War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
akkor lesz hasznuk azoknak akik bejönnek a flakkal 😄
most csak ott jönnek mennek és idegesítik az ellent amíg tudják 😄
ha arra gondolsz h instructoros egeresek akkor neeem 😊
simbe ne legyen oda mutatok és odakormányozódik a repülõ 😄
elhiszem h rb-ben szar lehet és tartani kell a repülõktõl is 😄
csak speciális effekt 😄
Na de nincs is össznépi cirkusz és kavalkád emiatt...
Nem hiszem egyébként hogy sok olyan játékos van aki mindkét részt jól nyomja szimulátor módban... Nekem pl szörnyû élmény volt beülni a repülõbe, pedig rb-ben még elvagyok. (de ott is közepestõl gyengébb vagyok). Legyen vagy-vagy választás, ne pedig "ÉS". Vagy legyen RB szintû a légiharc, a repülõgép szimulátorok szerelmeseinek úgyis ott van a tiszta légiharc rész.
Egyébkéént is szerintem legtöbbször a kis tizenévesek pattognak.😊
itt legalább néha van egy kis sikerélmény, egy-egy szép kill, általában soha nem vagyok utolsó, és jó élményt nyújt, ellenben a WoT kockáival (persze, tisztelet ott is a kivételnek)...
Minden esetre ettol nem lesz jobb kedvem.Amig a medeknek van respawn es arty,addig egyszeruen nem erdemes heavyvel jatszani.Erolkodhetnek sokan a tigrissel de csak a veresegeket gyujtik vele es kicsesznek a csapatukkal.
Aki ezt nem latja be az vagy vak vagy hihetetlenul elvakult tiger fan.(pl sursac baratunk akinek a tiger "HISTORY",azert jatszik vele.) 😄 Na az ilyen csapattarsaktol mentsen meg a tankosok istene.... 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Sajnos egyelõre a Custom skineket csak te látod...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Legalábbis néhány óra tapasztalat alapján eddig így látom.