Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Flikka #15046 Semmi más nem történt, mint a készítők hallgattak azon játékosok kéréseire, akik kevesellték a kihívást a játékban.
Bár gondolom nem így van de talán ezen a fórumon olvastam valaki hozzászólását, aki már alig várta, hogy az F2-esével jól megmutathassa ha az nagyobb BR-t kap. Nem gondolom, hogy lehetetlen, de biztosan nem szórakoztató de legalább már van egy elégedett ügyfél. Egy játékban szigorításokat bevezetni nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Pont az a szabadság nyűgözött le engem, hogy nem kell hímes tojásként bánni a járművekkel, mint a WOT-ban, hanem lehet csatázni, szó szerint, mert ha kilőttek, jöhettem még jó párszor de attól tartok itt is az lesz ha 3 respawn lesz. Eddig is a csapat kb 80%-a kempelt és 2-3 "szerencsétlen" próbált foglalni, míg elegük nem lett, de az sem volt utolsó, hogy kezdőként, szinte minden nap belépéskor kaptam 10 vagy 50 ezer ezüstöt, cimboráim, akik az 1.37-es patch után kezdték már nem dicsekednek ezzel. Lényegében csak nekünk akarnak jót a készítők a sok-sok kihívással, talán ezért nem értik mi a baj... na jó ez nem gondoltam komolyan. Viszont higgyétek el, T4-ig simán van annyi szívás az oroszokkal is mint a németekkel. p.l. nemrég volt 17 győztes csatám zsinórban T4-ben német oldalon, azt hittem álmodom de szívtam napokig T-44-el amit pedig az egekig magasztaltak, vagy bármely másik orosz csodával. Panther A-k egylövéseztek szemből, vagy bárhonnan míg én pattogtam a lőszerrekeszről is, ezt el is sírtam itt egyszer, és ez naponta változik, hol ezzel jobb, hol a másik oldallal. Hozzáteszem ez abszolút a saját tapasztalatom, nyomom napi 4-5 órát, nekem ezt sikerült kikövetkeztetnem. Ha rosszul megy, nincs sebzés, vagy csak "HIT" érdemes megnézni a csapat eredményt, sokszor látni, hogy másnak sem megy az ellenfél meg tarol, én ezért érzek egy kis turpisságot a sebzésekben, nem is rágom magam rajta, elkönyvelem, hogy nem rajtam múlott, majd a következőben talán énmellém áll a "randomisten" ahogyan itt már mondta valaki. Az idegeskedésre tegnap mondott nekem egy jót egy idős bácsi, mikor a stresszes munka került szóba, "ha számít 5 év múlva amin rágom magam, akkor hajrá, ha nem akkor meg sz..rjam le." Tudom ajánlani ezt a hozzáállást a játékhoz is, ezzel próbálkozom én is