37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Ez a Give-away mit fog tartalmazni? Valami jó gépet?
  • Droughert
    Feladatok a prém repülőkhöz
  • Sherman0070
    "kilóg a páncélzatból a hitbox"
    Ha ilyen gondok vannak akkor minek tették open bétába? War Thunder repcsise is ilyen tré volt open béta elején?
  • Luciferkee
    Jó végülis még mindig open beta-ról beszéltünk, szóval szavunk nem lehet. Viszont remélhetőleg ezeket javítják a rendes megjelenés előtt.
  • R0GERIUS
    DM van, de sok helyen egymásra érnek a modulok, egyes helyeken kilóg a páncélzatból a hitbox... (szóval nem kicsit bogaras szegény, és erre nem egy példa van)
    A lőszer mennyiségétől meg jelenleg sajnos teljesen független az ammo rack esélye...
  • Luciferkee
    LOL előbbi story:

Én STUG IIIF vs SB2M-105: 2x eltalálom HE shellel tankként, kétszer kiirja, hogy hit (de semmi critical damage LOL?), aztán szép lassan megfordul, ledob tőlem kb 150M-re egy bombát, és ammo load exploded. WTF?

Visszatérve erre az ammo load exploded halálra (kb haláleseteim 90% ez), úgy vettem észre, hogy tökmind1, hogy 10 lőszerrel vagy maximális lőszerrel mész (stug IIIF-ről beszélünk, asszem 54 a max), ígyis úgyis ugyanúgy pukkansz. Vicces eset volt, hogy elfogyott a lőszerem, jött egy T34-es és kilőtt ammo load explodeddel. Na itt jöttem rá, hogy kb damage modell ebben a játékban nincs, csak random sérülések. (fordítva is igaz volt, t34 lánctalpát lőttem, mert nagyon jött, erre eldurrant ?!)
  • R0GERIUS
    Imádtam azt a TD-t a CBT alatt. Akkor nem sok ember volt, aki ki tudta lőni, és RB-ben sokszor volt 5-7 kill-em vele.
  • Droughert
    Én inkább a másik német TD-t, a Panzer IV/70(V)-t favorizálom, nekem jobban bejött mint a Hetzer, több lövést bír, jobbnak tűnt a gun is, bár ennek magasabb a BR-je (4.7-Hetzer 4.0)
  • R0GERIUS
    Szerintem jó, mert nagyon szépen pattintja a lövéseket a 60-as döntött páncélzat.
    Nehéz kilőni, és jó lövege van, de én nem mentem vele, csak ezt tapasztaltam ellene. :)
  • R0GERIUS
    Sajna nem.
  • tutyimutyi2
    nekem most valamit tölt le a wt launcher esetleg a repcsis feladatokat tölti volnának?
  • Angelus1991ster
    Jagdpanzer 3t Hetzer mennyire jó t3-on?
  • Droughert
    T5-ben németnek már a T-54 is elég meg a Panther 2 fekete csövével :D
  • R0GERIUS
    Ismerős a hiba...
    Amúgy, ha ilyen papírvékonyak, akkor max. a célzás zavarására, vagy pszichológia fegyvernek jók. De ez csak akkor áll, ha elég nagy az átütés. (pl. pont a ZiS-30)
    A WT-ben nagyon sok lövés átmegy a tankon, és ha még szerencséd is van (vagy KV-2-őt használsz), akkor nem csak egy tankot sebez egy lövés.
    Amúgy a HEAT lőszereket tényleg kijavíthatnák... 10-szer ki kellett volna halnia a T-28-nak...
    (Mondjuk az lesz a pokol kezdete a T5 németnek (ISU-152 HEAT lőszer).)
  • Droughert
    Meglepett, hogy át lehetett lőni a roncson, nem sűrűn próbáltam eddig, töltőm meg halott volt lassú volt a reload, nem mertem szemből próbálkozni. Meg amúgy sem bízom a sérülés kiírásban, tegnap volt egy gunner-töltő fekete kiírás, azonnal mentem, és instant kilőtt az ellenfél az elvileg halott gunner-rel. Nálam ilyenkor x másodpercig nincs lövés :)
  • R0GERIUS
    Látom megy is vele, de lazán előbb is kinyírhattál volna, ha észreveszed, hogy ellőtted a 'Cannon Breach'-t. :) - Rogerius (StuG III A)
  • Droughert
    Kipróbáltam RB-ben ezt a Zis30-at, első köröm volt vele, meg is lepődtem, mert furcsa volt a célzás, ez úgy billeg mint egy gumicsónak a Balatonon egy erősebb szélben :)
  • Glo
    Én a 41-es T34-el csináltam meg asszonypajtinak, az MD8-assal annak is 1-2 lövés minden.
  • Trucker39
    Én is leköltöztem AB csatákra míg meglettek a Premium tankok. Mondjuk így azért kicsit haladósabb volt a dolog.
  • Gottfried
    Pont fordítva írtam. :D Szóval az oroszhoz kell türelem.
    Viszont a zis30-t70 párossal piszok gyorsan megvan árkádban.A zis30-nak szinte minden egy lövés volt. :)
  • Droughert
    Németet meglehet simán RB-ben, mindeni az orosz tankra hajt, így sokkal többen (és többet) várnak az orosz oldalon.
  • Gottfried
    Hát ha valaki az eventet simben vagy RB-ben akarja megcsinálni a németekkel,annak kell némi türelem. :D
    De nem érdemes!
    Én sem játszottam árkádban soha de emiatt az event miatt feladtam az elveimet.Ott nincs várakozási idő és t1-2-ben még elég jól lehet a németekkel is aprítani.4-5 óra játékkal meg lehet csinálni egyik-egyik nemzettel.Szóval ha a prém tank a cél akkor menj árkádban és ne idegeskedj! :)
  • Angelus1991ster
    Aki ezt a ticket szarságot kitalálta azt főbe kell lőni! ennyi erővel roncsderbi is lehetne.
  • JethroHUN
    15 perce várok... fantasztikus az mm rendszer, EU, RU mind2ő bepipálva... ezt a szart
  • Lokker
    Pont ez benne a nehezítés, úgy kell megszerezned a prém repülőt, hogy nem tudod mit kell csinálni. Nehogy olyan könnyű legyen.
  • Gottfried
    Csak én nem találom a ma induló event feltételeit?
  • twi452
    tessék tankok :P :)
    LIVE: Tank Biathlon 2014 World Championship kicks off in Russia
  • Droughert
    Némettel az utóbbi 4 napban talán 2x voltam Kurskon, orosszal picivel többször dobott be, de inkább a Jungle+Karelia+Kárpátok trio megy szinte végig. Jungle-t van hogy zsinórban 4x kapom egymás után, bár már annyira nem zavar, mert játszhatóbb lett átalakítás óta, jobb mint az eredeti volt.
  • Szpecnyaz
    Én kurskon mindig az AI tankokat molesztálom vele, az jól fizet. A Tigerekre meg mehet az OP APCR.
  • Glo
    Árkádban 5kill/körrel 20 perces meccsel számolva 6 óra alatt megvan. Nekem mondjuk összesen kb 4 volt, mert nem 20 perc egy meccs. És volt rá egy hét, de még ebben a 3 napban is hozható :)

Amúgy a prémium T34 eléggé nem éri meg, én főleg Kurskot kapom vele, ott messziről a Tiger átüthetetlen az 57-essel. És van belőlük sok. A dombjukról le se jönnek (Sb- ofc).
  • tutyimutyi2
    gondolom 12:30kor mivel a másik eventre is azt irja hogy majd 12:30kor ér véget
  • Sherman0070
    Mikor kezdődik az event amiben 2-es prém gépeket lehet szerezni?
  • Sherman0070
    Szerintem 180-at kell majd kilőni de sima ügy arcadeban :D Ott simán lehet 6-10 killt hozni egy meccsben.
  • tutyimutyi2
    én speciel németeknél a tier2-es légvédelmivel kb 4 kill/meneteket csinálok illetve ha az a bajod hogy alig vannak hát akkor válasszad ki hogy ne csak az EU szervert nézze hanem az összeset oszt kész, engem kb 5 másodperc várakozás után bedob.
  • jocking
    Prém Jagdpantherre az lesz a misszió, hogy német T1 könnyű tankkal lőj ki 200 orosz IS-1-et.
  • Angelus1991ster
    Jagdpanther-est várom. Szerencsére ilyen van, hogy test drive a prémium harckocsikkal.
  • JethroHUN
    Az a T2 szemét biztos, hogy nem éri meg.
  • Angelus1991ster
    64/90-nél vagyok, de már agyfasz kerülget, megéri egyáltalán ez a Pz3?

bár ha németek fejlesztenék és övék lenne a wt, akkor mi lenne?

Jagdpanther prémiumra meg vajon mik lehetnek a küldetések? lőj ki 150 tankot? ez a 90 is soknak tűnik, habár a németet 2. napja csinálom.
  • JethroHUN
    Nekem most lett elegem ebből az eventből... játszhatatlan ilyenkor a játék. 4-e van és 10/90 tartok mert 10 perceket kell várni egy 4v4 meccsért... senki nem játszik német oldalon... :S
  • Glo
    Kösz. Nem tudom melyikről beszélsz amúgy, vagyunk egy páran. Más a vérmérséklet is. Alberto meg én szoktunk ott nyomulni, néha bejönnek mások is válaszolni, de alapvetően próbáljuk megoldani a kérdéseket.