Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Volfram42 #13047 SB-n nincs kijelölés. Ott, ha nem egy cockpit nélküli bombázóval dob ki valaki tankot akkor én emelem kalapom. Ha engem szed ki még írom is, hogy szép volt. Kegyetlen nehéz észrevenni a dolgokat mielőtt leszed az AAA. Ha az említett gépnek nincs fülkéje akkor az viszont kicsit csalás szerintem. Én nem is használok olyan gépeket már csak elvből sem. Amúgy ha nem ilyen random lenne a földi és légi járművek között az arány. Azaz nem ilyen vigyél mindkét fajtát lenne a dolog akkor tuti lennének a csapatban rendszeresen akik légvédelmet visznek be. Én biztos. A tankok nem kötnek le, főleg, hogy a fele egy kavics mögött gubbaszt viszont SPAA-val biztosan szórakozgatnék. Jelenleg viszont lutri, hogy van-e haszna illetve versenyezni kell az AAA-val is. Persze csak SB-ről írok. Egy piros négyzetre rávezetni a piros megjelet nem valami nagy kihívás.
Tényleg a környezet mennyire lesz rombolható? Nem olvastatok erről valami jövendölést? Nekem mindig is furcsa volt az ilyen játékokban, hogy a program számol minden fajta adatot. Vastagság, anyagtípus, becsapódási szög és még ki tudja mit, de egy kődarabbal már nem tud elbánni. Én nem értek hozzá, de az én elgondolásom szerint egy kavics csak könnyebben elpusztítható, mint egy sok mm vastag acéllemez. Itt meg az előbbi mögé bújik az utóbbi.