Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Holmatro #14356 A Yer-2, Il-2M-nél kimaradt az "és"... :) Soha nem éreztem hogy bennem lenne a hiba. Nehéz úgy győzni, hogy 2 perc alatt elfogy a csapat, és senki nem foglal...meg sem próbálják. Úgy is nehéz győzni, hogy a csapatod pilótái a balfaszságukat úgy akarják kompenzálni, hogy kamikázét játszanak. Ennyit az emberi tényezőkről. Ha meg 800 méterről 1 lövéssel szednek ki folyamatosan, azzal sem tudok mit kezdeni. Főleg úgy, hogy előtte szitává lövöm az ellenséget. Közelharcra csak ritkán kerül sor, de akkor is 3X-os túlerővel találom szemben magam. Nézd meg hogy mennyi szakasz játszik az orosz oldalon(legalább a fele abban van). T3? Én nem érzem hogy abban lennék, mert folyamatosan IS2-ők jönnek szembe... A Panther-ban sem érzek semmi erőt, bárhova lövök csak pontot ad érte. Első lövésből halál csak álom vele. Mondom még egyszer: célzott lövésekről beszélek (még mielőtt jön a "nem tudod hova kell lőni" megjegyzés). Érdekes hogy az oroszoknál nem érzem ezeket a problémákat... Még egy érdekesség a repülős oldalon: 700-zal rázuhanok egy 3000 méterrel vízszintesen repülő yak-3-ra... mi történik? A sérült gép 5 másodperc múlva már mögöttem repül lőtávolságon belül úgy, hogy tartja a távolságot...WTF??? Ennyit a B'nZ technikáról, ami 1 évvel ezelőtt még működött. A fordulóharc meg reménytelen a német gépekkel. Ha sz oroszok csinálnának egy sakk programot, akkor az orosz sakk bábuk 2X annyit léphetnének...