War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feldobod a hangulatot, úgyhogy nyugodtan. :)
de nem akarom borzolni a kedélyeket sosem beszélek errõl ha úgy gondoljátok...<#taps>
<#crazya> én nem sírok csak tapasztalatot adok olyanoknak akik nem értik az egyik meccsben miért ölnek 1 lövéssel a következõben ugyan az a tank meg átmegy rajtuk mintha sose lettek volna.. de mint mondtam nem vitázom elfogadom azt ha valaki azt mondja ez a legreálisabb játék..<#zavart1>
<#eljen>
Kezdõdik. :)
Sry hogy bele kotyogok, de Coral régebben tett fel egy videót, amikor tényleg egy semmibe eltûnõ pillbox miatt vesztettek AF meccset. Nem állítom, hogy szándékos, lehetett bug is. De érthetõ, ha gyanakvó lesz olyan eset után valaki.
<#vigyor2>
Már vártam, hogy a wot után ide mikor fog begyûrûzni a "rendszer figyel engem" érvelés...nem tartott sokáig.
Hurrá, nemsoká jön majd a babuinozás, a növényezés, megjelennek a hivatásos sírók is. Dejavu.

mennyire igazad van...szerintem a feleségem is kém... khmm gyere csak angyalom egy percre.....
ez nem ettõl függ hanem az általad pusztított tankoktól meg az ösz csatáidtól, akkor veszed észre mikor van vége a nyertes szériának mikor egymás után olyan lövéseket kapsz ami lõ és mozgásképtelenné tesz. persze nem arról beszélek mikor beállsz az ellen tábor közepére
Gottfried
Ujra csak sorry az angol billert,megin melobol irok. :)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
"az ilyenekre rá kell hagyni"

Milyenekre? Milyen tenyekrol beszel te itt?? Legfeljebb felteveseid vannak,a tenyekrol fogalmad sincs.Szoval vegyel vissza a nagy arcodbol kisgyerek!Ha szar a teljesitmenyed,nezz magadba,ne a jatekot szidd egybol.
Egyebkent teged lehet hogy direkt figyelnek az oroszok es ha letjak hogy van egy jo csatad,utana kettoben megszivatnak.ja,es nem scak teged figyelnek hanem a tobbi 100K jatekost is.A wotban meg mind a 60 milliot.Meg az is lehet hogy mindenkinek van egy kulon figyelo embere.Ez am a munkahelyteremtes....
barom....<#falbav>

Gottfried
Szep nagy celkereszt van a tornyodon.Persze a menok ennyi konnyitest adnak az ellenfeleknek.....

Gottfried
Sorry,nem jott le hogy arcade-rol beszelsz.Az egy kemper cellovolde,nekem semmi elvezetet nem nyujt.Ott aztan a tudasnak nem sok szerepe van mert a felvak hulyegyerekek is eltalalnak a palya masik vegerol.Igazi random az egesz.
RB-ben es simben(ahova mar kell egy kis tudas is),ahogy irod,te is nyered a csataid nagy reszet.Ott akkor miert nem szivat a program?
Igaz hogy itt nincs meg olyan sok tapasztalatom mert nem reg ota lehet tankozni,a repulos meg soha nem erdekelt annyira hogy azzal foglalkozzam hogy nyerunk e(ott 50% koruli a winem) de a WOT-ban 30K+ csatam volt eleg jo eredmennyel es ott soha semmifele csalas nem bizonyosodott be.Pedig aztan a wot forumon is ment a nyafogas a buko szeriak miatt.
Egyebkent errol nem nagyon erdemes vitatkozni mert bizonyitani ugysem lehet egyi fel allaspontjat sem.

hát igen ez csak véletlen lehet....<#ejnye1>
elsõ csatám a héten
akkor ma az összes csatám nyertes lesz az elméletek szerint? :D

nekem is ágyu DMG jön be ma szinte állandóan

hát ez nagyon fínoomm...5 tankal mentem a csatába és mind az õt elsõ találata valahol elöl érte a görgõt és véletlenül mindnek kiütötte az ágyúját..::)))
nagyon ügyetlen vagy te is :D :D

na hazaértem...<#csodalk> lássuk menyire áll fel a hajam..:)
Mai termés:

Sírok.... <#falbav>
biztos véletlen,hogy én is 10 meccsbõl 8-at buktam /T3-ban/ és az esetek 90% ban jó ha az ellenfél tankjainak a 20% át kitudjuk lõni...ez szánalmas B+ biztos az a 150-160 gyerekkel van a baj....és nem azzal,hogy ha rámnéz egy T34 már kukázhatom is ki a tankomat õ meg röhögve megy tovább hiába kap 4-5 találatot....bár általában ha meglövöm azzal csak azt érem el,hogy felfedem a pozíciómat és csak rámirányítja a tornyot és CSATT

ha már egyszer vanak légvédelmik akkor igazán betehetnék hozzánk is egy ien játék módot:
http://www.youtube.com/v/Mo6cwlZcmHY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
szia a kész tényekbõl igen is sok volt, sõt egy nagyszájú ismerõsöm sem tudott az én accountommal 30 meccs alatt gyõzteset kihozni, na utána nem is beszéltek a dologról..<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1> na mentem vége a melónak, holnap ugyan itt szasztok
Igen, csak azokat a "kész tényeket" soha nem látta senki, ha valami nagyon "érdekes" szituáció volt, akkor arról soha nem volt replay. Nem egyedül játszol, 1x játékos van melletted, ha bénák akkor vagy vagy olyan jó, hogy lehozod, vagy jön a bukó. Nincs ebben semmi misztikum. Nem 20-30 csata eredményét kell nézni, hanem ha lesz pár ezer csatád, akkor megnézheted a wr-t, killeket, ha jó játékos vagy akkor ott lesz eredmény, ha nem, akkor meg úgy is jön az itt is belenyúlnak a végeredménybe mondóka...
ajjaj sz.pó ág van ma , akkor az elsõ pár meccset megtolom noob ban.<#buck>
Nos azt hiszem, az elmúlt 8 csatából (8 loss) azt kell mondjam, a WoT fogalomtár szerint én egy büdös nagy vörös siemka volnék... 3m után az IS-2 egy lövésbõl felrobbant a kezdõjérõl... :(
<#sniffles>
Pantherral lõttem a PZGR 39/42 vel ami 100 méterre 160mm-et visz ki ugye....lófaxt

az ágyucsövemet a T34 tornya alá tolva 3x lõttem meg olyan 28 cm rõl és megy tovább......nem õ lõtt ki,mert nemtudta forgatni a tornyot csak tolt....,de mostmár elmennek a jóbüdös picsbe !!!!!!!

pointer4
Ez szép és jó, de hogy ad ez választ a kérdésemre ? :D
pointer4
De a tier3as pather az kurta jó tank!! Ha nem lehetne vele kétszer is bemenni csatába, és nem lenne tüzérségi támogatása, akkor is jobb lenne mint a tigris :)
Úgyhogy kéne valami a tig 2 mellé.
Én a medeket kihagyom T4tõl, most megyek Henschel tornyos Tiger II ért, utána meg a TD-ket fogom. A Panthereket meg csak kifejlesztem, de sajnos meg is kell venni, de a garázsba már nem teszem be õket.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Coral Springs
Ha beszélgetünk akkor egy valamirõl beszélgessünk. Én egész végig az AB -ról beszéltem, mert ott a legnagyobb a random faktor. Az RB -rõl meg fogalmam sincs mert ott szinte mindig nyerek, de amennyi csatát egyedül kell lehoznom vagy épp befejezni abból is tudnék következtetni.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

http://www.youtube.com/v/OxfM2wpwH5A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

az ilyenekre rá kell hagyni, a wot ban sem lehetett meggyõzni kész tényekkel sem. felesleges egy vak emberrel a színekrõl vitázni...<#wow2>
Coral Springs
Nézd, hinni a templomban kell, én amiket leírtam azokat tényekre alapoztam, a másfél évem alatt a játékban azt hiszem volt idõm látni ezt-azt. De amúgy én sem panaszkodom, 50-60% -os win ratio van a legtöbb gépemen, van ami 50% alatti de az elenyészõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Arcadeba nem szabad itt végképp bemenni

A Tigris II-t a második világháború egyik legerõsebb páncéltörõ fegyverével, a 8,8 cm-es KwK 43 L/71 löveggel szerelték fel, amely valamennyi amerikai, brit és szovjet harckocsit képes volt megsemmisíteni 1000–2000 méter távolságból. A csõ hosszúsága elérte az 6248 mm-t, így a lövedék több ideig állt kölcsönhatásban a lõporgázzal, ez magasabb torkolati sebességet és jobb páncéltörõ képességet biztosított. A harckocsi összesen 86 darab lõszert vihetett magával, ebbõl 22 a lövegtorony hátuljában, további 48 pedig a törzs belsõ oldala mentén került elhelyezésre.

Coral Springs

Függetlenül attól hogy vesztes-e egy csata vagy sem, akire rálövök mindig 1-2 lövésbõl leesik. AB -ben buktam én már csatát 10+ kill -el is.

sztem azok még nem sokunknak van meg én most fejeztem be az összes T3-as kiütését például

a vadász pz4 rõl tud valaki mondani valamit, mennyire használható? érdekelne még a vadászpárduc is.
szerencsére megnyertük.....a srác ugye kurva messze volt és hátra elosontam és elfoglaltam 2 bázist úgy,hogy valami Isteni csoda segítségével nem találkoztam egyetlen ruszki tankkal sem....

pointer4
Srácok, fejlesztési tanácsokat kérnék, német tank vonalon.
Megvan most a Porsche tornyos tigris2. meg a D. párduc.
Azt nézem, hogy a Henschel tornyos tigris kettõt, még csak csak érdemes lenne meg is venni, és kifullozni. (bár nem vagyok róla meggyõzõdve teljesen). De a párduc vonalon az A meg G, vagy A meg F-et simán át lehetne ugrani, hacsak a párduc kettõig nem az egészet. 10 meg 20mm páncél különbség, meg az apcr lõszer, és ezért dobáljon ki az ablakon az ember 700-800.000 krediteket?
helyes a feltételezésem miszerint vesztett csata lett..<#confused>
lecophatnak az orsozok!!!!!!! ezt a kezdõnkön kaptam a B3-on az I3-ról meglõve egy T34-85 bõl.....egyetlen kúrva lövés ezer méterrõl és kuka a tankom.... as always

ez alap..:))<#violent>
jaja a Tigris egy fos :D

a prém PZ III. N-el írtok meg a Pantherrel...igaz ez utóbbi is olyan mint egy üveggolyó :S ránéznek és használhatatlan lesz....,de sajnos a feeling miatt kell Tigrisezni :D

pointer4
kenegeted és elmúlik <#buck>
<#mf1>
a beírásaid alapján nem mentél sokra vele eddig xDD