11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ez így van sajnos, német ág fullos, oroszoknál már csak t5 hiányzik, de már egy ideje nem léptem be, unalmas volt ugyan azon a 2-3 térképen menni folyamatosan (csináltam anno egy statisztikát, gyakorlatilag Karelia+Jungle térképeket kapok folyamatosan, néha jön Kuban vagy Ash river, Kursk meg szökőévben egyszer). WOT-al viszont játszom, most megcsináltam a Type62-es küldetést, de ott vannak a tankok a garázsban, lehet fejleszteni a legénységet, mert nagyon sokat számít egy tank használhatóságában, éppen ezért van miért menni a régebbi vasakkal is, mindig van egy rakás új tank amiért esetleg érdemes grindelni. Ott érzem a különbséget ha egy light tankkal játszom, vagy egy heavy-vel, teljesen más játékélmény. Grafika nekem bejön ott is, mert fullosan tudom futtatni, és nem látom azt az eget verő különbséget mint korábban gondoltam. GF-ben a tankok gyönyörűek, de a táj már elnagyoltabb, gondolom ez annak köszönhető, hogy eredetileg egy repülős játékhoz tervezett motor volt. Effektek terén a wot szerintem jobban áll (vizen áthajtás, robbanások is jók lettek, HD tankok is alakulnak, végre van normális textura rajtuk, apróság, de a mostani upgradelt lánctalp effekt szintén látványos), ellenben hangokban a GF magasan veri a wot-ot. Részemről mindkettő elférne egymás mellett, más játékélmény, más célközönség, de jelenleg nálam a wot felé hajlika mérleg nyelve. Mindkét játékba érkezik a rombolhatóság, az is sokat fog dobni a látványvilágon+wot esetében a tankok mozgásán is.
    Itt egy wot-os havok video,akit esetleg érdekel.