War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az egyik legjobb orosz tank és célozni is olyan könnyû vele mint a németekkel mert nem esik annyit a lõszer mint a többiben 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
azt már leszûrtük h neked a repülõsben és most már a tankos részben sincs örömöd 😄
"Mit tudom én mivel megyek. Akkor t-50. Vmi kis szarral."
"bokrok meg a faszom tudja min át mit tudom én. Elejét..."
No comment! 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
össze vissza van "balanceolva" a játék...hol az oroszok Istenek hol a Németek...,de mindkét oldalon bõdületes kérdõjelek
Vagy megálltam a foglaló kör mellett, és az érkezõ tankokat egylövéseztem, egymás után sorozatban.
Meg se haltam a csatába, valami 11x-es sztrókot kaptam XD
Sokan azt hiszik, hogy a Tigris egy legyõzhetetlen isten császár volt...óriási tévedés...és óriási baklövése a német hadiiparnak (szerintem).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

T-34 test meg torony közt robban jah csak ahhoz közel kell menni hogy fixen oda tudjak lõni. Neki meg mindegy hol talál el...
Vagy Su-85. Új legkedvencebb gecim...
http://www.youtube.com/watch?v=iYnFp2kSrPs
Nekem poénosabb, hogy nem ütöm át a kv-1et ami 75mm armor 130as penes lõszerrel... jó távolság miatt már csak 100mm de akkor is.
Az a baj hogy az orosz az APHE lõszerével ha átüt - és át üt! - akkor még fel is robban oda benn. A német meg be meg ki...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Merhogy van egy frankó webpage, ahol pdf-ben lejön, mint állat, bár folyton támadják, mint a torrent siteokat.
Pl. a jó kis Belton Cooper-es cuccot is onnan szedtem, v. a Ken Alibekes Biohazard, stb...
104 légigyõz. asszem megvan, de nem olvastam.
Kösz&hello!