Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #13257 Na ha valaki azt mondta, hogy a T4 szar, akkor ki kell ábrándítsam, T5-höz képest T4 fasza. T54 egy ufo abban a tierben. KT ágyúja a toronyról pattog, a testen meg adja a xy xp+credites hiteket, de semmi modul sérülés, nem pusztul bele. Szégyen de előbb egy ai T54-et nem bírtam kilőni, hátulról megküldtem, ment tovább, oldalba lőtte ment tovább, ráadásul olyan lassan fordul a KT tornya, hogy már annak örülök, ha utána tudok fordulni és lőni tudok rá. Valakinek van infoja, hogy hol kell lőni a T54-et szemből? Neten keresem, de eddig nem találtam semmit, bár eddig tapasztalatom alapján a test lesz a gyenge pontja, de azt meg rejtik mindig, KT-val meg nem fogom beflankelni, mert mire odaérek szétszedi a tankomat..