11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • cpthungarian
    Na, szóval... :)
    Vadászgéppel csak akkor tudsz bemenni, ha valaki a csapatból vagy az ellenféltől indított egy eventet bombázóval vagy csatarepülővel.
    Ilyenkor látsz a képernyőn egy szép nagy feliratot, hogy nyomd meg a 7-es gombot, ha csatlakozni akarsz.
    Hivatalosan nem láttam még leírva, de úgy tapasztaltam, hogy limitálva van a vadászgépek száma 3-ra.
    Ha későn nyomsz rá a gombra és már 3 csapattársad jelentkezett, akkor ismét szürke lesz és várnod kell a következő alkalomra.
    A csatarepülőt és bombázót elméletileg akármikor be tudod vinni a csata során, azt hiszem valami időlimit van csak két event között, addig szürke marad a gomb. Amit már említettem, Poland mapon árkádban nem működik ez a repülős dolog.

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.10.10. 20:32:06