Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ami nekem tetszett az elmúlt években:
-Gyermekek utáni adókedvezmény.Nem az kapja aki baszik dolgozni és egy rakás gyereket csinál.3 gyermek után egy átlag fizetésből szinte semmit nem kell fizetni.
-Kisebb parlament. 20 éve ígéri mindenki,végre megtették
-Kettős állampolgárság. Szégyen volt a szocik viselkedése és az a népszavazás ez ellen.A kinti Magyarok nem románok akikkel riogatni kell az országot.Sokaknak ez nagyon sokat jelent.
-Bankadó. Senki ne mondja hogy a bankok ezt majd behajtják rajtunk.Ha megtehetnék,nem sírt volna emiatt fél europa
-Rezsicsökkentés.Na ez az ami nagyon is érint mindenkit.Nekem érezhetően jóval kevesebb lett a rezsim az elmúlt évben.
Ez csak egy pár dolog amik szerintem egyértelműen pozitívak. Természetesen mindenbe bele lehet kötni,lehet a részleteket támadni de ezek akkor is jó és fontos dolgok.