War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azt mondom hogy töltõnek vagy rádiósnak is kell ülnie a tankban, de egy parancsnok, lövész, vezetõ, simán beférne. (ahogy a távcsõ és a periszkóp nézet is, igazából azt várom sim be mikor pakolják bele a manuális váltást)
Szerintem a RB nehézségi szintjét kéne kicsit feljebb tolni és a "szimulátort" jócskán megemelni, jelenleg köszönõ viszonyban sincs a repülõs rész szimulátor részével (és még az sem a szimulátorok csúcsa persze)
Itt viszont bejön az hogy ez egy tömegjáték random emberekkel, én se örülnék ha beülne mögém egy Vér István lövésznek vagy ne adj isten sofõrnek.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Itt egy ember ül a gép elõtt.Ne akarjatok már olyan sim módot hogy egyedül kelljen 5 ember feladatát ellátni mert az még véletlenül sem lesz realisztikus,legfeljebb kurva nehéz.Figyelni,célt megjelölni,sebességet váltani,célozni,rádióban kiabálni,stb.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ja, az elõzõ képen prémes bevételek vannak, full SB.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Összehasonlítva a repülõs résszel itt nincs sok különbség az RB, meg a SB között. Ha meg vagyok olyan ügyes, hogy egy bokorba elbújok akkor ne a gép vegyen már észre. RO-ban jól mûködött ez és feelinges volt az egész, itt meg killcam meg minden egyéb segítség van egy olyan játékmódban, amit simulatornak hívnak.
Ha eloltja kap még egyet. Az ai viszont csendben leég, az RP meg csak jön és jön..
Malarki #9479-es ötlete viszont tetszik. Nagyjából így van ez most is, csak azt jelzi a minimapon amit a parancsnok lát. Amúgy mûködik a visibility meg a keen vision is úgy ahogy, mert mikor Kurskon rongyolok hátul keresztbe akkor csak pár harckocsit mutat, mikor odafordulok a toronnyal akkor felvillan minden tüzérség, meg az összes ellen is 😊
https://www.youtube.com/watch?v=WAP_w3bHzeg
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Arty nem zavar.Talán egyszer szedtek ki.Érdekes hogy kurszkon két egymás utàni meccsen a fix arty kapott ki menetböl.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Még így is nehéz kiszúrni õket sokszor, hogy tudod kb merre kéne lennie meg milyen messze.
Az arty-t meg megritkították, már nicns folyamatos dörgés a csatatéren. 2 percenként tudsz hívni egyet. Heavy-vel ha 1v1-ben vagy egy meddel akkor ha túlélted a csapást (márpedig túl szokta élni) utána ha nem vagy béna becsomagolod a medet pikk-pakk. Fõleg hogy állnak egy helyben a folyamatos cirkálás helyett 😊
Akkor Neked írogattam valami hülye karakterekkel, mert valamiért angol billentyûzettel írtam ingame.. Olyan sokan vagyunk, nem tudom ezt megjegyezni 😊) De a T-34-57 elég ütõs kis dög.
Minimappal viszont maximáûlisan egyet értek. Elég lenne ha tudnád te hol vagy meg a célpont. A meg a B 😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”