37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Én is ezt vettem észre először.
  • Droughert
    Jó volt látni, hogy csak orosz tankokkal mennek, legalább tudjuk, hogy ők sem szeretnek szopni
  • Sherman0070
    Amúgy 1.43 még ebben az évben kijön vagy ahhoz is CBT key-t kell majd venni?
  • Sherman0070
    Ezek komolyan egyre nagyobb baromságokat találnak ki... Nehogy véletlen a balance-al foglalkozzanak...
  • Dagohun74
    Ez az uj játékmod azért jo mert ujra felbaszák idegileg a játékosokat. A teszt szerveren voltam ilyenbe az se tudtam mi van. A probléma az hogy addig a tankod mig átulsz egy repcsibe szabad préda. Tiszta call of duty . Jo lesz ez a játék.
  • StrikeFor
    omg ez elég komplex
  • lexlutor
    En amig nem latom ha forum tele van sirva a t54 es baratainak a nefelesetol, addig be sem lepek :)

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.28. 17:08:44
  • Frequency
  • StrikeFor
    nekem is :D de aztán leülök meghallgatom az Orosz himnuszt meg a kórust a Red October-ből és BAMM TADAAM máris 70% felett nyomom riszkikkal :D :D
  • Dagohun74
    Az én statom. Nem rossz de nem is jo. Ahogy haladunk felfelé a tierekben ugy romlik a játéktudásunk.

• carp3tm0nster
    gyakorlatilag így néz ki minden meccs német oldalon az első találatkor:

tudom, nem kell hagyni, hogy eltaláljanak...
    unbalanszolt ez nagyon...
  • StrikeFor
    T44 120 meccs 71,9% Win rate én is average vagyok
  • Ninju
    Az elején még nem tudod hova kerül az elfoglalandó pont. Szóval nem tudsz direktbe a bázis mellé spawnolni, csak szerencsével.
  • Gottfried
    A Wot-ban 55-56%-om volt úgy 30K csata után,szinte csak randomban. 70% felett csak a Kv1s volt de az is csak azért mert azzal sokat mentem században.
    Egyszerűen hihetetlen hogy nem akarják tudomásul venni hogy a 80% win teljesen irreális.A saját játékukat nyírták ki ezzel az elcseszett balansszal.Nem csoda ha nem nő a játékos szám.
  • Droughert
    Ezért írtam korábban, hogy a Wot-ban 60%-os wr eléréséhez már nagy játéktudás szükséges szolo játékkal, nem sokan érik el ezt a szintet, itt meg kiábrándító, hogy t4-től több orosz tankkal is lehet hozni 80% fölötti wr-t, T5-től meg a 90%-is teljesen szokványos. Ezt a balansz fogalmától nagyon távol áll...
  • Trucker39
    Jó ez a játék, csak arra kell vigyázzak, hogy ritkán töltsem be. Kb. annyira idegesít, mint anno a Wot idegesített. Igaz, azzal már tavasz óta nem játszottam (olyan nagyon nem is hiányzik).

• Gottfried
    Az tény hogy a t44-et is ki lehet lőni egy lövéssel,sőt nálam az ágyút legalább annyiszor ellövik mint a hírhedt pantherek ágyúját,a t44 ennek ellenére kurva OP gép a su100-al együtt. A 80% körüli win azt hiszem magáért beszél.Szánalom hogy ezt lehet hozni,bármilyen vassal.A t54 még nincs meg de ahogy néztem,azzal még a 90% is hozható.Ha egy über pro játékos lennék(ami közel sem vagyok),még akkor sem lehetne ezt tenni egy csapatjátékban ha kiegyenlítettek lennének a nemzetek.Ez is röhely :D

• Gottfried
    Az elején is lehet spawn pontot választani? Én eddig úgy tudtam hogy csak a respawnnál van ilyen lehetőség. Ennek ellenére egy vicc hogy ebben az egy bázisos módban meg lehet tenni hogy egyik csapat szinte a bázis mellől indul.(mindegy hogy a német vagy az orosz) A másik csapatnak teljesen esélytelen a csata,akár ki is léphetnek az első percben.Röhely....
  • Flikka
    Semmi más nem történt, mint a készítők hallgattak azon játékosok kéréseire, akik kevesellték a kihívást a játékban. Bár gondolom nem így van de talán ezen a fórumon olvastam valaki hozzászólását, aki már alig várta, hogy az F2-esével jól megmutathassa ha az nagyobb BR-t kap. Nem gondolom, hogy lehetetlen, de biztosan nem szórakoztató de legalább már van egy elégedett ügyfél. Egy játékban szigorításokat bevezetni nem biztos, hogy a legjobb ötlet. Pont az a szabadság nyűgözött le engem, hogy nem kell hímes tojásként bánni a járművekkel, mint a WOT-ban, hanem lehet csatázni, szó szerint, mert ha kilőttek, jöhettem még jó párszor de attól tartok itt is az lesz ha 3 respawn lesz. Eddig is a csapat kb 80%-a kempelt és 2-3 "szerencsétlen" próbált foglalni, míg elegük nem lett, de az sem volt utolsó, hogy kezdőként, szinte minden nap belépéskor kaptam 10 vagy 50 ezer ezüstöt, cimboráim, akik az 1.37-es patch után kezdték már nem dicsekednek ezzel. Lényegében csak nekünk akarnak jót a készítők a sok-sok kihívással, talán ezért nem értik mi a baj... na jó ez nem gondoltam komolyan. Viszont higgyétek el, T4-ig simán van annyi szívás az oroszokkal is mint a németekkel. p.l. nemrég volt 17 győztes csatám zsinórban T4-ben német oldalon, azt hittem álmodom de szívtam napokig T-44-el amit pedig az egekig magasztaltak, vagy bármely másik orosz csodával. Panther A-k egylövéseztek szemből, vagy bárhonnan míg én pattogtam a lőszerrekeszről is, ezt el is sírtam itt egyszer, és ez naponta változik, hol ezzel jobb, hol a másik oldallal. Hozzáteszem ez abszolút a saját tapasztalatom, nyomom napi 4-5 órát, nekem ezt sikerült kikövetkeztetnem. Ha rosszul megy, nincs sebzés, vagy csak "HIT" érdemes megnézni a csapat eredményt, sokszor látni, hogy másnak sem megy az ellenfél meg tarol, én ezért érzek egy kis turpisságot a sebzésekben, nem is rágom magam rajta, elkönyvelem, hogy nem rajtam múlott, majd a következőben talán énmellém áll a "randomisten" ahogyan itt már mondta valaki. Az idegeskedésre tegnap mondott nekem egy jót egy idős bácsi, mikor a stresszes munka került szóba, "ha számít 5 év múlva amin rágom magam, akkor hajrá, ha nem akkor meg sz..rjam le." Tudom ajánlani ezt a hozzáállást a játékhoz is, ezzel próbálkozom én is
  • cpthungarian
    Ha elég gyors a géped és hamar betölti a pályát, akkor még tudsz spawn pontot választani azelőtt, hogy "kifehéredne".
    Ez speciel nem attól függ, hogy orosz vagy német, hiszen a minimapen látszik is, hogy ott is spawnoltak a fehér sarokból.
  • Gottfried
    Ezek normálisak ???? Eddig is szar volt ez az egy bázisos mód karélián de hogy már a fehér sarokból is az oroszok indulnak.....
    Csak néztem hogy szinte a bázis mellől indulunk,a németek meg úgy háromszor olyan messziről. Szinte hihetetlen anit ez a banda művel ezzel a játékkal. :D

• joe38
    Úgy látom,még mindig sokan rá vannak görcsölve a damage modellezésre,pedig felesleges,itt ez abból fakad,hogy itt nem életerő csík van,és sokan azt hiszik,hogy a konkurens játékhoz kell hasonlítani,ha meg,nem akkor meg honnan tudja azt bárki is,én se tudom,hogy mik lennének a helyes adatok,ami alapján modellezni kéne a páncélzatot.A fő baj az,hogy még csak 2 nemzet van és hogy összeeresztik a 2.VH tankjait a háború utániakkal(a másik játékban is ugye),és ez szerintem nagyobb bűn,mint hogy 10 csatából csak 1-szer enged nyerni a németekkel pl.
  • Luciferkee
    Jaja ma is játszottam, Hetzerrel, nem sikerült 5 játékból 1 wint sem összehozni.

T-34 hátulról, oldalról, szemből drives hatch, kap ált radiator damaget, esetleg piros crewet, én a 100%-ra húzott crewvel, meglő szemből 1000m-ről, durranok egyből.

Akár mit csinálok 1 hit vagyok bármilyen orosz tanknak (lehetek tiger I, II, akármi), ők meg a Tiger II gunjától sem pukkannak.

Ez azóta ilyen mikor egy ninja patchban damage model változást írtak. Még tovább butították a németeket. Remélem csődbe megy az egész mocskos banda.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.27. 20:36:06
  • jocking
    Ha szar az egész, ne kínozd vele magad. Én is visszapakoltam a repülőket a német oldalra, tankozni meg ott vannak a cheater orosz vasak. Ha egyszer szar, attól nem lesz jobb, ha erőltetjük.
  • Luciferkee
    +1: Karelia: Mindenkinek 1-1 bázisa van. Első 2 percben ledobnak 1 bombát, Base destroyed 90% victory pontot elvesztettük, kidobtak még 2-3 tankot, és vége is volt a gamenek. Tartott max 3 percig az egész. 16 vs 16 körül volt.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 21:46:58
  • Luciferkee
    MA 0 tankot öltem meg németekkel 10 játék alatt, és kb 10-et oroszokkal 2 játék alatt.

Egyszerűen akár mit csinálok szar az egész. Akár hol lőhetem az oroszokat, undamaged vagy hit, és nem történik semmi.
    Nagy szar ez az egész ahogy van.
  • Sherman0070
    Tudom még akkor kezdtem el játszani amikor az volt :) Jó lenne ha visszahoznák. Igaz akkor még noob voltam és elég mérges is mert briteknél 11-es voltam de kb. 15-ös szinttől jött repülő és az utolsó normális gépet 6-7es szinten kaptam szóval kevés volt a gép ahhoz a sok szinthez.
  • Dagohun74
    Régen rank vagy level 20 volt. Sokan mondják a fórumon hogy hozzák vissza, esélytelen.
  • Sherman0070
    Ja bármit bárhová szóval kéne külön rank20 az orosz szaroknak hogy egymást undamage-eljék.
  • Sherman0070
    Ennyi erővel a P-1000 prototípusa már 1890-ben kész volt... Am Maus-okat már az első világháborúban is használták csak ráépítették az A7V-t nehogy túl modernnek tűnjön.
  • cpthungarian
    Ilyennel még nem találkoztam.
    Úgy tudom, hogy a legnagyobb battle ratinget veszi figyelembe.
    Tuti, hogy nem volt valamelyik slotban neked vagy a szakasztársadnak valami nagyobb tank/repülő?
  • Luciferkee
    Szerintem ha valaki Squadban van, pl 2 ember, valaki T-34-57-el (4.7) másik IS-3-al (8.0), akkor a kettő átlagát veheti, így lehet az, hogy az előző játékban a Hetzeremet kilőtte egy IS3 player.

Matchmaking is so broken.
  • Dagohun74
    Lesz x-ray, páncél vizsgáló, kil cam ezek olyan dolgok ami egy elkészült játéknál már csak extra. Ezek szerint ez egy kész játék. Hiszen tele lesz extrával. Az hogy szar a DM és sírnak a BR miatt nem számít. Meg aztán a remény hal meg utoljára.
  • gstup
    Miért vár mindenki olyan sokat a következő patch-től?Szerintem semmi változást nem fog hozzni(tudom,pár új csodagépet,pályát stb.,de érdemi változást nem igazán.)A pont rendszer az jó lehet még.De mi más?
    Utoljára szerkesztette: gstup, 2014.09.26. 11:53:57
  • Dagohun74
    A jagdtigert tier 2-3-as tankokkal húztam ki egész egyszerűen szar játszani tier 4 felett. Főleg hogy szinte minden 2. csatám a kárpátokba van úgy rühelem azt a pályát hogy sokszor inkább már kilépek az elején. Na mind1 meglátjuk mit hozz ez peccs aztán legfeljebb vsszamegyünk WoT-ozni .
  • Luciferkee
    Csak az a "baj", hogy akik a németekkel (is) játszanak kicsit okosabbak, hajlandóbbak csapatban játszani, még az orosz oldalon általában mindenki megy arra amerre lát. Ezért rosszabb az orosz winrate (90% helyett csak 80% :) ). MOTHER RUSSIA IS TOO WEAK, WE NEED "MOAR" STUFF.

Szerintem ez lehet a jelenlegi gazsi gondolatmenet.
  • jocking
    Nem tudom, mit szaroznak. Már nagyon régen még csak a látszatra sem figyelnek, hogy legalább úgy tűnjön, mintha kiegyensúlyozott lenne a két oldal. Simán csak b@sszanak be egy T-90-et orosz oldalra, és le van a gond.
  • gstup
    Ezért jutottam oda,hogy jagdpanther,tigris II (p) és párduc G amikkel megyek.Magasabb némettel nem.
  • Stefan99
    Korábban emiatt a post war tankok miatt alig mentek tier V német tankokkal emberek, így nem voltak a szovjet t54, is4m tankoknak ellenfelei. Nem régen úgy változtatták a BR rendszert, hogy most a németekkel játszók eldönthetik, tier 4 vagy tier 5 tankokkal akarnak e szembe menni a tier 5 szovjetekkel. :D
  • Pluskast
    Így van