Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Újabb élvezetes csata ennek az új módnak köszönhetően. 3 vs 3 !! volt.(nem is értem így miért indul el) T4 németekkel mentem(Ferdi,JP) Nálunk volt egy stugIII aki kilépett,így ketten maradtunk egy PantherA-val.Az ellen két T44-el és egy SU-val kezdett. Szerencsére a kedvenc pályámat,AshRivert adta.
21 percig tartott a csata,végig nagyon izgalmas volt.Annyi pontot mindenki össze tudott szedni hogy többször vissza tudjunk jönni.A végén úgy lehoztuk hogy én a JP-vel,a társam a JgpzIV-el maradt meg.Volt a vége felé minden.Én foglaltam ferdivel,az ellennek már csak kér repcsije maradt.Természetesen az egyik kiszedett.Vissza vadászba,a légvédelem már szinte irányíthatatlanná lőtt de a bombert végül sikerült lerammolni.Aztán vissza a JP-be és rohanás foglalni.A Jak9 próbálkozott de nem tudott kilőni bennünket és feladta.
Ilyen csatában esélytelenek lettek volna a németek ha nincs ez az event.Így 21 percig,szoros és izgalmas küzdelemben végül sikerült nyerni.Azt hiszem mindkét csapat élvezte az egészet.Újra csak dícsérni tudom ezt a spawn rendszert.Tegyétek ezt minél többen a hivatalos fórumon is,nehogy változtassanak rajt!!