War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Itt a Kummersdorf-i "hullámos tesztpályán" felvett jelleggörbék pár hk.-ról. Párducnak a legjobb a csillapítása.
Ha jól emlékszem a német zsákmány T34-sek (talán 76-os)hepehupás terepen 20-25 km/ó körüli tempóra voltak "képesek" (teszt riportokban), úgy hogy a személyzet nem "tört össze". A nagyobb sebesség már fogtörést, kartörést, zúzódásokat okozott több esetben ...
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Szép 😊
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Próbáljátok ki.
A CBT ugye számítógéphez kötött? Kerítettem egy laptopot, így máshonnan is tudnék játszogatni. Viszont gondolom a tank eventeken nem vehetnék részt, vagy az csak a nightly szerverre vonatkozik?
Az irányzék állítás meg szerintem nem mûködik. A gombokat beállítottam, indítottam egy RB tesztet. Lövész nézet, tekergetés, de sem vissza jelzést nem látok, hogy épp hogyan áll a dolog, sem a lövedék helyének becsapódása nem változik, azonos célzás esetén.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A másik kérdésem, hogyan, illetve mit kellene állítanom a beállításokban, mert a kicsit árnyékosabb, illetve sötétebb pályákon gyakorlatilag semmit sem látok? Tegnap szinte csak sötét pályákon voltam kénytelen menni. Biztosan nálam van a gond, mert épp hogy csak a domb mögül kipillantottam, máris szétlõttek. Miközben a fákat is alig láttam, olyan sötét a kép.
Egyébként a lõszereket ill. a javításokat és az artyt mivel lehet elõcsalni,hogy tudok váltani köztük?
Egyébként én is így vagyok SB-n. Lassan tiszta multi vektoros megfigyelést végzek.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
<#nyes>#nyes>

<#idiota>#idiota>