11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • R0GERIUS
    Nem tudom, hogy mi kell még amúgy neked...
    Elismertem a saját vereségem a vitában, mert nem tudom a pontos időpontok ismerete nélkül az érveket megtámadni (és ezzel nem akarok külön időt eltölteni ezért), továbbá igyekeztem rávilágítani továbbra is (reménytelenül), hogy a vita eredeti okát ez nem oldja meg (és az sem, ha itt sírtok miatta). Ezenkívül megpróbáltam kulturált módon lezárni ezt a fél oldalon keresztüli, igazából teljesen értelmetlen vitát.
    Ezen kívül még arra is, hogy sokkal több és nagyobb problémák is vannak a játékban, mint ez. Olyan mintha 1.000.000 Ft elvesztése helyett 100 Ft elvesztése miatt akadnál ki.
    Viszont az már tényleg jelez valamit, ha külön értelmeznem kellett a saját hozzászólásom (és nem azt, hogy rosszul fogalmaztam)...
    /ON