11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Sajnos ez van. :(

Gyakorlatilag semmi javulás,csak jelentéktelen és felesleges változtatások jönnek a frissítésekkel.
    Kaptunk egy új pályát,ahol még mindig egy bomberrel el lehet dönteni a csatát 3 perc alatt(kárpátok),kaptunk néhány bunkert a dzsungelben,amik a saját bázis körül is seggbe lőnek és apróbb modul sérüléseket okoznak(nekem kurva idegesítőek),kaptunk nagyobb AI tankokat amik még mindig vaktölténnyel lőnek és még mindig nehezebb kilőni őket mint az ugyan olyan player tankokat,és ami szerintem a legfaszább hogy megemelték a BR értékeket és így már t54-ek ellen lehet menni a t4 német tankokkal. :)
    Ennek a sok fasza újításnak köszönhetően a napi 1-1 duplánál többet már én sem játszom vele,inkább itt politizálok a fórumon. :)
    Szánalmas teljesítmény ez a gazsitól azok után amilyen reményekkel indult ez a játék.