11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ne reménykedj, az ajándék volt, 90kill még rb/sm csatában sem nagy szám, volt rá elég idő. Alacsony árú prémekről volt szó, ezek a TD-k drágák, jelenlegi top prémek, biztos, hogy , kitalálnak valami finomságot, hogy ne legyen olyan egyszerű.

Más: Tegnap szóvolt a 6.7-es BR és a T54 találkozásáról. Ma Panther A napot tartottam, 12 csata alatt nem dobott be T54 ellen, IS3-as volt többször (egyik csatában 3-at is kiszedtem :D), IS4 egyszer volt, de az is AI. Ami meglepő, hogy a 12 csatából 7 győzelem (58%!!!!), ami T4 némettel már epic kategória szerintem :). A csatolt képen meg nézzétek meg milyen pályára dobált be... 12 csatából 1 kursk, 6 Jungle, és ez nem csak a mai napra jellemző, visszanéztem és az sajnos alap leosztás, Jungle+Karelia a legtöbb, néha Ash River vagy esetleg Kuban, Kursk-ot meg néha látom, de az nagyon ritka.