37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
joe38 #13060 Igazad van,én is azt gondolom,hogy lehetne külön csak tankos és külön vegyes csata.Vannak itt még gondok bőven,amennyire én is nagy lelkesedéssel vártam a gémet,most annyira várakozó,pihenő állásponton vagyok vele.Nem értem miért tart ilyen sokáig berakni más nemzeteket és több pályát,főleg úgy,hogy már régóta zárt béta volt,openre meg szerintem ráértek volna talán a nyár végéig is,de addigra tehettek volna bele még egy nemzetet és pályákat,de hát ugye nem mi vagyunk a fejlesztők. -
Volfram42 #13059 Szia af-ben én is kihajítom az ai tankokat, ha kell. Mixeden viszont nem, mert alig látom meg a játékost és folyamatosan ketyeg az óra amíg lelőnek az aaa-k. Ismétlem csak cockpittel rendelkező géppel repülök. Azért lesz itt változás, nehezítik a repülőket és ma olvastam, hogy ha beválik a tervezett új küldetésrendszer akkor hiába öl meg valaki egy valag bármi, de az adott feladatot bukják akkor a killek nem fognak számítani egyáltalán, mert nem az volt a feladat. Ha beválik a repcsiknél akkor a mixedre is bevezetik majd. Csak győzzük kivárni. :)
Nagy tierben nem lehet, hogy a játékos légvédelem hiánya is befolyásolja a dolgokat? Csak kérdezem hátha rendbe hozza, ha valamikor bejönnek a nagyobb vasak oda is. -
gstup #13058 A cobra 3*500lbs :). Szóval 3*250kg-os bombát dobhat. :) -
P-63-nak van olyan verziója, ami 3db 500 lb-s bombát tud vinni, gondolom azt használják. P-39 1 bombát vagy rakétákat tud vinni. -
Droughert #13056 Korábban én is azt mondtam, hogy ha valaki SB-ndob ki akkor legyen jó napja, megdolgozott a killért, de rá kellett jönnöm, hogy magasabb tier-ben is olyan sűrűn előfordul, hogy egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy ebben a formában össze eresszék a tankokat a repülőkkel. Foglalni már nem is megyek, mert az öngyilkosság, egy KT vagy Ferdi nagyon lassú ahhoz, hogy esetleg odébb menjek ha jön egy bomber, de ami meglepett, hogy vadászokkal is mérnöki pontossággal dobálják ki a tankokat SB-n. Nem néztem utána, de gondolom egy Cobra 2 bombát vihet, mert nem egyszer láttam, hogy 2 rácsapásból 2 kill megvolt neki gond nélkül. -
cpthungarian #13055 Durva jószág ez a Ferdinand, úgy kilőttem vele egy T-34-t gyakorlóban, hogy égnek állt tőle a lánctalpa... 
-
Na holnap reggel irány a tenger,remélem mire hazaérek,lesz valami változás. :)
-
Semmi.Használd a D-t,a pantherF-ig(bár lehet hogy a PII-ig) nem érdemes mást mert csak magadat szívatod a negyobb ellenfelekkel.Persze a PII sem egy élmény a T54 ellen.T3 felett el van ez cseszve rendesen. -
SB-vel nekem egyetlen egy gondom van.A játék egyik legnagyobb pozitívumát nem lehet élvezni,a szép grafikát.Ha nem kapcsolod ki teljesen a növényzetet,nem látsz semmit és bőven hátrányban leszel azokkal szemben akik kikapcsolják.
Ha kikapcsolod,mehetsz a szögletes,szánalmasan ronda,sima talajon.Inkább megyek RB-ben egy látványos játékban és néha elviselem hogy a nyakamba esik valami.Igaz hogy cserében tankkal lelövöldözhetek pár repülőt,ami azért nem egy hétköznapi élmény . :D -
Ami kimaradt:
Nekem személyesen a repcsikkel nem igazán van gondom,mert nem megyek t3 felett,és csak medeket használok.Így még elviselhető ha egyszer-egyszer kidobnak.
Hogy miért nem megyek t3 felett? Mert a már sokszor említett okok miatt a csaták többsége teljesen élvezhetetlen.Így a fejlesztés értelmetlen,a t3 meg már unalmas azzal a 2-3 tankkal azon a 4-5 pályán.És akkor most megint pont oda érkeztünk ahol az előbb abbahagytam.Ha nem változtatnak,cseszhetik. :D -
Lehet hogy én emlékszem rosszul de nekem az rémlik hogy arról volt szó hogy választható lesz hogy repülőkkel együtt vagy csak tankokkal akar valaki menni.Ez az én olvasatomban még véletlenül sem azt jelentette hogy nagy tierekben folyamatosan lebombáznak,sőt még azt sem hogy repkednem kell ha a tankomat kilőtték.Ha repülni akarok,ott az AF.
Nem is értem hogy miért kell összekeverni,mikor a nagy többség vagy repülni szeret,vagy tankozni.De aki ezt is,azt is akarja,mehetne nyugodtan AF-GF-et felváltva,még csak ki sem kell lépni sehonnét.
Attól függetlenül meg hogy ez volt a terv,már rég észrevehették volna hogy ez egy elbaszott koncepció.Hihetetlen lassan reagálnak a játékosok visszajelzéseire és ezzel kinyírják magukat.
Az open után a játékosszámnak folyamatosan növekedni kellene,ehelyett csökken.Nem vagyok játékfejlesztő,sőt még üzletember sem de ezt még "civilként" is látom.
Még ha a fórumra szernak is egy nagyot,ezt azért észre kellene venniük.Már írtam hogy én elég kocka tudok lenni,van is szabadidőm bőven de jelenleg napi 2-3 csatánál többre nem tud lekötni a játék.Ez a WOT-ban napi 20-30 csata volt.Itt a fórumon több időt töltök mint magában a játékban. :)
Szóval lehet itt védeni őket,de az a helyzet hogy a nagy várakozás után a játékosok nagyon nagy többségének csalódás a játék.Ha ezt nem látják be és nem változtatnak sürgősen,akkor cseszhetik. :D -
vajakos21 #13049 Il2-n kîvül nem nagyon van veszélyes gép (aminek valami erőtere lehet mert simán vêgigsétarepül egy meccset az aaa- között)Ha megkapnák a rakéták a valós találati pontosságot, menne a levesbe.Az hogy a foglaló ponton 3an állnak miközben lehet tudni hogy repülőt hoznak be az nem a bomber hibája...Egy két profi játékos-team kivételével a repgépek nem sok vizet zavarnak És jól mondta a kolléga az eredeti terv is mixed volt...( simről beszéltem én is) -
a panther a és g verzió között mi a jó isten különbség van?
mert kb csak kevesebb motor erővel rendelkezik a g verzió ami ráadásul még nagyobb br-t is kap...
Ennek mi az isten értelme van?:D
bár ahogy nézem az összes panther varriáns ezen a soron kb egy és ugyan az.
egészen az f verzióig...
biztos nagyon élvezetes ugyan azokkal szenvedni magasabb ellenfelek között:D -
Volfram42 #13047 SB-n nincs kijelölés. Ott, ha nem egy cockpit nélküli bombázóval dob ki valaki tankot akkor én emelem kalapom. Ha engem szed ki még írom is, hogy szép volt. Kegyetlen nehéz észrevenni a dolgokat mielőtt leszed az AAA. Ha az említett gépnek nincs fülkéje akkor az viszont kicsit csalás szerintem. Én nem is használok olyan gépeket már csak elvből sem. Amúgy ha nem ilyen random lenne a földi és légi járművek között az arány. Azaz nem ilyen vigyél mindkét fajtát lenne a dolog akkor tuti lennének a csapatban rendszeresen akik légvédelmet visznek be. Én biztos. A tankok nem kötnek le, főleg, hogy a fele egy kavics mögött gubbaszt viszont SPAA-val biztosan szórakozgatnék. Jelenleg viszont lutri, hogy van-e haszna illetve versenyezni kell az AAA-val is. Persze csak SB-ről írok. Egy piros négyzetre rávezetni a piros megjelet nem valami nagy kihívás.
Tényleg a környezet mennyire lesz rombolható? Nem olvastatok erről valami jövendölést? Nekem mindig is furcsa volt az ilyen játékokban, hogy a program számol minden fajta adatot. Vastagság, anyagtípus, becsapódási szög és még ki tudja mit, de egy kődarabbal már nem tud elbánni. Én nem értek hozzá, de az én elgondolásom szerint egy kavics csak könnyebben elpusztítható, mint egy sok mm vastag acéllemez. Itt meg az előbbi mögé bújik az utóbbi. -
joe38 #13046 Emberek,azért mindenki elfelejti,hogy a készítők már a legelejétől ezt akarták,hogy össze legyenek mosva a módok,nem arról volt szó,hogy ez a játék csak tankos lesz. A nagyobb baj,hogy kevés a pálya és a tankos nemzet,ha lenne még min. 5-6 pálya,meg az amcsi nemzet,kevesebb lenne a sírás,meg hát ugye normális MM 15-15 fős csatákkal. -
Stefan99 #13045 A kijelölés rendszert kellene megváltoztatni, vagy teljesen kivenni a játékból. Akkor leginkább csak a bázisfoglalásnál lenne egy tank veszélyben. A repülőknek meg lehetne találni más elfoglaltságot a tankok abajgatása helyett. -
Droughert #13044 Német vasakk alinkább csak alacsonyabb tierben megyek, de még ott is 2 olyan meccs is volt ma, ahol tankkal nem tudtak kilőni, de 2x kaptam a bombát a nyakamba. Gajina ott szúrja el az egészet, hogy összemossa a 2 módot, de azt elfelejti, hogy aki tankokkal akar játszani nem akar repülőket a nyakába. Lehet azt mondani, hogy ezt csak én gondolom így, de a játékos számcsökkenése sem azt igazolja, hogy jó az irány. -
Droughert #13043 Nem tudom mennyit mész magasabb tierben SB-t, de ott is ez van. Cobrak olyan szépen kapják ki egyesével a heavyket (főleg német oldal szív), hogy öröm nézni, de ha nem vadász jön bombával, akkor valami csoda orosz bomber/atacker vas dobja az atomot.
Tessék ez SB-volt -
Glo #13042 Nem is értem miért nem Sb-t mentek, ott sosincs repülő, vagy ha van az se sokáig él. Persze lehet Rb-n szívni, csak minek :) -
Susarc #13041 korrekt.... -
Droughert #13040 A fronton a helyzet változatlan, 1 perc telt el, 2 repülő 6 tankot lebombázott :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Én már 4 napja nem játszottam és nem hiányzik a sok idegeskedés. Majd ha lesz valami nagyobb patch, akkor megint benézek. -
Ne trollkodj!!!
De azért a utolsó, kapcsolja le a villanyt ? :D -
Van itt élet,ma már volt is egy hsz. :D Azért ez sokat elárul a játékról..... -
gstup #13036 Imádom gaijin-t és az MM-ét. Nagyszerű munka!Kár hogy nem lehet őket gulágba küldeni. -
Flikka #13035 Nekem a T34/85 maga a rémálom. Szinte mindig "Target undamaged". Az elődei mind megeszik, míg én pattogok mindenkiről. Mint amikor T26-al mentem KV-1 ellen de még az is többet bírt ki. Majdnem minden kifejlesztve de félreraktam mert csak szenvedtem vele. A KV85 szintén nem jött be, annál is mintha vaktölténnyel puffogtatnék de ha választanom kellene inkább a T34-85. A T34-85(D-5T)viszont nagyon bejön, szinte minden csatában tarol, maradok is ennél de ezek csak az én tapasztalataim, lehet, hogy a net kapcsolat miatt szívok, vagy túl sokat vártam tőlük és már idegből nyomultam :D emiatt nem jött a várt eredmény -
Azért azt tegyük hozzá, hogy kb használhatatlan lesz a tank, ha "realisztikus" adatokat kap. Lassú, nagy, cserébe alig van páncélzata, szóval bármelyik reserve tanknak ingyen kill. -
minden irányba!
-
Susarc #13032 OMG! ezzel,hogyan lősz bakki ? :D -
-
Droughert #13030 Mivel magasabb tierben nem élvezetes némettel menni, elővettem a prém Shermi-t, még mindig nagyon jó kis gép, szépen rendet lehet vele vágni a sorok között :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
vajakos21 #13029 1. kevés a heavy tank
2. hogy pont cső elé kerül kicsi az esély
3. 150 k? azért be se indítanám ( mivel heavyt aműgy se viszek) -
Caterpillar #13028 Hétvégi event!
Tiger vs IS -
No,eddig 4 csata,4 win.(nem mintha ez nekem lenne köszönhető de szerencsés kezdet)
Kicsivel gyorsabban tölt mint a T34/85(ugyanazzal a legénységgel a T34 8,8sec,ez 8,2)
A páncélja egész jó.Messziről a Tiger lövései is szépen pattannak ha be van forgatva.
A pzIV-ektől sokat kibír,még egész közelről is.Kicsit lassú de összességében eddig tetszik.(persze a respawn hiányzik de sebaj) -
Susarc #13026 ezt pont kihagytam de a 34/85 debasz :) -
KV85-el van valakinek tapasztalata? Érdemes vele játszani vagy inkább a T34/85? Ellenfélnek elég pattogósnak tűnt.
A kis vödör ami a vontató szemre van akasztva és ott lifeg-lafog,az kimondottan tetszik. :)
-
Susarc #13024 ja Bónusz nem is néztem peccs nótot
A PANTHER II-re leadott bármilyen!!!!!!!!!! találat = Fekete cső és torony!! Köszünjük a K 'nyátokat ! -
Susarc #13023 én már úgy vagyok vele,hogy legalább szarásig szedem magam az AI-kon fejlesztési ponttal meg lionnal emiatt a hiba miatt! lásd tegnap linkelt majdnem 8000-es köröm :P :D lecophat a GAijin -
jaja.... :D
Az AI-knak mutatom néha a seggemet is,úgy is mellé lőnek.Itt egyébként a valódi ellenfél szemből volt várható,azért nem is fordultam rá arra a szerencsétlen t34-re.
De hogy ilyen közelről 8 lövésből nem tudtam érdemben még csak megsebezni sem,bárhol is lőttem meg,ez azért elég lehangoló.(pontosabban minden lövés átütötte,sebezte is és valami kreditet is adott rá de azon kívül hogy néhány modulja halványpiros lett,meg sem kottyant neki.)Érdekes egyébként hogy player tankoknál ugyanezeket a típusokat 1-2 lövéssel ki lehet szedni,az AI meg szinte mindent kibír.
Gyűröm ezt a játékot mert szeretem a tankokat(a WOT-ból meg ugye megszöktem)és a látványban nincs is hiány de az ilyen dolgok miatt egyszerűen komolytalan az egész.
Kár... :( -
Ninju #13021 Én most T3-4-ben 2 vs. 4 felállásban kalapáltam el a ruszkikat. Munka volt. 4 AI volt a csapatunkban.