11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Nagy úr a kényszer! :(

Simben sokszor hosszú a várakozás és berak 4 vs. 4 csatákba is pl. Kurszkon,ami azért nem egy nagy élmény.RB-ben azért többen vannak valamivel.A repcsiket is el lehet kerülni,legalább is jó helyezkedéssel lehet csökkenteni az esélyét hogy kidobjanak.(ettől persze még bosszantó)(ja,és nem a t4 nehéz vasakra gondoltam :D)
    A másik előnye hogy szebb a grafika.Simben ha a fű nincs levéve 0-ra,nem látsz semmit sniper módban.RB-ben azért van némi támpont,így mehet full graffal,ami azért ennek a játéknak az egyik pozitívuma.
    Sokszor persze itt is kell várni,ezért már többször kipróbáltam az árkádot 1-1 csata erejéig de eddig mindig menekültem onnét.Azok az összekevert csapatok sem tetszenek és az a zöld kereszt...egy vicc.Akkor lövöldöznék valami pár száz kilós vacakban Bin Laden fejekre ha azt élvezném.
    Persze van akinek meg az jön be...