Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ninju #14256 Lehet most nem leszek népszerű a véleményem miatt, de kíváncsi vagyok kinek vannak hasonló gondolatai.
Alapvetően én is kizárólag Simulationben játszottam. A PzIII N és T-34 prém event során néztem át árkádba és meglepődtem. Ha a saját szintjén kezeli az ember meglepően játszható!
Nekem az a meglátásom, hogy Gazsiék jelen pillanatban annyira el vannak havazva, hogy kizárólag árkádra balanszolnak. A vegyes csapatok miatt ott kevésbé ütközik ki az oldalak erőssége. A pénz is jobban jön. Már csak azért is, mert nem vársz 10-20 percet, hogy utána bedobjon egy 5 vs 5 csatába, ahol ha te vagy az isten van max. 10 killed. Árkádba bedob pillanatok alatt, kilősz 8-10 tankot és vége. Kapsz egy rakás pénzt és RP-t. Ezt sajnos el kell ismerni. (bár a becsapódás jelzőtől még mindig borsódzik a hátam. :) )
Bár alapvetően sajnálom ezt a hozzáállást, meg tudom érteni őket. Véleményem szerint sokkal izgalmasabb SB-ben játszani, viszont amíg a fő játékos bázist az AB adja, addig én is azt a módot próbálnám rendbe rakni.
Ezzel nem védeni akarom őket. Én is sokkal szívesebben játszanék egy kevésbé bugos, változatos és kiegyensúlyozottabb játékkal, de sajna ilyet nem ismerek.
Még egy záró gondolat. Ha van pár grafikusod akiket azért vettél fel, hogy látványos videókat készítsenek, nem fogod tudni őket befogni bughuntingra, mert egyszerűen nem értenek hozzá.
Béke!