War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Megfizethetetlen! <#zavart1>#zavart1><#taps>#taps>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
- engedd elõre a többieket
- nagyon bújj el mindig, ahová csak tudsz
- ha lõttél, akkor tolatás teljes fedezékbe
- csak a biztosra lõj
- imádkozz sokat
Talán a legutolsó, ami a legtöbbet segít. <#nyes>#nyes>
Lõszert? Asszem valami APHEBC vagy mi. A franc tudja, én WoT-on nõttem fel, ott volt AP meg HE oszt' jóccaktá' <#idiota>#idiota> Itt meg olyan lõszertípusok vannak amiket még elolvasni se tudok, nemhogy megjegyezni.<#lama>#lama>
Amúgy kitaláltam egy jó kis taktikát, nekirohanok az ellenek, amitõl õ szépen felmászik a frontomra és így ki tudom lõni. Csak hát ugye oda is kell érni hozzájuk. <#idiota>#idiota>
Végre meglett a 42-es model, elegem is lett mára az orosz tankokból.
Ilyen szarul még semmivel nem ment.Szinte bármi találja el,egybõl kilövik az ágyút,a javítás alatt meg szétkapják.Már rég óta játszom a bétával és eddig nem sikerült felhúznom magam de ez a kurva tigris kikészít.Egyszerûen egyetlen jó kört nem sikerült menni vele.Természetesen kurszkre még véletlenül sem rak be,csak ezekre a kicsi szar arcade mapokra amin 50 m-rõl lövöldöznek rá.Röhely...
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Milyen lõszert használsz?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Nem könnyû a bányászok élete!
<#nyes>#nyes>
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Viszont amit utállok benne az a Kursk mapon egy átok tud lenni a lassú ujratoltés. Oda semmiképp sem ajánlom a SU-122 est.
A nagy köpõ (D5T) már átveri a tigriseket is, a Pantherekrõl nem is beszélve. A medbõl visszaülve már a heavy-t is óvatosan viszed, nagyobb a túlélés.
A KV-s ág viszont a KV1-tõl meg csupa móka-kacagás, ha nem zavar a német lõszerek kongása a páncélon... <#nyes>#nyes>
Még új vagyok itt de a játék király. Fõleg mikor egy lövésel végeznek ki.
Van század aki elvesz emberkéket? Aki inkább csak tankkal játszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként teljesen igazad van.
A kedvenc pillanatom eddig vele az volt, amikor a dzsungeles pályán a déli hídon egyszerre 2 IS-1 és egy KV-85 próbált átjönni. A KV-85-öt és az egyik IS-1-et felrobbantottam a hídon, a másik IS-1 behasalt egy szikla mögé, de akkor már égett. Késõbb megpróbált lekommandózni, de nem jött neki össze, repült az õ tornya is a többiek után 😄
Más kérdés, hogy újabban minden bokornak SU-152 alakja van, úgyhogy lassan araszolok a bozótos pályákon.