Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #15354 Sajnos totál amatőr banda, akik a korábbi hibákból sem képesek tanulni. Lengyel térkép conquest módban T3-ban magasabb Br-től, ahol már inkább a TD-k/heavik dominálnak a németeknél, szinte reménytelen. Az oroszok befoglalnak, mire odaérek, hogy egyáltalán rálássak a foglalókra, már a ticket 30-40%-ka leperget, és akkor még el sem kezdtem a harcot, csak elértem azt a pontot, ahonnan tudom támadni őket, innen ki kellene lőni a védekezőket, és még idejében visszafoglalni, mielőtt lepereg a ticket. Impossible mission.. Nem mellesleg ilyen csatákban repülőt sem látsz, mert olyan gyorsan véget ér, hogy szinte idő sincs behozni őket. Erre a problémára már akkor felhívták a figyelmüket, mikor kiadták a kárpátok térképet, mert ott is ez ment. Most megismételték ugyanazt a faszságot. Én eddig azt vettem észre, hogy a legjobb (és leghosszabb) csaták akkor alakultak ki, amikor nem volt foglalás, csak a két alap bázis, és a felek egymás legyűrésével döntik el, hogy ki nyer.