Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na,ez egyenes beszéd. :)
Most már legalább tudjuk hogy neked mi fáj.
Én nem akarok sehová kiállni és hülyeségeket üvöltözni,de akik akarják,megtehetik.(Orbán szobor lefejezése,stb.)Bárki bármit mondhat a médiában.Nézd egy kicsit az ATV-t..Senkit nem böntetnek meg azért mert a kormányt szidja.Ez a szabadság.
Neked nem ezzel a kormánnyal van bajod hanem a mindenkori hatalommal,a szabályokkal és talán még a törvényekkel is. Tudod(bármilyen furcsa is) a normális együttélésnek vannak szabályai és én bizony örülök neki hogy minden idióta nem üvöltözhet bármit,hogy horogkeresztes és vörös csillagos zászlókkal nem lehet masírozni az Andrássy úton. Sőt,tovább megyek,én még azt sem engedném meg hogy kibaszott buzik pávatollal a seggükben vonulgassanak.Na ezek hoznak szégyent erre az országra.Tudod minden országban vannak törvények és akik azokat nem tartják be,azokat bizony elviszik a rendőrök.(jó esetben)
Cigányozhatod te itt az Orbánt,5 éve demokratikusan lett megválasztva ,mégpedig kurva nagy többséggel mert az előző társaság úgy tönkrevágta ezt az országot hogy sokan szívesen látnák őket lámpavason himbálózva mint annak idején az ÁVH-s elvtársaikat.
Aztán idén szinte kampány nélkül(gyakorlatilag annyi volt a kampány hogy folytatják amit csináltak) szintén nagy többséggel meg lettek választva.(csak nem azért mert a többségnek tetszik amit csináltak ???)
Szánalmas dolog a választási törvényekre hivatkozni.Egyszerűen a jelöltjeik egyéniben lesöpörték az ellenzéket.Miért ? Mert a TÖBBSÉG rájuk szavazott. Ez a demokrácia. Ezek a tények.
Az a szomorú hogy egy szűk de hangos kissebbség nem tudja elviselni a vereséget és ahelyett hogy magukban keresnék a hibát,sároznak mindenkit.
Tudod ha ennyire fáj a rend,el lehet menni irakba,szíriába sőt talán még ukrajnába is,be lehet állni zsoldosnak és képzeld el,ott még emberekre is szabad lőni.Ja,persze ahhoz tökösnek kell lenni,oda nem szájhősök kellenek.
Hogy Europa röhög,ez meg egyszerűen hazugság. Igen,vannak europában bőven akiknek csúnyán a tyúkszemére lett lépve és ők sározzák is az országot de csak kínjukban röhögnek,pedig sírni lenne kedvük.
Nos nekem meg ez a véleményem de ez sem ide való.Mivel viszont te itt kezdted cigányozni az ország demokratikusan megválasztott kormányfőjét és ez nekem bizony szúrja a szemem,hát reagáltam rá,akár kíváncsi vagy mások véleményére,akár nem.
Szerencsére egyelőre még kissebbségben vagy és nagyon remélem hogy a következő 100 évben abban is maradsz az anarchista ideológiáddal. :)