11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Gottfried
    Lehet hogy én emlékszem rosszul de nekem az rémlik hogy arról volt szó hogy választható lesz hogy repülőkkel együtt vagy csak tankokkal akar valaki menni.Ez az én olvasatomban még véletlenül sem azt jelentette hogy nagy tierekben folyamatosan lebombáznak,sőt még azt sem hogy repkednem kell ha a tankomat kilőtték.Ha repülni akarok,ott az AF.
    Nem is értem hogy miért kell összekeverni,mikor a nagy többség vagy repülni szeret,vagy tankozni.De aki ezt is,azt is akarja,mehetne nyugodtan AF-GF-et felváltva,még csak ki sem kell lépni sehonnét.

Attól függetlenül meg hogy ez volt a terv,már rég észrevehették volna hogy ez egy elbaszott koncepció.Hihetetlen lassan reagálnak a játékosok visszajelzéseire és ezzel kinyírják magukat.
    Az open után a játékosszámnak folyamatosan növekedni kellene,ehelyett csökken.Nem vagyok játékfejlesztő,sőt még üzletember sem de ezt még "civilként" is látom.
    Még ha a fórumra szernak is egy nagyot,ezt azért észre kellene venniük.Már írtam hogy én elég kocka tudok lenni,van is szabadidőm bőven de jelenleg napi 2-3 csatánál többre nem tud lekötni a játék.Ez a WOT-ban napi 20-30 csata volt.Itt a fórumon több időt töltök mint magában a játékban. :)
    Szóval lehet itt védeni őket,de az a helyzet hogy a nagy várakozás után a játékosok nagyon nagy többségének csalódás a játék.Ha ezt nem látják be és nem változtatnak sürgősen,akkor cseszhetik. :D