37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Passz :) Biztos wc-re kellett mennie :D -
Sokkal inkább! -
lammaer #15182 Lelőtte az AI légvédelem :) -
lammaer #15181 Rossz volt az aláfestőszene, a szovjet hímnusz sztem jobban illett volna hozzá... -
Dagohun74 #15180 Inkább ilyen témájú videókat kellene csinálniuk mint ez.
http://www.youtube.com/watch?v=pzgPXOw2plI
Ez a videó inkább illik a WT-hez mint az új. Nincs részre hajlás gyere és küzdj a neked tetsző nemzet technikájával mindenféle ideológiai szarság nélkül. -
Dagohun74 #15179
-
gstup #15178 Nekem az volt a "furcsa",hogy a messer ott hagyta a másikat az la-5 ellen.Mert úgy nézett ki hogy volt egy messa,amit leszedett egy párban repülő La-5.De utána egy párban érkező messer szedi le az egyik La-5-t majd a másik után ered. :) Miért hagyta ott a társát a másik 109-es? :) -
Látom Putyin patriotizmusa már a fejlesztőket is elérte. Na és a végén ez a kiskatona aki beugrik a lövészárokba és kezet nyújt hős orosz bajtársának kb olyan arckifejezéssel mintha azt mondaná; gyere elvtárs harcoljunk tovább a fasiszta brigantik ellen! "Fenomenális"... Mintha egy ötvenes évekből származó propaganda filmet néznék csak modernebb köntösben. -
gstup #15176 Ahogy elnéztem az 1.43-as videókat pont most már nem kéne ez a pontozási rendszer.Eléggé ütősek lesznek az új SPAA-k.1-2-vel teljesen jól lehet majd fedezni a csapatot.Na mindegy. -
Dagohun74 #15175 Nos az AB-t modul fejlesztésre jó (volt?). Igazából T4-en a parts és a tűzoltót ezen fejlesztettem mikor már megvoltak akkor irány vissza RB-be.
A pontozásos módszer nem rossz de nem is jó, és igen aki szerencsés és vagy jól játszik be tud hozni tankot és repülőt. Lehetőség a pontokra az AI lövöldözése az is ad pontot. Szerintem továbbra is ami probléma a pályák mérete. Ugyanis pl. a dzsungeles pálya már kezdőhelyről kijöve kilőhetnek és ennyi volt a meccs, esélyed sincs. -
Ninju #15174 Hát ha szeretnél gyorsan fejlődni és kevesebbet szívni a balansz miatt, akkor bizony érdemes időnként elővenni azt az AB-t, mert nem olyan gáz, mint amilyennek tűnik. Mióta visszavették a bevételeket SB és RB módban, azóta meg kifejezetten megéri. -
AB-ben ??
Ja,ha te zöld keresztekre szeretsz lövöldözni......
Az AB egyébként is egy vicc.A sok barom előre rohan,lő kettőt,aztán meghal.Ezt megteszi 5-6-szor.Hát ez nekem nem játék.Az ész nélküli rusholásnál még a kempelés is jobb.
Kimondottan örülök neki hogy az AB is megkapja a repcsiket a nyakába. :D
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.10.07. 00:33:15 -
jocking #15172 Ha nem preferálja a rendszer a rusholást, akkor ezzel csak annyit fognak elérni, hogy itt is WoT szintű kempelő paradicsommá fog változni minden meccs (btw, engem soha nem zavartak a bomberek, AB-ben soha nem láttam egyet se). -
Amikor volt ez az event,én szinte csak ebben mentem és nekem tetszett.Persze nem megoldás mindenre de ahogy Droughert írta,némileg kompenzálja az egyszeri spawnolást,nem kell az elején a bomberektől tartani és jutalmazza az ügyes játékosokat,az ész nélkül előre rohanó medeket(akik azért rohantak mert tudták hogy visszajöhetnek),pedig bünteti.
Voltak olyan csatáim hogy egyedül maradtam egy ellennel,mindketten sok tankot kilőttünk,ezért volt bőven pontunk.Többször jöttünk vissza tankkal és egyszer repülővel is mindketten.Izgalmas volt....:) -
jocking #15170 Ha azt akarják, hogy ne jöjjön vissza a T-44 bosszút állni, akkor állítsák be, hogy csak 1x spawnolhasson. Így most sokan (köztük én is) könnyen beszophatják már a csata elején annak ellenére, hogy 4-5 tankra képzett legénységük van. Ők is tulajdonképpen b@szhatják az összes oroszlánt, amit azokra a crew-ekre költöttek. -
jocking #15169 Oximoron amit mondasz. Némettel soha a büdös életben nem fogsz T-44-et vagy SU-100-at kiszedni (max 88-assal és max hátulról esetleg). -
jocking #15168 Tehát lehet akárhány tankod, csak egyet használhatsz. Remek. Pont ezt gyűlöltem a WoT-ban is, erre ezek a marhák is ezt veszik elő... -
gstup #15167 Feladtam.Tier 4 számomra játszhatatlan párduccal. -
gstup #15166 Su-100 az esetek 85%-ban egy lövéssel kiszed.Engem. -
Droughert #15165 Pedig ez a németeknek kedvez, ha TD-val vagy nehéz tankkal kiszedsz az elején T44-et vagy SU100-at az nem fog visszajönni bosszút állni, mint a mostani rendszerben. Gottfired sokat ment ebben a módban Ferdivel, és nagyon jól ment neki, sokkal használhatóbb volt abban a módban, mert nem dobáltak bombát a spawn után. -
gstup #15164 Sajnos nem.Ezért nem tetszik.Azt hittem mostanáig,hogy azokat azért lehet. -
jocking #15163 És ha valakinek 1-nél több tankja van a slotokba pakolva, akkor azokat sem használhatja, ha esetleg ő az első, akit kinyírnak pont nélkül? Vagy csak az adott tankra vonatkozik (ami eddig 1-nél többször spawnolhatott, most már csak 1x, kivéve ha szerez pontot)? -
gstup #15162 Megint egy vicces kör.Párduc G vs t-44...csak hit+1-et kaptam.Vagy undamaged.Szemből tornyot löttem.Jobb és bal oldalt is.A kis pontoknál(géppuska nyílás talán) utána jobb oldalát lánc felső részénél.Ott a lőszere.Semmi.Torony és test között szemből semmi.Kb 200-50 méter volt a távolság a "párbaj" alatt.Ő lőtt.Fekete torony.Commander,gunner wounded.Következő lövése.Black engine.Kigyulladtam. :) Utána mögém került 5 méterről bal első láncvezető görgő mögött lőttem.Narancs suspension. :) .Ő lőtt.Halál.Round 2:Megyek vissza.T34/57.Szemből torony.Hit +1.Ő lőtt.Red barrel.Javíthatom.Javítás közben az előző T-44 oldalba kapott.Halál.Én tényleg nem azt szeretném ,hogy a német tankok halhatatlanok legyenek.De ez azért túlzás,szerintem.Vagy tényleg ennyire nincs gyenge pontja a T-44-nek.Ti hol szoktátok lőni?Tigris II-től szinte egyből pukkan.Párducra lennék kíváncsi. -
Általában ezek a videók megrendelésre készülnek és nem a játékfejlesztő, hanem egy erre specializált cég csinálja. Szép meg minden de ez az orosz bullshit halmaz hihetetlen. Ez nem más mint egy propaganda videó az elvtársaknak.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.10.06. 16:56:10 -
gstup #15160 Nagyszerű.Akkor ez sem lesz az év megoldása.Számomra.Tudom nekem semmi sem jó.De ezt egyáltalán nem érzem balansznak.Így is annyi hülye van,hogy sokszor 2 perc után már a fél csapat a 3. spawnját használja el.Akkor ezek után az lesz hogy 2 perc után 4 vs 10 lesz és az ellenfélnek még 2 vagy 3 spawnja is lesz!!?
Habár eddig is így volt német oldalon az 1 éledés miatt (sokan ugye tigrist és páncélvadászokat használnak),de legalább ott volt az édes bosszú hogy kidobom a roh***kot! :)
Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.10.06. 15:46:01 -
Dagohun74 #15159 Így van ha nincs pontod akkor irány vissza a barakkba. Volt nem egyszer hogy elsőnek lőttek ki és az egész csata nem tartott 2 percél tovább. -
gstup #15158 Javítsatok ki ha rosszul értelmeztem vagy tudom.Szóval az új patch-ben pontokat fogunk kapni és az alapján hozhatunk majd be repülőt vagy második tank respawn-t?Igaz?És akkor egy példa:Mondjuk egy párducot viszek be,de egyből kilőnek,úgy hogy nem szereztem pontot,akkor már a tankom második respawn-át sem használhatom ki?Mert ha ez így van akkor nem éppen fog jót tenni a balansznak nem? -
Teljesen igazad van abban amit írtál de ettől még ez a játék alig fejlődik.Ha nincs elég erőforrásuk akkor ne akarjanak egyszerre mindent.A nagy várakozások utáni csalódottság amit most nagyon sokan éreznek,sokkal rosszabb mintha még hónapokig CB maradt volna.
Ráadásul sok olyan hibát elkövetnek amihez nem kellene szinte semmi erőforrás,csupán egy kis odafigyelés a játékosok véleményére. -
joe38 #15156 Látom,te is belefutottál a futrinkába,hiszen pont ezért írtam amit,te is mint sokan,azt hiszitek,hogy pár hónapnyi fejlesztéssel be lehet hozni több év hátrányt,hát ez hülyeség,persze tarthatnának már előrébb is,de mivel nem másolni akarják a WG-t,ahhoz idő kell és több ember,mivel a Galjin egyszerre fejleszti a repülős részt a tankossal,míg a WG pl. külön csapatokkal fejleszti a kettőt. -
Az az 57-es igazi repülőgyilkos. :D
Én 11-et lőttem eddig vele.
-
Hah én nyáron ingyen megszereztem a prém JPantherrel együtt :D -
Gondolom azért nincs 10 rank mert szarnak hogy agyon WoT copyzzák a játékot. -
Luciferkee #15152 Megvettem az orosz prémium t-34-et.
Minek ide légvédelem? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.10.05. 18:54:07 -
Flikka #15151 Miért nem csinálnak 10 szintet 1-10 BR-el. semmi tizedes szám. Talán nagyobb lenne a mozgásterük és könnyebb lenne balancolni, a több csata miatt lehet, hogy több játékos lenne. A WOT-nál talán azért nem annyira zavaró, ha több szintet rak össze az MM mert pl 5-ös szintű tankkal is tudok farigcsálni a nagyobb tankokból, akár 9-esekből is de itt, beáll elém egy IS-4 és nem találok fogást rajta, bárhol lövöm. Így aláztak le Kárpátián ahol az egyetlen bázisra középen beállt kettő is. Hiába mi kezdtünk alulról, ahonnan esélyesebb a foglalás, a legnagyobb tank nálunk a Tiger II (B) volt. Hullottunk mint a legyek. -
Még a videóban sem hazudtolják meg magukat....itt is csak a német ág hullott :D -
Állítólag akarják a BR rendszert változtatni hogy milyen jármű mivel találkozhat de lehet hogy ez csak a repülőkre vonatkozik. Meg azt hiszem 1.43-ban nem fog jönni szóval várhatunk erre is 8 hónapot. -
Ha tanultak volna a WG hibáiból már egy nagyon jó játék lenne és lenne pénz több dolgozóra is és így hamarabb jöhetnének a patch-ek de erre 3 év múlva fognak rájönni amikor lesz 5K playerjük... -
joe38 #15147 Hát igen,meg a WG-nek 4-5 év előnye van a Galjinnal szemben,és azt gondolni,hogy ezt az előnyt már be kellett volna hozni gazsiéknak,dőreség és butaság is. -
Rue East #15146 Egy valamit ne felejtsünk el. A Gaijin több, mint 100 embert foglalkoztat, a WG pedig 3500-nál is többet. Össze se lehet hasonlítani. -
Droughert #15145 Ez így van sajnos, német ág fullos, oroszoknál már csak t5 hiányzik, de már egy ideje nem léptem be, unalmas volt ugyan azon a 2-3 térképen menni folyamatosan (csináltam anno egy statisztikát, gyakorlatilag Karelia+Jungle térképeket kapok folyamatosan, néha jön Kuban vagy Ash river, Kursk meg szökőévben egyszer). WOT-al viszont játszom, most megcsináltam a Type62-es küldetést, de ott vannak a tankok a garázsban, lehet fejleszteni a legénységet, mert nagyon sokat számít egy tank használhatóságában, éppen ezért van miért menni a régebbi vasakkal is, mindig van egy rakás új tank amiért esetleg érdemes grindelni. Ott érzem a különbséget ha egy light tankkal játszom, vagy egy heavy-vel, teljesen más játékélmény. Grafika nekem bejön ott is, mert fullosan tudom futtatni, és nem látom azt az eget verő különbséget mint korábban gondoltam. GF-ben a tankok gyönyörűek, de a táj már elnagyoltabb, gondolom ez annak köszönhető, hogy eredetileg egy repülős játékhoz tervezett motor volt. Effektek terén a wot szerintem jobban áll (vizen áthajtás, robbanások is jók lettek, HD tankok is alakulnak, végre van normális textura rajtuk, apróság, de a mostani upgradelt lánctalp effekt szintén látványos), ellenben hangokban a GF magasan veri a wot-ot. Részemről mindkettő elférne egymás mellett, más játékélmény, más célközönség, de jelenleg nálam a wot felé hajlika mérleg nyelve. Mindkét játékba érkezik a rombolhatóság, az is sokat fog dobni a látványvilágon+wot esetében a tankok mozgásán is.
Itt egy wot-os havok video,akit esetleg érdekel.