kissé nehezíti,hogy pl simulatorban 5 vs 5 re rakott be minket Mozdokon.. Ellenem kapásból 2db JS-2, 2db T34/85, 1db Kv85 . Sikerült kilönöm az egyik T34est, de a JS-2 vel már nem bírtam.. Kissé unfair.. Társaim elhullottak 2 percen belül nagyjából.. Nem értem miért mindenki a "zöldhelyre lövök mert akkor kiszedem 2000méterröl" *** Árkád módban megy.. Simulator meg kong az ürességtől.. Hja a legelső csatáját a tanknak kapásból úgy kezdtem ,hogy felborított az egyik társam a kezdőnél induláskor direkt.. Majd valamit odaröfögött oroszul "XD" vel a végén.. Jó lenne ha az ilyeneket is büntetnék mint a teamkilleket szokták.. Az annyira emlegetett bunkerbe meg annak tetejére születés bug javitása nos nemsikerült.. A szemem láttára született fel oda 2 társam is egyik csatában, majd onnan lebucskázva toronnyal lefele ért földet.. A Poland mapon meg a házak között szépen esik az fps lefelé.. Ezt mások is irogatták ott csata közben chaten..