Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #13152 Na, hogy legyen valami pozitív is, bekerült a filter a slotokhoz, ez már nagyon kellett, így nem kell a rakat repülő meg tank között keresgélni állandóan, lehet tank/repülő only filtert kapcsolni, ésha ez sem lenne elég akkor még tier szerint is szűrhetünk. Nem is olyan régen ezt hiányoltam, megkaptam, cserébe megyek tovább német vasakkal és szopatom magam 
Mentem egy gyors kört Panther D-vel, IS2-es, IS2-1944 jön szembe. Egy IS1 ellen harcoltam, mikor kidobott egy bomber... Respawn után lőttem akit tudtam, 3kill, és 2 asist összejött, mikor bekaptam egy találatott, cső fekete.. Repair alatt egy IS2 megtalált, kilőtt. 1 Pantherünk ment foglalni, hármant mentek rá, bomberrel kivágtam mindet, győzelem. Még mindig azt mondom, hogy gusztustalan dolog az, hogy védtelen tankokra repülőket eresztünk.
Íme az eredmény, képen ott a plecsnik új kinézete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!