11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bigfootHUN
    Egyre inkább úgy érzem nekem ez az event nem való, tegnap sikerül egy harmadik helyet összeszedni, de ma csupa istencsapásával hozott össze a sors 7-ből 7 bukta pedig voltam első és második is... AB vagy RB tökmindegy, ráadásul a vége felé már csak kínszenvedés volt, nagy kísértést éreztem az egér monitorba vágásához amikor egy méter gurulás után kidobott egy bomber vagy amikor egymagam próbáltam 4 ai és egy player tank ellenében védeni a bázist (jungle két foglalható bázissal) a társak meg kilométerekre campeltek... vagy kigurulva a bázisról valami általam nem látható akadály leszakította az egyik láncot.... mire megjavítottam már két T34 volt mindkét oldalamon... Gondoltam levezetésképpen repülök egyet de miután kb. két perc után minden bázisunkat kidobták míg én voltam az egyetlen aki az enemy bázisokat bombázta gyorsan vége lett. Azt hiszem mára elég ennyi :)