Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Akkor csak szimplán nincs szerencséd a németekkel. :) Amint a statom is bizonyítja(az oroszokkal kb ugyanilyen t3-ban) ,nálam nincs érezhető különbség t3-ig egyik nemzet javára sem.A pantherral és a t34/85-el is ugyanúgy egylövésezek ha úgy jön ki.A t34/57-el pedig csak nagyon ritkán.(ennek ellenére szeretem azt is)A pzIIIL/M és a pzIVF2 is teljesen egyenrangúak a hasonló orosz vasakkal.
Az emberi tényezőben teljesen igazad van,viszont az orosz oldalon legalább annyiszor van teljesen idiota csapat mint a németen.Én mostanában többet játszom az orosszal mert azzal vagyok elmaradva és gondolom emiatt úgy érzem ,hogy talán az orosz oldalon még több a retardált mint a németen.A pilótákkal kapcsolatban is egyetértünk.Sokan csak kényszerből repülnek mert kilőtték a tankjukat és ezért nem tudnak repülni.(én sem szeretem a repcsiket és mivel szinte csak árkádban mentem repülőkkel,sokszor bajban vagyok velük RB tankcsatában ha már nem marad tankom.Simbe meg be sem viszem mert még felszállni sem tudok :D)
Nem tudom milyen szinten van a legénységed,az enyém mindkét oldalon elég jól képzett.(úgy 1400-as szint körül vannak) Sokat számít a képzettség !! Ezt azóta tudom mióta van ez a spawnpontos rendszer és szimben tettem még egy slotra tankot.Egy majdnem alap legénység érezhetően rosszabbul teljesít mint a képzettek.(menettulajdonságok,látótáv,pontosság,töltésidő,stb.)Tényleg sokat számít....
A sok randommal kapcsolatban is igazad van de ez sem nemzet specifikus. A T34-eket szinte mindig egy lövéssel szedik ki alólam ha egy tigrissel vagy pantherrel kerülök szembe.Van itt baj bőven de szerintem csak T4-től van gond a balansszal.