Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #15017 Játszottam egy hét kihagyás után megint a tankos résszel. Bár ne tettem volna.
Tiger II, Kursk.
Fele annyi ammoval indulok, mint amennyivel lehetne, hogy elkerüljem az ammo rackelést, ami ennél a tankál a pukkanások 99,9%-ért felel. Nagy nehezen kilőttem egy t-34-d5t-t, 12 hittel, kb 200 méterről (tudom hova kell célozni, de semmi). Utána t44 szemből 30 fokos páncélfordítással 1 hit ammo racked (kb 10 ammom volt még). Sebaj még egy kör.
NPC tankok lövögetésével telt, player nem nagyon volt (4v4 vagy 5v5 volt 1-1 bottal), nagyon nehezen akartak pukkani. Elfogyott a lőszerem (mivel ugye keveset viszek), sebaj, foglaltuk a pontot, majd ott reloadolok. Egyszercsak prémium t34 kb 1500m-ről 1 hit ammoracked. 0 ammoval kb 0 fokos szögből szemből.
Elég is volt, köszönöm, megyek vissza repülni, majd talán 1.43. Azt hogy a Tiger II heavy tank lenne, már fel sem tűnik, úgy pukkan mint bármelyik másik nem heavy tank.
Sajnos armor befordítás még mindig teljesen felesleges, úgy vettem észre, tök mind1 hova lősz, hol találnak el, teljesen random adja a damaget.
Régebben volt, még hogy Hetzerrel mentem, szemből kaptam egy egy su-85 lövést, kb 10 fok dőlésszögből, engine, transimssion, és természetesen leégtem mert még nem volt tűzoltókészülem. Ja ha már a tűznél tartunk azt is érdekesnek tartom. Általában nekem van 0.5 secem, hogy megnyomjam a 6-os gombot, még a szovjet tankok akár elfüstölgetnek 10-20 másodpercig is gond nélkül. UFF.
OFF: ma meglett a TA152, legszebb plane a játékban. Első köröm Yak-15 (még nem is lenne baj) és MiG-9 ellen volt. Fasza. :D
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.09.26. 00:39:59