37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    Most lőtt ki egy lövéssel egy t54 a világ végéről. Komolyan, ezeket a háború utáni tankokat ráereszteni a tier 4 német tankokra szimplán ge*iség.
  • Stefan99
    Sajnos a D-vel sokszor már T4 ellenfelekkel futsz össze.
  • Gottfried
    T3-ig játszható mindkét nemzet.Nem mondom hogy nincs 1-2 kilógó tank vagy elcseszett demage modell(pl. T50) de a pzIIIL,M,PzIVF2,PantherD eredményesen használható tankok.(az új BR-el még nem mentem a pantherD-vel,azt nem tudom mennyire rontotta el de eddig jó volt.)
  • vajakos21
    F2...béke nyugalom( simben biztosan)
  • Armisael
    Ahogy nézem az új BR alapján a Pz4 G és H-nak ugyanaz a BR-je a kötényzet miatt megéri a H-t megvenni agy hagyjam a p****ba és F2-vel farmoljam a Párduc D-t?
  • Phara
    Amúgy T3-ig mennyire van rendben az MM?Ha már T4-5 felejtős...
  • tutyimutyi2
    ha a repcsiim között van tier2-es és tier3-as is és mindkettőt használtam a győztes csatában akkor tier2-es vagy tier3-as győzelemnek számolja?
  • bgabor
    Azért józanodjunk már, a Leopard 1-esből az első darabokat 1965-ben adták át a nyugatnémet hadseregnek. A War Thunder időkerete 1953-ig tart, ez tizenkét év különbség. Ami még reális is lenne a németeknek, az az amerikai M47 Patton.
  • jocking
    Szép dolog a táblázat, csak sajna nem ér sz@rt se.
    A csapatom így nézett ki:
    Tiger II B (P) - Tiger H1 - Panther D - Jagdpanzer IV/70V - Panther A. (legnagyobb br: 6.7)
    A Szent Táblázat szerint a legdurvább cucc, amivel találkozhattam volna, az a Ferdinand.
    És mik ellen mentem? IS-4, T-54, Panther II. Ennyit a hazug komcsik sz@rt érő táblázatáról.
    Utoljára szerkesztette: jocking, 2014.08.09. 17:29:28
  • Droughert
    Br alapján dobál be, linkeltem a táblázatot valamelyik nap, a br úgy működik ahogy mondták, +-1 tier. Táblázatban szépen látni lehet mi mivel találkozhat. Itt a link, bal oldalon kiválasztod a post fület és alulról a harmadik a táblázat.
  • Gottfried
    Még az 5 éves fiam sem ekkora kamukirály,pedig ő sem kispályás. :D Nem kell ide semmiféle statisztikai adat(ami természetesen megvan nekik),elég ha beül valamelyik kretén egy német t4-5 tankba és megy pár kört.Mindjár látni fogja hogy mi a probléma. Azt meg ne mondja nekem senki hogy egy játékfejlesztő ki sem próbálja a saját játékát.
    HAZUDNAK ezek,jó régi kommunista beidegződések szerint.Az a baj hogy a "nép" már nem ugyanaz és nem eszi meg ezt a sok szart amit le akarnak nyomni a torkán.
  • jocking
    A minimum az lenne, hogy a T-54 ellen beraknak egy Leopard-ot.
  • jocking
    Mint ahogy most is van. Így tök fölösleges a br a jelenlegi értékeivel számolva.
  • Droughert
    Azt elfelejted, hogy a T54-is mehet -1 br-be, így már is találkozhattok.
  • cpthungarian
    Ahogy most látom, egyedül a T5 problémás a ruszki top tankok miatt.
    Egyszerűen nem értem, hogy ezt hogyan gondolták.
    Lehet szidni a WoT-ot a sok kitalált tank miatt, de itt is elkelne pár proto tank a németeknek és akkor talán nem 10 évvel későbbi technika ellen kellene harcolni német oldalon...
  • jocking
    Csak akkor azt nem értem, hogy mit emberkednek itt a br-el, amikor semmit nem számít az értéke. Vegyék ki, és legyen csak tier szerinti match making (mint ahogy most is van).
  • f24sg
    Amúgy a videóhoz kapcsolódó topik MÁR le van zárva, mert ugye mindenki szépen beírta, hogy "menjenek a BR szisztémával a tudjukhova..."

Elképesztő. Kész, ennyi. Köv. major patchnél visszanézek, de innentől kb. azon a pályán vagyunk, mint a CloD a "pénteki update-ek" után.
    Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.09. 15:03:11
  • Mnemomic
    én ma a KTval mentem 3 csatát. Voltam t54-sek és is3-ak ellen- utóbbiból sikerült kiszedni egyet oldalról. majd egy t54 egy lövéssel kiszedett :) aztán Kurszon mentem, de t34 és is2-ők ellen a csapattársaim meg panther D-k voltak. Na ez jól esett igazi pedózás volt :)
  • cpthungarian
    Már én is írtam erről, reménykedtem, hogy legalább a T4 aljával ki lehet húzni normálisan egy T5 tankot, de nem.
  • jocking
    Végeztem egy kis tesztet a br-el kapcsolatban, és érdekes eredményre jutottam.
    Tudomásom szerint a MM a következőképp működik:
    A tankokat br és tier alapján sorolja be, a szintekhez képet +-1 differenciával. Tehát egy T4 tank bekerülhet T3 és T5 csatákba. Ezen csavar egyet a br, ahol ugyanez a helyzet, tehát egy 6.0 br-ű tank 5.0 és 7.0 br-ű tankokkal kerülhet egy csatába.
    Tesztelés gyanánt fogtam magam, és minden 7.0 br-ű tankot kiszedtem a járműveim közül. A legmagasabb br-ű tankom 6.7 volt, tehát a játék logikája szerint ESÉLYTELEN kéne hogy legyen, hogy 8.0 br-ű tankok közé rakjon be. Ezzel szemben a Porsche KT-vel és Párduc A-val mehettem megint a T-54-ek ellen.
    Konklúzió: kár a br miatt károgni, mert nem számít SEMMIT. Ha van akár csak 1 db (bármilyen) T4 tankod, akkor borítékolhatod, hogy T-54-ek ellen fogsz menni.
    Grat sovietjin.
  • cpthungarian
    16:00 GMT to 19:59 on August 9th and 10th
  • JethroHUN
    A 2x RP persze hogy nincs bekapcsolva...
  • Droughert
    Beleolvastam valamelyik nap a BR-es patch után, ott is fikázták a fejlesztőket, játékos szám csökkenése is szóba került, de adatot nem találtam, de a lényeg hogy minden volt ott is, mint az eu fórumon.
  • vajakos21
    Kár hogy nen tudok oroszul.A rus fórumon rengeteg elêgedett kommentel találkoznêk minden bizonnyal...
  • Droughert
    Nem akartam elhinni, de tényleg nem tudják, hogy lenne valami gond a T5-ös balanszal. Ebben az esetben nem is reménykedhetünk, hogy a T4-essel kezdjenek valamit, pedig az is egy hulladék, de még mindig fényévekkel jobb mint a T5-ös. Bár lehet tényleg nincs is semmi gond T4-el, mert ha jól megnézem nagyjából 100%-os wr-om T4-ben, németekkel 30% oroszokkal 70%...
  • vajakos21
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/166705-in-development-mozdok/
  • twi452
    Megnéztétek az ezt új kérdez felelek videót? :D

Nincs kizárva h lesznek artyk a jövőben de ez csak ilyen említés szinten jött csak elő :D
  • Luciferkee
    War Thunder, DEV PART I

Micsoda egy semmitmondó videó. Azthittem talán foglalkoznak a damage modellel, az imbalanceval stb, ehelyett, _szerintem_ senkit nem érdeklő információkat közölek. A végén nevettem a legjobbat, hogy semmi statisztikájuk nincs a T5 GF imbalance-val kapcsolatban. LULZ?

Kb ez a kép prezentálja az én hozzáállásomat is:

Eleinte (T1-T2) még játszható a német, T3-ban próbálkozik az ember, de vagy elmegy a kedve az egész játéktól, vagy átáll a "sötét" oldalra, és "élvezi", hogy nem bírják megölni, illetve kiszed tigereket 1 lövéssel a t-34-esekkel.
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.08.09. 13:06:52
  • twi452
    a hiba az h óriási bugot találtak az only aircraft "tankos" játékosok benne.. :D
  • Stefan99
    Az a hír jelent meg a gaijin fórumon, hogy el kell halasztani a spawn pontos event tesztelését, mert hibákat találtak benne. A kapcsolódó fórumot is törölték. Nem tudom mi volt ilyen vészes benne, én nem találkoztam buggal. Félek hogy csak még jobban elbasszák. Mondjuk a bombázó ingyenes lesz.:)
  • cpthungarian
    2 dolog van jelenleg, amit nem értek:

1. Magyarázza el nekem valaki, hogy mi a tökömmel kell játszani, hogy ne fussak össze egyfolytában IS-4, T-54 csordákkal.
    Direkt 6.7 BR tankokat raktam be, hogy ne fussak velük össze, erre ugyanúgy szopok. IS-4-t konkrétan fogalmam sincs, hogy mivel lehetne átlőni, eddig nem sikerült semmivel.

2. Miért csinálják azt a csapattársak, hogy megvárják, amíg már úgyis mindegy és csak akkor állnak be foglalni?
    Legalább 2 percig álltak a foglalókörök mellett és csak akkor voltak hajlandóak bemászni, amikor volt vagy 2-300 pontunk.
    Nem értem az ilyen embereket. Csapat másik fele nem mozgott 5 métert az egész csata alatt.

• Sherman0070
    Hát elég ügyetlen akkor a német damage model. Panther D általában úgy sérül meg hogy csak elnyeli a lövést egy teljesen jó helyen.
  • pirdi
    Az előbb megvettem a Tigrist, 2. meccs Kurszk. 1800m-re céloztam és egy lövésből vittem egy t34-57-t. Kikerekedett a szemem nekem is.
  • Lokker
    Én maximum toronyberagadást tudnék elképzelni. Azt is ha olyan helyen kap találatot.
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.08. 23:47:21
  • Sherman0070
    De ez a valóságban is így ment hogy ha eltalálnak és a páncél elnyeli a lövedéket akkor vagy meghal a legénység van kigyullad a tank vagy beragad a torony?
  • Droughert
    Na tényleg az utolsó de ezt még megosztom, ez a következő csata volt:

Látni a két találat helyét, abból az egyik miatt gyulladt a motor, mivel stock a td, leégett. Erre mondják, hogy értem én a viccet, csak nem szeretem...
  • cpthungarian
    Ha játszik még valaki, akkor hívjon már meg szakaszba.
    Kezd a tököm tele lenni így egyedül ezekkel a gyökerekkel... :D
  • Droughert
    Amikor kilőttem azai-t még nem volt ot, feltűnt, lőtt és vége volt.. Előző csatában ugyanez történt Kurskon... Térképen látni milyen messze volt, ilyen távolgából én örülök ha kapok xp-t a sebzésért, kilőni reménytelen...
  • cpthungarian
    Hehe, azt te csak hiszed. :D
    A legtöbb sziklán átmennek a lövések...
  • Susarc
    teljesen mindegy hol talál el az alja ráadásul takarásban van a sziklától
    Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.08. 22:30:57