37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
cpthungarian #15384 Akkor tényleg érdekes, valami tényleg nem stimmel az átütések számításával... :) -
Van ez az armor mutató cucc a garázsban. Na amikor kilőttek megnéztem x-rayben hogy ütött át, garázsban ugyanolyan szögben odavittem az egeret és 220mm-et írt. -
cpthungarian #15382 207mm a fejlesztett lőszerrel 10m-en, 50m-en kb. 200 körül, szóval az még reális is lehet.
Honnan jött a 220mm?
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.11. 12:24:05 -
Nekem eddig csak lehetetlen szögbeni halálom volt. Tigris II (H)-val úgy bedöntöm a tornyom mint az állat (180mm alapból) erre IS-2 50-100 méterről átüti a 220mm-es döntött toronypáncélom. Az IS-2 átütése mennyi 50méteren? -
Droughert #15380 Nekem is volt már kétszer ilyen.. -
Dagohun74 #15379 Egy meccsen mindkétszer igy szednek ki.
A lánckeréknél be és az egész legénység kaputt. -
Dagohun74 #15378
-
StrikeFor #15377 pontosan! a foglalós bullshit--> Kuka -
Hát igen. A WoT-ról átjött sok értelmi fogyatékos itt is megtalálható. Amúgy azt sosem fogom megérteni hogy lehet csak úgy játszani hogy bambulva nézed a monitort azt ha kilőnek össze-vissza noobozol,hackerezel. -
gstup #15375 Ami még negatív,hogy olyan buta emberek játszanak. 6 vs 6 meccs.Nálunk két kretén mit hoz be elsőnek.Spaa-t természetesen.Majd meghal és utána behoz egy tigrist.Amikor már jönnének a gépek.Hát gratulálok. -
Droughert #15374 Előbb mentem RB-ben egy Mozdok mapon, nem bázis foglalós volt, komolyan mondom hatalmas élmény, mindkét oldal részéről ment a zadok kapok, voltak bomberek/vadászok, de ebben a formában nem zavaróak, mert egyszerre nincs annyi a levegőben. Élvezetes csaták mennek ha nem kell foglalni. A foglalós baromságot azonnal kivenném, amíg nem találnak ki valamit helyette. Lengyel map német részről borítékolható bukás, ha egy orosz med berushol és elfoglalja a pontot. Már azon gondolkodom, hogy csinálok egy videót róla, olyan látványos és élvezetes. -
StrikeFor #15373 nemtudok SIM-ben repülni..... -
Azim04 #15372 akkor próbáld meg szimulátorban. ha nem rontod el akkor elég sokáig elhúzódnak a meccsek -
StrikeFor #15371 elegem van4 szétbasz az ideg a mocskos területfogalós egy perc alatt eltickelős nyomorék játéktípusból!
BASZKI NEM LEHET JÁTSZANI???? MI A PÖCSÖM A GAIJIN LOGIKÁJA???? 1-2 PERCES MECCSEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÁTSZANI AKARUNK!!!!!! legalább 10-15 PERCET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! egyhuzamban -
StrikeFor #15370 ezt az oroszoknak --> a világ első önjáró lézerállomásal, a 1K11 Stilet
-
StrikeFor #15369 yepp....épp most lőttem meg faszán egy IS2-t Porsche Tigrissel....fekete Commander......ő rámfordult eltalálta a bal 3-as kereket bejött a lüveg és szarrábaszott mindenkit,lőszert,legénységet,motort....mindent.....
mondjuk ezen a Kill cam-en én mindig azt látom,hogy mindenki sérül :P -
gstup #15368 :) Még mindig csak az új térképek "kedveznek" a német tankoknak.Másik:orosz lövedékek mindent szétszednek.Én driver hatchen belövök.Jó sérül a legénység,hú de jó.Sok piros,de a rohadék él és virul tovább.Ha én kapok egy lövedéket minden hullik és robbanok egyből. :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.11. 09:47:41 -
Észre kellene már vennie a fejlesztőknek, hogy ezt a bázis foglalóst részt vegyék már ki ebből a játékból, mert gyakorlatilag játszhatatlan így. Most vesztettünk emiatt Poland csatát. Az oroszok berohantak és mire odaértünk vége lett a csatának. -
StrikeFor #15366 Kárpátok,elfoglaltuk az objectet 1:18 másodperces meccs.................miért nem mennek már az anyjukba? mi a fene értelme van így 2játszani" ????? ez nem játék b+ Gaijin
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.10.11. 09:41:28 -
StrikeFor #15365 nektek is eltűnnek randomra a repülők az égről? olyan fos lett szerintem a láthatósági rendszer....... -
Egész jól rendbe rakták a Replay részét a játéknak.
-
Flikka #15363 Magyarítás https://www.dropbox.com/sh/qsag2jr6g2y13wo/AAAT6XAXox9vfC_ezUsK1Gewa
de nézz körül itt is: http://warthunder.hu/ mindig van valami hasznos infó :) -
Magyar nyelvet honnan szedem össze? Vagy vak vagyok és alapból benne van? -
cpthungarian #15361 Igen, erre gondoltam. :) -
-
cpthungarian #15359 Észrevettem még egy dolgot, amit eddig nem olvastam sehol.
Az irányítás beállításaiban a tank controls fülön belül van egy olyan sor, hogy show module status vagy valami ilyesmi. :)
Ha megnyomom a hozzárendelt gombot, akkor csata közben is úgy mutatja a tankot, mint a hangárban x-ray módban. -
StrikeFor #15358 épp most lett classic eset,hogy van 2 bázisunk.....nekünk 90% tickett oroszoknak 80% /kb/ kilőtték a tankomat...mondom oké jövök repcsi...bejövök repcsivel erre mire a célterület felé értem BAING vége a meccsnek....lepörgött az oroszok ticketje az 1 bázisukkal....MIVAN???!!! -
Ez a ticketes cucc akkora fun. :D Flakpanzerrel bejövök mert másra nincs ticketem. T-54et agyon undamagelem a 20mm-es ágyúmmal azt mán lett 1000 ticketem :D -
Luciferkee #15356 Én ezt a ticketes dolgot úgy oldanám meg, hogy az idő elteltével egyre gyorsabban fogyna.
Az elején alig, aztán egyre gyorsabban. Hogy mennyi időként növekedne nemtudom, de a jelenlegi fogyást ugy 5-10 perc közöttire tenném, utána gyorsabban. Esetleg még a playerek számát is bele lehetne vinni a számításba. -
carp3tm0nster #15355 mondjuk a második képen lévő banda ellen a való életben se sok esélye lett volna semminek -
Droughert #15354 Sajnos totál amatőr banda, akik a korábbi hibákból sem képesek tanulni. Lengyel térkép conquest módban T3-ban magasabb Br-től, ahol már inkább a TD-k/heavik dominálnak a németeknél, szinte reménytelen. Az oroszok befoglalnak, mire odaérek, hogy egyáltalán rálássak a foglalókra, már a ticket 30-40%-ka leperget, és akkor még el sem kezdtem a harcot, csak elértem azt a pontot, ahonnan tudom támadni őket, innen ki kellene lőni a védekezőket, és még idejében visszafoglalni, mielőtt lepereg a ticket. Impossible mission.. Nem mellesleg ilyen csatákban repülőt sem látsz, mert olyan gyorsan véget ér, hogy szinte idő sincs behozni őket. Erre a problémára már akkor felhívták a figyelmüket, mikor kiadták a kárpátok térképet, mert ott is ez ment. Most megismételték ugyanazt a faszságot. Én eddig azt vettem észre, hogy a legjobb (és leghosszabb) csaták akkor alakultak ki, amikor nem volt foglalás, csak a két alap bázis, és a felek egymás legyűrésével döntik el, hogy ki nyer. -
Luciferkee #15353 IV G-vel most lőttem ki két IS-1-et olyan szögből, hogy magam sem tudom, hogy sikerült. Még hit+1-et sem adtam volna rá. De 1 hitből durrant... vicc.
Szerintem valami gond lehet a damage modellel. -
Szerintem már holnap jön patch hogy a németek hulladékok legyenek. -
Droughert #15351 Ha előbb meglépik, hogy elveszik az oroszoktól a spawn előnyt(amit jeleztek többen a fórumon) ami t4-től volt nekik (pl. su100/t44), hamarabb képet kaphattak volna arról, hogy mi az op. és mi nem. Aztán hallgathattak volna arra is, mikor jelezték többen, hogy a sok bomber szétcseszi a játékot, főleg az oroszok aláztak ezekkel, gyakran kazdés után 4-5német tankot kidobva. Most az új rendszerben nincs bomber spawn a csata elején, és nincs automatikus respawn az előbb említett tankokkal, de így meg borult minden, és a másik fél felé billent a mérleg nyelve. Arra viszont mérget veszek, hogy ahogy nem foglalkoztak (és még most sem) a T5-ös 90%-ös wr-el szaladgáló T54 hordákkal, most annál hamarabb fog érkezni balansz javító patch, hogy az orosz vasak ne legyenek hátrányban... -
Luciferkee #15350 Igaz, erre is gondoltam viszont mertem feltételezni, hogy ennyire azért csak nem balfaszok.
A másik: a németek nagyon elimbultak. Nemtudom mit csináltak ebben a peccsben velük, de vicc kategória az egész. (mindig németekkel játszottam).
Én nem tartom magam se profi játékosnak, se n00bnak, de azért ez a stat mindent elmond az imbalance-ról:
IS1-2 kb 1000 méterről egy hit
Pár kép demonstrálni: (első kép mozdok közepén, második kép mozdok végén)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.10. 21:46:28 -
Meglett az első légvédelem az újak közül.
-
Droughert #15348 Nem vennék rá mérget, hogy az a killcam jól működik. Nézz vissza egy replay-t, saját szemszögből, teljesen máshova céloz atankod a replayben, mint ahová lősz. Ha a killcam is ez alapján csinálja meg az animációt, akkor az annyit jelent, hogy kb, egy látványos feature de semmi köze a valós szituációhoz. És akkor ez meg is magyarázná, hogy miért van az, hogy pl. egy első futógörgő találat a kilkam alapján, megöli a legénységet. Vagy a korábban említett lehetetlen szögekből történő killeket. -
Luciferkee #15347 Azért most, hogy van deathcam, most derült ki, hogy mennyi aimhacker van. KB 10 playerből 9 az. Az esetek 90%-ban mindig ugyanarra az egy pontra kapom a találatot. -
Csak én látom csata chatben hogy a sok orosz g*ci sír hogy a németek OP-k? Ezek komolyan akkora nyomorékok. Már nem tetszik nekik az orosz ág ha fairplay megy... -
cpthungarian #15345 Na, szóval... :)
Vadászgéppel csak akkor tudsz bemenni, ha valaki a csapatból vagy az ellenféltől indított egy eventet bombázóval vagy csatarepülővel.
Ilyenkor látsz a képernyőn egy szép nagy feliratot, hogy nyomd meg a 7-es gombot, ha csatlakozni akarsz.
Hivatalosan nem láttam még leírva, de úgy tapasztaltam, hogy limitálva van a vadászgépek száma 3-ra.
Ha későn nyomsz rá a gombra és már 3 csapattársad jelentkezett, akkor ismét szürke lesz és várnod kell a következő alkalomra.
A csatarepülőt és bombázót elméletileg akármikor be tudod vinni a csata során, azt hiszem valami időlimit van csak két event között, addig szürke marad a gomb. Amit már említettem, Poland mapon árkádban nem működik ez a repülős dolog.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.10. 20:32:06