37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor
    Akkor már próbáld meg kiszámolni a pontos távolságot, több helyen leírták a módját errefelé. Nekem sem fűlik hozzá a fogam de amúgy meg leadsz húsz lövést egy ellenséges tankra kurszkon, azalatt csak kiszámolod. Akkor inkább tartson az első lövés célzása háromszor annyi ideig, csak találjon.
  • DasIsFuck
    Hihetetlenül fun a tigrissel játszani.

Elgurulsz a bázisodtól maximum úgy 15 méterre, nem tovább, mert akkor már az esetek 88%-ban halál fia vagy és várod a sültgalambot hátha eléd jön.
    Kursk és Kuban még játszható egész szépen vele, bár ksurkal az a baj, hogy ott olyan szinten elhetetlen bármit is eltalálni, hogyy kb abból áll a csata, hogy csatahajó módjára próbálod belőni a kitudja hány kilóméterre tőled álló ellenséget és reménykedsz, hogy okozol benne vmi kárt is és mindezt 20 percen keresztül..borzalom, kubanon még úgy ahogy el elhet navigálni, na de a többi...

karelián konkrétan nem éri meg elhagyni a bázist,jungelen úgyszintén...
    erre még az immortál szovjet tankok rátesznek még egy lapáttal...
  • REED 01
    Köszönöm!
  • Cobra.
    Nekem is volt tegnap egy olyan, hogy félig volt a csík, majd kiírta, hogy vesztettünk. Akkor láttam, hogy eltűnt a csíkunk. Remélem ez csak valami bug, amit hamar kijavítanak.
  • Mnemomic
    Na nekem a patch után a Hd3000 kártyámon -ez van a mac miniben- még rondább lett sajna a játék. A tankok eddig is inkább feketék voltak de most még jobban nincs is semmi színük. Persze ezen a kártyán nem várok semmi csodát csak eddig is szívtam ez miatt alig venni észre az ellenfelet. Csatát még nem mentem de tuti még rosszabb lesz így :(
  • Susarc
    Árkád repülős:

nálunk 12 ground target enemynek 10, nálunk vagy 15 játákos él ,enemynek is 13-14, repterek 90% on....egyszercsak BAMM elfogy az ellenség ticketje és nyertünk....a faxxom kivan mostmár ! KOMOLYAN MONDON NEM ENGED JÁTSZANI A BUSY ELBAXOTT SCRIPT! se GF-ben se AF-ben
  • Droughert
    Csak, hogy ne érjen senkit meglepetés, ha használod a javítást/feltöltést az objective pontokon, akkor nem tudsz tüzelni , állsz ott letolt gatyával, és még azt sem írja ki, hogy mennyi ideig vagy odaszögezve. Nekem kiírta, hogy track repair közben nem lehet tüzelni, bár a track-nek semmi baja nem volt, csak a lőszereket pakolták be szép komótosan, habár én javítást kértem, mert még nemvolt kifejlesztve.
  • Frequency
    Az 1.42-es frissítésben benne lesz.
  • Trucker39
    Javítások leírása magyarul.
  • Sherman0070
    Sziasztok. Az új patchbe mik jöttek? Már 1 hónapja nem WT-ztem. A németeket megint szopatták?
  • REED 01
    Sziasztok srácok.

A magyarosítás mikorra várható? Nem voltam egy jó ideig,próbáltam vissza olvasni,de nem találtam semmit erről. Lehet csak figyelmetlen voltam.
    Köszönet az esetleges válaszért.
    Üdv.
  • pointer4
    Akkor be kéne vezetni a bmw oldalkocsis mocikat. Előre kell rusholni, és megnyered a háborút :D
    Ez ám a szimulátor :D
  • Susarc
    oké EGY bázisos foglalós mapen is "működik" az elbaszott reinforcements tick számláló boost! mindennel együtt 3:18 másodperc alatt nyertünk oroszokkal......2x16 ember bejön játszani és ez kimerül egy alig 3 perces csörtében! GREAT FUCKING JOB !
  • Susarc
    na akkor ez a peccs sem ússza meg K anyázás nélkül !

A KEZDŐRŐL AMíG ELÉRTEM A C PONTBA /ELLENSÉG ELSŐ CAP PONTJA VOLT/ A FELE!!!!!!!!!!!! REINFORCEMETS CSíK ELFOGYOTT! ISZONYATOSAN MEG LETT GYORSíTVA A REINFORCEMENTS FOGYÁS! EGY MECCS ISZONYATOSAN LERÖVIDÜLT A BÁZISFOGLALÓS MAPEKEN......! GREAT FUCKING WORK! TEHÁT AMINT VALAKINEK TÖBB BÁZISA VAN MINT A MÁSIK CSAPATNAK A KEVÉS BÁZISOS CSAPAT KISZOPOTT GG, MEHETNEK IS KI AFK-RA ! GREAT FUCKING WORK AGAIN!
  • cpthungarian
    Valóban, ezt nem figyeltem. :)
    Köszi!
  • Glo
    A hír igaz, bár oda is én írtam. Elhalasztották a BR változásokat, mert így nem tudják tesztelni a többi patch változtatást a sok sírás miatt. PErsze a gyanú él, hogy tényleg csak halasztották, de sztem nem fogják ilyen formában megváltoztatni a BR-t.
  • cpthungarian
    Még nem tudtam ellenőrizni, de másik fórumon írták, hogy visszavonták a BR változtatásokat állítólag. Erről van valakinek valami infója?
  • Droughert
    Biztos ezzel kompenzálták, hogy némettel megyek T4-ben :)
  • cpthungarian
    Na, erről a trophyról is még csak hírből hallottam, nekem 150k volt a rekord, gratula :)
  • Droughert
    Jól sikerült a trophy roll, ezzel a körrel lett meg az IS2 mod1944 :)

• Lokker
    Hát, várhattak volna ezzel a patch-el még egy kicsit. Szerintem több bug került bele mint amit javított, ha javított egyáltalán.
    pl. kárpátok jobb fölsö sarok kezdőn csak 3 csapattársunk spawnolt felborulva. a játék elején. Engem is rárakott egy baszomnagy szikla tetejére ahonnan nagy nehezen sikerült leglideolni.
  • Szpecnyaz
    "Az összes szárazföldi jármű BR értékét korrigálták, hogy megfelelőbb repülőgépekkel rakjon össze és csökkentse a várakozási időt."

Eldönthetnék h most repülős v tankos játékot akarnak. Igaz h az utóbbi 2 hónapban már nem igen játszok vele (leginkább az ilyen zseniális változtatások miatt), de ez a game iszonyat módon kurvul a CB óta.
  • Droughert
    Az új plecsnik infoja érdekes, mindenre "plane"-t ír, így ma már több repülőt bombáztam le, mint eddig korábban bármikor :)
  • Susarc
    10 gyerek a 16-ból még 500 pontot se szerzett.....
  • jocking
    Az előbb mentem 2 kört a németekkel (Tiger IIB (P)-T4), és nemhogy IS-2-t nem láttam, de még IS-1-et se.
  • Dagohun74
    Csak nem vették fel SerB-et mint alvállalkozót.
  • Susarc
    copjon le a Gaijin egy lovas századot! én ilyen körökkel nyugtatom magam,hogy szétbaxxák a német gépeket rendszeresen!

• Dagohun74
    Grat.
    Én nem tudom hogy van ez de mikor bemegyek repülővel ha elsőnek ha utolsónak, akkor valahogy mindig 4-5 ellenséges repülő van velem szemben. El se juttok a célterület fölé. Yak-9T vagy mi mindig van legalább 1 db attól sorozat és darabjaira hullik szét a repülőm.

Na legalább meghallgattatot a másik fél is, hogy vissza rakták a régi BR-t.
  • Droughert
    Na, hogy legyen valami pozitív is, bekerült a filter a slotokhoz, ez már nagyon kellett, így nem kell a rakat repülő meg tank között keresgélni állandóan, lehet tank/repülő only filtert kapcsolni, ésha ez sem lenne elég akkor még tier szerint is szűrhetünk. Nem is olyan régen ezt hiányoltam, megkaptam, cserébe megyek tovább német vasakkal és szopatom magam

Mentem egy gyors kört Panther D-vel, IS2-es, IS2-1944 jön szembe. Egy IS1 ellen harcoltam, mikor kidobott egy bomber... Respawn után lőttem akit tudtam, 3kill, és 2 asist összejött, mikor bekaptam egy találatott, cső fekete.. Repair alatt egy IS2 megtalált, kilőtt. 1 Pantherünk ment foglalni, hármant mentek rá, bomberrel kivágtam mindet, győzelem. Még mindig azt mondom, hogy gusztustalan dolog az, hogy védtelen tankokra repülőket eresztünk.
    Íme az eredmény, képen ott a plecsnik új kinézete.
  • Glo
    Nyugi skacok, a BR változásokat egyelőre visszaállították a patch előtti szintre. Maradtak a sima javítások.
  • lammaer
    Majd itt is hatalomra kerül egy SerB a Public Relations vonalon.

(másnak is olvashatatlanul gusztustalan a betükészlet üzenetírás közben?)
  • Dagohun74
    A hivatalos forumon megy a sírás rendesen. Bár ott minden patch után az van. Azért kiváncsi leszek csinálnak valamit ezután vagy lesz@ják az embereket. Ennyire nem lehetnek közömbösek, vagy igen?
  • jocking
    *Ebben
  • jocking
    Ebbe mi az újdonság? A GF open beta megjelenésétől számított 3. hétre már volt Pz IV G-m, és már akkor is mindig 85-ös T-34-ek ellen rakott be.
  • e57
    Láttam más topikban már átállították balra igazítra a szöveget. Ha lehet, akkor az illetékes itt is tegye ezt meg.

Amúgy nagyon meg lett szakértve a dizájn. Nagyon gusztusos az új kinézet!
  • e57
    Milyen kártyák?
  • Dagohun74
    Hát még nem próbáltam az új patchel de amit leirtok nem sok jóval kecsegtet azért tigris I-el ne kelljen már IS-2 ellen menni. Így se játszok Tier 4-el ezután már T3-al se.Köszi gazsi.
  • gstup
    Mondjuk ehhez én már hozzászoktam.Hetek óta azok ellen megyek d párduccal. :)
  • Susarc
    képtelen vagyok felfogni az üzletpolitikáját ennek a cégnek......
  • JethroHUN
    Most már a német T3nak sincs semmi értelme... Pz4 G-vel is lehet menni most már IS-2, T-35-85(D-5T) ellen. Előbb mentem egy kört Panther D-vel, röhej. 10v10 orosz oldalon csak T44 meg Su100, semmit nem lőttem ki. 5 perc után kilépett tőlünk mindenki.