War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ráköltök annyit, hogy legalább 100. szintû legyen a legénység."
Amúgy igen, teljes lesz a wipe tankos téren, úgyhogy szeritnem tier2-3an túl csak a fanatikusok mennek most.
azért kapsz kb semmit h ne legyen mit beletolni a repülõs crew-ba belõle 😊
Volt killem, assistom, foglalási pontom is. Mégis extra kevés legénységi skill pontot kaptam. 1db-ot.
Van errõl infó, hogy azért ad ilyen keveset, hogy a legénységi képzést ne kelljen resetelni open bétakor (a live-ban)?
Mert ha azt nem restetelik, akkor a repülõs pontokból ráköltök annyit, hogy legalább 100. szintû legyen a legénység.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
úgyhogy inkább rátoltak egy jó adag bonuszt 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Toby, szerintem a késõbbi Panthereket meg szidni fogod mint a bokrot <#idiota>#idiota> Panther IIig szinte tuti. IS2 IS3 T44 lefog darálni minket. Úgyhogy örüljünk hogy az az egy OPbb 😄 (bár még mindig tartom magamat ahhoz hogy nem).
A damage modell pedig majd javítva lesz, lehet már javítva is lett közben csak még patch nem jött.
A szovjet tankok nagy része azért OP, mert a vele egy BR-ben lévõ tankoknak semmi esélye nincs. Lényegében, egy játékos ilyenkor foghatná és nyomhatna egy Wrecket, és lehetünk 6an, akkor se fogjuk kiszedni, ugyanolyan vagy közel olyan BRes német tankkal (egyelõre). Volt ellenpélda is. A T28ra azért mondtam hogy OP (tegnap, ezt tegyük hozzá gyorsan), mert 11 lövéssel sikerült kiszednem 20 méterrõl, ami nagyon fals, fõleg Simulationben. T26ra meg azért mondtuk tegnap, mert hiába lõ jó helyen, az a kis kaliber nem képes akkora átütésre szembõl, hogy egy lövéssel kiszedjen. De máshogy fogalmazom. Eléggé unfair hogy egy reserve tank egy már fejlesztett német T1es közepes tankot egymás után one shotol. Ezek szerver beállítási vagy engine gondok, amiket nyilván javítani fognak, de jelen állás szerint így vannak beállítva. Tudjuk hogy át lesznek variálva, de jelezni kell, különben a készítõk nem fix, hogy idõben kapcsolnak.
Német tanknál Nightlyn is mondtam hogy van ami OPbb mint szovjet társai. Én a Panthert meg a Tigrist (fõleg utóbbit) nem érzem túl erõsnek, mert van hogy egy lövéssel kiszedem szembõl T34 85el, de szedtem ki 57essel is közelrõl. De a tegnap látottakban sok bugot lehetett érzékelni, de majd javul ez.
Macbook Air M1 2020
Végre, végre valaki!
Macbook Air M1 2020
elõpakoltam a joy-t, sapkát, belõttem a trackert aztán kigurítottam a su-2est, hogy majd szétdobálom a 100 kilósokat erre csak nézhettem a menüt pedig ott voltak a térképen a repterek 😊
úgyhogy szépen elcsomagoltam vissza mindent és mentem a dolgomra 😄
Toby, köszi a lehetõséget, de a párommal kb egy kanapén ültünk mikor játszottunk 😊
Már nagyon várom, hogy lehessen SB-n is repülõzni a tankok ellen <#eplus2>#eplus2>
Csak ezek a pályák a közeli lövéseknek kedveznek (kivéve talán Ash riveren a hegyrõl lefele).
Kursk volt? Nekünk egyszer se adta be.
Csak meghalni volt sanszom. Van ilyen, majd ha több player lesz az MM is jobban fog boldogulni.
Meddig jutottatok el tegnap a fejlesztésben?
De tegnap a T26 is one shotolta a PZIVCmet (nem csak az enyémet és nem egyszer). A T28 eddig egy ritka halom fos volt, akárcsak IRL, az alap lövedék 38mm-t üt át 10 méterrõl! Ehhez képest 200ról one shotoltak tegnap. A fejlesztett lövedék is nagyon ritkán képes ilyenre...
Másik nagy probléma visszatérve a T50hez, hogy technikailag egy kiforratlan tank volt. IRL volt kb. 80 db, és bár a korhoz megfelelõ volt, tele volt mûszaki hibával, fõleg a motorja volt rettenetes, amely igen hamar megpusztult. Szimulátor csatákban elvárnám gazsitól, hogy ilyenekre is kihegyezze a játékot. Ha a KT majd túl gyorsan fog haladni vagy inkább menetközben gyorsan fordulni akkor essen le a lánc...stb...Ráadásul a tech fába se látom továbbra se az értelmét a T50nek, legalább is oda nem, ahol jelenleg van. De ezt már kifejtettem egyszer.
Szóval adott esetben még reális is lehet.
Németeknél bármelyik Pz-3, de még a kis cseh Pz-38t is jobb ötlet, mint a Pz2.
A teamek itt is aratnak majd (sok af-es csapatot láttam már)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
akkor viszont gondolom le kell nyomnod a "tutorial" adagot, hogy elérd a dolgokat
fogalmam sincs már, hogy hogyan nyílnak meg a dolgok egy friss accounttal 😊