War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Lásd a fórum.... felülrõl a harmadik negyedik sora talán.

joceruza
Valaki legyen szíves árulja el hogy lehet-e már tolni a tankokkal rendesen,vagy ez még valami béta amivel nem lehet mindenkinek. Kösz!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Azaz. Nekem sokat segített. 😊
cry baby cry cbt on the way 😊
Pontosan. Már elnézést, hogy beleszólok.

Itt a Kummersdorf-i "hullámos tesztpályán" felvett jelleggörbék pár hk.-ról. Párducnak a legjobb a csillapítása.

Ha jól emlékszem a német zsákmány T34-sek (talán 76-os)hepehupás terepen 20-25 km/ó körüli tempóra voltak "képesek" (teszt riportokban), úgy hogy a személyzet nem "tört össze". A nagyobb sebesség már fogtörést, kartörést, zúzódásokat okozott több esetben ...

Trucker39
Akkor értem. Orosz játék. Vajon merre hajlik az a kéz ?

Én még csak a T-34-57-ig jutottam el a ruszkikkal, és tényleg nem himbálózik annyit a tank, mint mondjuk a Párduc, vagy egy Pz III. Pedig a németek pont a sima utazásért tettek bonyolult torziós felfüggesztéseket a késõbbi tankjaikba, hogy mozgásból vagy hirtelen megállásból lehessen tüzelni, az oroszok meg maradtak az egyszerûbb, könnyen gyártható és speciális anyagigény nélküli csavarrugós felfüggesztésnél, ami viszont lehetetlenné tette ezeket a mûveleteket...

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Himbálódzásnak megvan a ritmusa, ha ügyes vagy jó reflexekkel úgy is lehet aránylag pontosan célozni. A T-34 is himbálódzik megnyugtatlak 😊.
Trucker39
Az mi a bánatért van, hogy az orosz tank (pld T-34-85) meg áll és azonnal (ki)lõ. Én meg meg állok a Panther-l és még 4-5 másodpercig úgy himbálódzik a tank, hogy képtelenség becélozni. Természetesen így mindig én vagyok a vesztes a párharcban.

OP, Nurf nurf plox <#idiota><#nyes>

Szép 😊

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nem tudom, de hátha érdekel valakit a su-100. Mindenkinek ajánlom a jármûvet. Nagy kedvencem lett, itt egy elég jó kör vele(szerintem), kedvcsinálónak:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Trucker39
Erre gondoltál?

Megvan... most már 😊

A beállítások "fõmenüjének" (bocsi, melózok, most nem tudom megnézni) a legalján van egy fényerõ csúszka. Én a múlthéten találtam meg és egybõl kerekebb lett a világ. 😊
Próbáljátok ki.
Sikerrel jártam.Kb 2700 forintnak megfelelõ rubelt vont le 2500 goldért.A com-os oldalon ez 44 euró lett volna ami kb 4200 forint.

Köszi szépen az infót!
Már nincs fingerprint check, az csak a Nightly szerón volt. Az élõn olyan géprõl vagy amilyerõl akarsz.

Trucker39
Szerintem accounthoz. Legalábbis a Live szerver.

Sziasztok!

A CBT ugye számítógéphez kötött? Kerítettem egy laptopot, így máshonnan is tudnék játszogatni. Viszont gondolom a tank eventeken nem vehetnék részt, vagy az csak a nightly szerverre vonatkozik?
Vertical targeting felesleges szerintem tankoshoz.( simen biztos) Kurskon first kill enyém állt,a többiek még menetelnek mikor már szedem ki az aa-t.Késöbb közelebbi lövéseknél,csak bezavarna.Af -en oké mert ott pár száz méteren lövöldözöl,igy nincs nagy eltérés.
Options- post fx settings, és ott tudsz àlligatni a fényerön, contrast .stb 15 mp kb a meccs elejéböl.( kár,hogy a többi beállitás csak játék inditàakor lehet,mert màs jó repesre ,föleg fps igénx miatt...persze akinek brutàl vasa van)
Trucker39
Pedig számomra úgy tûnik, hogy azt kell csinálni. Ezt a részt szét tekergettem és valamivel többet látok a teszt vezetésen akár éjszaka is. A dolog hátulütõje, hogy ha meg nappali pályára tesz, akkor megint tekergetni kell.

Az irányzék állítás meg szerintem nem mûködik. A gombokat beállítottam, indítottam egy RB tesztet. Lövész nézet, tekergetés, de sem vissza jelzést nem látok, hogy épp hogyan áll a dolog, sem a lövedék helyének becsapódása nem változik, azonos célzás esetén.

Tegnap mentem a tigrincsel az eddigi legjobb körömet eddig csak arcadeban mentem a németekkel mivel sose jutottam be velük SB-n. De tegnap bementem egy Sb-ba és 7 kilõtt ellenféllel végeztem a csatába, kaptam annyi lövést hogy na. Meglett a királytigris is tegnap 3 csatát mentem vele az elsõ kettõ csúfos vereség volt számomra a csata elején kilõttek mindkettõben de a harmadik csatába már megfontoltabban mentem és túléltem és ki is lõttem pár ellent.De a sötétebb napszakos pályákat én se szerettem túlzottan mert nem láttok az orromig se. Talán a gamma elhúzása segithet a dolgon de mindig állitgatni az nem szerencsés.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Azokkal a gombokkal tudod elvileg állítani az irányzékot a távolságnak megfelelõen. Hogy ne neked kelljen szemmel korrigálnod felfelé, figyelembe véve a lövedék esését, hanem az irányzékot belövöd mondjuk 600m-re és akkor az irányzékkal direktben is célozhatsz.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Trucker39
Ez mire való, illetve mûködik-e?

A másik kérdésem, hogyan, illetve mit kellene állítanom a beállításokban, mert a kicsit árnyékosabb, illetve sötétebb pályákon gyakorlatilag semmit sem látok? Tegnap szinte csak sötét pályákon voltam kénytelen menni. Biztosan nálam van a gond, mert épp hogy csak a domb mögül kipillantottam, máris szétlõttek. Miközben a fákat is alig láttam, olyan sötét a kép.

ez egy hetek óta felfedett bug, egyik updateben benne volt hogy javítottak is a jagdpanther dm-jén, úgyhogy nagyon is tudnak róla a fejlesztõk, nem véletlenül hívják bugpanthernek, de még a mai napig is ugyanakkora bughalmaz, ezért nem tudom felfogni hogy miért nincs vagy javítva vagy zárolva ez a td, mert tuti nem lenne nagy meló belerakni azt a hiányzó ammo racket. viszont ha olyan dologhoz szólsz hozzá amirõl még nem is hallottál és utána se néztél, csak bedobsz egy random közhelyes mondókát, akkor úgy járhatsz mint egy régi bölcs játékostársad mondókája, miszerint a dunába ordítasz a margit hídról. vagy valami hasonló.
Nem kizárólag játszani kell hanem, ha nem tetszik valaki a hivatalos fórumon POLL-on megszavaztatni. A CBT-nek ez a célja hogy a görcs hibákat felfedje! Feltéve ha hiba és nem nézel be valamit. Így olyan mintha "a dunába ordítanád a margit hídról", ahogy egy régi bölcs játékostársam idézzem.
jagdpanthereket tudja valaki mikor javítják meg végre normálisan? mert amíg 2 db 50méterrõl merõlegesen leadott 100mm-es APHE lõszer az oldalának a közepébe semmilyen sebzést nem okoz benne még a modul lista se jön fel), hanem még rámfordul és 1 shotol és már nyomom is a rage alt F4et, valamint késõbb szembõl 152mm-es HE lõszer nulla kárt okoz benne úgy hogy miután visszalõtt és ismét 1 shotolt, látom az ágyúja alatt a találati lyukat, több esetet nem említek, addig kivehetnék végre ezt bugtrágyadombot a játékból mert wotban baszódtam fel utoljára ilyesmin. úgy, hogy már sokadik hete ismert tény hogy fullbugos a dm-je és még mindig úgyanúgy van, és játszhatalan miatta az orosz rank 4, ilyen game breaking dolog bétában sem megy el ennyi ideig, ha ennyire nem tudják megjavítani akkor miért nem veszik ki a játékbõl amíg nincs fixálva, ezt én nem értem.
Trucker39
Még jó, hogy bármivel lehet fejleszteni, bármit.

Jáá,továris,köszönöm😄,azt hittem,hogy a tank control, részben van.
Trucker39
Majd itt tudod beállítani, ha ki lesznek fejlesztve a lõszerek, valamint a támogatás.

Na emberek én is becsábultam végre a CBT-be,háát HÛHA,de brutál!<#nevetes1><#taps>.Tényleg tök máshogy mennek a gépek,de ettõl élvezetes,fõleg amikor egy jó vastag fát célzok be véletlenül,vagyis bénaságból<#eplus2>.
Egyébként a lõszereket ill. a javításokat és az artyt mivel lehet elõcsalni,hogy tudok váltani köztük?
Fellner
Kicsit sunyulva menjél, nem egy maus de szerintem jó kis gép, mentem vele már 81 meccset és, ha megtalálod a helyet a mapokon akkor gyilkos de igen vigyázz rá 😄

Arra gondoltam, hogy jó lenne, ha csak egy Cool Down lenne az artyhoz. Mert jelen pillanatban minden mednek van egy külön ütege, aki csak az õ parancsait várja. Legyen globális (csapatszintû) az újratöltési idõ.
<#falbav><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Egyébként én is így vagyok SB-n. Lassan tiszta multi vektoros megfigyelést végzek.

Trucker39
Kicsit csalódtam eddig a Jagdpantherben. Eddig ami szembe jött vele, az egy lövéssel felgyújtotta. Ha véletlenül nem, akkor kiütötte az ágyút és a második lövésre gyújtotta fel. Persze tüzoltó készülék nincs, mert ahhoz pontot kellene szerezni, de pontot meg nem tudok, mert felgyújtanak.

Oldalsortûz? 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

t-35
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na megvan az elsõ T3-as tankom, a JagdpanzerIV. <#vigyor> Csak 4,5 perce várom hogy csatába rakjon. <#idiota>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#nyes><#nyes><#taps>

Toby0501
<#idiota>

Most arra a szem elé húzható kis kijelzõre gondoltam, amin a repülési adatokat folyton látja 😊

Pedig az Apache-ban van külön fegyveroperátor. Gondolj bele, hányfelé járhat egy Ka-50-es pilótájának az agya? 😄

Lassan megfigyelhetõ az SB playereken ami az AH-64 Apache pilótáknál is: A megosztott 100% figyelem. Mert hogy nekem egyik szemem folyton a minimapot figyeli, a másik meg irányítja a tankot a fák között, az nem semmi. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül így 😄

Köszi nektek a gyors válaszokat,szerintem nem szarakszok a ruszki pénzzel,veszek egy 20 euróst,úgy is megéri gondolom<#finom>
Trucker39
Ott megy mint a War Thunder. Ha már van hozzáférésed, akkor a képen is látható Event felirat alatt lehet csatába szállni tankokkal. Sajnos még nincs napi 24 órában event, de már így is jókat lehet csatázni.

Más. Nagy vasak csatában :

Fura Alak
Van külön szerver is, melynek a (nightly) kliensét csak egy gépre telepítheted, meg van a normál kliens, de csak bizonyos event -ekben használható tank.

Live szerveren megy jelenleg, ahol az AF. Megveszed a starter pack-ot és játszhatsz Event tank csatákat 14-22-ig ill. 2-6-ig.
Skacok,akkor a CBT most milyen szerveren is megy tulajdonképpen?Ha vennék egy tank packot,akkor külön kell letölteni,vagy beépül a repülõs részbe,vagy hogy is van ez?Bocsi ha baromságokat kérdeztem😄
JethroHUN
A bunkó paraszt stílusod mellõzed már.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Rambo? Az egy buzi..

<#nyes>