11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Holmatro
    A saját tesztem eredménye: 5 napon keresztül napi 50 csata T3-T4 25/25 arányban, kizárólag német oldal (100%-ig képzett legénységgel).

1. nap 50 csata 7 győzelem 43 vereség.
    2. nap 50 csata 12 győzelem 38 vereség
    3. nap 50 csata 16 győzelem 34 vereség
    4. nap 50 csata 10 győzelem 40 vereség
    5. nap 50 csata 8 győzelem 42 vereség

Tisztelettel kérdezném a fejlesztőktől hogy szokták-e figyelni a statisztikákat??? Észrevették-e már ezt a nyomasztó orosz fölényt minden értelemben? Esetleg hogy a T34/57 10-ből 8X egy lövéssel lövi ki a Tigrist vagy a JP-t... Hogy a szánalmas német tankoknak(csak a játékban) 6-10 lövés kell ahhoz, hogy egy nyomorult T-34-est kiszedjen? Ja, hogy ez így jó... 2 perc után már a fél német csapat kilépett. Csak meg kell nézni azt, hogy mennyi a német és mennyi az orosz tankokkal játszó várakozók száma. Vagy hogy abból áll a játék, hogy az orosz tankok már kezdéskor lerohanják a bázispontokat, befoglalják és semmi egyebet nem tesznek csak kempelnek. Persze egy lövéssel bármit kilőnek. Hol jelentkezik a fegyverek pontossága közötti különbség? Sok esetben annyi a játék, hogy pozícióba kerülök, és a célzás pillanatában 4 tank egyszerre rám lő. Esély? Az orosz közepesek már akkor pozícióba kerülnek, amikor én még csak fél úton járok...és még csak a tankokról beszéltünk. A Yer-2, Il-2M a vadászok fölénye is óriási. A B'nZ technika itt mit ér, ha befoglalják a földiek a bázisokat? Meg amúgy is. Orosz oldalon játszva meg totál unalom, szinte versenyezni kell a kill-ekért. Nem tudom ki élvezi ezt, én nem.