37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Sorsolás, ugye? Teljesíted a 10 dbosat aztán vagy kapsz vagy nem.
  • R0GERIUS
    Inkább ez a válaszom: más.
    Jelenleg még elég bogaras, és az új BR eléggé szívatja a németeket...
    A Tigris amúgy nem rossz, de nem sok helyen jön ki az előnye (jelenleg konkrétan csak Kursk-on).
    Szóval, ha nem zavar a sok bogár (és itt vannak damage model bug-ok is), és nem bosszant a sok bukó, akkor nyugodtan. (RB/SB-re vonatkoznak a fentiek.)
    Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 17:22:42
  • Droughert
    Más mint a wot, több sebből vérzik, a fejlesztők mostanában idióták. Ki kell próbálni, semmibe nem kerül, aztán el tudod dönteni. Német T4-től szívás, van benne minden, csak a balanszot felejtették ki, ami hiányzik. T5-öt meg felejtős. RB/SM csatára vonatkozik amit írtam, arcade az más, arról nem sokat tudok mondani.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.13. 17:21:42
  • Ozzyehh
    Nem akarok vita indító lenni, de meg kell kérdeznem.. jobb mint a Wot? D: mindenképpen a németeket céloznám meg és ezen belül is a tigrist ( az a gyengém)
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.08.13. 17:12:39
  • R0GERIUS
    Én még most próbálkozom, de T-44-gyel miután volt egy nagyon erős meccsem (kb. ugyanolyan mint Droughertnek), most nagyon durván bukó, vagy elkap egy Stuka. :D
    Amúgy grat!
    Utoljára szerkesztette: R0GERIUS, 2014.08.13. 16:50:29
  • Droughert
    A prém Pz III N mekkora troll azzal a tűzgyorsasággal. Csak Kurksra te tegye be az mm, mert ott szenvedés vele, a többi szokásos pályán (Jungle / Karelia) jól használható. 50k hozott, T2-es tanktól nem is rossz.
  • Lokker
    Nah, kaptam su-122p tankot a rank2-es accsiért nem kellett a 40 első helyes win
  • Droughert
    Abban a tier-ben (BR 3.0) az SM79B Sparviero egy jó választás, tudom bomber és nem feltétlenül azzal szerettélvolna menni, de hasznosabb mint a Ju-k, 5 bombája nem sok, de a 250kg-ossal már tudod támogatni a csapatodat, az a gép nagyon jól manőverezhető, könnyű vele pontosan célba juttatni a bombákat, mozgócélpontokat is könnyedén tudod követni vele.
  • bgabor
    Ha a Ju-87G2ről beszélünk, akkor ki kell fejlesztened rá a lőszereket a 37mm-es ágyúkhoz, és armored ellenit kell beletenni, plusz az ágyú pontosságnövelő fejlesztését hogy oda is lőj vele ahová célzol. Ezt legkönnyebben air battleben tudod megtenni, AI célpontok, AAA meg teherautók farmolásával.
  • Stefan99
    De nagy öröm összefutni egy is4m-mel egy tier 4 tankban. Meg se tudtam karcolni
  • Lokker
    Sikerült összefutnom a "kulturáltabb" magyar játékosokkal ma. Valami Armishaw néven játszott, és itt is gratulálok neki a megnyilvánuláshoz. Ahhoz meg végképp hogy nem tudta a képét odatolni a foglalóponthoz. Egyedül védtem és cappeltem be. Neccesen de első helyezéssel win.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.13. 14:37:20
  • bigfootHUN
    Mennyire használható itt a Ju88 G III? Tudom hogy szentségtörés itt repkedésről beszélni, de nagyobb kihívás itt az attackerekkel vagy a heavy fighterekkel repülni és segíteni - bombert szinte soha nem viszek be. Szóval ezen a stukámon még nincs kifejlesztve semmi, de 500 m-ről max megkarcolja a tankokat (mindegy melyik oldalról) annyit még a D5-ös ágyúja is sebez, ha közelebbről lövök akkor meg nem tudom felhúzni vagy valaminek nekiütközöm - főleg azokon a mapokon ahol katlanban folyik a tankcsata....
  • bgabor
    Nekik ennél sokkal prózaibb problémáik szoktak lenni. :D
  • Stefan99
    Bevallom, he111-el (full kifejlesztett) nekem is gondot okozott a felszállás GF repülőterekeken RB-ben. :P Pedig már próbáltam utána olvasni is, de full bombateherrel egyszerűen nem tudok azon a rövid pályán felgyorsulni eléggé, és általában beleütközök a fákba :D tesztpályán sikerül, de ott sokkal hosszabb a kifutópálya.
    tegnap megvettem a Do 217 e2 gépet, remélem azzal jobb lesz.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2014.08.13. 11:50:54
  • Droughert
    Ha jól fordítod, és az oldalát mutatod az ellennek, akkor úgy lehet, és nem is olyan nagy cucc összehozni, múltkor én is találkoztam ilyen csapattal RB-ben, Panther2-vel mentem és sorban jöttek az oldalukat mutató T54-ek :D
  • jocking
    Egyszerűen bámulatos, hogy mekkora nooboknak vannak high-end tankjaik.
    7v7 csata, mindenki csak német tankokkal megy. Átlagban azok is T4 végéből vannak (Ferdinand, KT (H), de van pár kwk KT és Panther F). A mi csapatunkban egyetlenegy ember van, aki orosz tankokkal megy, mindenki más német. Az ellenfél csapata szó szerint teljesen német. A gyereknek van IS-4 és T-54 is, amiket a csaták során szépen el is vesztett. Azért ahhoz is kell tehetség, hogy kinyírass nem is egy, hanem rögtök két szinte sebezhetetlen tankot...
  • bgabor
    Én neki sem álltam ezeknek. Egyáltalán nem vagyok rossz játékos, repülős és tankos RB-ben sem, de nem tudom garantálni hogy minden meccsen első leszek a pontszámban, azt meg pláne nem hogy még meg is nyerjük a csatát, amikor a csapattársak fele-háromnegyede angolul kommunikálni képtelen RUtard. Sokszor még a felszállás is gondot okoz nekik. Ilyen közegben ez az event szinte teljesíthetetlen. Talán úgy lehetbne ha az embernek egy egész hétnyi szabadidő és egy zsák nyugató állna a rendelkezésére. :D
  • bigfootHUN
    Egyre inkább úgy érzem nekem ez az event nem való, tegnap sikerül egy harmadik helyet összeszedni, de ma csupa istencsapásával hozott össze a sors 7-ből 7 bukta pedig voltam első és második is... AB vagy RB tökmindegy, ráadásul a vége felé már csak kínszenvedés volt, nagy kísértést éreztem az egér monitorba vágásához amikor egy méter gurulás után kidobott egy bomber vagy amikor egymagam próbáltam 4 ai és egy player tank ellenében védeni a bázist (jungle két foglalható bázissal) a társak meg kilométerekre campeltek... vagy kigurulva a bázisról valami általam nem látható akadály leszakította az egyik láncot.... mire megjavítottam már két T34 volt mindkét oldalamon... Gondoltam levezetésképpen repülök egyet de miután kb. két perc után minden bázisunkat kidobták míg én voltam az egyetlen aki az enemy bázisokat bombázta gyorsan vége lett. Azt hiszem mára elég ennyi :)
  • Droughert
    Igen, javítanom kell amit írtam, bénán működik, tehát ha tankkal eléred, hogy a lista elején legyél, viszont amikor vége a csatának repülőben ülsz, akkor a pontot csak a repülőhöz fogja számolni, a tankkal, amivel kiharcoltad nem fog kapni semmit...
  • Azim04
    STEEL FURY: Kharkov1942 nem mai szösszenet és természetesen ez is orosz :)
  • pirdi
    Köszi. A T-34 vs. Tiger-el szemeztem még de tragédia mindkettő. Igazából unom, hogy bemegyek egy csatába, néha a többiek előnye több száz méter, előrevágtatok, kiszedek2-3 ellent, de eszükbe se jut fedezni vagy bármit is csinálni, néha azt hiszem a nickek alatt igazából botok vannak és csak a részvényeseket hülyítik a játékosszámmal.
  • Luciferkee
    Ma esti eredmény:
    10 játékból 0 kill, 0 assist, 100% target undamaged, akármit csinálok. Mára hagyom, szerintem valami bugba futottam bele.
  • Angelus1991ster
    Feladtad a leckét.
    Panzer Elite széria van, de az régebbi.
  • Szpecnyaz
    Nekem is hasonló volt a felállás, de csak a repülőt számolta be.
  • Gottfried
    Hát nekem nem számolta. :( 3. hely volt,t2 orosszal.2.-ként vittem az IL4-et,bombáztam is vele két AI AA-t de csak a tanknak számolta be a 3. helyet.
  • Gottfried
    Ezek szerint egyből sorsol ahogy megvan a 10 win,nem az event végén.Akkor már nem várom a Wellingtont. :D
  • pirdi
    Nem tudtok egy hasonló grafikájú offline tankszimulátort?
  • e57
    AB , RB játékmódokban is több perc a várakozási idő nekem is. Pedig a kijelző szerint van elég játékos.
  • bgabor
    Repülővel el kéne felejteni az Arcade gyermekmódot, és rögtön menne.
  • Droughert
    Engem meg 40perce nem dob be t2-es tankcsatába. Kliens restart is volt, de semmi, 40-60 ember várakozik, így azért nehezebb összeszedni a győzelmeket...
  • Sherman0070
    Hát 5-ből 5 vereség szóval majd holnap újra megpróbálom :D
  • Droughert
    Akkor repülni kell :)
  • Sherman0070
    Deeeee briteket nem tudok tankokhoz bevinni... :D
  • e57
    Gratula!
  • Droughert
    Csináld tankokkal RB-ben, és kezdd azzal, hogy beviszed a bombert, ha nyertek akkor tuti számolja a repülőnek is a győzelmet. Ritkán kell bevinnem de már van pár pont a t2 és a T3-as német gépeken is.
  • tutyimutyi2
    ugyérzem nem lesz meg semmi ha kurskra dobál, esetleg ha csinálná továbra is azokat 6v6-os meneteket ugy még talán
  • Sherman0070
    Repülőkkel lehetetlen nyerni. Az ellenséges bomberek folyton célba érnek mi meg képtelenek vagyunk valamit is csinálni. Úgy érzem nem lesz meg a Mustang.
  • cpthungarian
    Előbb már kidobott csatából...
  • tutyimutyi2
    szerintem ennek az eventnek az lesz a vége hogy a fél játékos állományt bannolják teamkillek miatt XD
  • twi452
    ha nem nyered meg a t2-vel akkor próbálkozhatsz t3-ban megint 10-zel aztán t4-ben és ha ott sem kapod meg akkor vér és veríték :D