War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Kaptam meghívót a tankos zárt bétára.Volna egy láma kérdésem:van a surname(vezetéknév)name(név)rész ide a rendes vezeték és keresztnevem írjam be,vagy a vezetéknevem és a játékbeli nicknevem?
Reméljük, mert pályák nélkül ez bizony nem lesz open beta.

Toby0501
Friss hús, nyami.<#eljen><#idiota>

Ulvar
Korábban már írtam hogy lenne pár ötletem nekik Kurszkhoz hasonló SB pályához amely történelmi 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

megy a lépegetés elõre akkor 😊
csak reméljük a háttérben van már egy rakás pálya is készen 😄
Akkor hamarosan open...vagy nem...de inkább igen
Sherman0070
Ja hopsz. Elolvastam 😄 Azt hittem olyan lesz mint újávkor hogy minden csatára 4x-es 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"x4 RP gain for the first victory" ez nem igazán minden csatát jelent.
Sherman0070
Az szép. Jól értettem hogy 100.000 meghívó? Ja és ha minden csatára 4x-es XP lesz akkor elkezdek repcsizni mert úgy 1 nap alatt meg van egy tier4-es madárka 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

MM-nek lehet ez jót tesz. (vagy nem)
azert tobb bottal lehet segiteni a helyezten. a repulosben ez azert mar mukodik, es nem kell tier1ben tier3al jatszani.
Sherman0070
AB egy nagy szégyen tier I-II-ben. Igaz én élvezem a sok kezdõt T26,PzII-õt pusztítani a PzIII M-emmel <#eplus2> (RB-be tolom de szeretek néha AB-ban trollkodni <#mf2>)

Te mi a fenérõl beszélsz, kis butuskám?
A játék jelenleg zárt teszben van, alig van játékos. Live szerveren, ahol csak eventben lehet most menni, még annyi sincs. Ha liveon játékhoz sorbanáll mondjuk RB eventen 4 darab tier1, 3 db tier2, 5 db tier3 és 2 tier4 játékos, akkor mégis hogyan csináljon abból a meccsméker igazságos meccset mondjuk egy tier1el játszó számára? Vagy várakoztassuk akkor az embereket 40 percen keresztül, amíg 30 darab tier1-es jeletkezõ beáll a sorba? Használd már az eszedet egy kicsit.

A világ árnyaltabb ám jóval, nem rakásszarra/kurvajóra oszlik.

MM javulni fog. AF-bõl kiindulva talán 1 év alatt elfogadható állapotú lesz.

Aki penge éles balanszra vágyik irizáló effikkel az szerintem fel se telepítse a klienst. <#vigyor>
na az ami még bármikor változhat 😄 lehet minden rp-hez hozzácsapnak egy 0-át még 😄
XenHai
Ja csak a mm nem gyengén rakás szar..
Oh akkor nem is olyan lassú a fejlõdés.
arányosan csökkentve van a bevételekkel, árakkal együtt h ne zavarjon be a live-ba 😊
Vajon csak a teszt miatt ilyen kevés RP-be kerülnek a tankok a liveon?
tier 4-ben 6-7
tier 5-ben 4-4 tank van

szóval induláshoz elég, mindennek van elég ellenfele 😊
Mind amit be akartak tenni? Nem hasonlítottam össze a tervezettet az eddig megvalósulttal. Ha igaz, akkor a szokásos hirtelenséggel, bumm bele át fognak váltani open-re nemsokára.
készen vannak nem? event-ben ott van az összes nagy dög is 😊
Nem a map-el van baj, azzal tudom, hogy nem lesz legalábbis SB-n.
Az a baj hogy, amint kész vannak a high tier tankok utána ez napok alatt open lesz.
Nem negatív következtetések. A tankos rész tökéletesen mûködik és tarolni fog ha kijön. A pályák számán/fajtáján kívül minden egyéb aspektusa teljesen vállalható már most is. A repülõs szintén nagyon szuperül máködik. Egyszerûen csak nem hiszem hogy a kettõ megfelelõen vegyíthetõ lenne úgy hogy az mindenkinek jó legyen.

A hajók pedig, a maguk 40+ kmes lõtávolságával és akár 400mm fölötti ûrméretû, területet pusztító gránátjaikkal se a tankokkal, se a repülõkkel nem ereszthetõk össze a jelenlegi kondíciók mellett. Szerintem.

Fura Alak
Nem vagyok a CBT -ben így nem tudok elsõ kézbõl hozzá szólni, de mint írtátok nincs csak 1 nagy pálya, a többi készül.
Nem kell (pláne ilyen negatív) következtetéseket levonni egy ZÁRT bétából...

Én se láttam be sohasem, hogyan lehetne ezt a közös repülõ-tank dolgot úgy kibalanceolni úgy hogy az mindenkinek élvezetes legyen. Szerintem vakvágány.

És most akkor képzeljük hozzá milyen balanszos lenne a közös hajó-tank-repülõ event. Szerintem jobb ha gyorsan elfelejtik.

Bejön a nyilt,szerintem megnö a repesek száma,(sokakat nem érdekel a gf se a tesztelgetés)ill a vegyes gf/af squadok száma.De valóban sim mapon lesz igazán jól kihasznàlható.
Amíg nincs szeparálva az SB map AB/RB map-tól értelmetlen szerintem is repülõvel bemenni. Pár kört meg kell tenni az ellenfél felett, hogy betájolja magát az ember. RB mapokon ez kivitelezhetetlen. AA miatt 99%-os a halálozási ráta 😊 Nehezíti az egészet még, hogy hasra ütök 4k lion javítású gép ha kilõ 2 tankot, azért kap ~1000 lion-t.

Kurszk az nagyon jól balanszolt, percek kérdése a hadszínteret elérni (nincs foglaláskor kidobott 3 tank) és a nyílt terület ellenére sem egyszerû megpillantani a célt. win-win mindenkinek. Az ai túl sok, több játékos kellene. Egyelõre a vegyes eventek AF felõl tekintve csak és kizárólag fun-ra valók feltéve ha az említett mapon zajlik.

Túl kevés játékos/oldal miatt kicsi valószínûséggel alakul ki kõ-papír-olló. Magyarán nem éri meg bevinni egy fightert, ha az lelõhet jó esetben 1-2 attacker/bombert. Az se garantált, hogy az ellen oldalon egy AF belépne. Ha így marad akkor ez kevés az élvezetes vegyes eventekhez. Menjen minden inkább külön, felesleges összekavarni. Soha meg nem térülõ energiát, erõforrást emészt csak fel a fejlesztõktõl, aminek a játékos látja késõbb a kárát.
Sherman0070
Ha tankokkal megyünk elsõ dolgunk lemészárolni az AAA-kat 😄 Általába Karelián csak abból 4-5öt pusztítok el az elején 😄

Kurszkon jó lehet ott nagy a nyílt tér(csak ki kell fogni).A többinél sürü az erdö és az aa.Jungle még a tengerfelöl ok.A fövenyen téblábolnak azért tankok és belátható.
Kiszedik a légvédelmet,csak nem igazán számit.Pilkanatok alatt átreppen az ember a csatamezön,és olyan aa-t találsz amit a tankok nem is látnak.Én il2,109 f2 ,pe3 és d5-el találkoztam.De biztos jó a kacsa is,föleg ha valami kempelöt találsz.Ezért bízom a bombában,azért ha bemozdul is az 500kg mèg kiütheti.
Tegyél fel képet ha lösz vele tankot.Megnézném a tank szemszögébōl.Meg persze ha vannak jó tapasztalatok/tippek.
Érdekes amúgy hogy tegnapi patch után jobb az fps földön mint levegöben.(azt nèha nem èrtem hogy làtnak meg erdö közepèn gubbasztva)
Én még a Nightly-n próbálgattam. Idõnként feltûnt 1-2 arc aki repkedett AR-2-vel. Tegnap a mi csapatunkban volt valaki kacsával TierII-ben. Nem volt sok killje, talán 1 vagy 2. A végére le is szedte az AA.
Nekem egyébként az a tapasztalatom, h repülõvel érdemes várni 2-3 percet mielõtt berepülünk a csatamezõ fölé. Addigra picit ritkítják a tankok az ellenséges AA-t. Nekik is extra pénz.
Kacsát próbálta már valaki? Ahogy néztem nem sokan hozzák a légvédelmi GAZ-okat, de nincs is sok humán repülõ SB-n.

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Én a múltkor ki is lõttem a nightly szerveren a Pz III E-jét a T-28 srapnel lõszerével 😄

Nekem is fenn áll ez az átlátszó felszín dolog, bár így könnyebb meglátni az ellent. Persze közben Kubanon beesek az 5m mély vízmosásba, és 3 percig javítok utána 😄

Egyébként a Pz III-asokat nem kell félteni, tegnap több 34-85-öt is kibeleztem az L-el, elsõ lettem a hosszú ágyús Jagdpanzerek meg a Tiger mellett is 😄

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Az életben is olyan magas mint a videókon? <#vigyor>

Ju87 jó. Bf110 jó aa ellen,de tankot nehéz eltalállni.Most Jungle-n javítok .Egy Kv már kiment.szikla mögöt gubbasztott 😊Biztos örült...
durvábbak mint a reptér mellettiek fõleg azért mert szét vannak szórva és baromira nem látni fentrõl csak amikor lõnek és általában az már késõ 😄

úgyhogy ezt tesztelje az akinek kötélidegei vannak 😄
most beengedett jungle-re is.. igaz totál félredobtam az összes bombát..xD
de láttam Grmlz-t 😛 😊
Én szóltam elõre... <#fogmosas><#eplus2>
3-an voltunk repülõvel... mindenkit lemészárolt a légvédelem lol
ez így mégsem akkor fun 😄
simán seggbe lõtt az AAA az elsõ áthúzáskor..xD
AA brutál
na bent vagyok karelian su-2vel 😄
Kuban is megy😊
a végén kiderül h csak engem szivatott a jungle-vel és amúgy mindenki mást beenged 😄
Kareliara is beenged...bár az erdõs így találomra megy kicsit
Ulvar
engem bedobott és piríthattam végre rendesen. ^^ ma örömmel ültem fel a gémtõl 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kurskot még nem is láttam a live-on 😄
de hát így elég lutri akkor a dolog 😄
1 t34 ,1 aa...egy pár hit..aztán leszedett a légvédelem 😊 Ju87d5
Kurszkra beengedett...ép szálldogálok 😊