War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Én eddig jutottam pár nap játék után. Gondolom, hamarosan letörlik majd és akkor lehet újra kezdeni.

Ez nagyon érzékeny berendezésnek tûnik, bár komoly a sebzése.

Ez lett meg másodjára. Még nem sokat mentem vele. Majd kiderül, mi lesz vele.

Ezt meg ma sikerült kifejleszteni. Szintén csak kísérleti fázisban van nálam.

Szinte ezt használom a legtöbbet. Elég kevés a légvédelem, viszont nagyon elszemtelenedtek a repülõk a játékban.

Fel kéne jönnöd, hogy játszhassunk 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Toby0501
Ideje már! Egyedül nagyon unalmas Pantherezni.<#zavart1>

Kurszkon jó, ott nem tudnak messzire célozni az artyval, muszáj nekik lõni, bármennyire is nem akarnak 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Nem tudom, én most szereztem meg a Panthert, szerintem mocskos egy dög. Amit eltalálok ott valami szakad. 1400-ról úgy lõttem el az ISU152 csövét, azt se tudta hol vagyok (Bal dombról a jobb domb tetejére Kurskon), másodikra meg is halt. Azzal a járgánnyal operálni lehet, az orosz hentesekhez képest 😊

Jóaz, legalább ha tropa a csõ vagy a torony és még gurul a jószág van értelme menni ha van arti 😛
Még jó hogy ma felhozódott ez az arty dolog.

Az imént volt egy meccsem, ahol a Pantheremmel szemben maradt 2 T-34-85 Jungle térképen. Folyamatosan, felváltva küldték rám az arty csapásokat, valahogy sikerült kikerülnöm õket, közben mindkét tanknak adtam 1-1 pofont (persze attól még mindketten harcképesek maradtak, mert különben Sztálin kivégezteti õket). Én is küldtem rájuk az áldást amikor éppen betöltött, úgyhogy sikerült összemérnem: a 2 T-34-85 4 arty csapást hívott rám, amíg nekem egyszer betöltött. Tényleg kezdeniük kell ezzel valamit, mert ennek így nem sok értelme van.
Az egyik konkrétan egy sziklás szélû patakban ült, és hívta rám az artyt, ahogy tudta. Lõni meg se próbált, csak amikor a társa kilõtte a torony forgató mechanizmust (másik érdekes tény, ha belövik a Panthert, 3 dolog lehetséges: kilövik az ágyút, respawn; kilövik a tornyot, 2-3 perc javítás; ammo rack)
Nagyon jó tank ez a Panther, nem is vele van baj, hanem az arty AoE spellel, meg egyes orosz tankok némileg hiányos sebzésmodelljével.

Tegnap esett meg, hogy Kurszkon 1000m-rõl 6, azaz HAT találatot vittem be egy sima SU-85-nek, ebbõl 2 okozott valamilyen kárt, a többi csak "hit". Végül az egyik csapattársam lõtte ki, jópár lövés után.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Menj azokkal akkor, aztán majd meglátod 😊

Mindkét félel jáccok és nem talállom erosnek az oroszokat de más anémeteket sem eddig azt mondtma volna tul jók a németek de mostmárt nem most hogy már tudom mit kell loni minek mi az erossége és gyengélye
JethroHUN
Ez a GF egy epic fail... kibaszott erõsek a orosz tank.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja bocsi, két óra konditerem után az ilyeneket érzékelõ antennáim nemigen mûködnek. <#vigyor>

Vicceltem 😊 nekem se hianyzik az arty ami van az pont jo.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Tudja õ, csak trollkodik 😊)

Arty, leglábbis a tüzérség World of Tanks féle fikcionális értelmezése sohasem lesz benne. Reális, rádión kérhetõ tüzérség van, ami igen pontatlan, és csak arra alkalmas hogy a kemplõket kiugrassza a bokorból, mellesleg ez is a célja.

Sokan jönnek ide úgy a WoT topikból hogy az ott látott töménytelen ökörséget veszik alapul a dolgok megítélésénél. Ebbe a hibába nem szabad belesni. A World of Tanks egy tankos akciójáték, aminek nem sok köze van a valódi második világháborús tankcsatákhoz. Ennek a játéknak viszont igen, fõleg SB módban.

Szeretem én is.Föleg ha egy td vagy kv befészkeli magát valami sarokba és ki lehet füstölni.Ash riveren a sziklafal alatti sarokban rendszeresen megbújnak,hogy csak a torony van kinnt.Meddel nem sok esély van.( mondjuk mással se)
Így, hogy egy 2m-es körbe beesik 10 nehézgránát, nem is baj hogy szólnak róla 😄

Igazából ott kezdõdik vele a baj, amikor a szikla mögött bujkáló 3 db T-34-85 spamelni kezdi, lényegében megállás nélkül, és nem hagyja abba, amíg le nem rohanjuk õket. Akkor meg elég kétesélyes a dolog, mivel alig várják hogy kinézz a szikla szélén, míg neked pár másodperc kell hozzá, hogy a tankod stabilan megálljon.

Mikor lesz hazai idõ szerint az AF aranyszerzés szombat 16-20ig?
De az pont jól van belõve bár én kiszedném azt hogy szól a legénység hogy tüzérségi tûz alatt állunk.

pedig sim-ben mekkora cheat cucc 😊
simán fel lehet deríteni vele tök nagy területeket és persze cseszegetni az ellent vele 😄
Van arty.( csoda hogy még nem sírtak miatta, )
Egyenlõre csinálják meg a játékot. Aztán majd jöhet a tartalommal való feltöltés. Ja és kellene bele egy két arty is. Csak hogy mindenki boldog legyen. <#banplz>

LOL chat ban-t kaptam. Emlékeim szerint egyszer fordult elõ, hogy csúnyán beszélteem, amikor egy DISEL nevû jóember leTK-zott. Akkor most õ éppen nem tud játszani <#taps>?
Persze hogy, ez a jó benne. Remélem idõvel lesznek ilyen eventek is, most még nincsenek. Most csak alternate historysok vannak.

Vagy orosz vs. amerikai?
AF-ben RB-n, SB-n ha MIG15öt viszel be német oldalon, akkor hagyományosan a ww2-õs Németország ellenfelei ellen harcolsz? Tehát elõfordul, hogy német MIG-ek mennek orosz MIG-ek ellen? Az úgy kicsit fura... Esetleg ott már a megváltozott hidegháborús politikai viszonyok szerint rakja össze az ellenfeleket? Pl: NDK-NSZK összecsapás is lehetséges?
És akkor a japánokról még nem is beszéltünk.
De megértheted hogy kell valami a szövetségeseknek is, hamár a fejlesztõk vitatható módon belevágták oroszékhoz a T-54et és IS-3/IS-4et.

Egyébként is a játék deklaráltan a Koreai háborúig tart mint tudjuk, ez óhatatlanul fura helyzetet eredményez a németeknél és japánoknál. De a repülõs résznél korrekten megoldották ezt, itt is így lesz. Szovjet és amerikai tankokat kapnak a németek, ahogy a valóságban is.

Ulvar
kicsit nagyon igazságtalan lesz megint a németek felé....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kíváncsi leszek egyébként hogy a brit és amerikai ág mit kap tier5 heavy tanknak. Bár tudom hogy 1955-57, de nagyon szurkolok az M103-nak és a Conquerornak.

Kabbe 😄D

Glo jó arc sok emberkének segített. IL2-n nõtt fel és jelenleg warthunder.com moderátor. Trollkodik !!! Bant neki!!! Háromszöget minimum 😄
Toby0501
Senki nem írt ilyet, hogy aki RB-n játszik, az alsóbbrendû. A mondandó csupán annyi volt, hogy aki nem nyitott a többi játékmódra, még csak egy kipróbálás erejéig sem, addig ne mondjon ilyen baromságot, hogy csak mazochistáknak való és tényleg nincs szükség ilyen szûk látókörû emberekre.

Join the Big Boys! Play SB!

>o]

"AF-t nem kell bemutatni, ott is sok ember ezzel a nagy arccal tolja, mert õ SB-n játszik..."

Nem tudsz egy létezõ embert mutatni AF topikból, aki verné a mellét arra, hogy SB-n játszik. Alátámasztás nélküli amit írsz.
Nincs sznobság?
"Mondjuk nekem a mondandójából lejött a hozzá állás "SB-vel nem foglalkozom" hogy az ilyen "játékosokra" nincs is nagy szükség"

Szóval, ha én csak RB-n játszom, akkor alsóbbrendû "játékos" vagyok.
AF-t nem kell bemutatni, ott is sok ember ezzel a nagy arccal tolja, mert õ SB-n játszik...

Ez a WoT-WT:GF összehasonlítás meg amúgy is több sebbõl vérzik.
Annyi köze van a kettõnek egymáshoz, hogy mindkettõben tankokkal kell játszani. A játék mechanika, a kivitelezés teljesen más.

Nincs sznobság én pár 100 órát bele toltam árkádba AF-ben és oda is kell skill. A másik topikban soha senki nem nézte le a másikat azért, ha valaki AB/RB-n megy. Én sem azért szeretem az SB-t, mert sznobság, hanem iszonyat fun (tény nem könnyû bele tanulni). Inkább az ominózus cikkíró nevezi burkoltan sznobnak a WTseket, mert nem HP bar ütögetésbõl áll a játék.
Tekintve hogy a World of Tanks játszhatatlanná lett alakítva az utóbbi másfél évben, a közönségének igen komoly részét fogja elszipkázni a WT:GF. A pirosnevû siemkanoobokra, akiknek még a WoT is túl komplikált, pedig valóban nincsen szükségünk itt.

warthunder.com

hol lehet ezt a játékot letölteni???
bocsi csak még újonc vagyok ebben a játékban.
Látom ez a sznob f*szság azért itt is megvan, hogy aki nem SB-n tolja, az nem "játékos". Az meg, hogy kire van szükség, azért kíváncsi lennék, hogy meddig húzná a WT, ha csak az SB "közönség" maradna a játékban.

Az is ironikus lenne egy cbt állagú játék open jelzõt kapna 😊

Legalább már tudni fogod hogy melyik felé indulj 😄

Csak a wipe ne lenne mert ha ötödjére kéne kihúzni megint ugyanazokat nem lenne olyan nagy élvezet
Gilb3rto
úgy érzem neked nem jött át az irónia 😊<#zavart1><#zavart1>

Macbook Air M1 2020

Szerintem kapott majd mindenki, aki viszonylag konstans folyamatosan tolja az AF-et.
Amilyen " bonyolult" feladat bekerülni,simán adhattak volna hozzáférést mindenkinek...persze akkor nem mondhatnák hogy cbt
profil lapod - achievements - achievements - special

mindig itt vannak az eventes dolgok ahogy most is 😊
toocha
Mégegyszer THX! Gondoltam, hogy valahogy így lesz, de biztos ami tuti.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Trucker39
Szerintem ilyen összesítõ nincs. Lehet, hogy magadnak kell a csaták utáni statból összeírni. Ha kész úgy is tudni fogad, de addig nem árt felírni.

Ja meg a prémium ammó, aminek köszönhetõen nincs jelentõsége hogy 80 vagy 200mm a tankod páncélzata. <#idiota>

toocha
Thx. Azt hol tudom követni, hogy mennyinél tartok?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Egyetértek, az egyszerûek úgy is a WoT-nál fognak megmaradni.
Nekik a HPrendszer, tûzvezetõkomputer, mûholdas tüzérség és random sebzés, átütés való. Meg a romulán álcázógenerátoros tankok. Csak aztán ne nevezzék második világháborús tankcsatának azt ami ott megy, mert köze nincs hozzá. Az egy tankos FPS, egyszerûeknek.