37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #13655 Megvan az új neve a gaijinnek=sovietjin... -
Droughert #13654 Tigris-el eddig nincs gond az új BR-ben, tesztelem még, de eddig egyedül a magasabb bomber BR ami zavaró. KT-t, Ferdi-t, Jagdpanther-t is megnézem mindjárt. -
Na a Panther D-t tier4 be dobálja de nagy troll tank. Dzsungelen 3 IS-2 1944-et lőttem oldalba és egylövéseztem, egyet meg szemből egylövéseztem -
Droughert #13652 Az a gáz, hogy a t54 még Tier 5ben is mocskosul op, most adtak neki még több ingyen fraget, jó ez az üzlepolitika. Ennek fényében a tegnapi eventet akár fel is dughatják a seggükbe. Mentem Tigrissel egy kört, nem volt vészes, szoros volt a vége de vesztettünk. Ami elsőre feltűnt, hogy most már a Tiger is olyan bomberekkel találkozhat, amivel korábban csak a KT futott össze, mondanom sem kell, hogy ez mennyire jó hír..
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.07. 17:03:16 -
Stefan99 #13651 Kicsit gyakrabban futsz majd össze t54-el többek között;) -
Droughert #13650 Ez találó volt: "seriously Gaijin why do you even ask us players if you refuse to listen?".
Tényleg ennyire gáz a patch? Most töltöm, mindjárt tesztelem. -
cpthungarian #13649 Következő csatában már IS-4 is volt egy pár darab, sok esélyem volt... :D -
Susarc #13648 nem játszottam már 5 napja....,de ezen az új BR-en most sírjak vagy nevessek?
MIT RAKNAK MÉG AZ OROSZ TANKOKAT JÁTSZÓK SEGGE ALÁ? -
cpthungarian #13647 Kurva jók ezek az új BR-ek, ma egész nap T-54-ek ellen megyek JagdPantherrel meg TigerII H-val. -
gstup #13646 Szánalmas a gaijin.Többet inkább nem is fűzök a változásokhoz. -
Droughert #13645 Ez a lépés nem lett népszerű a palyerek körében és akkor most finoman fogalmaztam. Délután megnézem, milyen az új br. Ha pozitívan akarom nézni, akkor már összes Panther (A/F/G) egyformán használható, nagyjából ugyan azt a BR szintet kapták meg...
De ez is érdekes a fórumról, ő még higgadtan kezelte a dolgokat:
"Panther ausf A +1,4 Broken rating
T-44 +0,7 Broken rating
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Nice one Sovietijin, thanks for the destroy the ground forces, enjoy with your Soviet thunder and several thousand players less.
Bye Bye." -
jocking #13644 Fura, mintha direkt arra játszanának, hogy egyre jobban tönkreb@sszák a játszhatóságot és a gazdaságot. -
Stefan99 #13643 A Pz.Kpfw. V Ausf. A BR-je ugyanannyi mint a t44-nek, hehe:) Pedig szerettem ezt a tankot... -
Stefan99 #13642 Az új BR táblázat:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/166220-update-07082014-1412961/page-1 -
Lokker #13641 Pontosabban? :) -
Stefan99 #13640 Na, lecsapott a BR pallos, csak nem bírták ki:) -
Pont, hogy ha van 3 elfoglalható pont, akkor van esélye nyerni az északi csapatnak (meg ha csak a hegyet kell befoglalni). Ha csak az A van, akkor pl az északi oldal vagy beállhat kempelni valahova, vagy kiléphet a játékból. -
Angelus1991ster #13638 Főleg a Kárpátok pálya vicces, amikor ABC hely van akkor mindig a déli csapat nyer.
Ez a ticketes rendszer szar. Addig kéne a csatának lennie míg az összes respawn lehetőség el nem fogy ( de közben ha akarsz kiléphatsz a csatából ).
Ehelyett 5-6 perc alatt lezajlik a csata. szerver terhelés csökkentése miatt van ez a hülyeség? -
Glo #13637 Akko rmég jól jártál. Régebben az ai T26 kitolta a fedezékből a KV-1-esemet :)) -
Megnéztem az új eventet. Egész jó leszámítva azt, hogy senki sem játszik vele. Nem biztos, hogy jó ötlet volt ezekkel a tankos akciókkal együtt behozni mert így senki sem játszik vele. Viszont maga a játék számomra változatlanul rossz. A pályák kicsik éppen ezért nem lehet rendesen manőverezni rajta, annyi választásom van össz-vissz, hogy A vagy B úton megyek. DM továbbra is csapnivaló. Köv. patch-ig pihentetem a játékot. -
Droughert #13635 T44-el rendszeresen csinálják, hogy rámennek a Panther-re szemből, és megemelik az elejét, így a párduc nem tudja sebezni őket, de a héten akkor lepődtem meg, mikor ezt megcsinálta a KT-val is.... -
gstup #13634 Meg az olyan anomáliákat nem értem amikor az is-2-est 3,szó szerint 3 méterről nem tudom kilőni oldalról a párduccal.Kaptam egy sima hitet.Átment rajta a lövedék vagy mi?Semmi alkatrész sérülés? -
gstup #13633 Nem.Su-122p. :( Jó lehet hogy van ilyen,vagy volt.De abszurdnak tűnik. -
Droughert #13632 Csak nem egy t44 volt? -
gstup #13631 Na jó.Hogy a túróba tud egy 50 tonnás tankot eltolni és felemelni egy 30 tonnás?A f*om kivan a sok retardáltal akik ha eltalálják csak ezt tudják csinálni.***** any***t gaijin. -
Újabb élvezetes csata ennek az új módnak köszönhetően. 3 vs 3 !! volt.(nem is értem így miért indul el) T4 németekkel mentem(Ferdi,JP) Nálunk volt egy stugIII aki kilépett,így ketten maradtunk egy PantherA-val.Az ellen két T44-el és egy SU-val kezdett. Szerencsére a kedvenc pályámat,AshRivert adta.
21 percig tartott a csata,végig nagyon izgalmas volt.Annyi pontot mindenki össze tudott szedni hogy többször vissza tudjunk jönni.A végén úgy lehoztuk hogy én a JP-vel,a társam a JgpzIV-el maradt meg.Volt a vége felé minden.Én foglaltam ferdivel,az ellennek már csak kér repcsije maradt.Természetesen az egyik kiszedett.Vissza vadászba,a légvédelem már szinte irányíthatatlanná lőtt de a bombert végül sikerült lerammolni.Aztán vissza a JP-be és rohanás foglalni.A Jak9 próbálkozott de nem tudott kilőni bennünket és feladta.
Ilyen csatában esélytelenek lettek volna a németek ha nincs ez az event.Így 21 percig,szoros és izgalmas küzdelemben végül sikerült nyerni.Azt hiszem mindkét csapat élvezte az egészet.Újra csak dícsérni tudom ezt a spawn rendszert.Tegyétek ezt minél többen a hivatalos fórumon is,nehogy változtassanak rajt!!
-
Glo #13629 Na az egy jó móka lesz. Kíváncsi vagyok mit kell teljesíteni majd hozzá, de kb olyan lesz a szeró mint mikor a lódarázsfészekbe belerúgsz :)) -
A golden battles eventet várom a legjobban :D Ott állítólag 1000 GE-t összelehet szedni ami jól jönne :D -
Glo #13627 Na pont ellenük van ez a mód :) -
Na igen. Az ilyen emberkéknek kijárna egy szép nagy és hangos, csattanós tockos
-
Stefan99 #13625 ja, vki ezt írta a fórumra:
"I have just one question - I don't interest in tanks,I'm bomber pilot.How I'm supposed to participate in that game mode?"
Kicsit ilyenkor kinyílik azért a bicska a zsebemben:D -
Jól hangzik! Én is kipróbálom. Egyetlen gyenge pontja, hogy nem éppen squad "barát" mert ha egyből kilőnek akkor többet kell várni a többiekre mint egy normál csatában. -
Dagohun74 #13623 Messze a legjobb ötletük hosszú ideje. Jó ez az új rendszer. -
Glo #13622 Jah, azért, mi másért? :)
Nekem is kimondottan tetszik ez a mód, bár a respawn pontokat igényét kicsit magasnak találom Rank3-ban. Tigris második spawn 780 :)) -
Droughert #13621 Olvastam a fórumot, a nagy többségnek tetszik az event, de pár fogyi sír, hogy nem tud bejönni repülővel. Van aki felsorol 6-7 gépet, amivel nem tudott kezdéskor indulni, mert nem volt elég pontja. Ilyenkor azt nem értem, hogy ha valaki repülni akar, akkor miért nem megy AF-ba? Vagy ott többen vannak akik tudnak repülni és nincs sikerélmény, GF-ben meg lehet terrorizálni a tankokat? -
Már csak az kéne hogy 10v10 vagy 15v15 legyen és már tetszene nekem is :D -
Stefan99 #13619 ... és még mindig jönnek be emberek csak repülővel az eventre, és sírnak hogy nem tudnak játszani.:D 5 vs 5-ben különösen jó az ilyen, pláne ha rögtön kettő is van belőle:D -
Az utolsó utáni,amin semmi nem segít. :(
A szupercsapat:
-
Na egy utolsót mára.A csata egy átlagos 5 vs.5 lenne,de!!!
Tessék megfigyelni hogy az oroszok hányszor haltak hősi halált!!!!
Nincs ám visszatérés a t44 falkáknak.Nincs légi fedezet,így egy jó TD-vel meg lehet állítani őket.Az előbb írtam hogy ez sem tesz csodákat.Hát ezt néhány csata után visszavonom!!! Megoldotta a bombereket,az orosz respawn többletet,ösztönöz a jó játékra,bünteti az idiota kamikaze akciókat,egy szóval zseniális ötlet!!!!
Persze ennyi tapasztalat után ezt talán még korai írni de mejd korrigálom a véleményem ha úgy alakul. :)
Most minden esetre úgy látszik hogy ha ezt bevezetik,egy csapásra több komoly problémát megoldanak egy csapásra. :) AMEN!
A (remélem) történelmi eredmény az egyszer spawnolt ruszki csodákkal.:
-
Mielőtt még csúnyát írna valaki a sok repcsi miatt,egyelőre csak ez a két t4 tankom van és ezek a t1 gépek vannak mellettük.Egyébként a 3 tank,egy bomázó és egy vadász összeállítás szerintem elég jó lesz ahhoz hogy minden helyzetre legyen vas.Persze ehhez jól kell játszani az elején mert különben nincs visszatérés. :) Ügyesen megoldották,tényleg csak dícsérni lehet azt akinek ez így az eszébe jutott.