Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #15018 Tiger II-vel az a baj, hogy van egy baszott nagy lyuk a páncélzatán szemből, amit réges régen reportoltak már a Gajin-nak, de ezt a bug-ot is elfelejtették azonnal javítani, és gondolom ezt is majd egyszer javítják (talán akkor ha már senki nem játszik német tankkal). Hogy pontosan hol van nem tudom, annyira nem néztem utána, de hibás a modell és ezért lövik ki olyan könnyen szemből. Nekem is sokszor volt, hogy T44 nagy távolságból, a beforgatott KT-met úgy oneshotolta, hogy öröm volt nézni. A másik az ammorack probléma, nem vagyok biztos, benne, hogy van hatása az ammorack esélyére, hogy mennyi lőszert viszel. Ha nem keverem a másik játékkal (remélem nem írok hülyeséget), akkor azt nyilatkozták a devek, hogy mindegy mennyi ammo van nálad, a darabszám nem befolyásolja az ammorack robbanás esélyét szóval nem érdemes spórolni a lőszerrel.