11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    LOL előbbi story:

Én STUG IIIF vs SB2M-105: 2x eltalálom HE shellel tankként, kétszer kiirja, hogy hit (de semmi critical damage LOL?), aztán szép lassan megfordul, ledob tőlem kb 150M-re egy bombát, és ammo load exploded. WTF?

Visszatérve erre az ammo load exploded halálra (kb haláleseteim 90% ez), úgy vettem észre, hogy tökmind1, hogy 10 lőszerrel vagy maximális lőszerrel mész (stug IIIF-ről beszélünk, asszem 54 a max), ígyis úgyis ugyanúgy pukkansz. Vicces eset volt, hogy elfogyott a lőszerem, jött egy T34-es és kilőtt ammo load explodeddel. Na itt jöttem rá, hogy kb damage modell ebben a játékban nincs, csak random sérülések. (fordítva is igaz volt, t34 lánctalpát lőttem, mert nagyon jött, erre eldurrant ?!)