War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõdik. :)
Hurrá, nemsoká jön majd a babuinozás, a növényezés, megjelennek a hivatásos sírók is. Dejavu.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Milyenekre? Milyen tenyekrol beszel te itt?? Legfeljebb felteveseid vannak,a tenyekrol fogalmad sincs.Szoval vegyel vissza a nagy arcodbol kisgyerek!Ha szar a teljesitmenyed,nezz magadba,ne a jatekot szidd egybol.
Egyebkent teged lehet hogy direkt figyelnek az oroszok es ha letjak hogy van egy jo csatad,utana kettoben megszivatnak.ja,es nem scak teged figyelnek hanem a tobbi 100K jatekost is.A wotban meg mind a 60 milliot.Meg az is lehet hogy mindenkinek van egy kulon figyelo embere.Ez am a munkahelyteremtes....
barom....<#falbav>#falbav>
RB-ben es simben(ahova mar kell egy kis tudas is),ahogy irod,te is nyered a csataid nagy reszet.Ott akkor miert nem szivat a program?
Igaz hogy itt nincs meg olyan sok tapasztalatom mert nem reg ota lehet tankozni,a repulos meg soha nem erdekelt annyira hogy azzal foglalkozzam hogy nyerunk e(ott 50% koruli a winem) de a WOT-ban 30K+ csatam volt eleg jo eredmennyel es ott soha semmifele csalas nem bizonyosodott be.Pedig aztan a wot forumon is ment a nyafogas a buko szeriak miatt.
Egyebkent errol nem nagyon erdemes vitatkozni mert bizonyitani ugysem lehet egyi fel allaspontjat sem.
akkor ma az összes csatám nyertes lesz az elméletek szerint? :D

Sírok.... <#falbav>#falbav>
Úgyhogy kéne valami a tig 2 mellé.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Függetlenül attól hogy vesztes-e egy csata vagy sem, akire rálövök mindig 1-2 lövésbõl leesik. AB -ben buktam én már csatát 10+ kill -el is.
Megvan most a Porsche tornyos tigris2. meg a D. párduc.
Azt nézem, hogy a Henschel tornyos tigris kettõt, még csak csak érdemes lenne meg is venni, és kifullozni. (bár nem vagyok róla meggyõzõdve teljesen). De a párduc vonalon az A meg G, vagy A meg F-et simán át lehetne ugrani, hacsak a párduc kettõig nem az egészet. 10 meg 20mm páncél különbség, meg az apcr lõszer, és ezért dobáljon ki az ablakon az ember 700-800.000 krediteket?

a prém PZ III. N-el írtok meg a Pantherrel...igaz ez utóbbi is olyan mint egy üveggolyó :S ránéznek és használhatatlan lesz....,de sajnos a feeling miatt kell Tigrisezni :D