11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • setchoo
    Köszi szépen az infókat.
    Elgondolkodva egy picit a játékmechanikus részeken. Jó kis alapokat raknak le a GF-hez. Nekem nagyon szimpatikus pl. a könnyű harckocsikra ráhúzott szerepkör. Arty is ilyen formában teljesen elfogadható. Sőt én örülnék is annak, ha megerősítést nyerne az az elgondolás, hogy lennének tüzérségi pontok a fronton. Akkor azt elfoglalva és megvédve (pl. légvédelmi egységek meghatározó szerepköre) lehetne tüzérségi csapást kérni.
    Egy csepp kétségem sincs afelől, hogy nagyon hamar kiforrja magát a jó GF játék mechanika.
    Ezt gondolom afelől, hogy az AF-et próbálgatva hatalmas + a fejlesztőknek. Mert pl. én, aki azt sem tudja mi az a propeller, nagyon, de nagyon szórakoztat a repcsis játékuk.
    :)