37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Glo
    Addig számolja amíg el nem fogy a ticket. Ha kiírta h kié a final blow stb onnantól már nem. Nekem is ment már rá pár killem erre.
  • tutyimutyi2
    ha légvédelmivel akarom lőni az enemy tankokat akkor érdemes benthagyni az alap lőszert vagy inkább csak az legyen benne aminek van áthatolása?
  • Angelus1991ster
    Ez a buzi miért nem számolja bele, hogy a vesztes csata vége előtt pár másodpercel kilövöm a tankot? bezzeg ha engem kilőnek azt számolja. fair play ez a szarság is ahogy a másik
  • Droughert
    Láttam Glo ma reggel te válaszoltál a kérdésekre a fórumon. Egy nagy plussz neked, hogy a srácnak normálisan válaszoltál, mást amúgy sem tehetsz. Kicsit gáz, hogy több moderátor elég arogánsan kezeli ezt a problémát (gondolom tudod melyikre gondolok).
  • e57
    Elvileg már megy a repülőszerzési event. Lehet már tudni mi a feladat?
  • e57
    Nekem az egyik kedvenc tankom. Szívós mint egy méhészborz. Nagyon sok találatot elbír. Az ágyúja valóban nem túl hatékony. Rövid csövű, nagyon nagy ívben lő. HEAT lőszerrel használom. Általában átüt, de keveset sebez. Csata vége úgy szokott kinézni, hogy jó sok pontom van, de kevés killem. Szerintem egy nagyon jó support tank. Pénzszerzésre és legénység képzésre a tierjében ideális.
    AB csatában a célzás segítés miatt nem gond, hogy nagy ívben lő, RB-ben már közepes távolságra is nagy gyakorlat kell, hogy találat legyen, nagy távolságra nem lehet lőni vele. SB-ét nem szoktam menni. Elég rövid idő alatt újratölt, így jó gyorsan lehet "boxolni" vele az ellent.
    Többféle skin van hozzá, így még a kinézetét is könnyedén lehet egyedivé tenni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe róla.
  • Droughert
    Orosz prém sokkal jobb, a német med a stug A gunját kapta ha jól rémlik.
  • Angelus1991ster
    Ez a Pz3 N prémium milyen tank tier 2-ben erős?
  • Droughert
    Ha Pantherral játszol, akkor készülj fel, hogy a cső-torony sérülés alap dolog, még a Panther 2-nél is. Az esetek 90%-ban az első bekapott találattól el fog szállni. Nézd meg a 13480-as hozzászólásban linkelt videót, a Panther 2-ők nem nagyon forgatták a tornyukat találat után.
    Amúgy jó tank a Panther, én szeretem, de az a damage modell katasztrófa. A problémáról tudnak, már javították is de nem sikerült, azóta ismét reportolva lett, igéret az van, hogy javítják, de nem tudni mikor.
  • Madi92
    Tényleg vicc ez a balance, végre meglett Panther D, na mondom, most meghal mindenki. Aha... Rálövök ruszkira, hit-eltem, de semmit komoly, visszalő, torony, cső, kaput... anyád...És mindig ez van, rálövök meg sem érzi, ő rám néz, harcképtelen az egész masina.
  • SZULTA
    Az vicces összeg...
    Jobb adták volna aranyba mint a Wotba is ahogy szokták....-.-
  • Droughert
    100.000
  • SZULTA
    Szinte az összeset végignéztem ez pont kimaradt.
    Köszönöm!!!
    Azt már lehet tudni mennyi liont kap akinek megvan a prém tank?
  • Droughert
    Ingame a nevedre kattintasz, Achievements fül, majd azon belül a special.
  • SZULTA
    üdv

Lehet tudni valahonnan, hogy állok a küldetéssel?
    Mivel nem tudom mennyit sikerült teljesiteni a 90-es premiumos küldetésnél.
  • KakiSzaki
    T54 epic match
  • Nazarov77
    nerf után goldért teljes áron el lehett adni a Superpershinget, WG fizetős dolgokkal kapcsolatban mindig is korrekt volt, ellenben Gaijin már kevésbé. Pl shermant elég brutálisan szétnerfelték minden téren. (teljesítmény, bevétel szerzés) kompenzáció vagy egy "bocsika" se volt.
  • Susarc
    odabasz :)
  • Gottfried
    Engem megfogtak ezzel az eventtel.Újra elővettem miatta a játékot.Bár nem tudom hogy mik lesznek a feltételek(gondolom nem lesz olyan egyszerű mint a t34/57 volt) de az hogy több nemzetnél is top prém repülőket és mindkét top prém tankot meg lehet szerezni,ez azért nem kis dolog.Mivel eddig csak a CB miatt,csomagban vásárolt prém tankom volt,repülőm meg semmi,ez nekem nagyon jól jön.(csak legyen rájuk elég időm :D)
    Ettől persze nem lesz jobb a játék de bízom a jövőben,ezért megpróbálom a legtöbbet megszerezni belőlük,hátha majd használni is fogom egyszer őket. :)
  • Droughert
    Azért van pozitív oldala is annak, hogy csak a saját user skineket látjuk :D
  • cpthungarian
    Gyönyörűséges.
    Én mondjuk még tettem volna rá egy pár horogkeresztet.
  • Susarc
  • Sherman0070
    De valaki ezt elfelejtette...
  • Szpecnyaz
    Volt olyan időszak amikor goldért el lehetett adni, mert hogy nerfelve lett.
  • Sherman0070
    Ha már egy szétnerfelt szar mértne lehetne ingyen osztogatni? :P
  • Droughert
    Itt mindenki hozzászól, de senki nem olvas? Mert megkaptad az árát goldban, ha megcsináltad te is az eventet. A másik, hogy nem kiadás után 2 hónappal lehetett megszerezni ingyen azt a tankot. Érthető így? De hagyjuk a témát, mert így is túl lett lihegve, én ma reggelre már Wot fanboy lettem, irigylem a többiektől az ajándék gépeket, meg az event sem jó nekem, sőt semmi nem jó nekem, ha a felhasználó bázis sem fog emelkedni az event hatására, még az is a nyakamba lesz varva..
  • lexlutor
    annyiban h akinek megvolt, es megcsinalta az eventet, goldot kapott, nem kreditet. ez azert egy fokkal baratsagosabb.
  • Eldarion73
    A WG ugyanilyen sunyi cég,nincs különbség,nem kell őket pozitív példának felhozni...sőt...náluk trógerebb bagázs nem igazán van a világon.Én anno pénzért vettem egy T26E4-et....(amit szétnerfeltek később)mostanában eventekért osztják ingyen....akkor ez miért különb mint a Gajin?
  • Sherman0070
    Ez a Panther... Akárhol lövik meg mindig a löveg és a torony szarik be... Meglövik a láncom: Gaijin: Haha a löveged is fekete lesz akkor ha már a láncod az.
  • Lokker
    Te is csak orosz tankkal játszol?
  • Droughert
    Te már csak tudod... Amúgy felfogtad miről van szó és mi volt a problémánk. Stefan99 sem értett velem egyet, lehetett vele értelmesen beszélni/vitázni, és a végén tisztáztuk, a dolgot. Majd hogy ha tudod, hogy mi a gond a Gajin döntésével akkor szólj hozzá, köszi.
  • bgabor
    Ne vitázz vele, vérelfogult WoT fanboy (a mondataiból szeritem ez számodra is kiderült), nulla tárgyilagossággal. Ennyi erővel az ereszcsatornának is érvelhetnél. Kár az energiáért.
  • Droughert
    Az event-tel semmi baj, az külön jó pont, hogy most szépen a zsebébe nyúlt a Gajin, jó rewardok, prémgépek (és nem low tierek), szóval van itt minden. A játékkal meg a hibái ellenére játszom, csak a vita tárgyát képező apróság rosszul esett. Nekem például megvan az eventben szereplő mind a négy tank, ha tetszik egy ingyenes mmo, nálam alap, hogy ilyen vásárlásokkal támogatom a céget, viszont most én nem kapok semmi cserébe tőlük. Ennyi az egész, játszom tovább, ezt meg tudomásul vettem, nem tudok mit tenni.
  • Stefan99
    Abban is van igazság, amit te mondasz, engem igazából egy dolog érdekel az egészből: ha emiatt többen játszanak, és rövidebb lesz a várakozási idő, az nekem jó.:) Én még egy játékban sem álltam neki farmolni semmit, ha kell valami akkor megveszem, ha élvezem a játékot akkor játszok vele, ha nem élvezem, akkor az munka azért meg fizessenek:D
  • Droughert
    Nem tudok veled mit csinálni, ha nem látod a kettő között a különbséget. Röviden, te egy sima játék vásárlást hasonlítasz egy freeMMO-ban történt vásárláshoz. Amíg nem fizetsz az említett játékodért addig nem is játszhatsz vele, egy freeMMO-t viszont fizetés nélkül is használhatsz, addig míg meg nem unod. Éppen ezért az ilyen cégek oda szoktak figyelni a fizető userekre, mert ők tartják el a céget, nélkülük nincs szerver, nincs fizetés, nincs fejlesztés mert minden pénzbe kerül.
    Az említettett játékod, meg nem 2hónappal a kiadás után lesz ingyenes, ahhoz azért jóval több idő kell, hidd el, ha mondjuk BF3-at kiadás után 3hónappal ingyenessé tették volna, lett volna ott is felháborodás a vevők részéről és joggal.
  • Stefan99
    Ne haragudj, de nem tudom hogy a te "szép, ritka értékes" műtárgyas példád miért illusztrálja jobban a helyzetet, mint egy pénzbe kerülő játék később ingyenessé tétele.:)) Ott is az a helyzet, hogy akik nem vették meg korábban a játékot, azok kapnak ingyen egy játékot, akik megvették, azok meg nem kapnak semmit.
  • Droughert
    Nem lett volna ekkora flém, ha néhány fanboy, nem csak az utolsó postot olvassa el, és legalább fogalma van arról, hogy mi volt a problémánk. Mert délután megjelentek páran és belemagyarázták a mondandókba, hogy irigyek vagyunk azokra, akik most ingyen kapnak prémium járművet, nekünk nem jó a mostani event, meg hogy nekünk igazából semmi sem jó.. Pedig erről korábban szó sem esett, csupán arról volt szó, hogy nem igazságos Gajin hozzállása (és főleg nem úgy, hogy az első nap még Ge-t kaptak azok akik megcsinálták az even-tet), mert akik megvették a járműveket lófaszt sem kapnak. Ennyi volt a sztori, semmi több, a WG meg azért lett felhozva, mert részükről ez korrekten volt rendezve, ők felfogták, hogy nem szarunk annak az ajtaja elé, aki pénzt küld nekünk. Páran hozták a steames, meg az akciós vásárlás páldáját, arra nem is válaszoltam mert sántít a dolog, de ha példáknál tartunk, akkor az mostani eset valahogy így nézne ki: Van mondjuk egy ingyenesen látogatható galériád mindenféle műtárggyal, abból élsz hogy néha ezekből eladsz párat. Majd egyszer rendezel egy nagyobb kiállítást, ahol mindenki kap egy szép, értékes műtárgyat, a korábbi vásárlóidnak viszont csak egy köszönöm szépen képeslappal kedveskedsz.....
  • R0GERIUS
    Nem tudom, hogy mi kell még amúgy neked...
    Elismertem a saját vereségem a vitában, mert nem tudom a pontos időpontok ismerete nélkül az érveket megtámadni (és ezzel nem akarok külön időt eltölteni ezért), továbbá igyekeztem rávilágítani továbbra is (reménytelenül), hogy a vita eredeti okát ez nem oldja meg (és az sem, ha itt sírtok miatta). Ezenkívül megpróbáltam kulturált módon lezárni ezt a fél oldalon keresztüli, igazából teljesen értelmetlen vitát.
    Ezen kívül még arra is, hogy sokkal több és nagyobb problémák is vannak a játékban, mint ez. Olyan mintha 1.000.000 Ft elvesztése helyett 100 Ft elvesztése miatt akadnál ki.
    Viszont az már tényleg jelez valamit, ha külön értelmeznem kellett a saját hozzászólásom (és nem azt, hogy rosszul fogalmaztam)...
    /ON
  • R0GERIUS
    Hmm, valaki elkezdett személyeskedni, mert nem övé lett az utolsó szó...
    Okosabb lettél volna, ha csöndben maradtál volna... :)
    Így viszont inkább egy gyerekes viselkedésről, és szövegértési hiányosságokról tettél tanúbizonyságot.
    Engedd meg, hogy gratuláljak! :)
  • e57
    Így is kell! Egy szép témaeltereléssel, és bagatelizállással kihátrálni, mert most jut eszedbe, hogy te tulajdonképpen már felülemelkedtél ezen a szinten.