War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
néhány kép...ha valakit érdekel a személyzet
Ezért "jó" az autómata br-számítás...
Fordítva csináld ha a jövõre tervezel, crew skill-t farmolj a tankokhoz. Ne add a repülõgépnek, hanem mikor az open kinyit rátolod a tankos skillekre.
Coral Springs: Ez még dev server még wipe lesz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Hát az a tányérsapka az nagyon menõ ahogy tekeri a kis Flakot az ipse... <#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs wipe dev-en.
SU-122P IVes prémium, akárcsak a Pz.Bfw. Jagdpanther, 6090 sasért.
Az a baj hogy sokan nem veszik észre hogy mennyire nem megy nekik és fõleg az oroszokkal nagyon sokan repülnek.Általában a csata elsõ perceiben elhullanak kill nélkül,aztán az orosz csapat -4-5 hátránnyal kezd amit már nem lehet behozni.Ha csak tankok vannak,soha nem éreztem még ezt a "WOT" feelinget,amikor az idiota csapat az elsõ percekben kihal és esélytelen a meccs.Most az oroszoknál már a sokadik csata megy el emiatt az elsõ percben és a hatása is hasonló rám mint a WOT-nak volt akkor mikor már nagy tierekben is vörös volt a csapat 90-95%-a.😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
az új spanyol térképre van árkád mission meg a teljes realistic térkép
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
és kb 5 meccsenként van 1-1 repülõ 😊
A KV2-vel 15 csatából eddig 14 vereségem van és még véletlenül sem a tank miatt.A kibaszott ruszki oldalon sokszor majdnem a fele csapat IL2 és az elsõ percben lezuhannak a picsába mert olyan kretének a repüléshez.(is) Mit hisznek?? Ha tankkal nem megy majd a levegõbõl jobb lesz???? Ezek miatt a szerencsétlen nyomorékok miatt nem lehet azt a rohadt ruszki ágat fejleszteni.Csoda ha a többség ezek után némettel akar menni aztán jöhet a várakozás.Már többször nekiugrottam az oroszoknak de egyszerûen semmit nem lehet fejlõdni ezek miatt.
Veszek egy kibaszott mobil AA-t és mindek kurva saját gépet leszedek a picsába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na ez most jól esett.... 😄
Ezt biztos nem olvasta mindegyik Tigris rajongó,csak azt,hogy hogyan tudott szétlõni saját magánál kétszer kisebb tankokat :-)
persze kellenek a pozitív hullámok tudom jól 😄
WoT: Nishizumi77
csak annyi történt, hogy a sima hagyományos devserver-en fent van az új patch amibe bele lehet kukkolni egy kis idõre 😊
és ebben benne vannak a tankok mindenkinek elérhetõen
az új térképre kíváncsi vagyok de szerintem mire leszedi az 1.7 gigát már be is zárják xD
Chris kolléga ,köszi 😊
A menetbõl való tüzelést torziós rugós felfüggesztés ide vagy oda el lehet felejteni. Két síkú lövegstabilizátor nélkül úgyse találnak el semmit.
A menetbõl megállás és tüzelés hatékonysága pedig alapvetõen attól függ, hogy a harckocsi irányzója rendelkezik-e saját periszkóppal vagy a parancsnoktól kell átvennie az infót. A franciák két évig használták a Párducokat és ez volt az egyik fõ problémájuk velük (a hatótáv/minõség mellett), hogy az irányzónak nem volt saját periszkópja. Egy Shermannal összevetve sokkal tovább tartott az elsõ lövés leadása, a Sherman addigra már legalább két lövést leadott mire a Párduc egyet.
A németek dupla torziós rudas megoldása érdekes. Kényelem szempontjából nagyon jó, (egy szimpla turziós rugós felfüggesztés pneumatikus/hidraulikus csillapítással kategóriákkal jobb igaz ez már a '40-es évek vége '50-es évek eleje) de rajtuk kívül senki nem használta és úgy tudom késõbb se vették át. Nem tudom miért pedig eredeti ötletnek tûnik. Mondjuk az átlapolt görgõk rendesen hazavágták a felfüggesztést hiába tûnik jónak ez a dupla torziós rudas megoldás.
Ami véleményem szerint ennél is ígéretesebb az a Porsche-féle felfüggesztés. 6 pár futógörgõvel megoldották azt a tömeget (70 tonna) amit KT-nél 9 párral. Illetve a JT-nél is egy párral kevesebb görgõ van a Porsche verziónál. Valamiért ezt se alkalmazták, maradtak a szar átlapoltnál.
legalábbis szerintem
Ez talan azt jelenti nagyobb lesz a lepattanas eselye javitottak valamit a sebzes modelen is.
Es a 1.41 jonnek a kov tankok PzKpfw 38(t) Ausf.F, Jagdpanzer 38(t) (Hetzer), KV-1E, Т-35, Т-34E
meg akkor talán az új nagy pötsch-el eljön majd az open beta a tankoknál is
de azért erre nem vennék mérget 😄
remélem a dev-en lesznek új térképek is
Es valami open beta van irva... Talan kijon hamarosan?
http://warthunder.com/en/news/583/current/