War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nagyon érzékeny berendezésnek tûnik, bár komoly a sebzése.
Ez lett meg másodjára. Még nem sokat mentem vele. Majd kiderül, mi lesz vele.
Ezt meg ma sikerült kifejleszteni. Szintén csak kísérleti fázisban van nálam.
Szinte ezt használom a legtöbbet. Elég kevés a légvédelem, viszont nagyon elszemtelenedtek a repülõk a játékban.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az imént volt egy meccsem, ahol a Pantheremmel szemben maradt 2 T-34-85 Jungle térképen. Folyamatosan, felváltva küldték rám az arty csapásokat, valahogy sikerült kikerülnöm õket, közben mindkét tanknak adtam 1-1 pofont (persze attól még mindketten harcképesek maradtak, mert különben Sztálin kivégezteti õket). Én is küldtem rájuk az áldást amikor éppen betöltött, úgyhogy sikerült összemérnem: a 2 T-34-85 4 arty csapást hívott rám, amíg nekem egyszer betöltött. Tényleg kezdeniük kell ezzel valamit, mert ennek így nem sok értelme van.
Az egyik konkrétan egy sziklás szélû patakban ült, és hívta rám az artyt, ahogy tudta. Lõni meg se próbált, csak amikor a társa kilõtte a torony forgató mechanizmust (másik érdekes tény, ha belövik a Panthert, 3 dolog lehetséges: kilövik az ágyút, respawn; kilövik a tornyot, 2-3 perc javítás; ammo rack)
Nagyon jó tank ez a Panther, nem is vele van baj, hanem az arty AoE spellel, meg egyes orosz tankok némileg hiányos sebzésmodelljével.
Tegnap esett meg, hogy Kurszkon 1000m-rõl 6, azaz HAT találatot vittem be egy sima SU-85-nek, ebbõl 2 okozott valamilyen kárt, a többi csak "hit". Végül az egyik csapattársam lõtte ki, jópár lövés után.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Sokan jönnek ide úgy a WoT topikból hogy az ott látott töménytelen ökörséget veszik alapul a dolgok megítélésénél. Ebbe a hibába nem szabad belesni. A World of Tanks egy tankos akciójáték, aminek nem sok köze van a valódi második világháborús tankcsatákhoz. Ennek a játéknak viszont igen, fõleg SB módban.
Igazából ott kezdõdik vele a baj, amikor a szikla mögött bujkáló 3 db T-34-85 spamelni kezdi, lényegében megállás nélkül, és nem hagyja abba, amíg le nem rohanjuk õket. Akkor meg elég kétesélyes a dolog, mivel alig várják hogy kinézz a szikla szélén, míg neked pár másodperc kell hozzá, hogy a tankod stabilan megálljon.
simán fel lehet deríteni vele tök nagy területeket és persze cseszegetni az ellent vele 😄
De megértheted hogy kell valami a szövetségeseknek is, hamár a fejlesztõk vitatható módon belevágták oroszékhoz a T-54et és IS-3/IS-4et.
Egyébként is a játék deklaráltan a Koreai háborúig tart mint tudjuk, ez óhatatlanul fura helyzetet eredményez a németeknél és japánoknál. De a repülõs résznél korrekten megoldották ezt, itt is így lesz. Szovjet és amerikai tankokat kapnak a németek, ahogy a valóságban is.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Glo jó arc sok emberkének segített. IL2-n nõtt fel és jelenleg warthunder.com moderátor. Trollkodik !!! Bant neki!!! Háromszöget minimum 😄
>o]
Nem tudsz egy létezõ embert mutatni AF topikból, aki verné a mellét arra, hogy SB-n játszik. Alátámasztás nélküli amit írsz.
"Mondjuk nekem a mondandójából lejött a hozzá állás "SB-vel nem foglalkozom" hogy az ilyen "játékosokra" nincs is nagy szükség"
Szóval, ha én csak RB-n játszom, akkor alsóbbrendû "játékos" vagyok.
AF-t nem kell bemutatni, ott is sok ember ezzel a nagy arccal tolja, mert õ SB-n játszik...
Ez a WoT-WT:GF összehasonlítás meg amúgy is több sebbõl vérzik.
Annyi köze van a kettõnek egymáshoz, hogy mindkettõben tankokkal kell játszani. A játék mechanika, a kivitelezés teljesen más.
bocsi csak még újonc vagyok ebben a játékban.
Macbook Air M1 2020
mindig itt vannak az eventes dolgok ahogy most is 😊
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nekik a HPrendszer, tûzvezetõkomputer, mûholdas tüzérség és random sebzés, átütés való. Meg a romulán álcázógenerátoros tankok. Csak aztán ne nevezzék második világháborús tankcsatának azt ami ott megy, mert köze nincs hozzá. Az egy tankos FPS, egyszerûeknek.