Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jaja.... :D
Az AI-knak mutatom néha a seggemet is,úgy is mellé lőnek.Itt egyébként a valódi ellenfél szemből volt várható,azért nem is fordultam rá arra a szerencsétlen t34-re.
De hogy ilyen közelről 8 lövésből nem tudtam érdemben még csak megsebezni sem,bárhol is lőttem meg,ez azért elég lehangoló.(pontosabban minden lövés átütötte,sebezte is és valami kreditet is adott rá de azon kívül hogy néhány modulja halványpiros lett,meg sem kottyant neki.)Érdekes egyébként hogy player tankoknál ugyanezeket a típusokat 1-2 lövéssel ki lehet szedni,az AI meg szinte mindent kibír.
Gyűröm ezt a játékot mert szeretem a tankokat(a WOT-ból meg ugye megszöktem)és a látványban nincs is hiány de az ilyen dolgok miatt egyszerűen komolytalan az egész.
Kár... :(