Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jocking #13799 Végeztem egy kis tesztet a br-el kapcsolatban, és érdekes eredményre jutottam.
Tudomásom szerint a MM a következőképp működik:
A tankokat br és tier alapján sorolja be, a szintekhez képet +-1 differenciával. Tehát egy T4 tank bekerülhet T3 és T5 csatákba. Ezen csavar egyet a br, ahol ugyanez a helyzet, tehát egy 6.0 br-ű tank 5.0 és 7.0 br-ű tankokkal kerülhet egy csatába.
Tesztelés gyanánt fogtam magam, és minden 7.0 br-ű tankot kiszedtem a járműveim közül. A legmagasabb br-ű tankom 6.7 volt, tehát a játék logikája szerint ESÉLYTELEN kéne hogy legyen, hogy 8.0 br-ű tankok közé rakjon be. Ezzel szemben a Porsche KT-vel és Párduc A-val mehettem megint a T-54-ek ellen.
Konklúzió: kár a br miatt károgni, mert nem számít SEMMIT. Ha van akár csak 1 db (bármilyen) T4 tankod, akkor borítékolhatod, hogy T-54-ek ellen fogsz menni.
Grat sovietjin.