War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha látod a loading feliratot lassítsd le a visszajátszást amíg el nem tûnik.
Sztem kiesik szinkronból idõnként.
a tankos replay-ek nálatok is bugosak? megáll a töltés és egyhelyben kaparnak a tankok..😄

elõbb volt egy olyan arty-s telitalálatom, hogy öröm volt nézni de így nem tudom felvenni..
Inkább játszok 😊.

Google segit bárkinek:

WT - GF

WOT
Azért készthetnél melléjük egy-egy képet a játékból is hogy melyik mit tud felmutatni annyi erõforrással 😊
Lévén hogy a tankos rész még Closed béta állapotban van, nem lehet bele egyszerûen csak regisztrálni. Azt majd akkor ha Open beta fázisba kerül.

Korábban a WOT ha a fejem tetejére álltam is nem használta ki csak a GPU 30%át, illetve kb. 1.3 proci magot.
Igy jobb lesz:

Most azért úgy tûnik valamit javitottak a WOT-on(maxon 40-50 fps):

A WT(maxon 60-70 fps):

Néha nem árt 1-1 csatára visszanézni WOTba, újra rájöttem, hogy mennyivel jobban tetszik a WT 😊.
új regisztrálóknak nincs lehetõség?
Most azért úgy tûnik valamit javitottak a WOT-on(maxon 40-50 fps):

http://kepkezelo.com/images/vqo53pf56le8qscfy2pr.jpg

http://kepkezelo.com/images/yh1z13zsqttiw86e2mfs.jpg

A WT(maxon 60-70 fps):

http://kepkezelo.com/images/bae4gjczyeszuw9cwjzh.jpg

http://kepkezelo.com/images/568q0duvjuder1xw2gne.jpg

Néha nem árt 1-1 csatára visszanézni WOTba, újra rájöttem, hogy mennyivel jobban tetszik a WT 😊.
A én polírozom már a D5 ös stukát :-) ( ahogy az af - esek jó része ott melegít a pálya szélén gyanítom)
Sherman0070
Hát ha pár hete szombaton megcsináltad a tankos küldetést akkor az Events-be kell menned és ott van 3 féle tank events: arcade,realistic,és szimulátor. Ezekben lehet játszani 13:00-tól 23:00-ig minden nap.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Toby0501
A live szerveren (ahol a repülõs is van) próbáld, ne a nightly-n. Events menüpont alatt vannak a tankos eventek.

hogy lehet a tankos eventet kipróbálni?
hali karbantartás van a szerveren?
vagy csak engem nem enged be?
bezzeg amíg nem volt más... 😛 😄

majd lesz itt még baj amikor megtanulok repülni és nyitogatom ki a nagy pályákon a konzerveiteket 😄
Sherman0070
Az a vicc hogy a WT még bétában van az a hányadék meg vagy 3 éve nincs béta fázisban és a szellemi szintje ott tart mintha valami alfás játék lenne.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A WOT egy meglehetõsen rosszul megirt, optimalizálatlan cucc, mig a WT pont az ellenkezõje.
Sherman0070
Hmm napi fuck logic: War Thunder-ben highon 60-80 fps
wot-ban minimumon 20-30 fps "high"-on 10-20 fps
Most komolyan mi azon akkora gépigény ha egy hányadék az egész?

Mostmár van xD
5percel elmúlt 1óra és nincs tankos event o.O Nektek?
Kösz a segítséget srácok.
NEm, semmit.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Az, h. a wthunder.ru-ról vettem befolyásol vmit?
aktiválod a kódota fõoldalon az accountordra ha kaptál vagy nem tudom, hogy megy ez manapság
utána pedig csak letöltöd a játékot

aztán minden nap tudod tesztelni a tankokat az event menüpont alatt délután kettõtõl este tízig illetve hajnali kettõtõl reggel hatig

ezen a hétvégén kicsit többet lehet úgyhogy ma már délután 1-tõl megy este 11-ig

illetve lehet a teszt szerverre is menni néha-néha tankozni de annak keress utána magad egyszerûbb az élesen próbálgatni az eventeken
Toby0501
Ha le van töltve a live kliens, akkor csak be kell lépned, kérni fogja majd, hogy a frissítéshez indítsd újra a játékot, frissít és ma 13:00-tól játszhatsz is.

Üdv!

Pár hónapja próbáltam egy ismerõsnél a játékot, akkor sok "érdekességgel" találkoztam, és bár alapvetõen tetszett, végül nem vettem starter pack-t.
Most viszont a fölöttébb "szimpatikus" rubel-forint árú t26-s csomaggal bevásároltam magam :-)

Na szóval a csomag megvan, és most mi a teendõm, h. "tesztelgethessek" egy kicsit?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Esetleg próbáld átváltani a nightly kliens szerverét a beállitásoknál production-ra, hátha patcheli, de ekkor lehet hogy bukik a nightly kliensed.

Jelenleg:
production ver.: 1.39.29.41
nightly ver.: 1.39.29.22
Ha nincs feltelepitve a live kliens, akkor sajnos fel kell tenned. Tudtommal nightly még mindig ideiglenesen nem üzemel, de a fejlesztõk azt javasolták, senki ne törölje le, mert még terveik vannak vele.
Addig live-on lehet CBT-seknek event alatt játszani.

http://warthunder.hu/news/Elerheto-Tank-Event
http://warthunder.hu/news/CBT-Meghosszabbitott-eleres
Nem olyan kretének, a tankos rész extra tartalom, aminek a CBTben részt nem vevõ játékosok nem veszik hasznát, így a normál telepítõbe még nem került be. A CBTsek külön tölthetik le.

De megy még a Nightly is, öt tierrel.

Terawatt
Jó kis esti mese volt. <#smile>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Hmmmm ....tobb mint egy honapja nem jatszottam , de jollatom hogy ahoz hogy a live server-en jatszhassak ujra le kell toltenem a live kliensbol a gamet????
a cbt-s nightly kliensbol nem megy???
hat ha igen akkor ezek a gaijin-nal meg kretenebbek mint a konkurencia....<#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Fellner
Elvittem egy próbakörre a JT-t és a lánctalp ellenkezõ irányba megy elõre- hátra, de marha jó lesz majd ha meglesz 😄

Jópár nap oroszokkal való játék után(várakozási idõ miatt kezdem velük), elmondhatom, hogy néhány kivételtõl eltekintve méltó ellenfelei a németeknek.

Amivel eddig toltam:

KV-2: (ez alatt nem játszottam heavyvel) igazi különlegesség, célzást szokni kell, HE-vel oneshot minden ami ellen beteszi.
KV-85, IS-1: D5-T mindenre elég ezen a szinten, APHE durvát sebez.
IS-2, IS-2(44): 122es elég brutális, élvezet vele játszani, viszont a hajam kihullik, ha meg kell velük fordulni. Porshe tornyos KT egy lövés szembõl toronyra, közelrõl Henschelt is viszi.

T-50: gyilkos kis vadállat
T-34-85(D5-T): Lásd fentebb, kiegészitve mozgékonysággal.
T-34-85, T-44: Sajnos kevés az átütõ erõ, én nagyon megszenvedtem vele, fõleg T-44-el. APCR megszerzése után picit jobb, csak annak meg nincs romboló ereje, váltogatni kell vele a lõszert, kerülni a szemtõl szembeni harcot.
T-54: Várakozási idõ miatt sajnos még csak 1et tudtam menni vele.
Mivel nem vér istván üzemmódban nyomom és nem figyelem habzó szájjal a pontjaim jobban érdekel a játékélmény .)
warthunder.ru-n rubelben kell fizetni, úgy olcsóbban kijön (állítólag)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

ja az lehet,hogy amit én láttam az tényleg az ajánlott lehetett😊Mert vennék egy csomagot,igaz picit drágállom õket,de ha jól tudom az orosz vagy milyen nyelvû oldalukon olcsóbban lehet venni csomagot?
Nekem nVidia 9600 GT-n is megy, úgyhogy az esetleg az ajánlott gépigény lehet, nem a minimális.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

az jó,de én vmi olyasmit is olvastam valahol(vagy nem,már nem tudom😄 ),hogy min. GT460 -as Nvidia vagy Ati-s megfelelõje kell a teszt futtatásánál,és nekem csak GT430-am van,amivel a repcsis szépen fut.
Sokat dob a kinézeten, és jó nagy hátrányba kerülsz azzal szemben, akinek ki van kapcsolva.
Sajnos nekem is de a fû nagyon sokat dob rajta kinézetben. Pont annyit mint amennyit erõforrásból levesz😄
Nekem fû nélkül, közepes minõségen 30-35 FPS-em van a tankokkal, a repülõkkel kb. 40-50, pedig a gépem enyhén szólva özönvíz elõtti 😄

Eközben a "másik járékban" a grafikát le kellett venni minimumra, hogy normálisan fusson, szánalmas.

néha nagyobb.. legalábbis nálam 😊
viszont az utóbbi patchelgetésektõl megint közel ugyanúgy fut mint a repülõs legalábbis a 25-30 helyett most megint 50 körül mozog az fps nálam úgyhogy annyit el lehet mondani, hogy dolgoznak rajta h ne legyen igazán nagy különbség
"Skacok,a CBT-ben való játéknak nagyobb a gépigénye mint az AF-nek? MErt mintha valahol olvastam volna olyat,hogy nagyobb a VGA igénye mint alapból( nekem sima GT430-am van és szépen megy a repcsis rész),és ha már open lesz akkor ár elfut rendesen mint a repcsis rész"

Erre vki??
15 perce várok T-26-al.
Hogy is mûködik ez az MM?

Upsz megtaláltam <#hamm>
Hol lehet automatikra állítani,mert én a controls-ban nemtaláltam <#confused>
Ez volt a hiba,köszi szépen <#wink>
Az a poén az egészben,hogy amikor nyomom a w-t hallom hogy zúg a motor csak nem megy XD
Biztos manuálisra van állítva a váltó, állítsd át automatikra, vagy ha szereted a kihívásokat azt hiszem E-vel és Q-val lehet fel-le váltogatni 😊