37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • GálTomi
    Sziasztok! Arra van valamilyen magyarázat hogy hogyan kaphatok 99E liont egy olyan csatáért amiben effektív nem csináltam semmit? Csak SB-t játszom átlag 10E lion ami összejön. Feltéve ha nyerünk. Most egy vesztes csatáért amiben semmi nem jött össze kaptam 99E nem értem!!!!
  • Droughert
    Ne reménykedj, az ajándék volt, 90kill még rb/sm csatában sem nagy szám, volt rá elég idő. Alacsony árú prémekről volt szó, ezek a TD-k drágák, jelenlegi top prémek, biztos, hogy , kitalálnak valami finomságot, hogy ne legyen olyan egyszerű.

Más: Tegnap szóvolt a 6.7-es BR és a T54 találkozásáról. Ma Panther A napot tartottam, 12 csata alatt nem dobott be T54 ellen, IS3-as volt többször (egyik csatában 3-at is kiszedtem :D), IS4 egyszer volt, de az is AI. Ami meglepő, hogy a 12 csatából 7 győzelem (58%!!!!), ami T4 némettel már epic kategória szerintem :). A csatolt képen meg nézzétek meg milyen pályára dobált be... 12 csatából 1 kursk, 6 Jungle, és ez nem csak a mai napra jellemző, visszanéztem és az sajnos alap leosztás, Jungle+Karelia a legtöbb, néha Ash River vagy esetleg Kuban, Kursk-ot meg néha látom, de az nagyon ritka.
  • Sherman0070
    Hátha olyan lesz mint a T-34 küldi :D
  • Droughert
    pl. :D
  • Gottfried
    Egy év alatt?
  • Droughert
    Ne mondd már, hogy pl. 125win T4-ben lehetetlen a németekkel
  • Gottfried
    Nekem meg egy birodalmi lépegető kellene.(a 4 lézerágyús,nem a 2 !! )
    Szerintem előbb meglesz az mint hogy itt valaki kettőt megszerezzen ezekből.Az eddigieket figyelembe véve,teljesíthetetlen feladatot kapunk.
  • Sherman0070
    De a prém gépekből is kéne pár db. :D
  • Sherman0070
    Először a Panthert utána ha van idő a másikat is megpróbálom megszerezni :)
  • Droughert
    Én inkább az orosz TD-re mennék rá, JP T4-es, ami német oldalról nem olyan szórakoztató (1 respawn+orosz bomberek sokszor kiszedik), az orosz meg azzal a gunnal, és abban a tierben fun (ráadásul 2 respawnja van), amit eltalál az az esetek többségében el is durran.
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.10. 17:12:28
  • Sherman0070
    Na holnap indul a Jpanther event :D Addig nem kelek fel a gép elől amíg az nem lesz meg
  • Sherman0070
    Ez nem az a tank aminek 500mm a frontja?
  • Tusy
    - 2x nem engedett belépni, 3. alkalommal beengedett. Biztos eladtak némi vasat, 46k játékosnak kevesebb is elég
  • Frequency
    Köszönöm a segítséget!Tényleg a tűzfal volt a hunyó,nem is gondoltam rá..mert idáig simán ment.
  • Gottfried
  • Gottfried
    Nálam is megy,igaz csak úgy 20-30 percenként megyek egyet mert közben mást is csinálok.

Egy érdekesség,ha valaki esetleg Rimini környékén nyaral.Van egy rep. múzeum SanMarino előtt,közvetlenül a gyorsforgalmi út mellett.A gépeken kívül találtam ott 2 tankosoknak való csemegét.Az egyik a 88-as német légvédelmi löveg,a másik pedig ez a kis gyöngyszem,ami a Zrinyi rohamlövegként lett kis hazánk hadseregének ékessége.(így élőben is kirívóan elavultnak látszik a t34-ekkel vagy a SU-kkal szemben)
    (ab 3. a ráadás :))

[IMG]http://kepkezelo.com/images/i4tp06nxe927xv2bgz52.jpg[/IMG]
    Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.10. 14:13:11
  • Droughert
    Tegnap szóba került a Panther A, gondoltam ma megyek vele pár kört, még amúgy sincs minden modul kifejlesztve rajta. Legutolsó csatámnál nézzétek meg a kill arányokat, meg a csata végeredményét.

16 tankot lőttünk ki, ők 9-et, ezzel együtt is nálunk alig volt már tank a pályán, de szinte végig náluk volt a több foglalt pont, és még csak szoros sem lett a meccs, hatalmas zakó a vége, maradt még 6958 ticket az orosz félnek.
  • cpthungarian
    Nálam megy most is.
    Nem lehet, hogy valami hálózati beállítás nem stimmel (tűzfal pl)?
  • Frequency
    Connection error:80130182
    The authorization server is unavailable.
    Ezt az üzit kapom.
  • Droughert
    Előfordul, hogy van kettő ugyan olyan sorszámú hozzászólás.
  • cpthungarian
    És azt is észrevettem, hogy a válaszok is félremennek...
  • jocking
    Nálam is ilyen.
  • Droughert
    Igen, előbb is volt egy, de nemvolt üzenet.
  • cpthungarian
    OFF:
    Másnál is dobálja a fórum 10 másodpercenként, hogy új hozzászólás van?
    Pár napja vettem észre, de igazából nem szól hozzá senki, szóval nem tudom mi ez.
  • vajakos21
    Nálam ment még pár perce
  • Frequency
    Miért állnak a szerverek?
  • Droughert
    Náluk semmi nem lehetetlen, de szerintem az lehet, hogy az a 0.3BR érték ami elvileg teljesítmény alapján adódik hozzá az adott tank BR-jéhez, na ezt ők szépen a háttérben úgy használják fel ahogy akarják, és ha kell, gondolkodás nélkül bevágnak akár T54-ek ellen is...
  • jocking
    Vagy csak simán kerekítenek, és a 6.7 már 7-nek számít.
  • cpthungarian
    Eddig úgy tudtam, hogy a +/- 1.0 BR az alap, a maradék +/- 0.3 BR meg "teljesítményfüggő" érték.
    De én is csak valahol olvastam a fórumon.
  • Droughert
    Próbáltam utána nézni, hogy akkor most hol a hiba, vagy mért fordul elő amit írtok. Úgy néz ki, hogy úgy működik ahogy írjátok, de +/- 1.3 BR értékkel számol a rendszer. Hogy ez most mennyire igaz,azt nem tudom, mert csak egy kósza fórum post volt, de ez alapján már mehet is a Panther csemegének a T54-ek számára (6.7BR+1.3BR=8.0)....
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.10. 10:57:44
  • cpthungarian
    Nincs meg valakinek esetleg az új BR táblázat?
    Hivatalos fórumon már napok óta nem jelenik meg.
  • Gottfried
    Természetesen vonatkozik rá,bár csak a -1,mivel nála nagyobb már nincs :) Jockingot nem akarom ismételni,úgy kellene hogy működjön ahogy ő leírta.
    Sajnos nem úgy működik. :(
  • jocking
    De az alap br számít, nem a metszethalmaz. Értem, amit mondasz, de ez a logika azt jelentené, hogy bármi találkozhat T-54-el, aminek 6 feletti a br-je. Ez megy így hülyeség, mert a 6 és 8 br között akkora a különbség, mintha He-112-vel kéne MiG-15 ellen repülni.

Ez az egész úgy kéne, hogy működjön, hogy megnéz a játék. 6.7 a br? Akkor nem kapsz 7.7-nél erősebb ellent. A T-54-nél is megnézi, 8 a br, te meg nem kapsz 7-nél gyengébb ellenfelet. Vagyis én mehetek 7.7 ellen, de ő nem jöhetne ellenem, mert nincs 7 a br-em.
  • Droughert
    Mert szerinted a br8-as T54-re nem vonatkozik +-1 br besorolás?
  • Gottfried
    Akárhogy is,ez így értelmetlen. Ha 6.7-es a legnagyobb gépe akkor nem mehetne a t54 ellen,pont azért amit te is írtál,a t54 legfeljebb 7-es ellenfelet kaphat,6,7-et már nem.Ha +/- 1 br van,akkor egy 6,7-es 5,7-től 7,7-ig kaphat ellent.
    Éedekes hogy ezt te is leírtad,ezért nem is értem hogy ebből hogy lett az a következtetés hogy mehet ellene.(sejtem hogy arra gondolsz hogy a 6,7-el kaphat 7,7-es ellent és ilyet már kaphat a t54 is de ettől még a 6,7-es nem kerülhetne szembe egy br8-as t54-el!!.Legfeljebb az a bizonyos 7,7-es mehet a 6,7-es ellen és a 8-as t54 ellen is de semmiképpen sem ugyanabban a csatában.
    Ennek így kellene lennie ha igaz lenne a +/- 1 br. De nem az. :D
    Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.08.09. 23:05:29
  • Sherman0070
    Raknák be a leot had szopjanak a komcsik is.
  • Droughert
    Még mindig nem érted az a baj. Ha neked 6.7 a legnagyobb tankod akkor az azt jelenti, hogy 7.7br-ig kaphatsz ellenfelet. A t54 br-je 8.0, a -+1 br szerint 7.0-ig bár mivel találkozhat tehát találkozol velük, ha van 6.7-es br-el tankod. Ahogy leírták, úgy működik, az egy másik dolog, hogy egy nagy baromság, de ez van...
  • DasIsFuck
    Patton majd lesz az amcsinál, németekhez semmi értelme nem lenne.
  • jocking
    Nem mintha a T5 németeknek több esélye lenne, azok is javarészt ugyanolyan páncélzatúak mint a T4 verzióik (TD-ket kivéve).
  • Stefan99
    teszem hosszá, a tigrisemet lőtte (tiger 2 ausf b(H)) ki a világ végéről, a nehéz tankot a mediumjával. Elölről.