War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Ezt ugye most nem mondod komolyan, csak trollkodsz?! 😊

hát pont ez a bajom hogy tul nagy a kulombség mivel az 50 milissel is ki tudod loni a tankot mint a 122 essel is akkor miért legyen akkora kulombség? meg azért egy TD ben tobb hely van ott azért már igazán tolthetnének gyorsabban mert így olyan WOT stílusú
A töltési idõ a lõszer méretétõl függ általában (nagyon leegyszerûsítve). A Pz3M pl az 50mm-t úgy pakolja mint a huzat.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Egy valamit nem értek miért toltenek gyorsabban ujra a németek mint a ruszkik? semmi értelme így mindíg az gyoz aki hamarabb tud rádloni
Az érzés, mikor az elsõ Kv-1 -et szeded szét mint a Legot, az 500kg -os bombáddal egy Stukáról, SB -n, Kurskon...

Megfizethetetlen! <#zavart1><#taps>
Rám is rámférne egy társ GF ben mert egyedul kezd kicsit grindosodni az egész Megamaxi névenn vagyok ingame
Gilb3rto
Nightly-n az volt tudtommal😊

Macbook Air M1 2020

Bárki tud négyes szakaszt csinálni, a béta alatt nem prémiumfüggõ a dolog.

ja koszi , azt csinaltam bukott, sebaj letoltottem a steam-rol is ,de eleg vicces hogy 2 kulon kliens kell neki

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Gilb3rto
Jha és mivel van prémiumom 4es sqaudokat is tudok csinálni már amikor lehet squadozni és nem fossa össze magát a szeró <#fogmosas><#fogmosas>

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
Én is nyomom mint két ágat általában Toby-ékkal ha fenn vannak😊 Oroszokkal jobban állok és a T34-44 is megvan azt hiszem már, Németeknél a sok várakozás miatt én csak a H-ig jutottam el ott váltottam oroszra, de ha lesznek oroszok Tier3-ban akkor némettel is megyek majd szívesen rendszerint kedden csüt és vasárnap szoktam lenni huzamosabb ideig a Toby által megadott TS-en😊

Macbook Air M1 2020

de a körülette lévõket nem tudja gombra némítani 😄
Pont ezért lehet a TS-t hangérzékelõsrõl nyomógombosra átállítani. Mindjárt csak akkor hallanak, amikor akarod. 😄

Ez is igaz 😄 Majd próbálok most már feljárni én is, csak egyrészt elég hektikus, hogy mikor tudok játszani, a másik meg hogy gyakran nagy a nyüzsgés körülöttem, ami meg TS-en elég zavaró.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ulvar
Ash riveren is tudtam vele alkotni, nem csak Kurskon, Jól kell beforgatni, ismerni kell a gyenge pontjait és azt elfedni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Toby0501
Már beszéltük, hogy majd squadozunk együtt, TS címet is adtam, azóta sem láttalak ott. 😊 Én mondjuk Pantherezek, de van fent olyan, aki oroszokkal tolja, pl. Glo vagy Ulvar. Nyugodtan gyere, nem harapunk.

Akkor keress egy kézenfekvõbb tankot. Én tegnap sima 4-5 killes köröket mentem vele. Nem legyõzhetetlen, okosan kell vele tolni.

- menj kizárólag simulator módban
- engedd elõre a többieket
- nagyon bújj el mindig, ahová csak tudsz
- ha lõttél, akkor tolatás teljes fedezékbe
- csak a biztosra lõj
- imádkozz sokat

Talán a legutolsó, ami a legtöbbet segít. <#nyes>
Hát úgy lehet, de én csak egymagam vagyok <#rinya>
Lõszert? Asszem valami APHEBC vagy mi. A franc tudja, én WoT-on nõttem fel, ott volt AP meg HE oszt' jóccaktá' <#idiota> Itt meg olyan lõszertípusok vannak amiket még elolvasni se tudok, nemhogy megjegyezni.<#lama>

Amúgy kitaláltam egy jó kis taktikát, nekirohanok az ellenek, amitõl õ szépen felmászik a frontomra és így ki tudom lõni. Csak hát ugye oda is kell érni hozzájuk. <#idiota>
Végre meglett a 42-es model, elegem is lett mára az orosz tankokból.

Gottfried
Hát én nem tudom miért akar mindenki a tigrissel menni.Ma végre volt idõm és mentem vele jó néhány kört RB-ben és simben.Azt kell mondanom hogy az egyik legszarabb tank a játékban.
Ilyen szarul még semmivel nem ment.Szinte bármi találja el,egybõl kilövik az ágyút,a javítás alatt meg szétkapják.Már rég óta játszom a bétával és eddig nem sikerült felhúznom magam de ez a kurva tigris kikészít.Egyszerûen egyetlen jó kört nem sikerült menni vele.Természetesen kurszkre még véletlenül sem rak be,csak ezekre a kicsi szar arcade mapokra amin 50 m-rõl lövöldöznek rá.Röhely...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én orosz oldalon IS-3-nál vettem észre, hogy páncélzat is van az orosz tankokon 😊(KV-2tõl kezdtem), úgyhogy szokj hozzá, hogy te lõj elõször és pontosan, gyenge pontokra, ill. flankelj ahogy tudsz.
Ulvar
Egyedül? Hát nem sok. Csapatban inkább tudnék mondani dolgokat. 3 T34es tapasztalatból mondom hogy nagy pirítást tud végezni akármi ellen a maga ellenfelei közül.

Milyen lõszert használsz?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Akinek nagyon megy a T-34-gyekel az adjon már tanácsot hogy mégis mi a bánatos lópikulát kellene ezekkel csinálni? Távolról esélytelen, közelrõl meg instant halál. Gyorsnak gyorsak, kár hogy csak annyit érek el vele hogy hamarabb lõnek ki. Most a 41-esnél járok, de hát már egy PzIIIL is lazán kiszed, nem beszélve a Stugokról meg a PzIV-ekrõl.

Trucker39
Köszönöm. Valóban, már el is indult.

Minden nap magyar idõ szerint 14-22 között, a rendes szerveren, az eventek között megtalálod.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Trucker39
Teszt szerver mikor szokott lenni?

Megnéztem már jelentették a dolgot. És mivel nincs képem a játékból így feleslegesen írtam volna legközelebb csinálok képet.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Legkirályabb bugreport cím: "Too many research points awarded after win."

Nem könnyû a bányászok élete!

<#nyes>

Posztold ide:

Link

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Találtam egy bugot aki tudja jelentse v hasonló indulnék a csatába egy t-34/85 el erre azt írja a progi: Aircraft not ready. Akármit csinálok nem enged és ezt az üzenetet nyomja. Egyébként a TD-k nem jönnek be nekem, bár lehet hogy próbálgatni kellene õket.

Most miért? 😄 A su-122 az egyetlen vas amit igazán élveztem eddig az orosz ágon. 😛 Brutálisan vicces, és kellõen fürge is.
"Szerencsére" elég keveset adja a Kurszk térképet, pedig ott nagyon meglátszik a német ágyúk pontossága meg a T-34-ek nagy sebessége. Ezek a bunkerbontó vackok meg mehetnek a sunyiba 😄

Probáljátok ki a SU-122 est de ne az antitank skulóval hanem csak a sima robbanóval HE vel és élvezzétek a németek oneshotolását. Igaz lassú az ujratoltés de ha jól csináljátok és van elég szerencsétek akkor egyedul képesek vagytok lehozni egy meccset. Nekem és 13 kill utánn már nem volt ellenfél. Haláli szórakoztató tud lenni , foleg mikor HE vel egyenes az ellenfél lovegjét lovod ki nagyon idegesek szoktak lenni. HE majdnem úgy mukodik mint WOT ban tuti visz valamit magával mindegy hol találod el.
Viszont amit utállok benne az a Kursk mapon egy átok tud lenni a lassú ujratoltés. Oda semmiképp sem ajánlom a SU-122 est.
A T34-57 után én is átálltam a heavy ágra. Az IS1 után viszont visszamentem a Medre, az Arty segítség csodákra képes (double JagdPanzer kill mekkora ütõs volt) >o]

A nagy köpõ (D5T) már átveri a tigriseket is, a Pantherekrõl nem is beszélve. A medbõl visszaülve már a heavy-t is óvatosan viszed, nagyobb a túlélés.

Eleinte nem tetszett a t34 ág, de most jobban élvezem vele mint a heavykel fõleg ha van már tüzérségi támogatás.Az IS-eknek a fordulása valami rémálom.

Viszont ezzel a minimapos piros-kék pöttyözéssel csinálhatnának valamit, leginkább kapcsolják ki a francba, vagy hagyják meg az arcade- és realistic módban kizárólag, a simulator módból meg nyom nélkül tüntessék el.
T34 ág instant szopás. Mind papírtank, 10-bõl 8-szor 1shot-1kill módon végeznek ki, kb. bármilyen irányból.

A KV-s ág viszont a KV1-tõl meg csupa móka-kacagás, ha nem zavar a német lõszerek kongása a páncélon... <#nyes>
Üdv.
Még új vagyok itt de a játék király. Fõleg mikor egy lövésel végeznek ki.
Van század aki elvesz emberkéket? Aki inkább csak tankkal játszik.

A két fõs squad sajna még itt se tudja megnyerni egyedül a csatát..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Õk "Az elpusztíthatatlan Tigris páncélos"-on nõttek fel 😊)

Kursk, T34-57.. kifogyott a lõszerem 😄

És ismétlés a ....bocsi a dupláért
Azért tudod így mert nem a Nagy Szovjet Harcokcsi Határozóból nézted az adatokat..és mint tudjuk " Csak a piros csillagos az igazi" :-)
Azért tudod így mert nem a Nagy Szovjet Harcokcsi Határozóból nézted az adatokat..és mint tudjuk " Csak a piros csillagos az igazi" :-)
*tonk 😛 😄
Is Tiger stronk tenk? <#nevetes1>
Egyébként teljesen igazad van.
Toby0501
Elég kiábrándító, hogy sokan a német tankokkal úgy játszanak, mintha elpusztíthatatlanok lennének.. 5 perccel kezdés után azt veszem csak észre, hogy a csapat 3/4-e halott.<#szomoru1>

Most lett meg a T-34-57, és meglepõdtem rajta, hogy milyen simán fut a viszonylag hepehupás terepen is, menet közben is lehet vele tüzelni. Régebben valahol azt olvastam, hogy a T-34-esek a csavarrugós felfüggesztésük miatt nem igazán tudtak menetbõl tüzelni, míg a torziós rugók által stabilizált német tankok barátságosabb terepen akár menet közben is viszonylag pontosan tüzelhettek (bár ezt a Tigerfibel kifejezetten megtiltotta). A játékban eddig pont az ellenkezõjét tapasztalom. A T-34-esek elég simán mozognak, a Panther és a Tiger viszont elõre-hátra ingázik mozgás közben, még simább terepen is.

Kemény gép ez a Panther, ha nem rambózok vele, sok gondot tud okozni az ellennek. Néha 6-7 tank is áldozatul esik, mire sikerül kilõni 😄

A kedvenc pillanatom eddig vele az volt, amikor a dzsungeles pályán a déli hídon egyszerre 2 IS-1 és egy KV-85 próbált átjönni. A KV-85-öt és az egyik IS-1-et felrobbantottam a hídon, a másik IS-1 behasalt egy szikla mögé, de akkor már égett. Késõbb megpróbált lekommandózni, de nem jött neki össze, repült az õ tornya is a többiek után 😄

Más kérdés, hogy újabban minden bokornak SU-152 alakja van, úgyhogy lassan araszolok a bozótos pályákon.