War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Fúúú de mennyire egy tragikusan szar tank volt IRL, de itt funnak tûnik nagyon 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ehhez nem kellenek szavak 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Tankos tutorialra adtak 100 sast.A nyert goldokat érdemes berakni crew húzásra.Mire öt fösctank legénységet kihúzol,még prêmmel se 2 perc.Sim- re meg elég egx szemêlyzet is.Persze valami matekos kiszºàmolja mi a jobb,de ha nincs idö prémet kijàtszani akkor inkább így. ( pénz meg úgyis jön)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/137017-1414-dev-server-screenshots/
néhány kép...ha valakit érdekel a személyzet
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/136995-my-concerns-about-141/
Ezért "jó" az autómata br-számítás...
"Tehát ha elkezdek jármûveket, crew -t fejleszteni megmarad vagy megy majd a levesbe ?"

Fordítva csináld ha a jövõre tervezel, crew skill-t farmolj a tankokhoz. Ne add a repülõgépnek, hanem mikor az open kinyit rátolod a tankos skillekre.
Trucker39
Kurszk csatamezõre alig lehet ráismerni. Tele nõtt fákkal. Valami miatt ha tankcsatára jelentkezem, betesz olyan csatákba, ahol mindenki repülõgéppel van.

Nagyon tetszik az összes légelhárító, így legénységgel. A sofõr meg mindegyiken bambul maga elé. 😊

Coral Springs: Ez még dev server még wipe lesz.
A jármûvek és a crew tankos része is nullázva lesz.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Trucker39
A nagyobbikban meg hárman vannak hátul.

Coral Springs
Ez a cucc a fõ szerveren már éles ? Tehát ha elkezdek jármûveket, crew -t fejleszteni megmarad vagy megy majd a levesbe ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Van a Flakban is!

Hát az a tányérsapka az nagyon menõ ahogy tekeri a kis Flakot az ipse... <#taps><#nevetes2>
Aki tud zis30 próbálja ki van legénysége. Tekernek mindent ahogy az ágyút tekered. Mindjárt nézem a többi nyitott cuccot is. Nem merek streamelni, mert nem tudom lehet-e. Ha lehet és még megy a szerver akkor fogok.
Trucker39
Van oktató rész is.

Amilyen tempóban tölt le én inkább úgy mondanám,hogy haaaaaaaajjjjjjrrrrrráááá...Más kérdés mikor nyit ki legközelebb a dev...elég ritkás sajnos
Csinálsz egy másolatot a játékról, elinditod, a beállitásoknál (launcher jobb felsõ sarok) átvátod a szervert dev-re. Ezután 1.5G patch és hajrá.
És ide h lehet feljutni?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tech trees:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Engem se zavarnak a repcsik,próbálom õket vadászni,persze eddig nem volt sikerem😄,az IL2-t próbálgatom,igaz csak a repcsis részben,mondjuk at bosszantó,ha semmi hasznuk nincs a csatában repcsiknek,de nem foglalkozom annyira vele.
Van tankos tutorial 😊.
Nincs wipe dev-en.
SU-122P IVes prémium, akárcsak a Pz.Bfw. Jagdpanther, 6090 sasért.
Gottfried
Engem nem az ellenséges gépek zavarnak,bár ha túl sok van ,az sem jó de eddig csak nagyon kevés alkalommal bombáztak le.(próbáltam én is az IL2-t de nem olyan könnyû vele,ezért fel is hagytam a repüléssel)
Az a baj hogy sokan nem veszik észre hogy mennyire nem megy nekik és fõleg az oroszokkal nagyon sokan repülnek.Általában a csata elsõ perceiben elhullanak kill nélkül,aztán az orosz csapat -4-5 hátránnyal kezd amit már nem lehet behozni.Ha csak tankok vannak,soha nem éreztem még ezt a "WOT" feelinget,amikor az idiota csapat az elsõ percekben kihal és esélytelen a meccs.Most az oroszoknál már a sokadik csata megy el emiatt az elsõ percben és a hatása is hasonló rám mint a WOT-nak volt akkor mikor már nagy tierekben is vörös volt a csapat 90-95%-a.😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

külön tank pálya nincs egyelõre.. legalábbis mission editorban csak az eddigiek vannak felsorolva

az új spanyol térképre van árkád mission meg a teljes realistic térkép
Ezzel a Dev szerót külün kell letölteni,vagy hogy is van ez?
Én is hasonlóan jártam nagyjából,mert egy T-34-el menve a dzsungelesen,valami 5-6 német repcsi körözött fölöttem,mint a keselyûk😄,megértem elmenekülni😄
banyek.. a multi turret t-35 egy szaftos prém tank 😄
Gottfried
Majdnem mindennel SB-ben megyek de a KV2 a lassú töltés és toronyforgatás miatt nem jött be szimulátorban.(meg az is zavar hogy a magas torony miatt nem látom a tank elejét és így elég nehézkes a kanyarodás vele)

Semmi gond. Szoktam en is igy lenni.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

En most mobil aa-val megyek es repuloket lonni nemrossz moka.

Gottfried
sorry a hangnemért,kicsit felhúztam magam!! 😊

toljad sb-ben ott 10 mp alatt berak orosz oldalon és repülõbõl mostanában csak olyat látok aki nem nagyon hal meg 😄
és kb 5 meccsenként van 1-1 repülõ 😊
Gottfried
Hogy rohadna meg az összes fasszopó nyomorék buzeráns ruszki gyökér amelyik repülõkkel jön be orosz oldalon ebbe a kibaszott játékba!!!!!!

A KV2-vel 15 csatából eddig 14 vereségem van és még véletlenül sem a tank miatt.A kibaszott ruszki oldalon sokszor majdnem a fele csapat IL2 és az elsõ percben lezuhannak a picsába mert olyan kretének a repüléshez.(is) Mit hisznek?? Ha tankkal nem megy majd a levegõbõl jobb lesz???? Ezek miatt a szerencsétlen nyomorékok miatt nem lehet azt a rohadt ruszki ágat fejleszteni.Csoda ha a többség ezek után némettel akar menni aztán jöhet a várakozás.Már többször nekiugrottam az oroszoknak de egyszerûen semmit nem lehet fejlõdni ezek miatt.
Veszek egy kibaszott mobil AA-t és mindek kurva saját gépet leszedek a picsába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na ez most jól esett.... 😄

A legyõzhetetlen Tigristank 1944 júliusa után pár hónapon belül 70%-os veszteséget szenvedett a keleti fronton az Is-ek miatt,úgyhogy 45 februárban abba is hagyták a gyártását....
Ezt biztos nem olvasta mindegyik Tigris rajongó,csak azt,hogy hogyan tudott szétlõni saját magánál kétszer kisebb tankokat :-)
akkor szívbõl azt kívánom ne lepjenek meg titeket 😄
persze kellenek a pozitív hullámok tudom jól 😄
Igazabol azert lehet e orulni mert jon a wipe es amit ezutan megszerzunk meg is marad.

lehet örülni, mert ami a dev szerverre megy update az 1-2 héten belül megy élesre, ergo open béta.

WoT: Nishizumi77

minek is? 😄
csak annyi történt, hogy a sima hagyományos devserver-en fent van az új patch amibe bele lehet kukkolni egy kis idõre 😊
és ebben benne vannak a tankok mindenkinek elérhetõen
az új térképre kíváncsi vagyok de szerintem mire leszedi az 1.7 gigát már be is zárják xD
Akkor most orulunk? <#bee1>

Remélem a manga lányokat is adják 😊
Jagdpanzer 38(t) (Hetzer)

Éééés jön végre a Hetzer is, már vártam 😄
Maximum trolling

csak 8-at kellett volna olvasni lefelé 😊
Bakker, megelõztél! <#fogmosas><#email>
Dev Server

Új tankok, új map (Spain), új repülõk, sokat módosítottak a tech treen, stb... 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?%2Ftopic%2F136936-dev-server-open-1530-gmt-2100-gmt-13514%2F

Chris kolléga ,köszi 😊
Trucker39
Nálam most frissít a kliens. Valaki majd úgyis kifejti, hogy tényleg open-e az beta. 😊

Ez a Christie-felfüggesztés (függõleges csavarrugók) nagy hátránya, hogy nem elég jó a csillapítása. Illetve a relatíve kis terhelhetõség és hogy sok helyet vesz el a harckocsi belsõ terébõl. Nem véletlenül tértek át a T-44-nél is keresztirányú torziós rugókra, amit a nehéz harckocsikon már a KV-tõl kezdve használtak.

A menetbõl való tüzelést torziós rugós felfüggesztés ide vagy oda el lehet felejteni. Két síkú lövegstabilizátor nélkül úgyse találnak el semmit.
A menetbõl megállás és tüzelés hatékonysága pedig alapvetõen attól függ, hogy a harckocsi irányzója rendelkezik-e saját periszkóppal vagy a parancsnoktól kell átvennie az infót. A franciák két évig használták a Párducokat és ez volt az egyik fõ problémájuk velük (a hatótáv/minõség mellett), hogy az irányzónak nem volt saját periszkópja. Egy Shermannal összevetve sokkal tovább tartott az elsõ lövés leadása, a Sherman addigra már legalább két lövést leadott mire a Párduc egyet.

A németek dupla torziós rudas megoldása érdekes. Kényelem szempontjából nagyon jó, (egy szimpla turziós rugós felfüggesztés pneumatikus/hidraulikus csillapítással kategóriákkal jobb igaz ez már a '40-es évek vége '50-es évek eleje) de rajtuk kívül senki nem használta és úgy tudom késõbb se vették át. Nem tudom miért pedig eredeti ötletnek tûnik. Mondjuk az átlapolt görgõk rendesen hazavágták a felfüggesztést hiába tûnik jónak ez a dupla torziós rudas megoldás.
Ami véleményem szerint ennél is ígéretesebb az a Porsche-féle felfüggesztés. 6 pár futógörgõvel megoldották azt a tömeget (70 tonna) amit KT-nél 9 párral. Illetve a JT-nél is egy párral kevesebb görgõ van a Porsche verziónál. Valamiért ezt se alkalmazták, maradtak a szar átlapoltnál.
Nagyon közel van az open béta, ha 1.41be mindenkinek elérhetõek a tankok az azt jelenti pár héten belül open béta, ebben a verzióban érkeznek a tankok mindenkinek.
legalábbis szerintem

Changed ricochet chance for all types of shells at different impact angles. Chance to ricochet at extreme angles has been increased for all armour piercing shells, HEAT shell ricochet chance has been significatly reduced.
Ez talan azt jelenti nagyobb lesz a lepattanas eselye javitottak valamit a sebzes modelen is.

Elmeletileg a Spain lesz az uj terkep
Es a 1.41 jonnek a kov tankok PzKpfw 38(t) Ausf.F, Jagdpanzer 38(t) (Hetzer), KV-1E, Т-35, Т-34E

gondolom ez azt jelenti, hogy a dev szerveren már nem csak a cbt-s jogokkal bírók mehetnek tankkal az új build-ben

meg akkor talán az új nagy pötsch-el eljön majd az open beta a tankoknál is
de azért erre nem vennék mérget 😄
remélem a dev-en lesznek új térképek is
Ha jol olvasom megy a dev server?
Es valami open beta van irva... Talan kijon hamarosan?
http://warthunder.com/en/news/583/current/