War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ez ugyanazzal a jármûvel, ugyanazzal a legénységgel, 4 töltés egymás után leadott lövéseknél. Szerinted ez nem random? Akkor mi az?
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
<#nevetes1>#nevetes1>
Haverommal ment a vaker miközben játszottunk, azt valamiért áthalladszódtak tõlem a játékhangok hozzá. Õ meg a tankos részt tolja, egyszer rá is kérdezett hogy ugye én bombázok az AF -ben. Mondom nyugalom csak én vagyok.
Soon (tm)
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Panther Ausf. D:
- 8.9s (Leadeship: 45, Weapon Reloading: 40)
- 12s (Leadeship: 0, Weapon Reloading: 0)
Elõvettem a Su-122-õt, jó hosszú töltésidõ miatt(itt többször mértem):
- 27.4s, 24.7s (Leadeship: 50, Weapon Reloading: 45)
- 28.09s, 32.9s, 34.9s, 29.1s (Leadeship: 0, Weapon Reloading: 0)
Elég nagy a random az újratöltésben ez látszik a nagy töltési idõnél.
Alap legénységgel a Panther töltési ideje 11.2 sec.
A legjobb legénységemmel 8.5 sec(és még közel sem fullosak)
Nem tudom hogy a többi legénységi skill mennyit számít de ez rohadt sok.
Nem tud valaki valami táblázatfélét arról hogy a skillek hány %-ot emelnek a tulajdonságokon?Jó lenne tudni hogy mire mennyit érdemes tenni.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Igen lehet, annyi az egész, hogy a warthunder.ru -n belépsz, onnantól minden a szokásos, csak oroszul van írva, valamint rubelbõl számolja nem euróból, ami nagyon nem mindegy! <#vigyor3>#vigyor3>
1550 Rubel most a 10k aranygalamb az olyan 9100Ft..... <#nezze>#nezze><#dumcsi>#dumcsi>
A tigernek nincs respawn és tüzérségi támogatás.Ez nagyon nagy hátrány.Ma eddig 4 csatát mentem a pantherrel és direkt figyeltem a Tigereket.A 90%-uk a csata elején elhullott és ezután simán kikaptunk.
Most vagy a Tiger ennyire szar(nekem pl. nem igazán jött be CB-n),vagy arányaiban sokkal több kretén megy azzal mint más tankokkal.Minden esetre bosszantó tud lenni ha túl sok van a csapatban mert borítékolható a vereség.
Volt az 2 lövés is. Elsõre csak piros lett ez-az.

Majd meglátjuk mi lesz a helyzet fél év múlva.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
27/05/2014
Author: The War Thunder Team
- Sounds in tutorial have been fixed. Reduced music volume when instructor is speaking.
- Fixed first country and vehicle selection for new players.
- Rearm ammunition during respawn on tank battles has been fixed.
- Added warnings when control keys have not been assigned.
- Some text fixes.
- Fixed issue when ‘auto-connect’ option wasn’t saved.
- Some interface fixes.
- Several client crashes have been fixed.