War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen nem egyedül kell ellátni az 5 ember feladatát viszont kicsit másképp meg lehet oldani OFP, RO megoldotta (igen tudom más kategória)
Nem azt mondom hogy töltõnek vagy rádiósnak is kell ülnie a tankban, de egy parancsnok, lövész, vezetõ, simán beférne. (ahogy a távcsõ és a periszkóp nézet is, igazából azt várom sim be mikor pakolják bele a manuális váltást)
Szerintem a RB nehézségi szintjét kéne kicsit feljebb tolni és a "szimulátort" jócskán megemelni, jelenleg köszönõ viszonyban sincs a repülõs rész szimulátor részével (és még az sem a szimulátorok csúcsa persze)
Itt viszont bejön az hogy ez egy tömegjáték random emberekkel, én se örülnék ha beülne mögém egy Vér István lövésznek vagy ne adj isten sofõrnek.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Jeffjohnson
Nekem azzal van problémám, hogy nem tudok úgy elrejtõzni, hogy az ellen ne vegyen észre, mivel a gép auto spottol neki.

Gottfried
Már sokszor leírtam de úgy látszik nem elégszer.Egy tankban 4-5 fõs személyzet van.(többnyire)
Itt egy ember ül a gép elõtt.Ne akarjatok már olyan sim módot hogy egyedül kelljen 5 ember feladatát ellátni mert az még véletlenül sem lesz realisztikus,legfeljebb kurva nehéz.Figyelni,célt megjelölni,sebességet váltani,célozni,rádióban kiabálni,stb.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

köszi a válaszokat
Bár benne van CBT is, igy lehet, hogy nem releváns, bocsi.
Farmolni talán Tier IV elsõ tankjaival érdemes ott a legjobb a reward szorzó, bár lehet a javitás meg már jóval drágább. Az biztos, hogy prém fiókkal biztos nincs gond az ezüsttel.
Ja, az elõzõ képen prémes bevételek vannak, full SB.
Ez alapján tudsz számolni átlagot, ha az értékeket elsztod a csaták számával:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Változó, de pluszos köröket lehet nyomni. Olyan 2000 RP meg 20.000 SL átlag.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

mi az átlag lové és xp hozam rb ben és sb ben? tier4 és tier 5 el?
Jeffjohnson
Igen, pont ez a lényege, hogy észre kell venni, különben minek van a simulator mód ha a gép veszi észre helyettünk. Ennek kellene a "legnehezebb", legreálisabb játékmódnak lennie. Most csak kb. annyi a különbség, hogy a nevek nem látszanak...

Összehasonlítva a repülõs résszel itt nincs sok különbség az RB, meg a SB között. Ha meg vagyok olyan ügyes, hogy egy bokorba elbújok akkor ne a gép vegyen már észre. RO-ban jól mûködött ez és feelinges volt az egész, itt meg killcam meg minden egyéb segítség van egy olyan játékmódban, amit simulatornak hívnak.

Ezért szoktam hagyni hadd égjen 😄
Ha eloltja kap még egyet. Az ai viszont csendben leég, az RP meg csak jön és jön..

Ehhez elõbb észre kéne venni. És egy bokorban vagy árokban kuksoló tankot az életben nem veszel észre 2km-rõl.

Malarki #9479-es ötlete viszont tetszik. Nagyjából így van ez most is, csak azt jelzi a minimapon amit a parancsnok lát. Amúgy mûködik a visibility meg a keen vision is úgy ahogy, mert mikor Kurskon rongyolok hátul keresztbe akkor csak pár harckocsit mutat, mikor odafordulok a toronnyal akkor felvillan minden tüzérség, meg az összes ellen is 😊

Tier 4-en már 152mm-es arty lövöldöz, alatta meg 122-es. Valszeg ezért.

Jeffjohnson
Minimapos ötletem nekem az lenne, hogy ha meglátod az ellent ráviszed a célkeresztet és mondjuk "T" betûvel tudom jelenteni és akkor látszik hol van de csak a pozíció a minimapon utána majd csak akkor ha valaki újra jelenti. Így csak akkor látszana ha ténylegesen látja is valaki.

Na ez se lesz semmi.
https://www.youtube.com/watch?v=WAP_w3bHzeg

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

ez határozottan jó közelítés ..😊)
Ha már ötletelünk, én valahogy így oldanám meg a minimap kérdést(persze csak SB-n, a többi maradhatna így ahogy most van): a parancsnoknak van egy képessége, amitõl függ, hogy milyen távolságból, meg milyen hamar veszi észre az ellenséget. Ha észreveszi, akkor az megjelenik a minimapon, és ameddig "rálát", addig mutatja is a mozgását. Ha nem lát rá, akkor az utolsó ismert pozíciója maradt megjelölve a térképen. Ez szerintem elég reális és elég játékosbarát is lenne. Mert nyilván, ha látok egy ellenséget, akkor azt lerádiózom a társaknak, hogy hol van, merre halad. De ha el is tûnik elõlem, azért nem felejtem el, hogy hol láttam utoljára.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ami nekem picit zavaró, az-az, hogy néha-néha 1-1 fa, milyen komoly károsodást tud okozni, még akkor is, ha nem nagy sebességgel megyek nekik.. :/

Egyébként a minimapos dolgot úgy oldanám meg hogy,mikor nézelõdõk a parancsnokkal és meglát valakit mert ugye van neki ám skillje a távolba nézéshez <#vigyor5>akkor kiabálna pl.: Enemy spotted vagy hasonló és mindenkiek jelezné a térképen. És ha elsiklasz felette 1-2 másodperc múlva eltüne, de amíg rajta tartod a szemed addig jelezné a minimap.

azért annyira nem néha két lövés is kell nekik.

Illetve ha 1-1 lövéssel kiszedek n ellenfelet, sokkal kevesebb pontot kapok mintha mindezt pl. 3-3 lövéssel teszem. Pedig az elsõ esetben vagyok hatékonyabb, hasznosabb a csapat többi tagjának egészségére nézve is.
Amin nagyon kellene változtatni szerintem, csodálkozom, hogy még senki nem hozta fel, az az AI tankok kilövésének jutalmazása. Szerintem erõs tulzás az érte járó xp.
azért a géppuskahangok adnának egy kis plusz harctéri érzést..😊
köszi a válaszokat! 😉

Amit kiszedek ágyuval,azt nem fogom géppityuzni ( tehergk,aa) Hacsak nem szétszort gyalogság,mint Mozdokon a híd mellett táborozó emberkék,akik a kis puskájukkal lödöznek aa repülõre.Esetleg adhatnak nekik páncéltörõt,hogy izgalmas legyen :-)
Ai artykon szerintem erõsitettek CBT-óta. Engem is szedett ki tübbször, tier 4-ben.
A géppuska ami semmire nem jó.Gyalogság nélkül.+1 Glo nak.Jelzés nélkül az elsö percben mondenki beásná magát aztán várna.Ha beraknák a cockpit nézetet a soförnek,hogy csak onnan vezethess prizmából ,már az is levenne pár játékost.AF en is kegyetlen a spot,pedig nincs se fa se fû, max felhö.
Arty nem zavar.Talán egyszer szedtek ki.Érdekes hogy kurszkon két egymás utàni meccsen a fix arty kapott ki menetböl.
Úgy hallottam lesznek majd, igen. Plusz ugye a légvédelmi teherautókat és a személyzetüket is le lehet majd kaszánlni vele.

van róla infód mire lehet lõni majd? esetleg kampányrészben lesznek gyalogosok vagy ilyesmi?
Késõbb mûködtethetõk lesznek a géppuskák a tankokban. A koax és a hull géppuska is. Azokhoz vannak.

Pz3-ast oldalbadurrantottam vele egyszer KV1-el. Darabokra robbant. De a stug3 seggét már nem vitte át 4-bõl egyszer sem. <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

arról tud valaki a legénység néhány tagjánál lehet fejleszteni a géppuskát.. ez milyen célt is szolgálna játék közben?
Nem jobb, az egy repeszgránát. Haszna kb semmi a játékban. Max ha lenne benne gyalogság 😊

Shrapnel. Gyalogság és hasonlók ellen, amik nincsenek a játékban. 😄 Nem fog neked kelleni.

Olyasmi lenne jah csak inkább úgy kellene, hogy ha vki kiszúrja akkor feltûnne de ennyi. Aztán ha vki megint kiszúrja akkor megint mutatná csak éppen ott ahol látta. Nem a mozgását mutatná nah.
A minimapnak van értelme. Gondoljatok bele mekkora sunnyogásos kemp-fesztté alakulna a dolog. Így legalább mutatja a bokorban kempelõket is. Egy 5x5 km-es pályán minimap nélkül keresgélhetnéd az ellent Sim-ben. Azt se tudnád merre indulj, ha meglapul valami árokban (Karelia-n mondjuk).

Még így is nehéz kiszúrni õket sokszor, hogy tudod kb merre kéne lennie meg milyen messze.

Az arty-t meg megritkították, már nicns folyamatos dörgés a csatatéren. 2 percenként tudsz hívni egyet. Heavy-vel ha 1v1-ben vagy egy meddel akkor ha túlélted a csapást (márpedig túl szokta élni) utána ha nem vagy béna becsomagolod a medet pikk-pakk. Fõleg hogy állnak egy helyben a folyamatos cirkálás helyett 😊

T-34 1940 L11-nél van egy olyan lõszer, hogy: Sh-354T ez egész pontosan milyen és mitõl lehet jobb, mint a többi?

Ja, akkor valóban nem. Egy Pumást vertem le kettõbõl így, nem tudom valami fura neve volt, még bocsánatot is kértem tõle 😊

Akkor Neked írogattam valami hülye karakterekkel, mert valamiért angol billentyûzettel írtam ingame.. Olyan sokan vagyunk, nem tudom ezt megjegyezni 😊) De a T-34-57 elég ütõs kis dög.

Ezzel a minimappal szerintem a rádiót akarták lemodellezni. Míg az alapötlettel egyetértek, ugyanakkor ebben a formában szerintem se megfelelõ. Szerintem csak akkor kéne minimapon megjeleníteni a tankot, hogyha sérülést okozott neki egy szövetséges tank pl.

Figyelmeztetés? Halloma hangot oké. De amint az 1. gránát becsapódik onnan... 😊
Minimappal viszont maximáûlisan egyet értek. Elég lenne ha tudnád te hol vagy meg a célpont. A meg a B 😊
Egyetértek. Az utolsó másfél hónapban két új tankot kaptunk új tartalomként, miközben a GF nem volt kész az open betara.

Pluskast
Na a távcsõt én is nagyon hiányolom az SB csatákból!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kaptunk pár új tankot. Egyébként én elvenném szimulátornál a minimap jelzéseket és beraknám a parancsnoknak a távcsövet. És kiszedném az artyra szóló figyelmeztetést is viszont lekorlátoznám az artyt max 1-2 csata.

Látom a kört de nagy távolságban, hogy az most pont a tankon van vagy tõle 20-30 méterre az már más tészta. Ha ott van felette a piros jelölés az - nekem legalább is - segít a célzásban, hogy tényleg rajta áll e a kör vagy elõtte mögötte van éppen.
de csináltak.. beraktak egy új figyelmeztetõ üzenetet.. ez igazán lendített a játékon..😊)))) meg egy rakat dolgot csináltak azon a területen, ami magához a játékhoz semmi köze... de ha egy új nickel újra kezded találkozhatsz ezen újdonságokkal..😊)
Látom szereted ha tied az utolsó szó, még ha teljesen semmitmondó, felesleges dolgokat közölsz is vele.
Pluskast
Az egész játék sok. Mármint open béta a játék és a zárt bétához képest egyetlen egy új mapot nem raktak be. Azért elvártam volna, hogy az 1.41 megérkeztével minimum 1 de legalább két új helyszín bekerüljön. Elég erõsen felmerült bennem a kérdés, hogy mi az istent csináltak a fejlesztõk a zárt béta alatt? Mert, hogy semmi újdonságot nem tettek bele amikor nyílt béta lett a játék az biztos. 4 pálya meg igencsak karcsú. Pláne úgy, hogy több hónapjuk lett volna arra, hogy újakat tegyenek be.

Pluskast
Miért ne látnád simben? Ugyan az a "látásmód" jön be mint arcade-ban vagy realistic-ban.

A játék jó (vagy az lesz) de sajnos túl korán nyitották meg, tegnap mivel sb-t játszok csak 6x volt kurszk, szerettem azt a pályát de már sok volt. <#vigyor>Ráadásul sokszor megvan még az kis bugocska amit már elvileg javítottak az eltûnõ lövés és tank. De jó lesz ez kitartás. <#taps>

oké igazad van..😊