11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ok,ezt megbeszéltük.

Egyébként nem a rendőri állományt terroristáztam,rendőri túlkapások előfordulnak,ezt elfogadom.Ami miatt a terrorista szót használtam az az hogy nem tudok másképp nevezni olyan embereket akik állarcban,azonosíthatatlanul,sok esetben láthatólag élvezettel lőnek a tömegbe,fejmagasságban gumilövedékkel,akik földön fekvő embereket rugdosnak véresre,akiknek az a célja hogy megfélemlítsék ezzel a viselkedéssel a lakosságot.Ez kb. kimeríti a terrorizmus fogalmát.
    Bár nem bizonyítható,nekem akkor olyan érzésem volt hogy ezek közt az állarcosok közt nem csak rendőrök voltak. Állítom hogy jelvénnyel felszerelve tizede sem történt volna meg annak ami megtörtént.Ezért pedig bizonyos rendőri vezetők felelősek,vagy az őket utasító politikusok.Persze mindenki hallgat.....
    A rendőrség megítélése pedig sokat javult az utóbbi években,aminek én kimondottan örülök. :)