37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • gstup
    Megvan az új neve a gaijinnek=sovietjin...
  • Droughert
    Tigris-el eddig nincs gond az új BR-ben, tesztelem még, de eddig egyedül a magasabb bomber BR ami zavaró. KT-t, Ferdi-t, Jagdpanther-t is megnézem mindjárt.
  • Sherman0070
    Na a Panther D-t tier4 be dobálja de nagy troll tank. Dzsungelen 3 IS-2 1944-et lőttem oldalba és egylövéseztem, egyet meg szemből egylövéseztem
  • Droughert
    Az a gáz, hogy a t54 még Tier 5ben is mocskosul op, most adtak neki még több ingyen fraget, jó ez az üzlepolitika. Ennek fényében a tegnapi eventet akár fel is dughatják a seggükbe. Mentem Tigrissel egy kört, nem volt vészes, szoros volt a vége de vesztettünk. Ami elsőre feltűnt, hogy most már a Tiger is olyan bomberekkel találkozhat, amivel korábban csak a KT futott össze, mondanom sem kell, hogy ez mennyire jó hír..
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2014.08.07. 17:03:16
  • Stefan99
    Kicsit gyakrabban futsz majd össze t54-el többek között;)
  • Droughert
    Ez találó volt: "seriously Gaijin why do you even ask us players if you refuse to listen?".

Tényleg ennyire gáz a patch? Most töltöm, mindjárt tesztelem.
  • cpthungarian
    Következő csatában már IS-4 is volt egy pár darab, sok esélyem volt... :D
  • Susarc
    nem játszottam már 5 napja....,de ezen az új BR-en most sírjak vagy nevessek?

MIT RAKNAK MÉG AZ OROSZ TANKOKAT JÁTSZÓK SEGGE ALÁ?
  • cpthungarian
    Kurva jók ezek az új BR-ek, ma egész nap T-54-ek ellen megyek JagdPantherrel meg TigerII H-val.
  • gstup
    Szánalmas a gaijin.Többet inkább nem is fűzök a változásokhoz.
  • Droughert
    Ez a lépés nem lett népszerű a palyerek körében és akkor most finoman fogalmaztam. Délután megnézem, milyen az új br. Ha pozitívan akarom nézni, akkor már összes Panther (A/F/G) egyformán használható, nagyjából ugyan azt a BR szintet kapták meg...
    De ez is érdekes a fórumról, ő még higgadtan kezelte a dolgokat:
    "Panther ausf A +1,4 Broken rating
    T-44 +0,7 Broken rating
    :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
    Nice one Sovietijin, thanks for the destroy the ground forces, enjoy with your Soviet thunder and several thousand players less.
    Bye Bye."
  • jocking
    Fura, mintha direkt arra játszanának, hogy egyre jobban tönkreb@sszák a játszhatóságot és a gazdaságot.
  • Stefan99
    A Pz.Kpfw. V Ausf. A BR-je ugyanannyi mint a t44-nek, hehe:) Pedig szerettem ezt a tankot...
  • Stefan99
    Az új BR táblázat:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/166220-update-07082014-1412961/page-1
  • Lokker
    Pontosabban? :)
  • Stefan99
    Na, lecsapott a BR pallos, csak nem bírták ki:)
  • Cobra.
    Pont, hogy ha van 3 elfoglalható pont, akkor van esélye nyerni az északi csapatnak (meg ha csak a hegyet kell befoglalni). Ha csak az A van, akkor pl az északi oldal vagy beállhat kempelni valahova, vagy kiléphet a játékból.
  • Angelus1991ster
    Főleg a Kárpátok pálya vicces, amikor ABC hely van akkor mindig a déli csapat nyer.
    Ez a ticketes rendszer szar. Addig kéne a csatának lennie míg az összes respawn lehetőség el nem fogy ( de közben ha akarsz kiléphatsz a csatából ).

Ehelyett 5-6 perc alatt lezajlik a csata. szerver terhelés csökkentése miatt van ez a hülyeség?
  • Glo
    Akko rmég jól jártál. Régebben az ai T26 kitolta a fedezékből a KV-1-esemet :))
  • Jeffjohnson
    Megnéztem az új eventet. Egész jó leszámítva azt, hogy senki sem játszik vele. Nem biztos, hogy jó ötlet volt ezekkel a tankos akciókkal együtt behozni mert így senki sem játszik vele. Viszont maga a játék számomra változatlanul rossz. A pályák kicsik éppen ezért nem lehet rendesen manőverezni rajta, annyi választásom van össz-vissz, hogy A vagy B úton megyek. DM továbbra is csapnivaló. Köv. patch-ig pihentetem a játékot.
  • Droughert
    T44-el rendszeresen csinálják, hogy rámennek a Panther-re szemből, és megemelik az elejét, így a párduc nem tudja sebezni őket, de a héten akkor lepődtem meg, mikor ezt megcsinálta a KT-val is....
  • gstup
    Meg az olyan anomáliákat nem értem amikor az is-2-est 3,szó szerint 3 méterről nem tudom kilőni oldalról a párduccal.Kaptam egy sima hitet.Átment rajta a lövedék vagy mi?Semmi alkatrész sérülés?
  • gstup
    Nem.Su-122p. :( Jó lehet hogy van ilyen,vagy volt.De abszurdnak tűnik.
  • Droughert
    Csak nem egy t44 volt?
  • gstup
    Na jó.Hogy a túróba tud egy 50 tonnás tankot eltolni és felemelni egy 30 tonnás?A f*om kivan a sok retardáltal akik ha eltalálják csak ezt tudják csinálni.***** any***t gaijin.
  • Gottfried
    Újabb élvezetes csata ennek az új módnak köszönhetően. 3 vs 3 !! volt.(nem is értem így miért indul el) T4 németekkel mentem(Ferdi,JP) Nálunk volt egy stugIII aki kilépett,így ketten maradtunk egy PantherA-val.Az ellen két T44-el és egy SU-val kezdett. Szerencsére a kedvenc pályámat,AshRivert adta.
    21 percig tartott a csata,végig nagyon izgalmas volt.Annyi pontot mindenki össze tudott szedni hogy többször vissza tudjunk jönni.A végén úgy lehoztuk hogy én a JP-vel,a társam a JgpzIV-el maradt meg.Volt a vége felé minden.Én foglaltam ferdivel,az ellennek már csak kér repcsije maradt.Természetesen az egyik kiszedett.Vissza vadászba,a légvédelem már szinte irányíthatatlanná lőtt de a bombert végül sikerült lerammolni.Aztán vissza a JP-be és rohanás foglalni.A Jak9 próbálkozott de nem tudott kilőni bennünket és feladta.

Ilyen csatában esélytelenek lettek volna a németek ha nincs ez az event.Így 21 percig,szoros és izgalmas küzdelemben végül sikerült nyerni.Azt hiszem mindkét csapat élvezte az egészet.Újra csak dícsérni tudom ezt a spawn rendszert.Tegyétek ezt minél többen a hivatalos fórumon is,nehogy változtassanak rajt!!

• Glo
    Na az egy jó móka lesz. Kíváncsi vagyok mit kell teljesíteni majd hozzá, de kb olyan lesz a szeró mint mikor a lódarázsfészekbe belerúgsz :))
  • Sherman0070
    A golden battles eventet várom a legjobban :D Ott állítólag 1000 GE-t összelehet szedni ami jól jönne :D
  • Glo
    Na pont ellenük van ez a mód :)
  • Pluskast
    Na igen. Az ilyen emberkéknek kijárna egy szép nagy és hangos, csattanós tockos
  • Stefan99
    ja, vki ezt írta a fórumra:
    "I have just one question - I don't interest in tanks,I'm bomber pilot.How I'm supposed to participate in that game mode?"
    Kicsit ilyenkor kinyílik azért a bicska a zsebemben:D
  • Jeffjohnson
    Jól hangzik! Én is kipróbálom. Egyetlen gyenge pontja, hogy nem éppen squad "barát" mert ha egyből kilőnek akkor többet kell várni a többiekre mint egy normál csatában.
  • Dagohun74
    Messze a legjobb ötletük hosszú ideje. Jó ez az új rendszer.
  • Glo
    Jah, azért, mi másért? :)
    Nekem is kimondottan tetszik ez a mód, bár a respawn pontokat igényét kicsit magasnak találom Rank3-ban. Tigris második spawn 780 :))
  • Droughert
    Olvastam a fórumot, a nagy többségnek tetszik az event, de pár fogyi sír, hogy nem tud bejönni repülővel. Van aki felsorol 6-7 gépet, amivel nem tudott kezdéskor indulni, mert nem volt elég pontja. Ilyenkor azt nem értem, hogy ha valaki repülni akar, akkor miért nem megy AF-ba? Vagy ott többen vannak akik tudnak repülni és nincs sikerélmény, GF-ben meg lehet terrorizálni a tankokat?
  • Sherman0070
    Már csak az kéne hogy 10v10 vagy 15v15 legyen és már tetszene nekem is :D
  • Stefan99
    ... és még mindig jönnek be emberek csak repülővel az eventre, és sírnak hogy nem tudnak játszani.:D 5 vs 5-ben különösen jó az ilyen, pláne ha rögtön kettő is van belőle:D
  • Gottfried
    Az utolsó utáni,amin semmi nem segít. :(

A szupercsapat:

• Gottfried
    Na egy utolsót mára.A csata egy átlagos 5 vs.5 lenne,de!!!
    Tessék megfigyelni hogy az oroszok hányszor haltak hősi halált!!!!

Nincs ám visszatérés a t44 falkáknak.Nincs légi fedezet,így egy jó TD-vel meg lehet állítani őket.Az előbb írtam hogy ez sem tesz csodákat.Hát ezt néhány csata után visszavonom!!! Megoldotta a bombereket,az orosz respawn többletet,ösztönöz a jó játékra,bünteti az idiota kamikaze akciókat,egy szóval zseniális ötlet!!!!
    Persze ennyi tapasztalat után ezt talán még korai írni de mejd korrigálom a véleményem ha úgy alakul. :)
    Most minden esetre úgy látszik hogy ha ezt bevezetik,egy csapásra több komoly problémát megoldanak egy csapásra. :) AMEN!
    A (remélem) történelmi eredmény az egyszer spawnolt ruszki csodákkal.:
  • Gottfried
    Mielőtt még csúnyát írna valaki a sok repcsi miatt,egyelőre csak ez a két t4 tankom van és ezek a t1 gépek vannak mellettük.Egyébként a 3 tank,egy bomázó és egy vadász összeállítás szerintem elég jó lesz ahhoz hogy minden helyzetre legyen vas.Persze ehhez jól kell játszani az elején mert különben nincs visszatérés. :) Ügyesen megoldották,tényleg csak dícsérni lehet azt akinek ez így az eszébe jutott.