Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Letelt a nyaralás,gondoltam benézek ide mielőtt játszom egy kicsit.Látom semmi sem lett jobb,sőt menet közben még a BR-t is még jobban elcseszték.Igaz hogy aztán visszaállították de ez a hozzáállás....
Aztán jött a játék.
Három csata,abból 5x kaptam bombát a nyakamba. Hirtelen örömömben le is töröltem a klienst a francba..Ezzel a (vissza)fejlesztési iránnyal,ezzel a hozzáállással ebből a játékból soha nem lesz az ami (sokak szerint) lehetett volna.Nagyon sajnálom mert volt benne lehetőség de hogy egy fejlesztő csapat akiknek elvileg a siker az érdeke,ennyire leszarja hogy a játékosok nagy többsége mit szeretne,hogy ennyire kibaszott nacionalisták legyenek hogy emiatt játszhatatlan a játék egyik nemzettel,hogy a visszajelzések ellenére még az ellenkező irányba mennek(BR),ez már sok(k).
A játékosok fogynak de ezeknek még ez sem számít.Ennyire ostoba,makacs társasággal még nem találkoztam.Nem temetem a játékot mert valami csoda folytán lehet hogy változnak majd a dolgok de ennyi idősen én már nem hiszek a csodákban.
Sok türelmet és kitartást a maradóknak!
Viszlát egy jövőbeni (valóban)tankos játék fórumán!