War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coral Springs
Szerintem olyan kéne legyen hogy mindenki játssza a maga kis játékát, azt a matchmaker majd eldönti hogy milyen csatát rak össze, nem kéne kiválasztani hogy ki hol akar játszani. Ha engem véletlenül kilõnének a gépembõl tuti hogy nem megyek vissza tankkal, minek. A két jármûnem pontjait meg lehet átlagolni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ha sok gép van nincs akkora AA össztûz a gépeken. Simán az elsõ eresztés lenegyedeli az AA-k számát, utána szabadon lehet repkedni. Szerintem akkor a húzós, mikor egy vagy kevés gépre jut minden AA tûzereje.
ja a játszhatatlanra,,, pár sör után minden játszható..<#zavart2>
az átlagos repülési idõ 1 perc.....az AAA nem kímél sem Istent sem Hazát 😄

Coral Springs
Ezt biztos nekem írtad ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

menj arcadban, nyiss egy sört és ne sunnyogj..3-4 mecs és hozza a lóvét..<#eljen>
RB-n már hasznos a flak, kipróbáltam azt a játékmódot. Majdnem mindenki repgéppel indít.
emiatt fognak változtatni, de miután minden pöcs tippelésre megy általában túllõnek a célon kell kb 3-4 pöcs mire jó lesz
Coral Springs
Mindjárt megyek be a játékba és kipróbálom, de nekem még a CBT -ben olyan fps drop -ok voltak hogy szinte játszhatatlan volt a játék.

jaa 😊
akkor lesz hasznuk azoknak akik bejönnek a flakkal 😄
most csak ott jönnek mennek és idegesítik az ellent amíg tudják 😄
nem én arra gondoltam, akik most is tudnak repülni de az AAA miatt nem jut el a tankokig..én erre a bejutásra gondoltam... leveszik majd az AAA- kat és nem lesz tank a mecs végére... ilyenkor ez szokott lenni mint kompenzálás...<#papakacsint>
De lelkesek. Legalább 2 i15 öt írt ki hogy összetört...gondolom felszállásnál.Bár kicsit tartok tõle hogy ki akarnak majd valami egérbarát 3.personos ikonmentes simet sírni...
most is be lehet menni bármivel 😊
ha arra gondolsz h instructoros egeresek akkor neeem 😊
simbe ne legyen oda mutatok és odakormányozódik a repülõ 😄

elhiszem h rb-ben szar lehet és tartani kell a repülõktõl is 😄
majd qa kövi pöcsben beengednek minden repcsit akkor lesz igazán sírás<#ravasz1>
nem tudom én ugyanúgy játszom mint eddig max néha látok 1-1 repülõt elhúzni és/vagy lezuhanni
csak speciális effekt 😄
miért is? <#confused>
"Viszont a tank szimulátor teljesen más kvalitásokat igényel mint a repülõ szimulátor, tetszettek volna erre gondolni a fejlesztõk.😊"

Na de nincs is össznépi cirkusz és kavalkád emiatt...
Annyit értek el evvel,hogy visszaültem a jó kis fw-190/a5-be 😊.

Hát igen... Viszont a tank szimulátor teljesen más kvalitásokat igényel mint a repülõ szimulátor, tetszettek volna erre gondolni a fejlesztõk.😊
Nem hiszem egyébként hogy sok olyan játékos van aki mindkét részt jól nyomja szimulátor módban... Nekem pl szörnyû élmény volt beülni a repülõbe, pedig rb-ben még elvagyok. (de ott is közepestõl gyengébb vagyok). Legyen vagy-vagy választás, ne pedig "ÉS". Vagy legyen RB szintû a légiharc, a repülõgép szimulátorok szerelmeseinek úgyis ott van a tiszta légiharc rész.

menyit lehet összeszedni rb ben és sb ben tier 2, és 3 as tankal 1 óra alatt? sac/kb ( átlag nem a max amit 1* lehet elérni )
aminek <#taps>a többiek örülnek majd...
Szerintem ez csak ideiglenes, aki az SM tankot szerette, az idõvel vissza fog menni és a repülõs részt majd skippeli.

<#wilting>
Ha jól látom, azzal hogy a két tábort összeeresztették annyit értek el, hogy Tier IV SB -bõl eltûntek az emberek, és mindenki átvándorolt a repcsik miatt RB -be... <#shakehead>
na megvolt a mindenképpen megdöglesz meccs, csak rövid volt..volt még 2 tankom hátra...<#nyes>
nemlehet, nem lehet kibaxni a buggal 😄

Van.

vedd meg a másikat ha elfogyott 😄
copjanakle! a deafult lõszerrel lehet csak

Most melóban vgyok így nem tudom megnézni.A légvédelmi járgányoknak is van Battle Ratingje?Vagy azok mi alapján kerülnek csatába?
ximix
Nálam is volt pár hete, választottam másik járgányt a slot-ba majd vissza a légvédelmet meg modification-nál a default-ra állítottam a lõszereket, hogy melyik segített passz, de után jó volt ha jól emlékszem <#miaz>
egyetértek.....

imádtam artyval scoutolni....<#eplus2>
Ez a tankos-rapülõs felállás eléggé õrültekháza.
ezért volt az elsõ, hogy kikapcsoltam a chatet a wotban, ha itt is lesz ilyen itt is kikapcsolom, mert elõbb utóbb elkezdik itt is...<#email>
Tank+repülõ=borzasztó.

Légvédelmi egységgel ti betudtok menni játékba??? nekem azt írja nem rdy a crew

A retardartyjukban ülve. 😄

a noobozókat alapból le kell szarni.😊 legyen tisztában az ember az alapvetõ szabályokkal, aztán majd beletanul a többibe. Ha meg vkinek havonta mondjuk 1 órája van játszani, akkor annyi. A szórakozás a lényeg.
Egyébkéént is szerintem legtöbbször a kis tizenévesek pattognak.😊

megmondom õszintén én csak arcadeban bohóckodok, meg néha-néha egy-egy RB meccs, mivel nincs nagyon affinitásom az ilyen játékokhoz, de amikor kipróbáltam a WoT-ot és mondjuk az 10. játékban betett egy addig teljesen ismeretlen pályára, amin kb. fél perc után kilõttek mert kóvályogtam a frissen megszerzett az alaptól valamivel jobb tankommal, megismervén a pályát és jött a sok "noob", "láma", "wtf" és egyéb jelzõ, az eléggé elvette a kedvemet...

itt legalább néha van egy kis sikerélmény, egy-egy szép kill, általában soha nem vagyok utolsó, és jó élményt nyújt, ellenben a WoT kockáival (persze, tisztelet ott is a kivételnek)...

A Tigris elõtti két Pz3 nagyon jó vas, Panther vagy Tiger grindre ideálisak, gyors-pontos löveg, jó átütés, nekem nagyon tetszettek.
Viszont ha replayt raksz fel,mindenki megcsodàlhatja a 18+ os skinedet :-) ( választ kapsz normálisat is mindig,csak nem õk érnek a géphez elsõnek :-) )
Gottfried
A panthert az F2-vel vagy a pzIIIM-el erdemes kigrindelni,nem a tigerrel.Aki azzal kinlodik,vessen magara.(egyebkent a pzIIIm meg ott a tiger elott rank3-ban)
Minden esetre ettol nem lesz jobb kedvem.Amig a medeknek van respawn es arty,addig egyszeruen nem erdemes heavyvel jatszani.Erolkodhetnek sokan a tigrissel de csak a veresegeket gyujtik vele es kicsesznek a csapatukkal.
Aki ezt nem latja be az vagy vak vagy hihetetlenul elvakult tiger fan.(pl sursac baratunk akinek a tiger "HISTORY",azert jatszik vele.) 😄 Na az ilyen csapattarsaktol mentsen meg a tankosok istene.... 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Óvatosan kell leszállni, de amíg a géped nem szerez "végzetes" sérülést vagy nem hal meg a pilóta addig megjavít

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Sikerült úgy landolnom a repülõgéppel hogy lefutottam a pályáról és (már lassú sebességnél) teljesen a hátára felfordult. De sikeres landolásnak vette, néhány sec alatt megjavította és lõszert feltöltötte, majd mehettem is az újabb körre😄D (RB módban)

mijki
Köszönöm.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Le lett írva párszor, de csak neked, hogy mégsem mindenki jó arc...

Sajnos egyelõre a Custom skineket csak te látod...
mijki
Amikor meg normálisan kérdezek valamit mindenki ignorál, de akkor amikor szidom a játékot mindenki a torkomnak ugrik...jó arcok vagytok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem az lenne jó ha az SM tank módot tennék össze az RB repülõvel. Az ellenfeleket nem lehetne automatikusan látni.

SM-nél viszont nem sok különbség van az eddigiekhez képest, tankokkal a repülõk nem zavarnak, persze aztán most be lehet ülni repülõbe is akinek van kedve SM-ben repülni...
Legalábbis néhány óra tapasztalat alapján eddig így látom.